| Pogovori | |
|
+2Mark Neelstin (nekdanji) Albus Dumbledore 6 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Nov 01 2007, 16:43 | |
| lol ne vidm razloga zakaj ostali ne bi smeli vedeti, da igraš za še en lik pa patetično se mi je zdelo, da si sam sebe odobril, zato je tudi nastal tisti post, pa saj sem rekla, da ga bom izbrisala ampak ej stari tvoj forum je, deli kar hočeš drugače smo se pa že menili, da bi priredili žurko v Meryascoveeni, ampak šele, ko se konča ples v maskah in ja, predlog je bil od Belle, naj bi bila žurka brez profesorjev in dovoljena alkoholna pijača, pomoje se ga bodo hoteli vsi napiti oziroma njihovi liki, po eni strani se mi zdi vredu, ker bi postalo bolj realno, pač vsi najstniki hočejo odkrivati nova področja v njihovem življenju, prov zanima me kakšni posti bi bili po drugi strani pa bi blo malce čudaško da se kopica učencev potika po vasi brez učiteljev, pa vendar malce svobode bi jim morali dopustiti razmisli malce pa vprašaj ostale za predlog, bi bilo pametno tudi ostale igralce po mnenju povprašati |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Nov 02 2007, 07:14 | |
| Meni je vseeno, če hočete lahko imate žurko v Meryascoveeni in si to organizirate, kakor si želite. Pač si izberete kraj in čas dneva, ko bo ta čarovniška vasica manj obiskana in greste tja, kdo si seveda tega želi. Bom vprašal še koga za predloge. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Nov 18 2007, 19:59 | |
| helou! Sej ples se je že dokaj zaključil. (vsi k smo tm kej pisal smo že šli - malfoy z lubico nekam v neznano počet neznane stvari, jst bella pa njen dragi se ga pa ulivamo na štengah tko da bi se tista tema lahko počas zaprla, pa da se gre pol na after party. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Nov 19 2007, 12:53 | |
| leeenoba. hej, a zdej ti bo avis sove pošilala? aja, pa amrk more do novoletne žurke/proslave ostat, da bo lahko strahija ubou | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Nov 19 2007, 18:59 | |
| ja to vem ja sej bo ostal ne ne ni treba sov sam nej nabira info pa se pol na kakem sestanku nekje izven šole dobijo bo že Markec sporočil kako in kaj
pozabla sem te vprašati ti je glede adminstva vse jasno veš kako sprejeti nove člane, kako spreminjati dovolenja, mogoče zamenjati kake barve, itd.
nudim ti bresplačne inštrukcije lol vse kar morš storiti je da me zmaseraš sam to bi me tud brez brezplačnih inštrukcij hehe |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Nov 19 2007, 21:35 | |
| če že lih govoriva o masaži... ti bom svojga frenda poslala... mene je zmaseru, pa sem zdej že par dni čist polomlena...
ampak pomoje to ne bo zarad masaže ampak zato, ker se je name usedu (na hrbet, da ne bo pomote.) in se pol še ulegu ( S hrbtom na hrbet ,da ne bo pomote)... whatewer
pr eni ženski se neče spremenit napis v rdečo. ???
hilfe aiuto help na pomoč ... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Nov 19 2007, 21:52 | |
| ah, zdej je uredu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Nov 19 2007, 21:57 | |
| ja tm pr groups sm šla pod gryfondom spet pa je blo pod seznamom da tista oseba čaka na potrditev al neki važn sam odobriš ga še enkrat pa je se je tud že men zgodil |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Nov 20 2007, 09:41 | |
| okej. ksm jo hotla v skupino dat, pa mi je napisal, da e kao že notr. ah, da se spravm pisat party | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Nov 20 2007, 09:50 | |
| hehe fajn reklamce delaš da ja noben ne bo spregledu |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Nov 20 2007, 09:56 | |
| hvala je že napisan drugač. ni lih za nobelovo nagrado, ampak bo | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Nov 20 2007, 11:58 | |
| hej rach, veš kaj sem se spmnla, lahko bi tut "tadobri" se zmigal pa kako skupinco ustanovil. sam jst je ne morm namest vas. avis je evil, filch prfuknjen, strahi pa, tako rekoč, že med mrtvimi. kdo bi biu kej tako primeren za to?(poleg tebe mislim ) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Nov 22 2007, 19:17 | |
| lol mah kje premal dobrih na forumu pa men se ne da s tem ukvarjat |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Nov 22 2007, 20:23 | |
| zdejs oene 3 gryfndomke pršle.
ej, kdo je ta prfuknjen tip, k je kr neki spamu v predstavitve?
halo??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Nov 22 2007, 20:25 | |
| mislš Chang ej ne bi vedla zkaj mislš d sm ga nadrla |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Nov 22 2007, 20:50 | |
| te je čist razkuru. prov zasmejat sm se mogla. nezlomljiva rach je popenla sj jst bi tut, če bi me tkole v glavo nekdo jebu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Nov 22 2007, 21:21 | |
| lol pa tist je biu hec kao ti me miriš pač fora važn men so te tmali tok smešni k pridejo na forum kao ful zajebani in pol sva midve na vrst d jih vrneva na realna tla kok je to nesramn ampak jebiga |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 11:18 | |
| naju noben en more presežt v nesramnosti. ubistvu sm prov rada evil je bol zabavn bit kot en priden angelček. a bi še kkšnga admina zbral? glede na to, da sva mi2 edine aktivne... odtega si ti dvoosebna (k maš še marka) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 11:24 | |
| admina ne vem če, ubistvu nevem zakaj, če bi blo ful velik igralcev pol ja, sam zdej k jih je sam ene par aktivnih en vidm potrebe lohk pa kazga moda, sam tega mamo že tud dost kerga si pa mela v mislih |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 11:34 | |
| nč posebnega.
sam jst bi karon črtala od modov. je ni lih kej ful gor. al je pa vsej jst ne vidm, da bi kej pisala...
Luc mogoče? pa tale bella je zanimiv člouk. pa kr fajn piše. ubistvu nimamao lih kej zlo aktivnih moderatorjev. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 11:39 | |
| ja sam svoje delo opravjo jz sm Karon zbrala predvsem zto k se spozna na tehnične stvari foruma je res da v rpg forumu lih ne piše drgač pa ostale stvari pa dela za forum nom je črtala vsaj ne še Luc pa tko no na čase se mi zdi zmedeno bitje edini k bi biu primeren za admina ali moda, po mojih kriterijih, je Bella od teh k še niso nč sam pa tud pol bv, če je kle samo dva dni v tednu |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 11:42 | |
| ja, to je tut res. no, za karon nism vedla. bova počakale, pa ko bo res kriza bova dale magar bello sm vidla, da si markca pisala. pa je spet strahija neki nahrulu bogi strahi ej, kko bi te tanove prepričal, da bi kej pisal? k treba je, da štartajo, pol bo pa že... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 12:32 | |
| aja, pa zmenva se, kko bova pa kdaj tegale strahija ubile | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 14:46 | |
| ej ne vem kako bi jih prepričal neki zanimivga bi mogl bit al pa d nesmejo ostt na forumu če ne napišejo saj 5ih postov tkoj lol šala em pa ja dej kako idejo kako te bom ubila muahha |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pogovori | |
| |
|
| |
| Pogovori | |
|