|
| Pogovori | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Pogovori Sre Sep 12 2007, 09:18 | |
| Pogovori moderatorjev in administratorjev o različnih zadevah. | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Sep 12 2007, 15:54 | |
| Torej, glede na to, da zgodba v RPGju bolj stoji, se mi je zdela dobra zamisel, če bi vidva Severus in Victoria občasno vodila NPCja in tako popestrila posamezna dogajanja na različnih območjih. Sam namreč ne morem voditi veliko NPCjev, ostali admini so pa trenutno bolj nedosegljivi. | |
| | | Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Sep 12 2007, 17:49 | |
| ni problema.. vsaj nekaj bo za delat. ker imam občutek da za profesorja ni preveč dela, razen v razredu, ker ostalih profesorjev ni. torej bo šlo! you can yount on me? [no snape- english man- sm prou napisala? ] | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Sep 12 2007, 17:57 | |
| Me veseli torej, da se s tem strinjaš, verjetno se bo tudi Severus. Torej, za začetek bi te prosil Victoria, če bi kot NPC malo pozabavala zgodbo obema aurorjema - Rol Pavnetisu in Alstorji Nergi, katerih naloga je varovanje šole. Ne piši nič velikega in ni ti treba za Lorda Mrlakensteina pisati, ampak za kakšnega bodočega jedca ali karkoli si pač izmisli. Uporabniško ime: NPC Geslo: vOdEnJeADMINOV | |
| | | Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Sep 12 2007, 18:32 | |
| Jaja, jst loh tut pišem, seveda kukr mi bo cajt dopušču. Zdej morm še najprej odpisat povsod s Severusom, pol pa komot loh pomagam... | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Sep 12 2007, 18:33 | |
| ok.. samo da jih najdem. | |
| | | Lily Evans (nekdanja)
Število prispevkov : 126 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Sep 13 2007, 13:40 | |
| Čestitam vama za moderatorski mesti. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Sep 13 2007, 18:22 | |
| hualaaaa.. ok blond ampak dobr.. kam nj unimdvema pišem? mislm lahko bi pisala rolu na domu, nergi pa nwem kje bi lah.. rola pa mam občutk, lih ni največ gor.. | |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Sep 13 2007, 20:04 | |
| - Lily Evans je napisal/a:
- Čestitam vama za moderatorski mesti.
Hvala | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Sep 14 2007, 08:10 | |
| Za Rola ni treba, ker je on zaenkrat res še nekaj časa neaktiven, za Alstorja pa lahko in sicer v zadnji temi, kjer je on nazadnje odpisal in mislim da je to vrba mesarica, nisem pa siguren. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Sep 14 2007, 15:53 | |
| Tebe Severus pa bi tudi prosil za eno stvar. Jaz in Remus zdaj v gozdu opravljava nalogo, da poiščeva samoroge in že kar blizu njih sva. Ker drugih adminov ni, bi te prosil, če bi ti tam pisal za NPCja in bi govoril kot samorogi, druga gozdna bitja in navsezadnje lahko tudi za Lorda Mrlakenstena, a nikakor se ta ne sme še preveč kazati, saj je navsezadnje v gozdu Albus Dumbledore in novi temni coprnik še ni tako močan. | |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Sep 14 2007, 16:03 | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Sep 15 2007, 17:42 | |
| Victoria, tebe bi lepo prosil, če bi tudi kot profesorica čim prej prišla v veliko dvorano k bojevalnemu krožku, da ne bom jaz edini profesor tam, saj se morava midva za začetek spopasti med seboj in pokazati to učencem, nato pa se bodo začenjali še oni. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Sep 15 2007, 18:23 | |
| uu eksajting.. ne znam napisat.. me be there takoj!
aja pa hvala za to čast, da lahko sprejmem novince.. se prav če se pojau tjaša jo lahko skenslam, pa za njo pobrišem poste? | |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Sep 15 2007, 19:26 | |
| Sam en vprašanje, ki me muč pri tem, da bi odpisu v Prepovedanem gozdu. A samorogi govorijo človeški jezki ali imajo kakšno drugo obliko komunikcije? | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Sep 16 2007, 06:08 | |
| Kolikor jaz vem samorogi govorijo človeški jezik, kajti drugače se z njimi sploh ne bo dalo komunicirati, oziroma veliko težje kot bi se to dalo drugače.
Tako je Victoria, če se Tjaša pojavi na forumu jo lahko takoj izbrišeš kakor tudi njene poste. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Okt 18 2007, 19:49 | |
| sm se odločla to prpopat kle k bi rada mnenje čim več vs glede maga,mislm da bit mag je res neki posebnga v harry pottrju in če je kle usak lahko mag sam s tem, da si v podpis to prilima se mi ne zdi prov mogu bi si resnično zaslužt tega, da bi lahko pisu za kej tazga priporočam, da bi mogu vsak predtem najmanj en obširn post napisat kako je postav mag oz. kakšni so bli občutki ko se je čisto prvič spremenil v npr. kako živalco kakšni so zdej še vedno občutki kakšn je potek te spremembe itd. itd. važn orng se mora potrudt pa pol mi glede na to besedilo določmo al je al ni mag |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 06:37 | |
| Drugič tukaj bolj po knjižje piši, v spammu ti ni treba, tukaj pa, ker sem komaj razumel post in to me res jezi, nisem pa tudi dolžen brati nekaj, kar komajda razumem.
Mene pa ne moti, če imamo več magov, saj navsezadnje to ni nobena tako velika posebnost in s tem tudi veliko ne pridobijo, edino s tem, da se lahko spremenijo v žival. Vsi tako niso magi, ker so magi le nekateri igralci na forumu, zato to ni potrebno, če pa je že moteče glede magov, pa lahko postavimo tudi omejitve na 7 magov na forumu recimo in če kdo dolgo ne piše, se potem mesta spet sprostijo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 12:48 | |
| WTF tisto kar je bilo pomembno, sem čisto lepo spisala, nevem zakaj si še kar toliko nataknjen na to pisavo, ampak prav, če vaše visočanstvo ni razumel vsega iz mojega posta ti lahko še enkrat napišem vse v zelo lepo čitljivo napisani slovenščini, sam ne tukaj
pa glede maga nisem hotela omejiti število magov na forumu ampak, da ne bodo mislili da so lahko na forumu vse kar si zamislijo, že s samo podpisom v katerem napišejo vrstico, sem predlagala da jih malce preverimo pred tem, oziroma od njih zahtevamo vsaj opis tega postopka
ne vem za vas ampak da je James mag s tem ko ni napisal skorajda nič postov v rpg delu, se mi ne zdi ravno prav, ampak ok sej je bil samo predlog, mi je čisto vseeno če upoštevaš al ne samo skušam datt tvojemu forumu vsaj možnost da postane saj malce kvalitetnejši in zdrži vsaj še par mesecev |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 17:41 | |
| Moj forum že kar nekaj časa drži, po pravici povedano mnogo dlje, kot sem mislil da bo in že na to sem izredno vesel in zaenkrat tega predloga ne obm upošteval, saj se mi ne zdi potreben, če pa bo kdaj potreben, pa ga bom upošteval.
Kar se pa tiče pisanja pa se res čudim, kaj ti je tako težko pravilno pisati, vsaj v ne spamm delu, ko se že toliko let ta predmet učiš in v njem verjetno tudi v šoli pišeš. Saj nimam nič proti narečju, res ne, ampak želim si samo to, da poskušaš pisati bolj pravilno, v spammu pa lahko pišeš, kakor te je volja. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 18:22 | |
| meni se zdi, da ima rach prav.. mislim.. jaz sem z vedeževanjem šla fuuul daleč ampak ok.. da pa se vsak drug prijavi kot mag? poglej koliko jih je v knjigi- eden. metamorf- eden. luskust - 2.. tukaj je pa mag vsak ki se mu obrne, metamorf vsak, ki ima mensturacijo, in pa luskust je vsak, ki je ponoči sanjal da ima otroke. to se mi ne zdi prav. če bi napisal vsaj en dooooolg PM, kako je postal, da se prepričamo, da je tega res vreden, potem ok, če ne pa ne..
stavek: jack se je spremenil v miš in neopazno smuknil v sobo. prsluškoval je pogovru, ki je tekel med dvema gryfondomovcema..
hei to še 8 letni otrok lah napiše. če pa on napiše en dooooug post.. pol pa vemo, da lahko napiše zelo dober post.. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 18:29 | |
| No ja, prejšnji post sem napisal bolj v jezi, zato nisem niti razmišljal preveč, ampak verjetno Rachel imaš prav glede magov, kakor tudi ti Victoria. Magov imamo res preveč glede na zgodbo, tako da predlagam, da vsak, ki želi postati mag prej napiše 30 vrstic v zasebnem sporočilu, kako postaja mag in to potem pošlje enemu od adminov, da ta to pregleda. Če je vse vredu, lahko postane mag, če pa ne, pa je prošnja zavrnjena. A to bi bilo potrebno potem tudi dodati med pravila. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 18:34 | |
| agree.. karon rečemo nj to napiše pod pravila..
a smem prašat, kaj ti je? zkaj si jezn? slb dan? | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 18:38 | |
| Nevem, ampak zjutraj sem bil slabe volje, ko sem te poste sestavljal, zato sem tudi to očitno dal v njih. A zdaj nisem več slabe volje na srečo, tudi ker je šola mimo in je vikend pred vrati. | |
| | | Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 18:50 | |
| Mmm.. torej to še dodam pod pravila? To bom dala kar pod šolska, kaj pravite? edit: No, zdaj sem dodala.. upam, da je vredu..
Nazadnje urejal/a Pet Okt 19 2007, 19:11; skupaj popravljeno 2 krat | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pogovori | |
| |
| | | | Pogovori | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |