| Pogovori | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 18:54 | |
| Ja, to lahko res dodaš kar med šolska pravila, bo še najboljše. | |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 19:11 | |
| Mmm.. veste kaj bi predlagala. Da bi temo oglaševanje zaklenili in da bi notri lahko sam objavljali admini in moderatorji. Mislim ker drugače nevem ali je iemla oseba dovoljenje ali ne. Tako bi pa samo mi lahko objavljali, zraven pa bi magari napisali kdo to oglašuje. | |
|
| |
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 19:16 | |
| Mnja se strinjam, poleg tega je bla enkrat tema čist zaspamana in sm pol mogu brisat vse poste, ki niso bili oglaševanje, zato bi s tem preprečili, da bi se kej tazga še kdaj zgodilo. @Alby:En velik lol zate... . | |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 19:48 | |
| Uuu ja.. pa zdej gledam tole temo z opisi.. To bi tudi lahko te umesne poste ko sprejemamo člane pobrisali.. ali pa vsaj spamm ki je bil vmes narejen.. da bi bilo bolj urejeno.. Samo predlog je.. | |
|
| |
Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 19:53 | |
| Bom pobrisu. Če že v rpg delu bl mal sodelujem, da potem vsaj moderatrsko dolžnost opravljam... | |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 19:57 | |
| Ma ne.. lej sej to je samo predlog.. .. Drugače lahko tudi jaz.. glede nato, da sem na istem.. | |
|
| |
Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 19:59 | |
| Mah ti si zdej vsaj pravila spisala, medtem k jst večinoma sam spamam... | |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 20:01 | |
| Hehe. No prou.. ti prepuščam to.. [z veseljam.. ] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 20:41 | |
| LOL Spammata Alby nevem zakaj nisi na ostale tok pasji, ki v slengu pišejo saj vsi te posti zdej za mano niso bili čist najbolj pravilno slovnično spisani ampak dobro recimo, da si imel resnično slab dan, ti oprostim če že pa drgač Rachel ma vedno prav |
|
| |
Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 21:38 | |
| Sam Rach res bi loh pisala bl slovnično pravilno, najbolj da v zbornem jeziku, k morm ene 10krat prebrat tvoj post prebrat, da dojamem kaj si hotela povedati. Ljubljančani in vaša žabarščina . Evo jst sm v opisih vse pobrisu... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 05:27 | |
| Jaz pa bom zaklenil temo o oglaševanju, ter tam zraven pripisal, da preden tam objavijo oglas svojega foruma, morajo najprej za dovoljenje prostiti administratorja oz. moderatorja, ki bo sam tja prilepil oglas. | |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 11:01 | |
| Maa nee.. veš kaj sem jaz mislila o tistem v opisih. Da bi pobrisali vse poste od adminov, ki so potrjevali člane. Mislim nevem no. Pa da samo editamo prvi pot, napišemo koliko prostih mest je še, do sedaj pa vse tiste vmesne, da so sprejeti pobrišemo. Ko pa se novi člani prijavijo pa seveda znova tako nadaljujemo. Ko pa se spet to nabere pa zopet pobrišemo. Milsim to je smao moj predlog. Zdej pa kar mislite ostali.. | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 11:17 | |
| naj bojo tisti posti ko piše da so sprejeti kar tam, pa tisto z mesti, tisto ko pa kdo napiše kaj, da bi biu recimo v spolzgadu pa mu potem rečeš naj se premesti pa napiše gryfondom.. to je že spamm, to pa birišiii!!! [trga dans ] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 11:29 | |
| vbistvu mi je pa od Karon ideja všeč dobra ideja bi bila pa velik bolš pregledno pa tisto koliko prostih mest je še se ne bi tako kot sedaj v nedogled ponavljalo ampak bi bilo zapisano samo v zadnjem postu |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 11:33 | |
| Mja.. in da bi do sedaj vse to pobrisali.. potem ko s enovi člani prijavljajo pa zopet pač napišemo d aso sprejeti in vse.. potem pa ko se bo spet nanovo nekaj trega nabralo pa spet pobrišemo. Ker potem bo veliko oblj pregeledno.. ker je ubistvu brezveze da so uni posti vmes. | |
|
| |
Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 18:35 | |
| Ubistvu se ne strinjam s tem, da se pobrišejo posti adminov, sam če se ti da kr, mam pa svoje razloge, da se ne... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 18:40 | |
| Bi nam jih zaupal? |
|
| |
Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 19:10 | |
| Prvo kot prvo je čist normalno pregledno, ker so posti lepo napisani, drugič kot drugo se novinci bl zanajdejo, ker bojo vidla kako je prbližn potekal to vpisovanje in novjo postavlal neumna zakaj je pa Spolzgad zaseden in pihpuff prost, k zih novjo štel kuk se jih je že prijavl iz določenega doma. Kva če se karkol zgodi z zadnjim postom, se zbriše zarad kazga buga, potem bo vse zmedeno in se ne bo vedel, kje smo ostal, tko pa vidš predtazadn post kuk mest je blo prostih in lahko lepo nadaljuješ. Mislm ne vem, s tem imo nč pametnga ne bi nardil, kvečjem cajt bi izgublu un k bi šov brisat... | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 19:12 | |
| he's got a point.. totally agree..
enako sm js rekla.. mislm no nism tok natančno, sam je brezveze brisato to.. | |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 20:04 | |
| Ma potem bi pa magari zadnji pot od admina pustili, ne. Mislim sej je bil samo predlog.. Meni ni bilo sicer bolj po godu, da bi pobrisali od admina poste, ker bi bilo potem bolj pregledno.. ampak če vam ni všeč pa nič. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Okt 21 2007, 05:23 | |
| Jaz se tudi strinjam s tem, da se posti adminov zdaj še ne zbrišejo, pač pa jih pustimo in to že zaradi razlogov, ki jih je prej navedel Severus. Ideja ni slaba in bo mogoče kdaj drugič prišla v veljavo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pogovori | |
| |
|
| |
| Pogovori | |
|