Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Pogovori - Page 2 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Pogovori - Page 2 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Pogovori - Page 2 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Pogovori - Page 2 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Pogovori - Page 2 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Pogovori - Page 2 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Pogovori - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Pogovori

Go down 
+2
Mark Neelstin (nekdanji)
Albus Dumbledore
6 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next
AvtorSporočilo
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Število prispevkov : 161
Registration date : 08/08/2007

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimePet Avg 17 2007, 11:55

Se strinjam s tvojim planom Very Happy

Poleg tega sem razmišljal, da bi sam ustanovil kakšen krožek ali dva in sicer krožek Brambovije za začetek, vanj pa bi sprejemal samo 6 letnik.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimePet Avg 17 2007, 12:03

Dober načrt, tako bodo učenci imeli še več možnosti in všeč mi je ta tvoj predlog, tako da ga lahko kar ustanoviš ko ga pač boš z mojim dovoljenjem. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimePet Avg 17 2007, 17:23

Torej načrt prihajajočih dogodkov je sledeč:

-V nedeljo se prične izlet v Meryascoveeno (predstojnike domov bomo admini opozorili, naj v svojih domovih obesijo obvestila o izletu, izlet pa bo trajal dva ali tri dni po našem času)

-Konec avgusta se otvori bojevalski krožek, ki bo potekal v veliki dvorani in bo trajal

-Enkrat septembra bo napočila prva Quidditch tekma med domovoma, katera bosta zapolnjena (pravila tekme se moramo še izmisliti)

Glede na to, da nas čaka še nekaj dela glede teh dogodkov bom dal prve naloge za administratorje, a ker sva zaenkrat samo midva z Diorjem prisotna, bova imela midva kratki nalogi, kasneje pa jih dobita še Mark in Lili.

Dior: Premisli pravila Quidditch tekme in ko boš imel načrt, mi ga preko ZS-ja sporoči. Časa imaš še veliko, vse do septembra.

Albus: Sporočim predstojnikom glede izleta, naj objavijo obvestila v svojih domovih, sam bom objavil v Spozgadu, kjer še ni predstojnika.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 18 2007, 11:28

Odlično, sam se bom v QUidditch poglobil (vsekakor NE bomo imeli Quidditcha v slogu vprašanj in odgovorov - upam da se strinjate, drugače povejte takoj).

Zaenkrat so SKORAJ polni Gryfondom, Drznvraan in Spolzgad, preglavica je le to, da nekateri niso tkao aktivni kot drugi... Tako da bi bilo po svoje bolje, če bi bila omejitev prostih mest 8, a vendar predlagam razširitev na 10 ŠELE ko bo Drznvraan poln, Pihpuff pa bo imel VSAJ 5 članov.

Prav tako je sedaj nekaj... Hm hm... Profesor za napoje je skrajno neaktiven, tako da PREDLAGAM, da ga nekdo nadomešča, samega profesorja pa se odstrani... Nenazadnje v 1 tednu ni bil nikdar tu, učilnice, prijav in sploh ničesar ni niti še odprl... Sam sem razmišljal, da bi se registriral še enkrat, kot še profesor Napojev a celo leto mi ne bi uspelo aktivno voditi obeh... Tako da, predlagam odstavitev Eldenyara, da se razpiše pač prosto emsto za napoje, tačas pa jih lahko Dior uči... Ali morda Albus, če jaz nism sprejemljiv kot dvojni profesor.

Pravtako predlagam Marka Neelstina za predstojnika Spolzgada. Tako bi resnično imel dostop do svojega doma in... No, pač, tudi Spolzgad rabi predstojnika, pa čeprav le za kratek čas (oziroma za toliko časa, kolikor bo Mark še ustrala na šoli Smile )

Zanima pa me še nekaj. Sam imam k svojemu predmetu prijavljenih 19 učencev, pričakujem jih do konca prihodnjega tedna nekako 22. Ker je to ogromna skupina sem se odločil da jih razdelim v 2 skupini, ki bosta imeli ločeni pouk. Tako da me zanima... Če lahko pod Učilnicami odprem še 1 temo za Učilnico urokov za samo 4 in 6 letnik, emdtem ko bodo ostali imeli pouk v stari temi? Šlo bo za isti prostor, ki bi bil razdeljen v dva dela zgolj in izključno samo zaradi preglednosti...

Sam bom tudi počasi aktiviral 'Pripravo na malo maturo pri urokih'. To bo nekakšen dopolnilni pouk za vse 5. letnike, udeležba pa je seveda prostovoljna. Prav tako bom sredi drugega tedna, ko se vrnemo iz Meryascoveene objavil, da se lahko 6. letniki in višji prijavijo na tečaj brambovije, prav tako za 6. letnike pa moramo tudi poskrbeti tečaj udejanjanja. Tudi to lahko prevzamem jaz, a v kolikor je načrtovano, da to opravi ravnatelj, bo to povsem razumljivo.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 18 2007, 12:25

Glede Quidditcha se strinjam, saj vem, da ti imaš zelo dobre ideje in se bom pustil presenetiti tvojemu načrtu. Wink

Ko se bo Drznvraan dopolnil in bo zapolnjeno še njegovo zadnje prosto mesto, bom pri vseh domovih še odprl 1 možno mesto za prijave, tako da bo možno 8 prostim mest, potem pa se bodo prijave zaprle do nadaljnega, kot si dejal Dior, ko bo v Pihpuffu vsaj 5 članov.

Eldenyar mi je že sam pred dnevi povedal, da se opravičuje in sam ne bo igral vlogo profesorja napojev, tako da vem, da ga sigurno ne bo in ga nisem niti dodal med seznam profesorjev napojev. Zaenkrat še počakajmo, da se kdo prijavi za to funkcijo in šele če se ne bo nihče, boš ti Dior lahko prevzel to mesto, ampak pustimo še času čas.

Ko se Mark Neelstin vrne bom mu predlagal, da postane predstojnik Spolzgada in verjetno se bo s tem strinjal, tako da tukaj ni nobenih težav.Mark pa bo verjetno še nekaj časa na šoli, po moje še to leto bo, drugo leto pa (če bo forumu še šlo) pa verjetno ne bo več učil.

Glede razdelitve učilnice na dva dela za pouk učencev različnih letnikov se tudi popolnoma strinjam. Težko je res imeti vse v eni učilnici, tako da to lahko narediš ti in tudi drugi profesorji za lažje potekanje ur.

Brambovijo lahko prevzameš ti Dior, Mark bo vodil verjetno dvobojevalski krožek, če se bo s tem strinjal, sam pa bom prevzel udejanjenje, saj si je bolje razdeliti delo.
To se bo vse začelo po Meryascovenni konec oktobra in novembra po RPG času, po našem pa septembra.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 18 2007, 12:31

OK, se strinjam z vsem povedanim. Sam bom odprl sredi drugega tedna prijave za Brambovijo, sam krožek pa se bo tako kot si rekel začel začetek septembra. Ni dobro, če vse stvari zbašemo v prvi emsec obratovanja RPG-ja, saj nam nekako gre presneto dobro... Sam resnično pričakujem, da bi lahko imeli do septembra zapolnjene skoraj vse domove in vsaj še 2 profesorja.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 18 2007, 14:30

Tudi jaz sem zelo zadovoljen z tem, kako dobro nam gre in res upam, da nam bo šlo tako še naprej. Moramo se potruditi da bo zgodba zanimiva tudi učencem in bodo tako radi igrali pri nas, ter ne sme postati dolgočasno, kot si pa tudi povedal, ne sme biti vse že na začetku.
Jaz sem zdaj spremenil mesec, tako da je oktober in morda bo trajal dlje kot je trajal september.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeNed Avg 19 2007, 09:29

Mhm, danes ponoči sem se spomnil, da moramo enkrat ob koncu oktobra (oziroma v našem času začetek septembra) organizirati Noč čarovnic. Ples? Slavnostna večerja? Razne druge aktivnosti... itd itd Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeNed Avg 19 2007, 13:01

Ja, tudi jaz se strinjam s tem. Najbolje bo imeti kar slavnostno večerjo za noč čarovnic v veliki dvorani, ples bi potem bolj ustrezal k Božiču in na prehodu iz starega v novo leto. Wink
Lahko pa so seveda za noč čarovnic zraven še kakšne aktivnosti, čeprav sam ne vem kakšne.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Število prispevkov : 178
Registration date : 04/08/2007

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 19:24

Jez sm nazaj
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSre Avg 22 2007, 07:18

Me veseli, da si se vrnil. Kot vidiš, se je vmes zgodilo veliko stvari, zato je dobro, če vse pregledaš, da boš na tekočem in nadalje razvijaš svoj lik Neelstina.
Ti samo obveščam, da se je medtem Aryi Malfoy že prikazal kot Mrlakenstein v gozdu, čeprav ona misli da je to novi temni coprnik in ne ti.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 16:15

evo admini, sory za moj izpad nad seanom ki se bo mogoče zgodil v kratkem ampak to mi je šlo pa zelooo naživce. Prosim pa vas če noben ne hod v ječe ker se tam trenutno dogajajo zasebne stvari in ne bi blo zanimivo če bi kšn prfoks to pokvaril. Se zahvaljujem v naprej.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 16:25

Mene že ne bo v ječe, tako da brez skrbi Mark. Wink
Všeč mi je tvoj način pisanja, kajti dober si za vlogo Marka in lahko se izživljaš, a opozarjam te le nato, da se ne smeš še prehitro izdati čarovniškemu svetu. Lahko se razodeneš le tistim, katerim zaupaš in kateri ti bodo zvesti. (največ Spolzgadovci)
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 16:35

Zdaj bom kao dal znamenje jim na roko
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 25 2007, 07:00

Zdaj se moramo zmeniti glede ene nujne zadeve. Zdaj torej, ko sprejemamo v domove posebne junake iz same zgodbe, po moje to ne sme vplivati na število mest, kajti brez njih zgodbe ne bi bilo, tako da so vsi lahko v Gryfondomu oziroma v domu, kjer bi morali biti.
Nisem jim namreš še upal odobriti podpise, preden se tukaj zmenimo kako in kaj.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 25 2007, 09:53

Seveda. Prav je, da imamo svojo zgodbo, a tiste osebe, ki so nastopale v HP-knjigah preprosto NE MOREMO kar po mili volji spreminjati - jih dajati v druge domove itd. itd.

Belatrix mi je tudi poslala resnično obsežen seznam vseh, ki so bili v tistem času prisotni na Bradavičarki in ga bom sedaj kar objavil tule:

Hufflepuff

Bagman, Ludovic - 5th year (Male)
Bagman, Otto - 4th year (Male)
Bones, Edgar- 6th year (Male)
Catchlove, Greta - 3rd year (Female)
Chittock, Glenda - 6th year (Female)
Diggle, Dedalus - 6th year (Male)
Diggory, Amos - 5th year (Male)
Gudgeon, Davy - 6th year (Male)
Gudgeon, Galvin - 5th year (Male)
Gudgeon, Gladys – 3rd year (Female)
Jorkins, Bertha – 6th year (Female)
Lockhart, Gilderoy - 4th year (Male)
Podmore, Sturgis - 7th year (Male)
Susan, Amelia – 5th year (Female)
[f] Abbott, (Insert First Name) - 5th year
[f] Jones, Hestia - 6th year
[m] McLaggen, Tiberius - 6th year
[f] Smith, Hepzibah - 5th year
[m] Tonks, Ted - 7th year
[f]Trelawney, Sybil - 5th year

Slytherin

[f] Parkinson, (Insert First Name) - 6th year
[m] Podmore, Sturgis - 6th year
Avery, [- Create/Insert name here -] - 3rd year (Male)
Black, Bellatrix - 6th year (Female)
Black, Narcissa – 4th year (Female)
Black, Regulus - 5th year (Male)
Carrows, Rosalie – 4th year (Female)
Crabbe, [- Create/Insert name here -] – 6th year (Male)
Dolohov, Antonin – 5th year (Male)
Goyle, [- Create/Insert name here -] – 6th year (Male)
Malfoy, Lucius – 5th year (Male)
Fletcher, Mundungus - 7th year (Male)
Lestrange, Rabastan - 4th year (Male)
Lestrange, Rodolphus - 7th year (Male)
Nott, [- Create/Insert name here -] – 6th year (Male)
Rookwood, Augustus - 5th year (Male)
Rosier, Evan - 5th year (Male)
Snape, Severus - 6th year (Male)
Yaxley, [- Create/Insert name here -] – 3rd year (Female)
Zabini, [- Create/Insert name here -] - 5th year (Male)

Ravenclaw

Belby, Marcus – 3rd year (Male)
Black, Andromeda - 5th year (Female)
Crouch, Barty Jr.- 1st year (Male)
Dawlish, [- Create/Insert name here -] – 5th year (Male)
Edgecombe, [- Create/Insert name here -] - 5th year (Male)
Hopirk, Mafalda- 6th year (Female)
Lovegood, [- Create/Insert name here -] - 7th year (Male)
Meadowes, Dorcas- 6th year (Male)
Prewett, Gideon- 7th year (Male)
Prewett, Fabian- 7th year (Male)
Smethley, Veronica - 7th year (Female)
Vance, Emmeline - 6th year (Female)
[f] Clearwater, (Insert First Name) - 5th year
[m] Chang, (Insert First Name) - 5th year
[f] Fawcett, (Insert First Name) - 6th year
[m] Greyback, Fenrir - 7th year
[m] Lovegood, (Insert First Name) - 6th year
[f] Skeeter, Rita - 6th year

Gryffindor

Abbot, [- Create/Insert name here -] – 4th year (Male)
Black, Sirius – 6th year (Male)
Dearborn, Ceradoc – 3rd year (Male)
Evans, Lily – 6th year (Female)
Fenwick, Benjy – 4th year (Male)
Lupin, Remus – 6th year (Male)
McKinnon, Marlene – 5th year (Female)
Shacklebolt, Kingsley - 4th year (Male)
SIerko, Lola - 2nd year (Female)
Pettigrew, Peter – 6th year (Male)
Prewitt, Molly – 7th year (Female)
Potter, James – 6th year (Male)
Weasley, Arthur – 7th year (Male)
[f] Finnigan, (Insert First Name) - 6th year
[m] Longbottom, Frank - 7th year
[m] MacMillan, (Insert First Name) - 5th year
[f] Rosmerta, (Insert First Name) - 5th year
[m] Scrimgeour, Rufus - 5th year
[m] Weasley, Bilius - 6th year
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 25 2007, 12:08

Zelo dober seznam. Toda mislim, da ga imajo pravico videti tudi ostali igralci, zato ga bom objavil kar v temi v oglasni deski, da bodo tisti, ki se bodo prijavljali videli kako in kaj.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimePon Avg 27 2007, 14:04

Torej, najina naloga z Remusom se kar vleče in zato bi lepo prosil katerega od administratorjev, naj jo nadaljuje kot NPC, saj Dior očitno ima časa, sam pa tudi ne bi rad zase kot NPC pisal. Prošnja ni velika in ko bosta imela čas Lily ali Mark vaju prosim da nadaljujeta.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimePon Avg 27 2007, 17:52

am koga igramo z npc-jem in ali ne bi raje imeli lord mrlakienstaina?
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Število prispevkov : 126
Registration date : 05/08/2007

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimePon Avg 27 2007, 23:30

NPC so vse stranske osebe, ki so v bistvu nepomembne. Zanimiv seznam Dior, najprej sem bila 4. letnik pa sem si spremenila v 6. in sem očitno zadela. Bravo jaz Pogovori - Page 2 7441
*pozabila ime* ucenka Gryfondoma mi je rekla, ce bi ravbarji imeli klapo. Kot so jo imeli tam. Pa me zanima, če je to .. v redu? Kaj naj bi sploh potem počeli ..
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeTor Avg 28 2007, 07:44

bodo mel ravbarji klapo samo james mora pridt kajti on je glavni kompanjon. Pol bi pa učitljem živce kradl, Snapeu bi slekval hlače nardil bi ravbarjevo karto itd.
Zdej pa še nekej da bi mogl nekej nardit da bi prpravl ljudi do tega da pridejo u pihpuff. Mogl bi nardit enga NPC-ja po imenu ne wem kakšnmu k bi delou zanimivosti u PiHPUFFU ( Učenec) in pol bi bla valda žurka itd.

Kkšni drugi predlogi?

EDIT: Dumbledore mal sm brsku po netu pa če bi rad mu kšno odštekano slikco sm dobu eno oziroma kar ene par

Pogovori - Page 2 Prophecy1
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeTor Avg 28 2007, 11:49

Za Pihpuff zaenkrat še ne bomo delali NPCja, morda kasneje.
Glede te ravbarske klape se strinjam, da se družijo in počenjajo razne neumnosti.
Lahko pa tudi za NPCja kdaj pišete, da popestrite zgodbo.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSre Avg 29 2007, 08:52

samo zdaj je šel marius po gobe sirius ni skoraj nič aktiven pa še jamesa ni...
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Sep 01 2007, 11:31

Zanima me, kateri od administratorjev je izbrisal skoraj vse teme v klepetu in zakaj je to naredil brez moje vednosti.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitimeSob Sep 01 2007, 11:47

jaz ne
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pogovori - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pogovori
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 12Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Pogovori