Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Pogovori - Page 10 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Pogovori - Page 10 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Pogovori - Page 10 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Pogovori

Go down 
+2
Mark Neelstin (nekdanji)
Albus Dumbledore
6 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
AvtorSporočilo
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Mar 24 2008, 09:53

ja. strinjam se. tole z liki namreč.

mah... al bom pa sam avis obdržala. mam tut z njo velik dela.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Mar 24 2008, 11:13

Ne Avis sej to ni na tebe letelo. Ti pišeš tako redno in vse, ampak nekateri bi si pa naredili po deset likov in z nobenim nebi pisali. In ponavadi tisit izberejo najzanimivejše like in potem drugi nimajo na izbiro. Poleg tega pa imaš ti trenutno tut samo en lik tako da sploh ni ovire da nebi pisala še s kakšnim Very Happy

Filch je tako bol NPC kot si sama rekla, poleg tega bi bilo pa fajn da je kakšen profesor ki bi še pisal od časa do časa. Zato mi je pa una ideja ko si jo prej dala všeč Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Mar 24 2008, 12:46

Tudi jaz se strinjam o tem glede likov. Med seznamom učencev sta tudi Minerva in Hagrid, tako da lahko kdo doda še koga zraven v posebnih prijavah.
Ideja o Xenofiliusu ni slaba, ampak pretiratavi z liki ni dobro, tako da ga igraj Avis, če imaš dovolj časa. Vsaj enega aktivnega profesorja imamo zdaj, kar je dobro.
Kar se pa tiče teh pravil o količini likov, pa lahko to dodaš med ostala pravila Remus, če hočeš.
Tudi v koči pri Lillith se bo verjetno kmalu zgodil en zanimiv dogodek. Wink
Verjetno bom zdaj tudi odpisal za Filcha, da se bo zgodba premaknila malo naprej, saj imam čas, Alstorja pa bi bilo res dobro spet aktivirati ob umoru.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Mar 24 2008, 14:24

Hm.... ne, sej ne gre za to, da mam preveč likov. sam včasih se mi n e da za tadruzga pisat al mi pa zanga zmanka časa...

zato xenophilius enbi biu dobr, ker bi mogla z njim pisat tok k z avis... mi pa neb ratal...tole z minervo... mogoče bom pa njo igrala. bom še vidla.

Se jutri zmislim. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Mar 25 2008, 16:30

Pravkar sem videl, da se je nekdo prijavil z Minervo v prijave profesorjev. Si to slučajno ti Avis, kajti če nisi, se moramo zmeniti, ali bomo to osebo sprejeli ali ne.
Ni me ravno preveč navdušila s svojim opisom in bi lahko napisala več, za tako pomemben lik pa mislim, da bi morala več napisati.

Zdaj bo zanimivo tudi v ravnateljevi pisarni, kjer bo Dumbledore svojim izbrancem marsikaj razkril, a sprašujem se le še, ali naj te pogovore skrijem pred drugimi in jim omejim dostop ali ne.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Mar 25 2008, 17:34

Prijavljen za Minervo je Avis in meni je to dobra ideja saj kakšen profesor več nikakor ne škodi. Mislim da Avis tako dobro piše da ni težava, čeprav je res mogoče malo preskromen opis a vendar v njem izvemo kar nekaj stvari. Še vedno lahko kasneje doda kakšne podatke.

Kar pa se tiiče tega če bi skril pogovore pred ostalimi. To bi bilo drugače dobro ampak po tem bi moral tako vsem dovoliti ogled in bi se posti pač kasneje videli, ker drugače v ravnateljevo pisarno ostali ne bi imeli vstopa nikoli več. Razen če odpreš še eno temo. Pač odloči se sam drugače bi bilo pa dobro da ne bi vsi vedel že takoj od začetka kaj se načrtuje Very Happy

Aja pa pod osebe bom dodal še nekaj novih, da si jih bodo lahko novi igralci izbrali to pa so:

PROF. COLIBRI:
RITA BRENTSELL:
KALVARA TEMYNA:
TOBAKAROLUS SMRAT:

Moram samo še najti angleška imena pa jih bom dodal.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Mar 25 2008, 18:06

Aha, potem pa dobro. Nisem vedel da je Avis v resnici Minerva in ona piše zelo dobro, tako da bom kar odobril njeno prošnjo za profesorsko mesto. Opis pa se lahko še popravi.
Minerva bo potem kmalu lahko učila spreminjanje oblik, ko bo Mark odšel, prav tako pa bo verjetno enkrat tudi postala podravnateljica, saj je bila to tudi v resnici.

Glede tega pogovora v ravnateljevi pisarni pa moram še zelo dobro premisliti, danes sigurno ne bo izrečeno nič pomembnega, v prihodnosti pa bom se še odločil.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Mar 25 2008, 18:47

mah... ma ni se mi dal kej ubadat preveč z opisom. sm pa podatke n anetu preverla.
Pol ko bo mark skliznu s šole, bo pač prevzela spreminjanje oblike, ker to paše k njenmu karakterju. Sej bi samam sebe potrdila, sam se mi zdi mal...tko.... Very Happy

Bojo posti nadoknadl tisto, kar v poisu nmanjka. čeprov pomoje ne manjka kej dost. men grejo na živce uni petstometrski opisi, kjer opisujejo, kok so genialni pa nevemkaj...

Mogoče bi mogla sam poudart, da gre za inervo, ki je mlajša in še ni ist tista, kot jo poznamo iz knjig (sej veste... notranji razvoj karakterjev pa to...)

glede tvojega kabineta pa... pomoje je dobro, da se da za zgodbo brat vse, al pa čimveč postov. po dobrem premisleku, je fajn, če lahk vsi berejo, kaj se tut mi menmo z Markom. Piše se pa kot da se nič ne ve. Tko dobiš eno predstavo, da se nekaj dogaja v zgodbi in da veš kaj se dogaja.

Matr sm se razpisala. lih da se mi.
pa mal sm že blesava, k sm tok zaspana... mah.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeSre Mar 26 2008, 18:15

Saj zdaj lahko vsi berete, kar se dogaja v ravnateljevem kabinetu. Škoda bi res bilo skrivati besedilo, če se ve vse o Markovih načrtih.
Minerva pa ima še čas zaživet, potem ko bo Mark odšel, se bo lahko bolj razživela in učila spreminjanje oblik.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Apr 01 2008, 10:49

okej. kaj nej pa zdej delam z njo?

mislm, a nej uči obrambo? a maš kako nalogo zanjo?
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Apr 01 2008, 12:43

Nobene posebne naloge še nimam zanjo, tako da lahko kar začne učiti obrambo in bo kasneje potem postala bolj pomembna.
Sam tudi zdaj nimam kje kaj veliko pisat, ker se mora prej do konca odviti prizor v sovjem stolpu.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeSre Apr 02 2008, 13:34

Prosil bi te Remus, če bi lahko z Argusom Filchom (geslo: solata) napisal kaj v stranišču, kjer Andromeda in Belaltrix opravljata kazen. Sam imam zdaj spet zelo malo časa, pa še čisto brez idej sem za pisanje na žalost.
Ko boš imel čas, kaj napiši z njim.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeSre Apr 02 2008, 20:59

jst morm s strahijem napisat še zadnji post.

upam, da bom lahko jutr. zadnih apr dni mama u nulo zasedenih.
Pol nasledn tedn pa začnem tut z minervo. . bo šla kr učit.
lahko bi pa z albuso m tut udarla en pogovor.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeČet Apr 03 2008, 15:17

Dobro, potem pa tako. Minerva naj potem drug teden začne učiti, če boš imela čas in takrat enkrat lahko tudi z Albusom udarita en pogovor.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 06 2008, 11:53

JS bom čez kak dan ali dva končal uni krožek letenja. Ni nekega zanimanja in nihče noče pisat tako da... Drugače pa trenutno se res bol malo dogaja ampak bo že vsaj upam Very Happy

Bom se poiskušal spomniti še kakšne zanimive stvari pa bomo videli ...
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 06 2008, 13:37

Prav, če ni zanimanja za krožek je res najbolje da se ta konča. Tudi jaz razmišljam o čem zanimivem, kar bi se lahko spomnil za dogajanje, pa mi nič ne pride na pamet.
Upajmo, da bo bolje spet, ko bo več časa.

Dobra novica pa je ta, da se je vrnil Dior, naš stari admin, ki ga že dolgo ni bilo. Dobrodošel nazaj in morda nam bo on prinesel novi veter navdihov in idej. Wink
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Število prispevkov : 161
Registration date : 08/08/2007

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 06 2008, 13:40

Živijo. Remember me? Razz No, sm nazaj tukej, prpravlen na novo porcijo garanja...

Ker sm bil na hitro že obveščen z upadanjem tega RPGja (ki je drugače izredno uspel... Prav lepo to videti Razz), bi samo predlagal, da se pošlje en mass mail vsem uporabnikom. Če ne drugega, jih spomnimo nase, ako čeravno je trenutno vsaj na srednjih (kot najbrž véste) šolah... Dozica dela Razz Tako, da...

Edit: Hvala Albus za re-dobrodošlico RazzVery Happy Upajmo, da bomo vplili kanček novega življenja Razz Sam pa tega seveda ne morem narediti, k'neda Razz
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 06 2008, 16:02

Živjo Dior pozdravljen nazaj Very Happy

Lepo da si se vrnil, kar se tiče tistih mass mail mislim da je Dumbledore že poslal pred kratkim. Pa so se odzvali pa je blo neki časa ful ludi gor sam zaj v zadnjem tednu je pa zanimanje spet padlo. Ne vem zakaj, pomoje šola pa še kak faktor. Mi se bomo trudli še naprej pa upajmo da pridejo počasi nazaj.

Tudi jaz ti želim da bi užival spet tukaj Very Happy Drugače pa mi se že trudimo pa se bomo še naprej da bo ta forum čimbolj uspešen
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 06 2008, 17:20

Res je, jaz sem poslal že mail vsem članom in zato se je takrat tudi obisk zelo povečal, zdaj pa spet bolj zastal.
Sem pa zelo vesel, da forum uspeva že toliko časa kljub pričakovanjem, da mu ne bo uspevalo na začetku. Mesec bom počasi zamenjal na april, saj naj bi nekje konec maja zaključili s tem šolskim letom. Ali pa ga naj raje povlečemo še v junij po našem času?

Kot sem pa že povedal, zdaj ravnatelj nima nikjer pisati, saj bo prvo srečanje Feniksovcev konec leta, ko bo Mark zapustil šolo in takrat mora biti v Redu že nekaj več članov kot le dva, bo bolj zanimivo. Wink
Lahko pa Dior prideš k ravnatelju na obisk in mu poveš kaj več o svoji odsotnosti.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 06 2008, 19:03

Hm, moje mnenje je, da lahko se med šolskim letom pomikamo po realnem času (mesecih) oziroma kanček hitreje, počitnice pa vsekakor naredimo nekoliko krajše... Oziroma precej krajše Razz Ker dvomim, da bo kdo 2 meseca čakal na "akcijo" Razz

Sedaj je pa stvar taka... Predlagam par "čistilnih akcij", da se pobriše iz seznamov neaktivne osebke, njihove accounte se seveda pusti, da se lahko vrnejo ko jim bo to pač zapasalo... Le da obstaja neka evidenca o uporabnikih. Jaz osebno npr. ko sem prišel nisem imel pojma, kateri Gryfondomovci so še na forumu in kateri ne. Za svoj dom in še za druge lahko poskrbim enkrat ko bo čas, a vseeno bi bilo po moje bolje, da zato poskrbi nekdo, ki je bil tu prisoten dalj časa... Ker moja sodba o njih nekako ne more biti popolna.

Kar se quidditcha tiče, se mi zdi vaša odločitev o odpovedi kar v skladu z samo zgodbo, tako da... Ni pripomb, morda bi organizirali le 1 tekmo... Če ne bo šlo drugače, mešani ekipi. Da poizkusimo za naslednje šolsko leto, kako bo to izgledalo.

PS: sem jaz torej že v Redu? Tudi če nism še nič slišal? Ali mi boš to omenil na pogovoru, potem ko ti bom razložil nastalo situacijo? Ali pa sploh ne bom?Razz

Remus, v vaš trud nisem in ne dvomim. Razz Dokaz za to je že dejstvo, da ste še tu. In da forum teče.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 06 2008, 19:34

hej! jst sm back! sm bal mal mn prisotna, k sm mela par stvarc še za spacat. me pa trenutno ful glava boli pa neli sm prehlajena, tako da. se bom verjetno zdele spravla strahija pisat, nato pa pride na vrsto Minerva. Albus, se dobiva v mojem kabinetu. se bo nastanila tm, pol boš pa pršu, ko boš utegnu.

Čistilne akcije so pa mal že potekale. kej bi blo pa verjetn še za pospravt.

recmo celotna quidditch tema se zaklene (al je to že? mislm da je) pa se popouca vse prijave pa to,da ko štartamo, štartamo na novo.

pa tisti predstavniki/ predstojniki... bi blo treba na novo določit.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Apr 07 2008, 15:41

Ja, počitnice bodo veliko krajše, kot so redne, največ en mesec, tako da bi konec junija že lahko začeli z novim šolskim letom in preurejenim forumom.

Čistilna akcija je bila ena že izvedena in takrat sem pobrisal vse igralce, ki so imeli manj kot 10 postov, lahko pa se seveda pobrišejo še kateri drugi, a zdaj mislim da to ni potrebno. Brišemo jih lahko med forumskimi počitnicami.

Quidditch prijave so zaklenjene in tako naj tudi ostane do konca tega šolskega leta, potem pa čez počitnice sprostimo mesta in z štartanjem novega šolskega leta omogočimo prijave novim.
Kar se pa tiče Quidditch tekme, pa bi eno res lahko izpeljali še v tem šolskem letu, če bo dovolj igralcev za dve ekipi.

Dior, nisi še v redu, te pa bo verjetno Dumbledore povabil vanj prav kmalu. Wink
Albus bo tudi kmalu prišel v Minervin kabinet, tako da ni skrbet Avis. Very Happy

Glede teh prestavnikov in predstojnikov, pa nevem. Jih izberemo letos, ali pustimo do konca tega šolskega leta tako kot je?
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimePon Apr 07 2008, 18:27

pomoje da pustimo pa se pol za nov začetek leta nardi nanovo. ko se bo tut več novih vpisal...

ja, sm vidla, d si me že obisku Very Happy
boš mogu mal počakat, ker mam zdele ene druge stvari za narest.
v sovjem stolpu pa čakamo bello, da pospravi za sabo. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Apr 08 2008, 17:20

Ja, strinjam se s tem, da pustimo predstojnike in predstavnike za drugo leto, saj letos ne bodo niti več tako zelo pomembni.

Zdaj pa bo najbrž zanimivo dogajanje v ravnateljevem kabinetu, me prav zanima, kaj se bo zgodilo. Ko bo Mark odšel, bo nato lahko Minerva postala profesorica spreminjanja oblik.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitimeTor Apr 08 2008, 18:17

Neutral Ej... Neutral A pol bo obramba frej?! Neutral My love... Very Happy:D
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pogovori - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 10 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pogovori
Nazaj na vrh 
Stran 10 od 12Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Pogovori