| Pogovori | |
|
+2Mark Neelstin (nekdanji) Albus Dumbledore 6 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:19 | |
| Bo, bo, takoj ko bo Minerva začela učiti spreminjanje oblik. Lahko se boš odločil dalje, kaj boš ti imel Dior. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:22 | |
| pa bomo vsi pršli na svoj račun sam tega amrka se znebimo k nam sam zgago dela ma ne, sej se hecam. rach piše hude poste. zaklenila sm quidditch podforume k se je folk še kr prijavlu čeprav smo rekli, da letos ne bomo nč igral. | |
|
| |
Dior Andy Davidson Profesor
Število prispevkov : 161 Registration date : 08/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:23 | |
| My precioussss... A je možn met dva predmeta, dokler ni interesentov za Jezike in pisave? Ker nekako, khm... Ni ravno interesa za prijave Edit: Jap, quidditch pa drug let... Bomo mel dost cajta za pravila zglancat - uredit | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:31 | |
| Sej ni interesentov za pouk sploh Sej ene 24 dni v Juliju boš pa še lahk minervo nadomešču, k bo šla na počitnice/ al se ji bo pa kej zgodil... jst grem na počitnce na drugo stran tega planeta. pa bosta verjetn ta cajt avis pa minerva pristale v svetem mungu al pa kej tazga... | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:32 | |
| Js sem pobrisal prijave v ostalih domovih v Spolzgadu je vse naredila Avis. Res je da sploh ni interesantov za pouk na žalost tako da ne vem kako bo s tem. Pouka že ni zlo dolgo časa tako da... Mislim da Rachel res piše dobre poste z Markom ampak kaj bo ko bo Mark odšel iz šole? Vem da še imate nek sestaneka ampak škoda bi bilo da Rachel preneha pisati za Marka. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:36 | |
| Nah, v toplice bosta šle :p Al pa na kakšno nalogo v sklopu Reda Se sklada z zgodbo, k'neda Drugače pa bi moral mark ostati aktiven, ne sicer na šoli temveč izven nje. Pa pridejo do svojih opravil tudi aurorji in jedci smrti --> oglaševanje, oglaševanje, oglaševanje Da lahko igraš kot kdorkoli Ipd. sej veste Sej znate | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:38 | |
| Pouka letos verjetno res kaj veliko ne bo več, bo pa zato bolj pestro drugo dogajanje. Upajmo, da bo pouk spet zaživel z novim šolskim letom v polnem zagonu. Rachel pa mi je povedala, da bo za Marka še naprej pisala, a ne več na šoli. Nekje si bo ustanovil svoje skrivališče in tam zbiral jedce ter delal plane za naprej. Letos bo eno skromno skrivališče dovolj, drugo leto pa bo večje seveda. Vse novosti pridejo med RPG počitnicami, letos smo rekli da kaj velikega več ne bo. Tako da potrplenje. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:41 | |
| jah, sam Avis ni lih pristaš reda. Recmo da je en tak tipični spolzgadovec. Je že v Markovi skupini. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 18:44 | |
| Hehe, oops, nism vedu da si "kačasta" Drugače pa... Albus, ne smemo zapostavljati dogajanja letos - nekaj se mora dogajati tudi v šoli, ker... Khm, dvomim da bo rulja ostala in čakala na dogajanje | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Apr 08 2008, 22:02 | |
| ne, sej ubistvu se bojo začele formirat skupine in na ta način bojo dobil pisci posamezno naloge (recmo jst sm nicolette dala eno tako, ko sva se v knjižnici dobile. glej skrito dvorano al neki tazga v kleti... sam ne vem, kje je zdej nic) pa krožk je biu... pa jst se lahko stepelm s kom, da bo bolj veselo.
sam res ideja... lahk bi biu kkšn dvoboj. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Apr 09 2008, 06:49 | |
| Jaz tudi imam nalogo, ki bo vključevala obe strani. Ampak jo morem še malo premisliti, nato pa jo bom predlagal. Drugače pa bi bilo dobro, da v tistem času ko se bodo dobili jedci, se srečajo tudi dotedanji člani reda, kolikor nas pač bo. Pa ta ideja glede dvoboja ni slaba, ampak kdo bi se dvobojeval? Aja pa seveda bomo nekako morali razjasniti dogodke na stolpu, takom da nas čaka še kar nekaj pisanja | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Apr 09 2008, 09:13 | |
| uf, stolp ja... to o še zanimivo Remus, a se javiš, da te premagam! vm gryfndomcem je treba mal samozavest zbit sam une ženske ni kej gor, k je tm nezavestna. če je še doug nov, predlagam, da ju pač en najde, pa se njo odpelje v ambulanto al pa v svetga munga, dokler se ne zbudi in nam razjasne vsega. če je pač ne bo, se pač nikol ni zbudla, ker je biu urok premočen al pa kej tazga. ker zgodba se mora nekak odvijat. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Apr 09 2008, 15:47 | |
| Mark bo zdaj v pisarni povedal, da zapušča Bradavičarko in Rachel sem predlagal, da bi lahko bil med Albusom in Markom še posledni dvoboj, da bi bilo bolj zanimivo, a se ona ni strinjala. Lahko jo proba še kdo pregovoriti. Nato bomo ugotavljali, kaj se je zgodilo v stolpu in tam nekje meseca maja po RPG času, se pravi za dva tedna bi lahko imeli že tudi prvo srečanje Feniksovcev, ki jih bo v tem času več. Remus, ti lahko naprimer povabiš še Caley v red. Možno pa bi tudi bilo, da bi organizirali tisto igro v gozdu, za katero je bilo glasovanje pred časom, preživetje v Prepovedanem gozdu. Iz vsakega doma bi bili naprimer max. trije učenci in bi v gozdu tekmovali, ter se po potrebi lahko tudi med seboj stepli in seveda bi rabili tudi kakšna pravila postavit za to. To mi je predlagala ravno Caley in predlog ni slab. Lillith pa bom probal priklicati še nazaj, da bo dalje kaj pisala. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Apr 09 2008, 17:53 | |
| ideja ni slaba. Avis hoče kri.... mwahahaha! Ma mi se bomo že prej dobil verejtn... če bojo ostali zainteresirani. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Apr 09 2008, 17:54 | |
| Nič kaj dobro ne kaže | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Apr 09 2008, 18:18 | |
| Remus, jst sm na igrišču začela zakjučvat. Zdej ej na vs, da se poberete z igrišča. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Apr 10 2008, 17:08 | |
| Ja js sem se že spravil iz igrišča. Sicer sem hotel že zadnjič zaključiti ampak ni bilo časa. Drugače pa se strinjam s tem da bi naredili tisto preživetje v prepovedanem gozdu, ampak se moramo še dogovoriti kako in kaj. Glede dvoboja Avis pa tudi lahko samo mislim da Remus ne bo nikoli dovolil da ga premaga tako vzvišena oseba Čeprav je kavalitr pa ne bo prepustil zmage Spolzgadovki Caley pa sem tako že imel namen povabiti in se to že tudi dogaja | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Apr 10 2008, 18:35 | |
| Snape te je že premagal lahko naju pa kdo zmoti, pa bo neodločeno ker avisin ego nebi prenesel poraza. že tko zdele leži v blatni luži, ker se je spravla narest neki dobrega Se pa lahk zmenva, da zagaš enkrat, ko me nov, pa bo avis pol ležala v ambulanti tri tedne:D | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Apr 21 2008, 11:35 | |
| Ne vem zdaj, kako to da je forum spet zamrl. En čas je bil lep promet, potem pa nič več. Sam čisto vsak dan pogledam, če je kaj novega ampak je bolj malo. Niti Rachel ne nadaljuje z Markom v ravnateljevem kabinetu.
Drugega kot oglaševati pa ne moremo. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Apr 21 2008, 17:38 | |
| Huh, sam sem pripravljen na prvo uro, a se nihče od dijakov ne prikaže v učilnici kljub obvestilom na oglasni deski... :S Sam tudi prečekiram novosti, samo v čvekulji se mi pa ne da govoriti | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Apr 21 2008, 18:37 | |
| Js se opravičujem da nisem redno odpisoval sam mam kr gužvo in ni bilo časa čeprav sem pa redno bral kaj se je pisalo na forumu (tudi ni bilo veliko novega tako da...) Bom sedaj poiskusil odpisati kolikor se bo dalo | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Apr 23 2008, 14:24 | |
| pomojeje lih tak cajt v šoli...al kaj... nebi vedla.
no, jst sm se mal polenila, sam bokm zdej pridno pisala.
morm se še z igrišča pobrt. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Maj 01 2008, 23:18 | |
| aham albus...in preostala 2
sovji stolp je zdej zaključen...
zdej bo čas, ko bo kdo najdu uno babo pa strahija. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Maj 02 2008, 10:19 | |
| No torej bom js v kratkem napisal post z Alstorjem in mislim da bo tudi albus napisal kakšen post tam da potem to res zaklučimo. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Maj 03 2008, 14:45 | |
| Ja, enkrat v prihodnosti bom res napisal post tam. Naprej pa si želim sploh do konca izpeljati pogovor z Markom v moji pisarni, ker se je ta oglasil pri meni. Edino, če naju bo kdo zmotil in nama sporočil to novico. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pogovori | |
| |
|
| |
| Pogovori | |
|