Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Pogovori - Page 3 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Pogovori - Page 3 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Pogovori - Page 3 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Pogovori - Page 3 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Pogovori - Page 3 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Pogovori - Page 3 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Pogovori - Page 3 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Pogovori

Go down 
+2
Mark Neelstin (nekdanji)
Albus Dumbledore
6 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 02 2007, 14:41

Najbolj me moti Lily, da si pobrisala temo, kjer so se predstavljali novi člani, to si ga čisto polomila. Tam je bilo sicer zaspammano, ampak vsaj opise bi lahko ohranila, ker so zdaj vsi izgubljeni in to je res škoda.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Število prispevkov : 126
Registration date : 05/08/2007

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 02 2007, 15:17

Oh,bodožepreživeli. Sicer pa se noben ni ravno razgovoril, primer: "Sem Janez, 12, trbovlje, kitara." Jaz in Mary sva se še največ..
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Število prispevkov : 126
Registration date : 05/08/2007

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 15:33

Nekaj ljudi mi je že reklo, naj v admin kotiček sporočim predlog, da bi tjašo bannali. Izgleda se jim je tako zamerila, da ji nočejo niti dati priložnosti.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:30

Jaz sem jo bannal takoj, ko sem videl, kakšne svinjarije počenja na forumu. Kar je preveč je preveč in to kar je ona počenjala je res neumno, otročje in predvsem bedasto.
Upam, da se nikdar več ne vrne na forum, kajti če ne bom neusmiljen, takojšen znova izbris!
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 08:56

Kot vidim, ste poleg članov tudi administratorji veliko manj prisotni na forumu in to je velika škoda, zato bom verjetno naredil tako, da bom nekatere iz vrst igralcev povzdignil v moderatorje, morda celo v admine,kajti mislim, da si to zaslužijo.
Zdaj se bo začenjal tudi dvobojevalski krožek.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimePet Sep 14 2007, 08:15

Verjamem, da so z šolo prišle obveznosti in manj časa, toda vsaj povedali bi lahko ostali administratorji, da boste manj prisotni. Sam sem se odldočil še naprej truditi za forum, ampak samemu mi ne bo uspelo, zato vas lepo prosim, da tukaj napišete, kdo še lahko administrira in kdo ne.
Kajti potem bom pač moral začaso narediti zamenjavo administratorjev na forumu.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimePet Sep 21 2007, 14:46

hej hoj

sm te hotla prašat za mnenje
in sicer, nism nikjer zasledila pr pravilih, da osbki, ki niso redni pisci, nesmejo oglaševat po forumu

pa če hočš, ti lahko jz to napišem

pa uno *****Girl**** al kolikorkoli je imela že tistih zvezdic, sem zbrisala, ker je oglaševala, pa ni mela niti enega posta

aja pa čeprou se čudn sliš, da jz to predlagam( pač kraljica spammanja :d )
ampak bi lahko pobrisala vse poste, ki ne sodijo k temi izven Pogovorov

torej vse kar je znotraj tega lahko pospammajo, če le ne pretiravajo
kar je izven, pa bi lahko mal pregledala pa kak post zbrisala, bom previdna, da ne zbrišem kej pomembnega

sicer je samo predlog an
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 23 2007, 06:49

Če boš to vse naredila, kar si zgoraj napisala ti bom zelo hvaležen, kajti tvoji predlogi so mi všeč.
Glede spammanja sem se naprej začutil, da si to ravno ti predlagala Very Happy , ampak predlog je dober.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Število prispevkov : 178
Registration date : 04/08/2007

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 23 2007, 09:57

Pozdravljeni! Sem nazaj zanima me samo koliko adminov imamo in kdo je zdaj admin?
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 23 2007, 14:45

Me veseli, da si se vrnil. Upam, da boš odzdaj naprej lahko tudi bolj prisoten tukaj, ker si zelo pomemben lik.
Kar pa se tiče adminov, je vse isto kot prej, edino Rachel je menjala Lily, ki ni več adminka, pač pa moderatorka.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Število prispevkov : 178
Registration date : 04/08/2007

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeČet Sep 27 2007, 13:21

Pričakujte lepo prosim da me enkrat v prihodnjih dneh ali tednih kakšen teden ne bo na forumu saj bo oče odnesel na popravilo internet ker imamo težave z brezžičnim omrežjem. Hvala za razumevanje!

Mark Neelstin
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimePet Sep 28 2007, 14:31

opazla sm, oziroma je prej Severus opazu, da so klepet2 zbrisal spet
no velik strani so zbrisal
mogoč veste kdo je biu, mislm sej men je vseeno če je manj strani, sam zanima me
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimePet Sep 28 2007, 15:17

Mislim da se motiš, ker klepet 2 ni izbrisan, pač pa razdeljen na dva dela in prvi del, ki je bil prej popisan je zdaj zaklenjen, v drugem delu pa je že tudi polno popisanih strani.
Kdo je to razdelil ne vem, a zbrisano ni nič, vsaj pri meni ne.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimePet Sep 28 2007, 15:29

aja pa res, lol sploh nism opazla, da je razdeljen, kdo je pa razdelil? ti?
pa kako napreduje un z moderatorji domov? si reku, da boš neki skp sestavu

aja pa še to, ne da se mi prečekerat, sam a je tema zapuščena učilnica skrita za pripadnike spozgada, če ne bi blo fajn to narest
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeSob Sep 29 2007, 17:35

Zadnje dni nisem imel veliko časa, zato sem to z moderatorji domov malo opustil.
Saj tega niti ne rabimo, ker 2 moderatorja imamo, admine pa tudi imamo in se mi zdi, da če bo kdo v svojem domu hotel kakšno posebno temo, bo to povedal moderatorjema, da odpreta.
Tema zapuščena učilnica pa ni skrita za spolzgadovce, ker se mi ne zdi nič slabega, če vidijo kaj se tam dogaja.
Prepričan pa sem, da zdaj ne bodo Spolzgadovci tja rinili. Če že želiš, pa lahko Rachel temo skriješ za Spolzgadovce.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 06:17

Kar se tiče popestritve zgodbe obstaja več možnih predlogov, a vprašanje je, kateri bodo dobri in kateri ne.
Že prej je bilo zamišljeno, da bi bila enkrat septembra uvodna tekma med dvema domovoma, toda zdaj je igralcev za tekmo po moje premalo in bij ih prej morali nazaj pridobiti.
Če bi dajali naloge učencem ne bi bilo slabo, toda kakšne bi te bile ter kje bi navsezadnje potekale? To je HP svet in ne Srednji svet, kjer so take naloge bolj verjetne.
Glede krožkov pa zaenkrat že imamo dvobojevlani krožek, tako da mislim, da več krožkov zaenkrat še ni treba imeti.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 07:51

Ja glede učilnic, sm misnla, ker učiteljice in učitelji ne pišejo redno
da bi vsake tok časa vskoču edn izmed ns adminov in kkšn od modov, pa bi napisali namesto učitelja ali učiteljice, da se lahko nadaljuje to, ker mislim, da je to tudi eden izmed razlogov, zakaj jim stvar ni več toliko zanimiva

seveda bi v oklepaju napisali namesto katerega lika pišemo
pol bi lahko stvar celo malo več razvili

ideja, da bi jim zadali neko skrivnost, katero bi morali oni razkriti mi je bla ful ušeč, sm rzmišlala, da bi v tej smeri neki skupi spackal, pomoje bi blo to ful uspešno, če so vsaj malce radovedni
bom mal razmislila kaj bi lahko naredili
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 09:04

aja jz sm temo zapuščena učilnica prestavila v podforum zapuščena učilnicam, ki sem ga predtem odprla, da sem jo lahko zaklenila pred spolzgadcisam tko, da boste vedl

pa glede plesa v maskah, lahko jz spišm kako bi vse zgledal, pa dogajanje bi lahko potekalo v Velki dvorani

kaj če bi uvedl še par duhov v igro, nevem, da so med plesom letel skozi različni duhovi
al pa bi si uzel čas pa prou ceu post napisal kej o duhovih, pomoje bi znal bit zanimiv kaj pravte
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 11:29

S tem, da bi namesto profesorjev modi in admini pisali v učilnicah je zelo dobre ideja Rachel, saj bi tako nadaljevali pouk, toda problem je tudi v tem, da nekateri učenci niso več prisotni, a poskusiti se splača in bomo videli kakšen bo odziv in če nam bo to seveda šlo.

Za skrivnost, ki jo bodo morali rešiti bom še malo razmislil in se probal česa dobrega spomniti, tebe pa bi res prosil Rachel, če bi poskušala napisati, kako bi potekal ples v maskah in imam zate še eno prošnjo.
Probaj si izmisliti, kako bi potekala Quidditch tekma, da bi bilo čimbolj zanimivo.
Časa imaš za to veliko, tako da ti ni treba hiteti, toda zaspati tudi ne. Smile
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 17:26

No če bosta rabla kaj lahko tudi mene zadolžita in bom z veseljem pomgala po najbolših močeh.

Trenutno tud razmišljam o neki ideji samo jo morem naprej predelat pa jo bom potem predlagal pa bomo vidli če se bi dala uresničiti.
Pa tole z oglaševanjem se mi zdi res zanimivo, ker mormo dobit več rednih piscev. Je pa res da zaradi tega tut tvegamo z tistimi, ki bodo poskušali uničit naše delo. Samo za tiste bomo pa že poskrbeli. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 17:51

res je Razz
itk pa je teško nabrat 20 ljudi
ej dej povej useeno o uni ideji radovedna sm
pa v kkšnih učilncah bi lahko začeu pisat kot profesorica oziroma profesor, če imaš ideje, to bom tud moderatorjem omenila
pač nej bo v mejah normale, da bomo lahko nadaljevali normalno s poukom in da spet use mal zalaufamo
če veš kaj mislm, če ne kr praši Smile Wink
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 18:05

Ja bom kr tu vprašo Albya. A grem z Alstorjem v ječo pa najdem uno truplo? Vem da smo se enkrat že o tem pogovarjali samo od tedaj je minilo že kr neki časa in sedaj še KAron ne piše več tako da ..... Bi bil že čas da počistimo tam stvar. Very Happy

Ej Rachel uno idejo bom rajš predstavo ko jo bom do konca premislo ker trenutno ne zgleda najbolš sam bi pa lahko bila obetavna. Pa malo morš bit tud radovedna Very Happy

Aha pa glede učiteljev me zanima a to bi js pač pod svojim nickom napisal pa dal v oklepajih da je kao profesor al bi z NPC-jem?
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 18:08

pomoje bi blo bolš če bi pod NPCjem pisu
praš Albya on je šefe
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 18:29

Ja, ta ideja glede Alstorja in ječ mi je všeč, tako da bi to res lahko izkoristili.
Namreč glede dogajanja v ječah je velika luknja in Alstor jo lahko zakrpa s tem da najde truplo in potem obvesti vse ostale.
Glede pisanja v učilnicah pa se mi zdi bolje, če bi kar to mi v oklepajih pisali, ker drugače bi bilo z NPCjem preveč popisano vsepovsod.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 18:32

no ok torej napiš post kot, da si tista oseba sam v oklepaju nad tem napiš, da pišeš namesto blabla
skuši se čim bol uživet, pa če se še spomnš česa zanimivga kr spiš
kkšne naloge al pa kkšne vaje itd.
sam, da si nenatrpaš preveč dela, hehe
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pogovori - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 3 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pogovori
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 12Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics