|
| Pogovori | |
|
+2Mark Neelstin (nekdanji) Albus Dumbledore 6 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Okt 04 2007, 18:34 | |
| Pred kratkim sem dobila idejo, da bi v igro vpelala nekega pobeglega hišnega vilinca, ki bi tu pa tam malce ponagajal učencem, seveda bi ravnatelj vedel zanga, ker bi se mu ta vilinc ful prilizoval, sam useen, važn glede tega mam kr nekej idej, pa pomoje bi blo zanimiv, sam rabim prej tvoje dovoljenje Alby |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Okt 04 2007, 18:44 | |
| Ideja ni slaba, toda zaenkrat je še ne bomo imeli. Dobili smo Filcha in poleg tega se v prihodnosti obeta že kar nekaj dogodkov, tako da vilinec zdaj v glavnem še ni potreben. Bomo pa na forumu uporabili tvoj predlog Rachel in verjetno se bo ta potem pokazal po božičnih praznikih, se pravi v januarju po RPG času. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 05 2007, 18:40 | |
| uporabniško ime: Mark Neelstin in seveda novo geslo geslo: coprnik |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 06 2007, 07:00 | |
| Dobro, čudovito si napisala besedilo v učilnici, čestitam. Znala si se vživeti v vlogo, kar se patiče dogodkov pa se bo kmalu po pogrebu in koncu krožka začel ples v maskah, ki ga lahko kar ti vodiš Rachel, če ti je zato. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 06 2007, 08:17 | |
| jaa, bi ja hvala, sam se boš udeležil an? da ti lahko enga netopirja pošlm med brado, ne sej ne pa hvala za pohvalo posta |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Okt 07 2007, 14:55 | |
| Verjetno se bom udeležil plesa, ni pa to še sigurno, tako da se ne veseli preveč glede moje brade. No drugače pa se mi zdi bolje, če bi se ples začenjal v začetku decembra, ker se nam november že predolgo vleče. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Okt 07 2007, 15:02 | |
| ja sam res ampak a lahko pustim, da je jesenski ples pač mal z zamudo ker sm že lih tko lepo okrasila z jesenskimi barvami aja pa lepo si spremenil barve za vloge na forumu všeč mi je |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Okt 07 2007, 17:13 | |
| Hvala. Barve sem poskušal čim bolj prilagoditi temu forumu. Glede plesa se strinjam da ostaja jesenski, saj v začetku decembra je navsezadnje še vedno koledarska jesen, resda že bolj pozna a še vedno je, tako da ti ne bo treba nič popravljati. V glavnem, ko bo konec dvobojevanja, se bo končal tudi november in takoj z začetkom decembra se bo pričenjal tudi ples. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Okt 08 2007, 16:53 | |
| ok veš kaj me je zanimal a lahko nekak ločimo predel pogovori od rpg dela tko da se nam ne šteje za poste npr kokr mamo na uru štejejo se samo rpg posti ne pa ostalo pa bi pr Prispevkov: pisal dejansko število unih postov kateri res neki pomenjo torej rpg sam predlog pač |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Okt 08 2007, 17:12 | |
| Tudi jaz sem si želel že ob nastanku foruma ločiti poste, da se štejejo samo tisti v RPGdelu, ampak Lily mi je potrdila, da se na takih serverjih to ne da narediti in sem ji verjel, saj je verjetno res tako. | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Okt 14 2007, 10:06 | |
| Uporabniško ime: prof. Dior Andy Davidson Geslo: profesor1 | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Okt 14 2007, 14:29 | |
| Predlagam, da eden od adminov oziroma modov nadaljuje najino zgodbo z Remusom v gozdu, kajti počasi je že čas, da jo zaključiva in se vrneva z novicami iz njega. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Okt 15 2007, 09:08 | |
| Nekaj me zanima zdaj glede tega moderatorstva. Strinjam se, da je Karon novi moderator, saj pridno obiskuje forum, nekdaj ga je res več, ampak zasluži si to funkcijo. Toda vendar mislim, da so tukaj na forumu tudi taki, ki si še bolj zaslužijo to funkcijo glede na to, da jih HP tema bolj zanima in pridneje pišejo v RPGju (kjer Karon že dolgo ni napisala posta mimogrede), saj Karon ta tema ne zanima in imamo itak dovolj moderatorjev, zato me zanima, zakaj si se Rachel odločila za to potezo in si njo dala za moderatorko brez prejšnjega posvetovanja z mano ali s katerim od drugih adminov. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Okt 15 2007, 15:17 | |
| uf sej res jaja hotla sm tuki postat pa sm čist pozabla se opravičujem res da na prvi pogled deluje resnično ne fer izbira pa vendar po mojem mišlenju ni tako torej razlogi zakaj sem izbrala ravno Karon: -verjetno teb še ni znano ampak se tale mladenka zlo zlo spozna na delovanje foruma in bi nam po moje prišla v veliko pomoč -sicer malce čuden rzalog...s tem ko je postala moderatorka je oblubila večjo predanost temu forumu pa sm sklepala da bomo s tem pridobili na še eni odlični pisateljici postov -ob posvetovanju z njo sm opazila da ima izredno veliko idej glede foruma in nam je pripravljena pomagati da vse te ideje izvedemo ene par nalogc sem ji že naložila in če se ne motim jih počasi že pridno izpolnjuje -na forumu imamo okol 5 moderatorjev od teh sta dva, ki dejansko vsaj mal obiskujeta forum, pa še temadvema se lih ne da pisat za različne npcje in podobno po premislku sem ugotovila da ubistvu potrebujemo vsaj nekej resne pomoči zato se mi je zazdelo da je Karon idealna saj je že od vsega začetka na forumu in ve za vse kaj se je dogajalo na prav tem -je enakopravna do vseh na forumu in ima glavo na pravem mestu, njeni komentarji so se mi vedno zdeli smiselni in z večina sem se strinjala ( ne upoštevam spammanja ) -prepričana sem da tega da je sedaj moderatorka ne bo izkoriščala sebi v prid ampak v dobro foruma
lej upam da se ti ne zdi nespoštljivo da se pred tem nisem posvetovala s tabo ampak sem hotela vse obrazložiti tukaj pa sem res pozabla če se z mojimi odločitvami ne strinjaš bom sama obrazložila Karon da se pač nisi in ne more biti moderatorka čeprou se mi ne bo zdel prou tvoja odločitev v tem primeru
upam da n izgledal da ji samo kako uslugo delam pa hočm po svoje delat res ni bil moj namen |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Okt 15 2007, 17:15 | |
| S temi razlogi, ki si jih navedla tukaj se strinjam, ker Karon tudi že kar nekaj časa poznam in nekatere od navedenih stvari veljajo res zanjo. Prav, nimam nič proti pri tej izbiri in naj Karon tudi ostane moderatorka na forumu, toda če ne bo aktivna in bo redko obiskovala forum, ter se bo tudi polenila v moderatorskih zadevah, bo postala navaden član, drugače pa bo to, kar je zdaj. Tako, da je ni treba o ničemer obveščati in lepo od tebe, da si zdaj napisala, zakaj si se odločila zanjo. V prihodnje pa se raje vedno malo posvetuj še z enim od adminov, ni treba ravno z mano, če me takrat ni gor. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Okt 16 2007, 16:51 | |
| Z Karon sva se zmenili in je pripravljena obnoviti pravila foruma saj po mojem mnenju so potrebna prenove sploh niso vsa na kupu ampak razmetana mal sm mal ke bi pač naredila ona povzetek vsega pa bi spisala pravila potem bi prejšnja zbrisali in ona nova nalepila če sta za seveda aja pa glede jedcev smrti mi je bedno da se lahko kr en prjav pa je že s prvim postom jedec smrti a ne bi mogu Mark izbirat jedce smrti pa se šele potem tisti igralec predstavi kot jedec smrti |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 09:05 | |
| Če bo to Karon naredila, potem bo to zelo dobro in bom tega vesel, o nadaljnih navodilih glede tega, se bom še z njo sam pogovoril, kako bi naj to izgledalo. Glede jedcev pa je tako, da zdaj jedcev sploh nimamo praktično, tako da pojma nimam, kaj te moti. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 12:39 | |
| Snape je nekaj omenjal še pravila glede spoilerjev sam boš prasec če boš pol ti objavil vse to kar bo Karon spisala bo kr ona objavila sej če se ne motim je že tako večino pravil ona spisala glede jedcev jah npr. naš predragi James ali Tjaska ali Potterka ali koji kurac je hotela imeti še en lik nekega jedca smrti ki sem ga kot se spodobi takoj izbrisala no ja če se prav spomnim in še par takih podobnih sem opazila pa mimogrede nekega Hagrida je tudi hotela uvesti nevem kako je nisi sposoben enkrat za vselej bannat saj si vendar glavni uradnik ti bi mogel vedet še največ od tega foruma od vseh nas skupaj |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 18:33 | |
| Karon je zdaj odprla obnovljena pravila, tako RPG, kot tudi ostala tam, kjer so prej bila moja, ker je res bolje, da jih ona odpre in se s tem vidi njeno opravljeno delo. Jaz ti pa zagotavljam, da sem Tjashiko bannal, saj sem jo tudi izbrisal iz foruma, več pa res ne vem narediti, takšen strokovnjak žal nisem. Mogoče pa ta novi Spolzgadovec sploh ni ona, ampak uporabljata oba isti šolski oz. knjižnični računalnik, ali pa je to njen brat recimo. Ker se mi zdi različen stil pisanja med obema. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Okt 19 2007, 20:35 | |
| LOL ja seveda čist isto smotan pišeta ja mogoč pa res je šolski računalnik pa so pač vsi mal usekani na tisti šoli dej dej sej sem rekla da jo imam na pogojnem |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 05:24 | |
| No dobro, ti jo kar imej zaradi mene, jaz pa zaenkrat še vedno nisem prepričan, ali gre za eno in isto osebo. Če bo delala napake in boš ugotovila da je to res Tjasa, jo boš lahko ti sama bannala in to tako, da se s tega IPja več ne bo mogla prijavljati. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 08:48 | |
| Jah srce mislim da pa je to tvoja naloga če upoštevam to da ko sem postala adminka nisem imela pojma kva lahko vse počneš s to funkcijo pa sem mogla za večino prosit Diorja da mi pomaga če pa ti ne veš kaj vse nudi tale server jah pol pa to sploh ni ql ponavadi se nekdo pozanima o vsem glede forumov preden odpre svojga |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 09:23 | |
| Pa v čem je težava? Jaz samo mirno pravim, da jo lahko ti bannaš, če boš videla, da razgraja in krši pravila, ker si ti tudi admin in imaš to možnost in tudi pravico. Jaz o tem forumu vem dovolj stvari, čisto vseh res ne, toda za obratovanje prav dovolj. O tem Spolzgadovcu pa nima več smisla razpravljati ampak raje počakajmo, da bomo videli, ali je res Tjaša, ali ne in če je, bo izbrisana, če pa ni, pa ne bo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Okt 20 2007, 09:39 | |
| Ne tud če je ( kar seveda je ) Tjaska je nočem še izbrisat, če ne bi jo takoj, ker hočem videti če se je kej poboljšala vbistvu me tudi mal zanima, koliko je napredovala pa še kakšni posti so prav zabavni, tako da zaenkrat ostaja če bo pa res nered delala, potem bo pa pač odpisana |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Nov 01 2007, 16:15 | |
| Tako, jaz imam zdaj nov lik profesorja Arnolda in tisti tvoj post sem zbrisal Rachel, ker je čisto nepotreben. Saj ni bistvo, koga igram, glavno je le, da igram osebo in kdo to odobri, tudi ni prav nič važno. Mi pa je Bellatrix predlagala, da bi se kaj dogajalo tudi izven šole in če ima kdo kakšen predlog ga lahko da. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pogovori | |
| |
| | | | Pogovori | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |