|
| Pogovori | |
|
+2Mark Neelstin (nekdanji) Albus Dumbledore 6 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 16 2008, 14:02 | |
| WTF je pa tole v sovjem stolpu?
sej se neb prtožvala, če ženska neb mela 2500 nezasedenih tem kjer bi lahk pisala....
grrr...
me kr pogreje. | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 16 2008, 15:06 | |
| Js mam en predlog pa povejta če se strinjata. Da odpremo eno temo v klepetu, v kateri bomo napisal na primer krožke (sedaj naprimer Quidttich) in bodo tam povedali kdo bi pisal in potem bomo videli če se splača sploh narediti tisti določeni krožek ali dogodek Pč da bomo zvedeli vsak kakšno je zanimane.
Tudi za ta Quidttich krožek naj povejo kdo je zainterisiran in kdo ne in če jih nebo dovolj ga bomo zaključili, ker je brezveze siliti z nečim kar ljudi ne zanima. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 16 2008, 15:13 | |
| Lahko to nardiš. Pa napiš, da se krožki ne štejejo pod uni 2 mesti k lahko pišš. | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 16 2008, 15:22 | |
| Ja, ti kar to naredi Remus, bomo res videli, ali se letos splača imeti krožke ali pa ne. Glede Strahomirja, pa bi lahko naredili tudi tako, da bi učencem zamolčali njegovo smrt, ter rekli, da je odpotoval, saj Albus ne bi želel vznemirjati še bolj svojih učencev, ker so že zdaj mnogi prestrašeni. Malo še počakajmo na Snapea in Luciusa in če ju kdo lahko, ju naj kontaktira, če pa ju še dolgooo ne bo, pa bomo dali možnost komu drugemu, da ju prevzame.
Jaz sem že zbrisal medtem nekatere člane z zelo malo posti in tudi naokoli sem poslal že mejle. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 16 2008, 19:31 | |
| ej , albus, mogoče bi blo tut dobr zaklent celotno quidditch temo/podforum. r se itak ne uporabla. da se nei še zdej pripravlal. tole z zamolčanjem bi bla dost huda scena, ja. še posebi ker bo pol verjetno bella povedala ostalim jedcem... in bodov bistvu jedci vedl... men je všeč | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Mar 17 2008, 11:48 | |
| Ja, potem pa naj se to kar zamolči zaenkrat še, bo bolje. Temo z quidditchem, pa bom zdaj zaklenil, tako da se ne bodo mogli prijavljati tja, kmalu bom spet odprl nova prosta mesta za učence in v petek še za učitelje, če se noben ne javi do takrat. Člane z najmanj posti pa sem že zbrisal. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Mar 17 2008, 16:49 | |
| Zdaj, ko se bodo kmalu sprostila mesta še za nove profesorje, se moramo zmeniti še za posebne igralce. Kako zdaj naj naredimo s Severusom, Narcisso in Luciosom, ko pa noben od njih že kar nekaj časa nič ne piše, za zgodbo pa so pomembni? Če jih dolgo ne bo, bi bilo najbolje najti zamenjavo. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Mar 17 2008, 18:38 | |
| matr si pridn. te kr ne dohajam.
sev je biu učeri gor.
kr poglej si temo trenutno poslušam.
pa je reku, da če bo stvar zaštartala, bo pisu.
luc pa cisso bi pa jst še mal počakala. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Mar 17 2008, 21:52 | |
| ej, albus a se da tak podforum narest, v kerga vidjo sam določeni ljudje, pa ni važno al so profesorji, spolzgadovci... da bi mela obadva krožka tak delček foruma, kamor bi sam skupina lahk pršla. pa admini, seveda | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Mar 18 2008, 17:32 | |
| Seveda, to se da narediti. Ne vem točno kje se to naštima v admin kotičku, a vem, da se nekje. Zenkrat tega še ni treba, ker bosta društvi zaživeli z začetkom novega šolskega leta in bomo takrat to porihtali. Če pa že zdaj želiš v zvezi z tisto sobano Spolzgadovcev, pa povej in bom poskušal pogledati, kjer se to naredi. Tim me je vprašal, ali bi bil Raws in mu nisem dovolil, rekel pa sem mu, da je lahko Lucius in če bo sprejel, naj poskusi igrati zanj in bomo videli, če bo primeren za to vlogo. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Mar 18 2008, 17:57 | |
| Dej,... k spolzgadovci bi mel en plac, ki bi biu - najbolš bi blo - razdelje na 2 dela: eno bi biu pač normaln rog prostor, en bi bil pa kotiček, kejr bi se tko - nerpgjevsko menil. Bi pa Spolzgadovci bli nekje v prepovedanem gozdu. recmo, da bi bla v gozdu kaka jasa, votlina, kučica... da bi tut mark pol lahko normalno pršu - v šolo neb mogu prit. pa pol bi mel tut ffeniksov red svoj plac. mah...sej un nerpgjevski deu ni tok pomembn. Sam da mamo en plac zase tko stvar postane bolj skrivnostna k ne morjo vsi brt. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Mar 18 2008, 18:11 | |
| Potem ti odpri temo nekje, kjer bi naj bil ta vaš skriti plac in sam bom naredil tako, da bo viden le Spolzgadovcem in administratorjem, ter seveda Marku. Zaenkrat bodo verjetno Feniksovci imeli svoje mesto v ravnateljevem kabinetu, kasneje pa se bodo selili drugam, a ne pozabil Avis, da bosta društvi polno zaživeli kasneje, tako da ne hiteti. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Mar 18 2008, 21:39 | |
| Ok, bom. Pa ne da bi vsi spolzgadovci vidl. Zaenkrat bi mel dostop sam jst, Luc, Snape pa Bella. Pol bi se pa še druge dodajal. če se to da. aja, pa en tanov tečnar da bi igrou Snapea pa Luciusa... men se zdi, da si ne zasluž takih vlog, sploh pa oba že mamo. Glede na to, da še avatarja nima,pa da sonjegovi posti res prrecej borni... Luc bi jst še počakala mal. vsej do novga šolskega leta. k je res fajn pisala. Aja pa un avič, ki si ga meu prej, albus, mi je biu bol ušeč. Na telem zgleda Albus kot da bi bil mal zadet al pa zaostal | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Mar 20 2008, 15:59 | |
| To, da bi samo vsak posameznik videl se mislim ne da naštimati, to, da pa cel dom vidi se pa da. Ja, Luciusa in Severusa počakajmo še to leto, ker ti pisci, ki so se ponudili zanju niso nevem kako dobri, tako da si tako pomembnih vlog še ne zaslužijo. Albusova slika je bila res čudna, tako da sem dal eno drugo, kjer je bolj običajen. Prosim te pa Avis, da čim prej vključiš Filcha in naj že reši Remusa ter Nicollete teh opravil na hodniku, da bo lahko prišel Remus k ravnatelju in mu bo ta kaj razkril. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Mar 20 2008, 18:14 | |
| okej. bom filcha poslala dons bol pazn, al pa jutri enkrat. zdele nimam cajta. Albus normalen... jah, kolkr je lahko človk s petmetrsko rado lahko normaln | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Mar 22 2008, 11:39 | |
| Sam sem zdaj uredil prijave in odprl prijave za vsak dom kot samostojno temo, saj je bil ta Bellatrixin predlog zelo dober. Bi pa vaju prosil, če bi lahko očistila še vse odobrilne poste v dozdajšnjih podpisih, saj bo vse bolj urejeno. Sam sem jih že nekaj zbrisal in bolje bo tako. Kar se pa tiče posebnih prijav, pa bo najbolje narediti tako, da bomo v vsakem domu objavili imena tistih, ki so za zgodbo najbolj potrebni. | |
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Mar 22 2008, 11:45 | |
| Dobro se bom js lotil pa počistil odobritve. Pri vsakem domu bi bilo dobor še dodat število prostih mest, tako kot je bilo prej. Na primer 0/7 Za vsak dom.
Ali pobrišem tudi opise tistih, ki jih že zelo zelo dolgo ni blo gor ali ne? | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Mar 22 2008, 12:04 | |
| Tiste opise, katerih igralci že dolgo niso prišli in so napisali samo kakšen post ali dva, lahko zbrišeš. Ostale pusti, kajti to ne bo motilo. Prosta mesta bom pa pri domovih dodal takoj nato, ko se bo prvi učenec prijavil v kateri dom. Ima kdo idejo, kaj bi se zdaj lahko zgodilo v koči pri Lillith, kjer je Albus na obisku? Pogovor se namreč vleče in če bi ga kaj zamotilo, ne bi tako hitro šel v stolp pogledat, kaj se je zgodilo, ko se bo ta novica raztresla naokoli. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Mar 22 2008, 12:33 | |
| hm... tim woodie se je že prjavu v 3 različne teme. to pa je zagnanost..
drgač ap, albus... ful hudo si tole naredu !
uau! Grem zdej na svoje poste odpisat, potem bom pa še tm kej zbrisala, če bo čs. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Mar 22 2008, 15:50 | |
| Sem tudi mesec marec naštimal, tako da se ga vidi z foruma in ni treba več iti gledati na portal, kar je prednost. Se že veselim dalje, kako se bo zgodba razpletala, kajti kar nekaj zanimivih stvari se obeta. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 23 2008, 16:54 | |
| sm vidla... dobr napredek, ni kej.
itak se folku ne da tja gledat, ker mesc je. | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 23 2008, 17:26 | |
| Res je dober napredek, kdo pa že kdaj pa kdaj pogleda, katerega meseca smo, če ne drugi jaz. Ko bo tvoj Filch odpisal, moram premisliti, kaj bom povedal Remusu, ker sem trenutno še brez nekaj idej. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 23 2008, 17:35 | |
| mwah, moj filch... mama ful dela trenutno. tko da če se mudi (TOREJ DO ENE SREDE NEBI MOGLA) je geslo solata, pa napiš ti post zanga. sej to je en tak bol npc lik. zato ej biu tut narjen, da ga uporablja kdor ga pač rab | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 23 2008, 17:55 | |
| hm... sm razmišlalal d bi si mogla en nov lik najdt zdej ko Strahija ne bo več. KAj pravta? kkšna ideja? A kšnega trenutno rabmo? kšnega novega odtrganega profesorja... lahk bi bla pa kkšen Xenofilius Lovegood ... svašta Ideja? | |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Mar 23 2008, 18:25 | |
| za Remusa pomoje bi mogo zvedet kaj v zvezi z Feniksovim redom in to... Sej se boš že spomnu kaj pametenga Albus Všeč mi je ideja o profesorju Lovegoodu ampak njega se potem ne sme ubit, ker mora prežvet Nimam kakšne pametne ideje edino o dogajanju na stolpu.Ko bo Strahomir umorjen lahko spet pripeljem Alstorja. Mislim da bo Lillith usumljena umora in nekdo mora razjasnit zmedo poleg ravnatelja seveda, pa uredit da bo vse ostalo pometeno pod preprogo. Drugač pa bi lahko dali tudi za seznam učiteljev te vloge iz knjig. Nekateri liki kot naprimer Colibri in Hagrid ter ostali bi lahko začeli učiti in na novo prijavljeni bi si lahko izbirali med njimi. Pa mogoče ne bi bilo slabo da bi omejili koliko likov ima lahko vsak. Jaz meni da največ tri čeprav so že trije veliko, pač odvisno od vsakega pisca. Ker potem ima en pisec ful likov pa z nobenmu ne piše redno pa tut kdo drug ne more met tisga lika (če je na primer pomemben za zgodbo) Kaj mislita vidva? | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pogovori | |
| |
| | | | Pogovori | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |