Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Pogovori - Page 8 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Pogovori - Page 8 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Pogovori - Page 8 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Pogovori - Page 8 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Pogovori - Page 8 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Pogovori - Page 8 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Pogovori - Page 8 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Pogovori

Go down 
+2
Mark Neelstin (nekdanji)
Albus Dumbledore
6 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
AvtorSporočilo
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 16:24

Dobro jaz ne morem sodit kaj je bilo z Rachel saj ne poznam celotne zgodbe. ne krivim tebe Albus ker menim da smo se do sedaj o vsem posvetovali. tudi mene si na msn-ju kontaktiral in sva se malo pogovorila tako da jaz ne mislim da o vsem odločaš ti. Mogoče je prišlo samo do nesporazuma in sta oba malo preveč reagirala.
Se povsem strinjam da nisi zaklenil prijav ker je prav da forum obratuje drugače normalno samo mogoče malo manj intenzivno. Dogovorili smo se tudi kdaj bomo začeli z prenovo in na naek način smo že začeli, vsaj z zbiranjem predlogov in vsega tega tako da res ne vem v čem je problem.
pač škoda je da smo izgubli osebo ki je bila res veliko gor in pripravljena delat in pomagat. mogoče se bomo z njo še lahko nekako dogovorili ko se bo vsa stvar malo pomirila in bo preteklo nekaj časa. Do tedaj pa moramo držati skupaj.

Predlagal bi še da se v zvezi z forumom odpre še ena tema v klepetu. Da bodo tudi ostali člani kaj predlagali povedli svoje mnenje in podobno. Saj vem da so to že tudi predlagali (mislim da prav Rachel).
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 17:13

Glede marka mam eno prijatlco ki bi ga prevzela. ji bom kr rekla.
Upam, da ji bo šlo pisanje dobro izpod prstov.
dokler pa ona ne bo začela pisat, ga bom pisala jst.

hm... škoda za rach. je bla moj glavni nasprotnik. no, se bom pa zdej tolk bol nate spravla Remus. he he he.

a mslš, da se je neb dal prepričat, da pride nazaj?
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 17:37

hm, mogoče bis e mogl useen kake iuzi nalogce spomnt.
mogoče take, k jih bo potem voldi talal al pa kej tazga.
albus ti bi pa tut počas začeu lahko ustanavlat svojo skupinco.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 18:51

Super, potem ga pa naj ta prijateljica vodi, če bo to sprejela, do tačas pa ga vodi ti.
Za Rachel ne vem nič povedati, jaz je nazaj ne bom vabil, če pa bo prišla pa bom vseeno vesel, tako da jo lahko kdo drug povabi nazaj.

Ja, dobro bi bilo se spomniti kakšne preproste naloge, ki bi lahko bila dolgotrajna, a bolj preprosta in uvod za novo šolsko leto. Ti poskrbi za Marka, ki mora še letos biti na Bradavičarki kot profesor, toda obenem lahko že snuje kako nalogo in zbira privržence, Albus pa bo tudi kaj začenjal, a počasi.

Sam sem zdaj objavil, da se bodo neaktivni člani v roku največ dveh tednov pobrisali, kar je predlagala Nicollete in je dobra ideja, saj se bodo tako sprostila prosta mesta. Zdaj edino nevem, kateri člani naj se pobrišejo? A sem dobro napisal, da tisti ki niso aktivni mesec dni ali več, ali kako drugače?
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 19:30

Hm,...a se jim da mejle poslat vsem? pomoje bi se jim dal. z popzorilom, nej se v eni temi k jo odpreš s tem namenom pocahnejo, drugač jih briši. pa une k majo ene 2 posta lahko kr direkt brišš.

pa najbol da ti bršš pa maš to čez.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 12 2008, 13:05

Ja saj, takim, ki imajo nekaj postov bom poslal mejle v tem času, tistim ki pa imamo komaj kakšen post ali dva, oziroma jih sploh nimajo pa bodo pobrisani.
To bom jaz tako uredil.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 12 2008, 17:56

ok, great!

ena stvar mn pol.

nova slikca...nice!
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 12 2008, 18:30

novica:
z rach sem se pogovarjala.

bo pisala marka.

tka da rach je zdej mark.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 12 2008, 18:33

Dobro, ona je za Marka zelo prepričljivo pisala, tako da me to veseli, saj nam ne bo treba iskati novega.
Ali bi imeli v prihodnosti še kakšen krožek morda? Nekdo je predlagal da iz udejanjenja ampak ne vem, kako bi to zgledalo.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 12 2008, 18:37

kako bi to zgledalo? pomoje bi se jih ene par raztreščilo (splinch... nevem kko je tov slovenščini...). Sigurn bi mogla bit madam Pomfrey zraven Very Happy

kako bi pa praktičo tole izpelal... pa ne vem

aja...drgač bom pa jst nicolette dala eno nalogo(en napoj bova delale) in če jo bo nardila (kar jo bo) bo pol kandidatka za jedce.
OK?

a je še kak tak da se ga vpelje v nalogo?
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 12 2008, 18:45

Ja, ti kar. Albus bo tudi mogoče že dal kakšno nalogo kateremu izmed učencev, ki bo potem peljala počasi do ustanovitve Feniksovega reda, ne vem pa še točno s kom začeti.
Glede drugih za jedce, pa se ti odloči.

Mogoče pa bi bilo bolje, če bi še enkrat ponovili bojevalni krožek, saj je enostavnejši od udejanjenja in izdejanjenja.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 12 2008, 21:17

lahko. to bi blo uredu.

sam dob enga, ki ga bo vodu. avis ne more - je nedolžen učenec. strahomir bo pa zdej zdej mrtu Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeČet Mar 13 2008, 16:05

hm...ideja za krožek

Quidditch! ampak sam tko mal, da latajo pa reigravajo, en pa resne tekme.

kaj pravta, fanta?

avis sigurno ne bo zraven. ker ma travme iz otroštva, ampak lahko koga druzga dobimo, da bo vodu. lahk je tut učenc...
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeČet Mar 13 2008, 18:26

Dober predlog Avis. Quidditcha do zdaj nismo izvedli še v nikakršni obliki in lepo bi bilo, če bi ga za začetek vsaj v obliki krožka.
Nič pa ni narobe, če ga vodi učenec. Bi poskušal Remus voditi ta krožek vsaj začasno?
Mimogrede ga Albus tudi ne bo, ker je že malo prestar verjetno za letanje po zraku. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeČet Mar 13 2008, 23:49

uf, rach je napisala post, strahi je pa že tut odpisu. matr sm se razpisala. se pomoje splača prebrt. je tko dobr ona spisala.

Albus, boš ti najdu truplo, ko bo amrk končal svoje delo?
pa belaltrix je zraven. ona bo verjetno trdila da je šlo za kako nesrečo al pa kej tazga, da bo mark pred tabo še zmeri čist.

aja, pa ne uzem osebno ker te nma strahi za starga kozla Very Happy
j
ja remus, ti bi mel lahk letenje.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimePet Mar 14 2008, 11:48

Sem že prebral in res je čudovito napisano, kot če bi pisala Rowlingova. Smile
Truplo pa lahko najde hišnik Filch, ki že nekaj časa ni vključen v dogajanje in tedaj pokliče ravnatelja.
Saj Mark pri ravnatelju ni čist, daleč od tega, čeprav Albus še noče ničesar izdati ima že svoje močno prepričanje. Wink
Nekaj časa bo potem Mark še na šoli, konec leta pa bo najbolje, če bo odšel in pustil službo učitelja, ter začel aktivno sodelovati med jedci.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimePet Mar 14 2008, 13:24

Ja jaz lahko prevzamem leteneje ni problema. Moram pa še prebrati Strahomirjevo smrt pa vse ker me včeraj ni bilo na net. Very Happy
Bom pa malo razmislil še sedaj kako bi vsa stvar z letenjem potekala pa bom nato odprl temo ali pišem že v kateri obstoječi?
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimePet Mar 14 2008, 13:42

pomoje najbolj da kr v quidditch pišeš. pa preden se bo začel, da razobesš na vse deske od domov.

pomoje da tko mal... daš podajanje žog v dvojicah. al jih pa daš igrat tolk kot jih bo pršlo v dev ekipi pa brez štetaj rezultatov 8kerčene bo dal vsak ene 1000 pik v vsakmu postu.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimePet Mar 14 2008, 20:01

Prosil bi edino če se bo eden izmed adminov ali profesorjev (če je še sploh kakšen) prikazal na igrišču in mi pomagal dolčati zadetke in podobno. Določena pravila bom objavil zraven prvega posta, tako da ne bodo mogli vsi povprek pisati in za pomoč bi prosil da bo nekdo še pri ocenjevanju da ne bom nepristranski.
Ni potrebno da leta zraven ali kaj podobnega lahko samo občasno upodablja NPC-ja ali pa doda svoje mnenje, ali pa pošlje svoje mnenje meni po zasebnem sporočilu.

Aja pač preberita si prvi post pa mi povejta svoje mnenje. Če kaj ne bo vredu bom spremenil. Aja pa na oglsne deske bom tudi obesil objave.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSob Mar 15 2008, 06:00

Všeč mi je prvi post, ker si dobro predstavil ta krožek in sem prepričan, da ga bodo vsi razumeli. Razumljivo in predstavljeno je torej zelo dobro.

Albus žal ne more tja, saj je že na dveh mestih trenutno, tako da naj potem gre kakšen drugi profesor, ali pa bi aktivirali posebej NPCja za to, kot naprimer profesorica letenja?
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSob Mar 15 2008, 11:39

svetovno je napisan.

upam, da bodo upoštevali una pravila. morš bit kr strog.
lahko ti pomagam sodit. lahko pomaga Avis (sam pol jo boš moral včasi opozorit glede pristranskosti pa žaljivih komentarjev. LAhko pa naredimo res čisto nov NPC.
Recimo, da ji je ime Kornelia Millie, pa je sodnica. pa jo lahk porabmo tut pr zaresnih tekmah pol.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSob Mar 15 2008, 17:47

No meni je vseeno ali mi pomaga Avis ali kak NPC pač boljše je da sva dva. Če bo Avis pomagala lahko pride do kašnih verbalnih konfliktov kar bi malo popestrilo vso zadevo, seveda pa je to možno tudi z NPC-jem. Pač sam da je še nekdo zraven Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeSob Mar 15 2008, 21:23

Če ti je uredu, bo Vais zraven.... Razz
v svoji zlobni hudobni obliki.
bom napisala, da me je kao Albus določu, da ti pomagam za boljše razumevanje med domovi.
drgač ne vem, če bi avis neprisiljeno pomagala lupinu Razz
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeNed Mar 16 2008, 13:13

Glede same zgodbe pa predlagam sledeče: Dumbledore ima Marka vedno bolj na sumu, zato ga je poklical k sebi na sestanek, a ta se bo spet moral preložiti zaradi Strahomirjeve smrti.
Pogreb ne bo potreben, Mark bo nekaj časa odsoten, Dumbledore pa v tem času začel zbirati prve člane za Feniksov red, ki ga bo proti koncu leta poimenoval z tem imenom.
Nekje konec aprila, ko bo v RPGju mesec maj, pa se potem lahko ravnatelj in Mark, ki se bo medtem vrnil končno pogovorita o zadevah in Mark bo odpuščen na prijazen način in takrat bo začel redno večati svojo jedce in stike z šolo bo ohranjal preko Spolzgadovcev.
Šolsko leto se bo tako junija končalo in Marka ne bo več na šoli, pač pa se bo lahko že razodel za temnega coprnika.
Po naše bi se RPG končal v realnem času maja in konec maja, bi se začeli že prirpave na drugo šolsko leto, ki bi se lahko začelo junija.

Takšen je nekje bil moj načrt, vendar ga lahko tudi kakorkoli spremenimo in kaj dodamo, če imata ideje ter predloge.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitimeNed Mar 16 2008, 13:56

okej.

ne po pogreba za strahijem?

drgač mi je zgodba všeč. Avis že zbira nove člane (nicolette)

pa bodoči jedci bomo mel v kratkem sestank.
sam ne vem kko je s šnapijem pa z Lucom. Bosta nazaj pršla?
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pogovori - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pogovori   Pogovori - Page 8 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pogovori
Nazaj na vrh 
Stran 8 od 12Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Pogovori