|
| Pogovori | |
|
+2Mark Neelstin (nekdanji) Albus Dumbledore 6 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 17:23 | |
| kko nej bi pa to zgledal? krvav umor, počasno ubijanje z mučenjem v krogi Jedcev smrti? nesreča? idej mam dost - še posebi unih krvavih. k pol te strahi še prosi za milost. - to bi blo neki za markov ego nesreča pa - trenutno te v zbornici izziva, če si upač tekmovat v ltenju na metlah:D sam bol se za kej krvavga nagibam. tko, da se bo vsem strahi ful smilu | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 17:26 | |
| aja,pa razmišlala sem,dak tok za quiditch težijo, da ib dale tko na začetku sam kak dvoboj na metlah
za igro je pa luc mela en dobr predlog nekje, pa bi se pol kr njej rekl, da organizira, če bo potreba. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 18:21 | |
| ok lahko Luc, če bo za seveda glede Strahija pa, dvomm da bo Mark za ta dvoboj z metlami, ga bo kr raj ubou, sam zdj nvm a bo ker od jedcov zraun al ne, bomo še vidl |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Nov 24 2007, 23:21 | |
| lahk se strahi napot k ravnatlu, tega ni v kabinetu, ga mark ujame, zvleče nekam pa ga pol tm ubije. PAavis lahko zraven gleda pa luc, da bo bruhu pol še ceu popoudne | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Dec 05 2007, 15:54 | |
| hej, kaj nej s tem rodolphusom? ma že ful likov. sam tko zagreto piše, da bi mu jih kr pustila. kvaliteta lih ni, ampak on pomoje največ visi tle gor. mi je pa enmal antipatičen aja, pa un npc k ga pišem z nim sm jst. pa ni mu treba povedat. je tko bolj zanimivo, če se ne ve, kdo dejansko piše | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Dec 05 2007, 17:46 | |
| ja mi sporoča da si lepo nabira like sam prav da so stranski in ja jz bi mu tud že kej rekla če ne bi bil skor edin aktivn na forumu pa za kvaliteto jo skor lohk primerjam s tjaškino mogoč pa je on tjaška v neki moški obliki al pa kej |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Dec 05 2007, 21:15 | |
| mogoče je njen brat sijamski dvojček in sta mela sam 1 možgane. pol so jih pa narazen dal pa ji ma zdj vsak sam pou pa kljub temu da so dal njega v rejo,... vplivi genov so vplivi genov zaenkrat ma dost likov. tega duhca mu še pustim, pol mu bom pa rekla, nej neha. | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Dec 09 2007, 18:25 | |
| Čestitam ti Avis, da si postala admin, saj si ti to tudi zaslužila. Žal nisem sporočil, da me ne bo na forum, toda časa imam res zelo malo in še to samo čez vikend, poleg tega pa mi je tudi zelo zmanjkalo zanimanja in idej za splošno pisanje na forumih. Če ima katera od vaju ideje, jih lahko tudi uresniči, drugače pa bo forum tako ali tako počasi propadel, če bo tako nadaljeval. Obstaja možnost, da se forum zapre in obnovi, ter po želji premakne v drugi čas, lahko pa se tudi ukine RPG del, ter ostane samo del za Chat in spamm, dokler se ne bo razvila spet dobra RPG zgodba. Ker popolnoma zapreti forum bi mi bilo škoda. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Dec 09 2007, 18:37 | |
| veš da sm jz že o tem razmišlala Avis kaj praš no moja ideja je bla popolnoma zapret forum sam res bi lahko pa tko nrdil kokr je Alby predlagu in če si res za lahko odpremo nov forum tokrat bi previdnejši bli pri sprejemu piscev pa zgodbo bi probal met že v naprej določeno vsaj bistvo zgodbe za glavne igralce do tkrt bi lahko mel sam Chat pa Spamm pa Pogovore kjer bi se zmenil za naprej kdor bi bil za |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Dec 10 2007, 19:38 | |
| oooo, welcome back
prenovit bi blo fajn, ja.
da ga nebi kr zaprl, bi nardil en zaključek.
na primer, da se mark povzpne na oblast, da ti albus maš kakšen govor pa da strahi umre .
da pol nadaljujemo že sred vojne, ko so jedci že zbrani in ima mark že vse načerte. (primer)
to bi blo kr pametno.
pa dobre pisce mormo nazaj dobit (tara,...) | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Dec 10 2007, 21:41 | |
| ja sam to bo treba se zauzet ene par dni pa sam pisat dvomim da si lahko to kdo privošč in kaj če se Alby zdj spet lep čas ne vrne lahko pa bi skp spisale en velik zaključek v obliki ogromnega posta deljenega na več delov al pa zlo na hitrco spiševa pač kako se je kaj zgodil in dava v delčke pa jih skupi postava v enm postu sicer bi to delale k mava čs pa si magar po zsju poslale kako bi kej zgledal pol d bojo uzel resno zakleneva vse teme a neb blo to hudo hehe sam ideja je jz pa rabm tvoje mnenje |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Dec 11 2007, 12:46 | |
| okej, bovapa pisale. sam najprej se je treba spomnt zaključka. Pa jst bi najprej use spisala, tle, pol pa v enem dnevu vse prlimava gor. jst bom zdele pr strahiju zaključla pouk (edina ure, k še potekajo.) zaklkjučt bi mogl ples ( s kkšnim groznim dogodkom? npc?) aja, pa kdaj bi pol forum na novo odprl? zapirale bi ga verjetno več kot en tden... zimske počitnice? kdaj mate največ časa po novem letu? k to bi mogl že zdej določt da bojo člani vedl kdaj gor pridt (heh, strahi se je belli prov prikupu zdej mi ga bo kr mal škoda ubit. ampak...sej ma še brata dvojčka ) | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Dec 11 2007, 15:28 | |
| no ja al pa tko sam vrjtn jz po obnovi ne bom več adminka ker mi ni do tega več tko da ti prepuščam use zard mene lahko po tem nove admine pa mode postavš al pa kej bom pa probala lepo zaklučt zdj s vsm tem če ne prej pa za počitnce al pa tko kak vikend čeprou ta vikend k prhaja dvomm kko bom s časom sam dobr bomo že nekak |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Dec 11 2007, 17:57 | |
| Dober predlog Rachel. Jaz sem do začetka novoletnih počitnih do konca okupiran z testi in učenjem, tako da v tem času ne bom mogel nič spisati. Bomo pa lahko med temi počitnicami sestvaili zaključni post in z začetkom novega leta končali zgodbo. Če bom admin na novem forumu ali ne, še ne vem, odvisno od zanimanja in časa, lahko pa naredimo tako, da vse stare admine damo za neke starešine na tistem forumu, da bo vendarle zabeležen njihov spomin. Tudi jaz ti Avis tako prepuščam odločitve, kako nadaljevati z zgodbo in če boš rabila kako pomoč, ti jo bom lahko nudil, ko bom mel čas. Glede adminstva na novem forumu pa moram res še premisliti. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Dec 11 2007, 18:18 | |
| okej, pa ne morta me zdej obadva zapustit ! za končanje bom špa še premislla in bom pol sme napisala, kko bo stvar se končala. pa kam bo treba kak post napisat pa to... bom verjetn ju3 kej več vedla. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Tor Dec 11 2007, 18:24 | |
| drugace pa, rach, lep post v zbornici Strahi pa mark sta se idealno ujela | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pon Dec 24 2007, 12:26 | |
| a ne bi bil čs da že prešaltamo na januar? ker smo tko december že v real life dohitel |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Dec 29 2007, 13:28 | |
| - Žiga je napisal/a:
- ime primek:Žiga Rojs dom:rifendom staros:14let letnik:1 palica:25cm, sredice roga smoroga živa:himera značaj in videz:je visoke rasti in ima blond lase.je odprt za nov prijatelstva in se rad uči.rad ima postulovščine in veliko si upa.rad govori nazaj učiteljem in jih jezi. zgodovina:ni imev veliko prijateljev in zato je bil vedno mračen in žaloste. imel je prijazne starše in enega brata ki ga je vedno jezil.sedaj je vesel in upa da bo boljše.
em jz ga ne bi sprejela pred tem sem mu zelloo natančen mejl poslala kako se prjavt pa je še vseen kr neki spacau skp sam da je kaj pravta |
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Dec 29 2007, 18:00 | |
| Jaz ga tudi ne bi sprejel, saj očitno nima sploh pojma, kaj RPG pomeni. V ZS ju mi je napisal, da ga zanima, kako začeti to IGRICO. Če se ne more potruditi niti pri predstavitvi svojega lika, potem ga res ni vredno sprejeti. Sploh pa bomo RPG del počasi tako ali tako zaprli in bo začasno ostal le še forumski del in moramo se zdaj zmeniti tudi, kako bo s tem. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Dec 29 2007, 22:19 | |
| ja fajn bi blo počas obvestit ostale člane ko bom imela čas bom spisala kako pa kaj smo se odločili pa zaklenil bi temo sprejemanje učencev pa napisal da za nedoločen čas ne sprejemamo več novih članov drugač pa kako bi to zgledalo sploh bi zaklenili vse teme in samo pogovore o novem forumu odobrili nato počistili brezvezne poste in teme, da bi imeli za naslednič več prostora in se postopoma s pomočjo ostalih zmenili kako kaj pa kdaj bomo nadaljevali |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sre Jan 02 2008, 22:38 | |
| to bi blo uredu. uf, se opravičujem , sam se m dons ob petih zjutripršla iz švice ( ful sem se mela dobr9 tm sm bla 5 dni odrezana od internneta in vse moderne tehnologije in od ljudi ki bi jih razumela - bili sm v francoskem delu kjer govorijo samo francosko | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Čet Jan 03 2008, 22:11 | |
| lol...a si vidla tega iana ma tak pois da ne vem a nej se smejem al ap jokam zraven. taka slovenščina... joj joj joj... sploh ne vem, če nej ga sprejmm | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Pet Jan 04 2008, 14:27 | |
| ne sprejmi pa zaprl bomo temo ker bomo itak hmau forum zaprl no saj rpg del in res ni smisla sprejemat nove člane Albus je reku d bo on napisu objavo za ostale igralce, da se bo hmal zapru forum, pa zaklenil tisto temo za sprejemanje učencev pa mu nekak še kr ni sprdnl doh dj pa k sm mu rekla d lohk jz napišem, pa reče d bo on, pa pol nč odgovornost pa taka missllmmm jz bom ta vikend npisala pa karkol si bo un tipček mislu pol aja pa Avis, a izpeljeva že un s Strahijem, da lohk počas zapirat zčnemo al se ti je useen mal prikupil pa bi ga obdržala |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Sob Jan 05 2008, 13:14 | |
| glede strahija: je v stolpu z bello in se nekaj ozira preko rame, kot da bi se nekoga bal oziroma,d a sliši ikorake. . če se mark zdej primaje tja in se sfjatata, pa strahi lahko umre. pomoje se je bol teb prikupu kot pa men itak mapa brata dvojčka k je še olj pritegnjen kot on. skrbi za čarobne rastline in med bučami velikanklami goji travo | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Pogovori Ned Jan 13 2008, 22:07 | |
| a bi odprl eno temo k bi lahk pisal predloge i želje. mormo se pa tut zment, kere teme se bojo nadaljevale, da ji sam zaklenemo, ne pa pobrišemo. nekak se more ples končat. jst bi ga tko...drmamtično. Da pride en zamaskeran tipson pa tko scariy vse prestraši, nekaj udeležencev poškoduje (brez ubijanja), ostali se razkropijo,... rach, a če bi ti to napisala, k men so se izpiti začel pol pustila bi tist z avis pa luc pa prepovedani gozd? Aja, pa Mark mora pridt v sovji stolp pa se stepst s strahijem. (marka boš ti pisala, rach?) učilnice se lahko zaklene tut že kr zdej (razen zmajeslovje, k more strahi sm še vn zbežat...to bom že. vse hodnike se tut kr zaklene. hm, a je še kje tazga? aja nekje se napše, da bo "dobra stran" že poračunala z spolzgadovci. no, to je to. mislm da. aja, pa mene pa luc še puste v kabinetu. se pa jst tut strijam, da se forum obdrži. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pogovori | |
| |
| | | | Pogovori | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |