| Harry Potter and Deathly Hallows | |
|
+7Bellatrix Black (nekdanja Regulus A. Black Niccolette Parkinson Lucius Malfoy (nekdanji) Albus Dumbledore Trevor Dearborn Narcissa Black (nekdanja) 11 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows Čet Avg 28 2008, 09:45 | |
| Mam podpis pod to tazadnje In strinjam se, da je Harry v bistvu zlo mal sam nardiu, ker sam neb nikol pogruntu, kva so svetinje itd... Pa tko čist zlahka tut nebi rabu skoz pridt. Bi vsaj kako kletev staknu, da bi pol čez neki cajta umrl al neki. Ne pa tist pocukran konc, k je biu. & nwm zakva, ampak se mi Draco mau smil na koncu. Pr nekiintridesetih se mu je začela pleša delat? bogi revež | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows Čet Sep 04 2008, 17:27 | |
| a pleša... a nima sam mal redkejše lase? mogoče ma sam mn želeja gor | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows Čet Sep 04 2008, 20:20 | |
| Ma, v slovenščini je prov tko napisano, da so se mu začeli redčiti lase in se mu je začela delat rahla pleša. nimam pojma, kje je smisl, sam ok ... | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows Pet Sep 05 2008, 06:58 | |
| Sej jest mam Kenda na sumu d kar mal včasih po svoje dodaja, če se mu kej zdi zabavno. Pa sej ne vem a je v knjigi pisal al je Rowling v enmu intervjuju povedala, da je njegovi ženi ime Ursula. Haha, tko kt men. Sam v slovenski različici. Men je blo v zadnji knjigi bedno to k se ni dogajal na Bradavičarki..... Sm ugotovila da mi je bl k Heri end kompani k srcu prirasla nihova šola. | |
|
| |
Daniel Black Profesor
Število prispevkov : 23 Location : auroritat Registration date : 27/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows Sob Sep 06 2008, 21:06 | |
| To mas pa cist prou. Kr mau pugresas u tem kva use se bo rowlingova domisla za to šolo se. No ampak usen je biu un zadn dvoboj ful hut. WULF, TANGA IN COLIN. Za te mi je sam mau zou. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows Ned Sep 07 2008, 12:10 | |
| Bela, zadnji stavek Quotam 8sam se mi ne da ) Hovever, Res mi kenda tko dokaj po svoje dodaja & to. Se pa v knjigi zmeraj narežim zravn tistga, ko preberem kako so H & Co. skupi poslušali uno oddajo v podporo Harryu. Fred je best for ever | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows Ned Sep 07 2008, 16:02 | |
| Heri je kr kičast, k je tok absolutno dobr in fajn in oh in sploh šola je huda, ja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and Deathly Hallows | |
| |
|
| |
| Harry Potter and Deathly Hallows | |
|