Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Harry Potter in Feniksov red

Go down 
+5
Lucius Malfoy (nekdanji)
Avis F. Quaglio
Narcissa Black (nekdanja)
Niccolette Parkinson
Albus Dumbledore
9 posters
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Harry Potter in Feniksov red Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePon Okt 01 2007, 09:11

Torej med letošnjimi počitnicami je bil v naših kinih na ogled 5 del Harry Potterja in zanima me seveda, kakšen se vam je zdela vsebina, kakšni liki in ostalo.

Meno osebno se je zdelo, da so se vsi dogodki odvijali prehitro, kar ni čudno, saj je knjiga zelo debela, film pa ni bil niti pretirano dolg. Če bi ga podaljšali, bi vse bolj počasi teklo.
Dogajanje se je odvijalo kar po vrstnem redu iz knjige, kar mi je bilo všeč, škoda pa mi je bilo tega, da sta morakvarja na začetku izgledala drugače, kot tisti iz 3. dela, da ni bilo nič Quidditch tekem, ter predvsem dogodki na ministrstvu.
Dogajanje tam bi lahko bilo bolj dolgo in spopad med Dumbledorjem in Mrlakensteinom bi lahko naredili bolj mogočnega, da bi bil bolj podoben temu v knjigi.
In Albus se mi je v spopadu z Mrlakensteinom zdel slaboten, veliko bolj kot je opisano v knjigi, še vedno pa me moti tudi ta igralec, ki ga igra, kajti prepričan sem, da bi prešnji Richard Harris, ki je žal pokojen veliko bolje odigral njegovo vlogo, vsaj jaz sem takega mnenja.
Verjetno pa bi ta tudi bolje igral, če bi bil bolj dostojanstveno oblečen in bi bolj mirno govoril, kar mu nažalost ni uspevalo.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePon Okt 01 2007, 20:42

jah, film je zagotovo tekel prehitro.
Pozna se, da je za skoraj vsak film drug režiser. Meni osebno je bil najboljši tisti, ki je režisiral prve tri filme...Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeTor Okt 02 2007, 05:52

Jah, film mi ni biu najbol ušeč, res je blo vse prehitro, ampak res je, da je pač težko tko debelo knigo nekak zmiksat v 2urni film.

mene je pa najbl motil tist bojevanje na koncu. sj je blo še vse v filmu nekak solidno narjeno, samo tist na koncu pa... djte me spomnt mogoč sm že pozabla kaj je blo v knjigi samo a so se spreminjal v ene prahaste kuglce in se v taki obliki bojeval na ministrstvu???

no ja, v moji glavi je blo pač use drugače, predn sm vidla film Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeTor Okt 02 2007, 20:56

Men se ni zdel film nič posebnega. Glede na to, kako podlago so mel zanga (knjiga je uredu) bi lahko kej bolšga skupi spacal. pa Harry Potter mi ni všeč (igralc).
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Število prispevkov : 439
Registration date : 28/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeSre Okt 03 2007, 09:21

men tud ni biu lih neki.. mislm film bi biu dobr, če ne bi brala knjige, tko pa.. se mi zdi da je blo vlik stvari, k bi jih lahko posnel pa jih niso.. uglavneeem.. grem js papa!
Nazaj na vrh Go down
Hannah Brown

Hannah Brown

Število prispevkov : 281
Registration date : 05/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 11:29

men je biu film ušeč...je pa res da je zlo hitr minu...prehitr...če bi ga zdalšal še za ene 20 minut bi blo bolš...če bi pa za kej več zdalšal bi blo pa še bolš...
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black (nekdanja

Število prispevkov : 422
Registration date : 12/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 12:30

Hmmm.... Men se zdi da je s tem filmom tako: če nisi prebral knjige, ga ne boš razumel. Če si prebral knjigo, boš pa razočaran.
Men je tak dost površen no. Pa igralc mi postaja zmeri bolj kr en.... Zmeri ene in iste face dela in kadar je besn začne smešn dihat. Razz Pa tut Dumbledore se mi ne zdi kot 'Dumbledore'. Sem bla pa kar navdušena nad igro une ženske, k je igrala Umbridge in seveda nad Bellatrix. Razz
Pa Ginny mi gre grozno na živce.
Pa Harryjevi polizani lasje in modre oči. A je res tak problem mu vtaknt zelene leče?
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 12:47

Harry Potter in Feniksov red Cc0580136840

Tkole misliš?

sem nekje na netu najdla. se čist strinjam.
Nazaj na vrh Go down

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 12:53

LOOOOL Harry Potter in Feniksov red 574305

Ja, TOČN tko mislem. Ne ej tole me je pa zdej naglas nasmejalo. Harry Potter in Feniksov red 228867 Harry Potter in Feniksov red 720641 Harry Potter in Feniksov red 920239 Harry Potter in Feniksov red 796419 Harry Potter in Feniksov red 7441

Ja ne če je pa res, v filmu je Dumbledore kr neki živčen nonstop, sploh ne daje vtis tistga modrga vsemogočnega starčka kt v knjigi!
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 13:02

Eni liki so pač v filmu čist sfaleni.

čeprov dvojčka Weasley sta dobra pa maggie smith kot McGonafal je tut uredu. pa Ron. Tut Malfoyevi so čist uredu...

Ubistvu so mi najbolj zgrešeni Harry, Albus pa Snape.

harry k je čudn, aLbus, k sploh ni Albus in Snape k je prestar in premal suh in ma premal klukast nos. Jst sm si ga čist drugač predstavlala.
Nazaj na vrh Go down

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 13:26

Najbolj grozna sta pa Harryjeva starša. James was supposed to be handsome!

Dvojčka sta men tut v redu, mi je blo pa škoda ker so v petemu filmu odstranil foro z močvirjem.... Nekak sm upala da bom vidla, kako bo Filch prevažal študente v čolničku iz enega stopnišča na drugo.....
In Siriusovo smrt so prikazal čist tko mimogrede. Sem si mogla mal nazaj prevrtet da sm sploh vidla kaj točno se je naredl.
Pa Hermiona je ratala čist preveč fancy.
Nazaj na vrh Go down

Število prispevkov : 164

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 13:46

ja, hermiona je totalno preveč fancy.

NAJBOL me pa mot da so najdl tako slabo zamenjavo za dumbyja. res v prvem filmu je Richard Harris zažigou s tem likom! totalno tko ga je uprizoru kokr je v knigi, sploh ne znam opisat, ampk jes sm tako jokala ko je umrl... Crying or Very sad Crying or Very sad
ta novi albus je totalno zgrešen.
ginny je grda. a nebi ona mogla bit LEPA? al pa vsaj PRIBLIŽNO lepa?
nevem kaj je tak problem hariju ZELENE kontaktne leče v oke fuknt.
snape je še tko dost uredu. mchudura isto. ron je faca nasploh Very Happy edn mojih naj likov v filmu in knigi. dvojčka sta tut zakon. pa percyja so tut dost zadel v filmih. sj ne rečem da mora bit use popoln. sam lahka bi se bol potrudl glede filma ane.
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 17:13

harry hermy- onadva sta mi itak kr ena že od prvega dela.. kuj sm vedal, da bo harryu use rataval, da bo hermiona pametvala in da bo nasploh u usem mela srečo..

ron je pa itak najbolši! on je pa faca!

malfoyevi so mi itak najbolši.. sploh draco.. sam k je u usakmu delu like 5 minut [če je tok VELIK].. Lucius mi je pa itak najjači! sploh tisto njegovo palco obožujem.. tist železn ročaj.. njama Very Happy Very Happy

iia js sm tud šla dvakrat gledat, kuko je umru sirius.. kr od enkrat ga ni blo.. pa js u kinu ne morm prevrtet, pa sm pol nwem ke gledala ene petkrat, da sm dojela..

bella mi je pa itak najlepša! pa veš kaj mi je še pr njej- njene izrazte jagodične kosti, pa tko suha faca.. mislm res mi je lepa.. njena čupa je pa itak najjača Very Happy

komi čakam da vidm kdo bo igrou cisso.. prčakujem, da bo lepa, da vem, zkva se luci sploh trud..
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 19:56

ja, hermiona je prelepa in Ginny pregrda. Tale Harry se mi zdi pa kt en tup emo. skos sam neki jamra. pa še grd je.

Harry Potter in Feniksov red Watts

nekje sem zasledila, da bo mogoče tale igrala, naomi watts

lucius ma kr okus.
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217
Registration date : 16/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeSre Okt 17 2007, 19:03

no bad not bad.. ampak kuko se ji bo luc prbližu, če ma take hjuuuđ joške? Neutral
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeSre Okt 17 2007, 20:44

Smile

bolš kot da bi bla spred ploh zad pa dila. Sej lUcius ma mal okusa.
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePet Okt 19 2007, 18:29

to pa itak..

ma ja sj to ni problem, nj ma bujno sprednost pa zadnost [te dve besede ne obstajata an?] sam to ji bo oteževalo boje, pa še u 6. delu k po ulcah laufa.. ja nwem če majo lih športne modrce čarovniki..
Nazaj na vrh Go down

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePet Okt 19 2007, 19:02

Ma dej folk pa kaj vam je, itak da imajo čarovniki in športne modrce in super huge tampone in šampone za barvane lase in cigarete vseh vrst, barv in oblik!

Men bi bla za Narcisso Nicole Kidman super. Razz Čeprav tut tale Naomi ne zgleda švoh.
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePet Okt 19 2007, 19:47

ma ja d ami zavija po amerišl.. a-a.. mam raj mjhne in prsate.. pa da nau kdo narobe razumu..
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimeSob Okt 20 2007, 10:42

waw.. zj sm vidla kva sm js učer spacala od posta pod vic..

ma ja, da mi zavija po amerišk.. to nj bi pršlo.. lol a sm bla že ob 10h preč?
Nazaj na vrh Go down
Diggle Dedalus

Diggle Dedalus

Število prispevkov : 79

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitimePet Nov 09 2007, 16:57

Knjiga je petkrat bolša!
Tam se Belatrix kar pojav pa ubije Siriusa!
Beda!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Feniksov red   Harry Potter in Feniksov red Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Harry Potter in Feniksov red
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Harry Potter and Deathly Hallows
» Harry Potter and the Half-blood Prince
» Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA