Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA

Go down 
+2
Julia Waldor
Albus Dumbledore
6 posters
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePet Jul 09 2010, 11:30

Pogovori o prihajajočih zadnjih dveh filmih sage o Harry Potterju. Kaj pričakujete od filmov, kakšni so vaši vtisi ob prvih trailerih in podobno.

https://www.youtube.com/watch?v=_6lUS4iG5dE
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePet Jul 09 2010, 20:56

Oh, komaj čakam. EPIC! :3

Sodeč po tem trailerju bosta filma še kar zanimiva. Vem, ne moreta biti boljša kot knjiga, ampak kljub vsemu. Harry Potter je pač wow.^^
Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

Število prispevkov : 462

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePet Jul 09 2010, 22:26

agreed.
fajn je tud to, da so dal sedmko napou, aveš, oni bojo več zaslužl, pa še mi bomo mel več od filma ^^
kk se že reče...volk je sit in koza cela? Laughing
Nazaj na vrh Go down
http://elementalis.darkbb.com
Arisha Dunggray
Spolzgad
Spolzgad
Arisha Dunggray

Število prispevkov : 149
Registration date : 09/07/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimePet Jul 09 2010, 22:35

Men je trailer hud, sam na žiuce mi gre k je tok temn. Sej vem zadnja bitka, zadnji izdihljaji, tema zavlada, ampak je use skp čist preveč depresivno :/
Ampak ja, can't wait, da pride ven pa gremo gledat ^^
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 07:20

Ja res je zelo depresivno. Vsak HP film je po mojem bolj depresiven od svojega predhodnika, meni sta še vedno najboljša prva dva dela, najbolj magična.

Me pa zanima, koliko stvari bodo spet zdaj izpustili in če se bo film res začel z Dumbledorjevim pogrebom, kot se je govorilo.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 07:55

mm...sam glede na to, da je u dveh delih, pomoje ne bo tolko falilo Smile
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 07:57

Mm. Pa saj v bistvu so knjige tud vedno bolj temačne, tako da je tale depresivnost še kar pričakovana. Kakorkoli že, jaz komaj čakam.^^
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Število prispevkov : 33
Registration date : 09/07/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 09:01

Jaz sem tudi že veselim končno tega filma in upam, da bodo čimbolj po knjigi šli, ker jaz sem jo že parkrat prebrala tako da bom takoj vedla če se bo kaj pomembnega izpustilo Very Happy
Lahko ga gremo skupaj gledat če je kdo iz Maribora al pa okolice Very Happy Več nas bo bolj bo zanimivo ne ^^
Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 09:04

hahah xD japp, se strinjam, jul...tud knjige so vedno bol darkish, tko da pac fulmi tud Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 11:17

Ja, ni kj, tale dva filma bosta epic, in se bosta verjetno za zmeraj zapisala v zgodovino Very Happy

Btw, pplz, ste že pogledali tale prispevek ; https://www.youtube.com/watch?v=bV4a1hmAjYE&feature=player_embedded

Bradavičarka po bitki Very Happy omg, pa kak se bodo dvobojeval Wink Na mugglenet, so cel čas novice, in novi posnetki... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 11:20

Tega pa še nisem vidla. O lol, 'the Voldemort problem'. Krasno bo. Ampak najbolj žalostni del je, da bo po teh dveh filmih dokončno konec filmov. Aww. ^^
Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitimeSob Jul 10 2010, 12:48

mah...ze tko so zasluzli da se vn ne vidjo Razz sploh pa na ns racun xD

Drgacc pa zanimiu vid Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA   Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Harry Potter in Svetinje smrti - FILMA
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Harry Potter in Feniksov red
» Harry Potter and Deathly Hallows
» Harry Potter and the Half-blood Prince