| Harry Potter and the Half-blood Prince | |
|
+7Bellatrix Black (nekdanja Lucius Malfoy (nekdanji) Narcissa Black (nekdanja) Avis F. Quaglio Victoria McGinnley Hannah Brown James Newstin 11 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
James Newstin
Število prispevkov : 54 Registration date : 15/10/2007
| |
| |
Hannah Brown
Število prispevkov : 281 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 17 2007, 18:25 | |
| amm...film bo menda izšel novembra al oktobra drug let...vsaj tko je pisal v NeDelu k je pisal od HP-ja neki na sploh se spownm k sm brala...18.112008 al tko nekak...en tak datum...uglavnm...drugo jesen...še neki časa bomo mogl čakat ja...
film pričakujm d bo bolši od 5-ega.. ker je kniga krajša za 200 strani no tm nek ukol...in bojo pol laži več dogodkov not dal...ampak bomo vidl...
kniga? mja no...ni bla zanč pa ni moja najljubša...bi rekla d je neki tko umes...sicer mi je bla nek na sred mal dolgočasna ampak pol na konc mi je bla pol pa full dobra...k sm prebrala d je Dumbledor umru sm sam pozjala tko o.O...pa d je to raws naredu tut nism prčakwala...drugač pa vredu kniga no... | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 17 2007, 19:07 | |
| ja nwem no.. js komi čakam film and i hope da bo bolša kniga.. uglavnem bomo vidl..
POZOR RACH, ČE TO BEREŠ ZJ NEHI, K JE POVEZAN S 7. KNIGO!
itak je raws ta dobr in je dumbya fentou samo zato, da lahko u sedmi knigi info prenaša od OotP do Jedceu.. pol se bo itak opraviču harryu.. pa povedu da je biu u lilly..
Vic, spoilerje piš v drugi barvi...by Snapy | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 17 2007, 20:45 | |
| - Spoiler:
ja...bogi tale šnapi nš.
obstajajo tut spojlerji. sam gor kliknš pa vidš - Spoiler:
sicer sm pa jst vedno trdila da je snape dobr. Čeprav ga Avis ne mara.
| |
|
| |
James Newstin
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Čet Okt 18 2007, 04:54 | |
| - Spoiler:
Harry Potter umre, potem pa še enkrat živi, ker je takrat, ko je Voldermort vzel njegovo kri naredil njegov (Harryjev) hokruc. Ron&Hermiona imata tri otroke - Hugo, AlbusRobaus. Tudi Dreco ima enega otroka - Scorpiusa. In na koncu vsi srečno živijo .....
.... To je spoiler objavljen na eni strani ....
Nazadnje urejal/a Čet Okt 18 2007, 16:58; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Narcissa Black (nekdanja)
Število prispevkov : 164 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Čet Okt 18 2007, 13:24 | |
| NAPAKA JAMES! nista jih mela 3. drugač mi je bla pa knjiga fenomenalna. ok res mogoče mal preveč tak prauličn zaklučk... ampk vseen... kokr sm že prej enkrat napisala, k berem 33 poglavje skos jokam... | |
|
| |
James Newstin
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Čet Okt 18 2007, 17:00 | |
| - Spoiler:
Mela sta dva otroka - Hugota in AlbusRobusa ....
Itak pa sem popravil **** - Spoiler:
Zdaj je tako kot prejle ....
| |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Čet Okt 18 2007, 19:14 | |
| ja no če že moram no.. ampak nwem zkaj bi pisala.. opozorilo sm napisala a nism? ampak dobr k si lih snape.. glede snapea.. on je edn mojih naj naj naj likov, ker.. nwem zkaj. ker je pč zlobn.. potterja ne maram, ker ma preveč sreče, pa res pure heart.. ron hermiona.. hermy mi je đrkinja - Spoiler:
a ma dreco froce z gatko?
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Čet Okt 18 2007, 19:41 | |
| - Spoiler:
NE nista mela Albusa Severusa, to je biu sin od harryja pa ginny.
men je pa ron ful smotana oseba. sj u filmu je faca prkazan, sam njegov neumn obnašane v knigi mi najeda. ker je ful neumn p to. zameru se mi je pa že v peti knigi, v tistmu chapterju kokr pred harryjm napade cho o eni quidditch ekipi can't help myself | |
|
| |
James Newstin
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Okt 19 2007, 12:14 | |
| - Spoiler:
Ja pa ga sta imela!!!!! To ti misliš, da ga nista .... preberi si knjigo v ang!
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Okt 19 2007, 18:31 | |
| - Spoiler:
james pa kaj ti delaš kle? kero knigo pa nj bi prebrala če ne ang? nl? sj je prebrala, če kj spremlaš forum morš vedt, da je rekla, da skoz bere tist poglavje 33.. se prau da je dejansko prebrala.. ampak dj nj mi en pove a ma z gatko froce draco??
| |
|
| |
James Newstin
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Okt 19 2007, 18:32 | |
| - Spoiler:
Ne vem, ker to ne piše v knjigi... Piše samo, d ima Dreco otroka z eno. Žal, samo ni pisalo Morda bo v SLO verziji pisalo ....
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Okt 19 2007, 18:46 | |
| - Spoiler:
james james.. ka bomo s tabo.. če u ang ne piše pol tud u slo ne bo.. ker si pč prevajalc ne more kr neki zmišlevt.. no offence ampak zadne čase pa take nemogoče in smešne vn butaš je pa res da se nasmejim.. dj mi plis po pmu pošl msn.. js bi bla res happy, če bi pol rowlingova se enkrat spomnla da napiše knigo o teh mulotih.. kako so nadaljeval kj, pa kuko se je scorpius spravu naaaaaaa potterja jr. pa tko.. aja pa bv mi je, k voldy umre.. js bi raj, da tale umre.. potter.. al pa usaj una.. grangerjevka..
| |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Okt 19 2007, 18:59 | |
| - Spoiler:
Oh, mene je najbolj prizadel, ko je Bellatrix umrla. In da jo gre fentat tam kr ena Molly! R.I.P. Pa Voldyjeva smrt je bla prikazana preveč holivudsko. Kot da se Harry ni boril z največjim čarovnikom spljoh, ampak kr tam z enim! Drugač pa itak, gremo podpisovat peticijo: KILL HARRY
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Okt 19 2007, 19:49 | |
| - Spoiler:
agree with that.. kill harry wake voldy up!
| |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Okt 19 2007, 20:51 | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 07:20 | |
| hehehe ful dobr spoiler. - Spoiler:
sam men je blo nekam weirdo da ni cissy nč žalovala za svojo sestrico. važn daj biu trio malfoy skup ane
| |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 16:12 | |
| - Spoiler:
kill harry wake up Snape. And voldy:( ampak men je na konc ful čudno k poimenujeta svoje froce po samih mrtvih ludeh. albus severus... wierd. čeprav mi je severus všeč ime. sam če tko pogledaš tale harry ni tok good boy kokr zgleda. če bi biu rest ok dobr, bi takrat probu rešt snapea, čeprov še ni vedu, da je dobr...
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 17:38 | |
| - Spoiler:
ma harry je fuknen sj pravm! dobr gor al dol.. kreten je! prot temu ni zdravila!
name kids by dead people and you'll be fancy..
ljudje.. men je še zmer dobr draco.. samo on in ne tista sveta torjica named harry, hermiona and ron.. grr.. makes my wanna diiieee..
| |
|
| |
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 18:45 | |
| Kdaj mislite, da bo izšel film? Kakšen mislite, da bo film? Pokomentirajte knjigo...
Vse to in še več v tej temi
Bi se loh pogovarjal o čemer je bil začetni namen teme, namesto da limate sam spoilerje. Domnevam, da so spoilerji iz sedme knjige, toda tema govori o šesti knjigi, zato tudi govorte od šesti knjigi. Če se bo tko nadaljeval bom temo zaklenu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 19:09 | |
| kle mu dam pa čist prov najedate že s temi spoilerji k deluje kot pri frocu ko odkrije kaj je čokolada ooooooo leeeeeeeej zaakooon spoiler lets use it again and again and again and again and again.... got the point? |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 19:30 | |
| ja, sam jst sm jih prva najdla! okej, bomo se vrnil k temi | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 20:20 | |
| ee.. .6. je res nezanimiva sam ok..
js prčakujem, da bo usaj mal quidditcha not u filmu, čeprou J.K ne mara tega pisat, nš nedonošenčk radcliffe pa ne snemat.. | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 21:11 | |
| In kaj mu je tu težko posnet?' Mislim, harry naj bi bil čist vsekan na Quidditch, v filmih ga pa (skoraj) ni. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 21:18 | |
| ga rit boli k ceu dan na metli sedi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince | |
| |
|
| |
| Harry Potter and the Half-blood Prince | |
|