|
| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 12:01 | |
| Ja tipično študentsko delo Kelnarim Zadnje dva meseca sem v lj ob ljubljanici, zdaj bom pa še ta mesec doma na Koroškem malo Kaj boš pa ti delala, če bo šlo dobro na razgovoru? | |
| | | Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 12:26 | |
| Pri eni privat firmi bom stike s strankami urejala xD vaa ful si želim tega uh škoda da v mariboru ne kelnariš bi ti malo napitnine stisnila ^^ | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 18:51 | |
| Vaah, jaz sem pa končno doma. Utrujena od spanja v avtu, poslušanja sestre, ki misli da je oh in sploh pametna in glasna in nevemkaj... However, it's good to be home. And I think I'll go sleep earler today. Heh, jaz pa ne delam nikjer, razen doma, ker ma moj dragi ati en sindrom kroničnega preganjanja svojih otrok. Tak da pridem deset minut do računalnika, pa si že nekaj zmisli in že laufam jaz to delat in tak cel dan. Edina slaba stvar: Ni plače. In kaj ste kaj počeli danes/ kako ste? | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 19:55 | |
| uff js sem pravkar iz službe :S malo utrujen ampak ok srečen ker je konc za danes Kaj pa ostali? | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 20:34 | |
| Ej Ray, kje pa je tale 'doma na Koroškem' natančno? Drugače pa, jaz sem čist kul. Vsaj vroče ni več, jutri greva z eno prjatlco v Maribor malo v šoping, kino pa te fore, kar je precej kul. In ali se mi samo zdi ali je chat zadnje čase bolj kot ne tih? To pa je nenavadno. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 20:49 | |
| Ne vem kaj se dogaja s Chatom, ker tole pa je podn Mislim vsi spammerji se poskrijejo, pol morm pa jaz pisat tu po klepetu ko ponavadi komaj uspem brat za vami Julia tale "doma na Koroškem" je pa v KOMI v Slovenj Gradcu Veš kje je to? | |
| | | Anastasia Yaxley Profesorica
Število prispevkov : 22 Age : 30 Location : In the middle of nowhere. Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 20:51 | |
| Uh, jaz sem hotla it danes v kino, pa ostali čalni familije nekak niso bli za akcijo. Kakorlkoli, je mami rekla, da me pelje enkrat v bližnji prihodnosti v Maribor nekaj gledat in bom klicala sošolke, tak da bo carsko. Julia, kaj pa bota šle gledat? & v bistvu, če sem iskrena je mene cel dan hudo zeblo. Smo se šli kopat v Laško in je bla mrzla voda in vsa okna odprta, ta da sem zmrzovala. glede klepeta pa - Trevor manjka. glavni spammer odsoten, pa ni povoda za ostale, zgleda. Sam saj znamo mi sami tudi, bomo se že navadli. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 20:54 | |
| Ahahaha, itak da vem kje je to. Lol, to pa je vsekakor zanimivo. Če bom kaj v Slovenj Gradcu, bom morda celo naletela kje nate. In pa no, zdaj so taki čudni dnevi. Ne vem zakaj, ampak popolnoma in do konca sem utrujena ves čas. Celo zjutraj, ko se zbudim. Trevor je nekam poniknil, ja. Baraba! Jasno, bomo mi lepo spammali naprej, še vedno nisem na lestvici. In ne vem - se še nekako odločava med Odraslimi pa Morilci. Saj niti ne vem kaj drugega je še na sporedu, Mlade lune vsekakor ne bova šli gledati, Shreka sva že, ostali filmi pa mi delujejo nekako čudno. | |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 20:59 | |
| Jaz sem tudi čist zmatrana in odločena, da grem danes spat pred polnočjo. Ker to, da se spravljam spat okoli enih me ubija. ''/ Jaz pa mam končno šanse, da ga prehitim. In to mi je še kako všeč.! Če greta gledat v Planeta je Street Dance 3D na sporedu in je baje čist fantastičen film. Jaz hočem it gledat to, pa enkrat Morilce, pa pol še Zadnji gospodar vetra al kaj je že tisto. Obsedena s filmi. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 21:03 | |
| hehe Julia tale lestvica je čist preveč blizu si morš postavit višje cilje mogoče da uloviš mene al pa Nicc sam pol se kr loti pisanja Jap Trevor je res držal tale klepet pokonci, kam se je le skril fant Uh js bi se tud moral spravit v kino, že cela večnost od takrat, ko sem bil nazadnje. Se vidi da sem že star xD Tale street dance je animiran film a ne? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 21:11 | |
| Ma ne no, vaju ne bom nikol. In nekako imam vseh šest mest zasedenih, nihče pa ne kaže interesa, da bi karkoli sprostil. Smola.^^ In The last Airbender, Nicc? Tole bi jaz tud gledla, ker mi deluje tako, wow film. In Street dance ni animiran film? Se mi zdi da je precej resničen. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 21:14 | |
| Ohja, saj da mene dohitiš rabiš sam še dobrih 200 postov. Za Raya pa 400, kar je malo težje. Mi pa v dijaškem vsak mesec gremo 1x, ko mamo cel dan fraj brez učnih ur in sem lepo na tekočem. Pogledla vse filme vredne ogleda letos in lani, se morem pohvalit. In ne, ni. Street Dance je čist navaden filmček, kolko jaz vem vsaj, sam da je v 3D tehniki. & ja, to zadevo bi šla gledat. | |
| | | | Niccolette Parkinson Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 21:31 | |
| Sam da bo zanimiva ura, pa smo srečni. Ray, mislim, da te bom vsaj jaz razočarala z še eno stranjo spammanja, ker grem spat. Tak da lahko noč pa lepe sanje vsem z moje strani. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 27 2010, 11:23 | |
| Ok tole samevanje klepeta me je pa prizadelo Mene zanima, če se kdo spomni kakšnega dobrega RPG pogovora iz starega Rojstva zla? Bi šel mal prebirat stare poste, sam se mi ne ljubi preveč iskati In seveda še klasično vprašanje, kaj boste počeli danes lepega? | |
| | | Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 27 2010, 12:15 | |
| Ste se nekaj pogovarjali o kinu v Mariboru. Je že bil kdo na kino pod zvezdami, jaz grem zdaj ko je teden grozljiv pogledat čim več.. pomoje je super to da si dejansko zunaj na terasi ^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 27 2010, 12:55 | |
| Jaz v letnem kinu še nisem bla, ampak planiram da bom šla. Čist verjetno kako grozljivko gledat, sam če si kako družbo najdem. Drgač pa RPji od Belle so ponavadi super za branje, verjemi, preverjeno. Pa od Avis, Luciusa... to pač. In oh, a sem že omenla, da sem mami nekaj omenla tisti včerajšnji pogovor o službah in se pritožla, da edina nič ne zaslužim med počitnicami? Ker od zdaj naprej mam plačo. Oh, I'm just so proud on myself. EDIT: Oh.! Prehitela sem Trevorja! Ouyeah, Nicc je zdaj uradno 4. na lestvici Top posters. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 27 2010, 19:49 | |
| Jaz sem nazaj, popolnoma mrtva. Prisežem da sva prehodili vsaj polovico Maribora, se navdušeno vozili z vsemi možnimi dvigali in na koncu komaj ujeli vlak nazaj. Groza. Ampak bilo je super! In heej, jaz sem se registrirala dve, tri lete za vama? Tako da si zaslužim vso spoštovanje, ko se bom prebila na lestvico. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 27 2010, 20:29 | |
| Verjamem da je blo ja. ;D Kaj sta šle zdaj konc koncev sploh gledat? In ja, splaba tri leta. saj jaz te vzpodbujam in podpiram pri tvojih poskusih. Vem kak sem bla jaz srečna, ko sem na starem forumu pri miljavžnt spammerjih končno na lestvico prilezla. Sicer pa, lihkar pogledla Sestrine pesmi na tv-ju in morem rečt, da mi čist nič ni jasno pri tem filmu. Ženski se kar naenkrat strga in res zgleda, da je duševno motena, čez dva dni pa že dela v knjižnici. In pol konec.... eh, k vragu s tem. Tu mač for maj brains. | |
Število prispevkov : 22 Age : 30 Location : In the middle of nowhere. Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 19:59 | |
| Okej ljudje, meni to ni niti najmanj všeč. DVA dni nobenega posta v klepetu!? Ker, halo, Klepet je del, kjer se vidi, da je forum aktiven in živ, nevem kaj mate vsi proti temu. In tudi za vse, ki niste Ray, Julia, Lacuna, Katherine in pa jaz bi blo fajn, če bi kdaj kaj napisali tu. Bi tudi s tem prispevali v razcvetu foruma, veste? Pa še dosti bolj fajn bi se meli, ker hej, dobra debata in smeh pač nikoli ne škodita! Bom lepo vprašala, da lahko čisto VSAK odgovori na to: Kako ste kaj danes in kaj ste lepega počeli? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 20:05 | |
| Aww, danes sem super! Lol, kdo pa drug bo prvi odgovoril na to vprašanje.^^ Ne, tak krasen, depresiven dan je. Za umret. Ampak hej - saj se ne pritožujem. Noge me brutalno bolijo od jahanja in imam ogromno modrico, yay for me! In zdaj gledam stare epizode Glee-ja. Saj ne vem če sem prav to sklanjala. xD | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 20:36 | |
| Ko si že omenila jahanje - mi smo bli včeraj v Zwerlinu v Avstriji in si je sestra kupla sedlo za 1981 €. Skoraj se mi je zvrtelo, ko sem ceno vidla. Pa še nov sedelni pas, stremena, stremnice, pa še kaj in je blo 2300 €. Je mela pa res svoj dnar našaparan, ker drgač bi atija menda itak kap zadela na blagajni. Je pa sedlo res super in mehko in čist oh in sploh. Mimogrede Julia - ti čist navadno jahaš, al maš skakanje/dresuro? Jaz pa delam neko spletno stran, ker če jo naredim dobim fotoaparat. In to ne navadnega digitalca, ampak kakega profesionalnega. In jaz si to želim že od... hja, že en čas. anyone else who would like to share his mood with us? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 20:43 | |
| I guess that no one is brave enough to share! Well, righty right. Ampak ljudje - pisec meseca, tista tema je pa takšna luštna kjer mora vsak napisati svoje mnenje. In od tega ne odstopam! Navadno, I think. V bistvu sem pretty much začetnik - v soboto se bom začela učiti galop, če bo vse po sreči. Zdaj jaham že od aprila, ampak je krasno. Wiupiu, obožujem jahanje, konje in vse ostalo, povezano s tem. Cene so pa še kar, ja. Ena ura je deset evrov in pol mam recimo dve uri na teden in še kar pride - ampak je moj dnar. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 20:52 | |
| Ohja, jaz lihkar razmišljam, s kom vse sem do zdaj sploh pisala. In ugotavljam, da vem za koga bom glasovala. Sam morem še malo premislit, konec koncev je to prvo glasovanje! Jaz trenutno nisem nek zavzet jahač, sem mislila, da obvladam, pa me je ene trikrat dol zmetalo, tak da zdaj menda ene tri leta nisem bla na konju. Ampak ja, zdaj mamo konja doma, tak da se že zopet privajam. Edino galopa še neupam, bom počakala, da si bo sestrca manežo omilsila in potem v dir. Cene so res največji problem pri vsem tem. Jaz komaj zdaj, ko je konj doma vidim, kaki stroški so. Vsa oprema, če hočeš met kvalitetno pa da en čas zdrži je nekje 2000 € minimalno, pol pa še pride hrana, pa šampon, pa mazilo za kopita, pa kaj proti žuželkam poleti, pa kaki vitamini za konja, če hočeš, da se mu dlaka sveti in tako naprej v nedogled. Pa da zdravniških pregledov sploh ne omenjam. In če se hoče kdo priključit naj kar menja temo. Ne grizemo. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 20:58 | |
| Jaz pa vem za koga bom glasovala, ampak totalno ne bom napisala prvega posta tam. Mene še nikol ni dol vrglo. - trka po mizi - V bistvu sva z eno prjatlco začeli skupaj jahat najprej, sam pol je njo kr hitro dol vrgel en konj in ni šans da jo zdaj spraviš kam v bližino. Jaham tam lepo in ne vem, je blazno kul. Stroški pa to - mhm, vem. Mislim, ne iz izkušenj al pa kaj podobnega, sam ena sošolka ima konja tam in vse, pa vedno rada deli takšne podrobnosti. Saj v bistvu lahko tam najameš konja - pač enega izmed tistih ki jih imajo, plačaš tristo evrov na mesec in je praktično tvoj, samo da pač ga še vedno uporabljajo za šolo pa to. Vi imate enega konja doma? Oh, wow.^^ | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |