Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 25 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 25 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 25 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 25 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 25 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 25 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 12:01

Ja tipično študentsko delo Very Happy Kelnarim Smile Zadnje dva meseca sem v lj ob ljubljanici, zdaj bom pa še ta mesec doma na Koroškem malo Smile

Kaj boš pa ti delala, če bo šlo dobro na razgovoru? Smile
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Število prispevkov : 33
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 12:26

Pri eni privat firmi bom stike s strankami urejala xD vaa ful si želim tega Smile

uh škoda da v mariboru ne kelnariš bi ti malo napitnine stisnila ^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 18:51

Vaah, jaz sem pa končno doma. Klepet - Page 25 962130
Utrujena od spanja v avtu, poslušanja sestre, ki misli da je oh in sploh pametna in glasna in nevemkaj... Suspect However, it's good to be home. And I think I'll go sleep earler today. Klepet - Page 25 7441

Heh, jaz pa ne delam nikjer, razen doma, ker ma moj dragi ati en sindrom kroničnega preganjanja svojih otrok. Tak da pridem deset minut do računalnika, pa si že nekaj zmisli in že laufam jaz to delat in tak cel dan. Razz Edina slaba stvar: Ni plače. Very Happy

In kaj ste kaj počeli danes/ kako ste? Klepet - Page 25 720641
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 19:55

uff js sem pravkar iz službe :S malo utrujen ampak ok srečen ker je konc za danes Very Happy

Kaj pa ostali?
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 20:34

Ej Ray, kje pa je tale 'doma na Koroškem' natančno? Very Happy

Drugače pa, jaz sem čist kul. Vsaj vroče ni več, jutri greva z eno prjatlco v Maribor malo v šoping, kino pa te fore, kar je precej kul. In ali se mi samo zdi ali je chat zadnje čase bolj kot ne tih? To pa je nenavadno. Razz
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 20:49

Ne vem kaj se dogaja s Chatom, ker tole pa je podn Razz Mislim vsi spammerji se poskrijejo, pol morm pa jaz pisat tu po klepetu ko ponavadi komaj uspem brat za vami Very Happy

Julia tale "doma na Koroškem" je pa v KOMI v Slovenj Gradcu Very Happy Veš kje je to? Smile
Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Število prispevkov : 22
Registration date : 17/07/2010

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 20:51

Uh, jaz sem hotla it danes v kino, pa ostali čalni familije nekak niso bli za akcijo. Sad Kakorlkoli, je mami rekla, da me pelje enkrat v bližnji prihodnosti v Maribor nekaj gledat in bom klicala sošolke, tak da bo carsko. Very Happy

Julia, kaj pa bota šle gledat? Razz

& v bistvu, če sem iskrena je mene cel dan hudo zeblo. Smo se šli kopat v Laško in je bla mrzla voda in vsa okna odprta, ta da sem zmrzovala. Suspect

glede klepeta pa - Trevor manjka. Klepet - Page 25 801468
glavni spammer odsoten, pa ni povoda za ostale, zgleda.
Sam saj znamo mi sami tudi, bomo se že navadli. Klepet - Page 25 720641
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 20:54

Ahahaha, itak da vem kje je to. Klepet - Page 25 796419 Lol, to pa je vsekakor zanimivo. Če bom kaj v Slovenj Gradcu, bom morda celo naletela kje nate. Very Happy

In pa no, zdaj so taki čudni dnevi. Ne vem zakaj, ampak popolnoma in do konca sem utrujena ves čas. Celo zjutraj, ko se zbudim. Razz

Trevor je nekam poniknil, ja. Baraba! Klepet - Page 25 228867 Jasno, bomo mi lepo spammali naprej, še vedno nisem na lestvici. Razz

In ne vem - se še nekako odločava med Odraslimi pa Morilci. Saj niti ne vem kaj drugega je še na sporedu, Mlade lune vsekakor ne bova šli gledati, Shreka sva že, ostali filmi pa mi delujejo nekako čudno. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 20:59

Jaz sem tudi čist zmatrana in odločena, da grem danes spat pred polnočjo. Ker to, da se spravljam spat okoli enih me ubija. ''/

Jaz pa mam končno šanse, da ga prehitim. Klepet - Page 25 801468
In to mi je še kako všeč.! Very Happy

Če greta gledat v Planeta je Street Dance 3D na sporedu in je baje čist fantastičen film. Klepet - Page 25 962130 Jaz hočem it gledat to, pa enkrat Morilce, pa pol še Zadnji gospodar vetra al kaj je že tisto. Obsedena s filmi. Klepet - Page 25 962130
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 21:03

hehe Julia tale lestvica je čist preveč blizu si morš postavit višje cilje Razz mogoče da uloviš mene al pa Nicc Very Happy sam pol se kr loti pisanja Razz

Jap Trevor je res držal tale klepet pokonci, kam se je le skril fant Smile

Uh js bi se tud moral spravit v kino, že cela večnost od takrat, ko sem bil nazadnje. Se vidi da sem že star Razz xD

Tale street dance je animiran film a ne?
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 21:11

Ma ne no, vaju ne bom nikol. In nekako imam vseh šest mest zasedenih, nihče pa ne kaže interesa, da bi karkoli sprostil. Smola.^^

In The last Airbender, Nicc? Tole bi jaz tud gledla, ker mi deluje tako, wow film. In Street dance ni animiran film? Se mi zdi da je precej resničen. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 21:14

Ohja, saj da mene dohitiš rabiš sam še dobrih 200 postov. Razz Za Raya pa 400, kar je malo težje. Klepet - Page 25 801468

Mi pa v dijaškem vsak mesec gremo 1x, ko mamo cel dan fraj brez učnih ur in sem lepo na tekočem. Razz Pogledla vse filme vredne ogleda letos in lani, se morem pohvalit. Klepet - Page 25 720641

In ne, ni. Razz
Street Dance je čist navaden filmček, kolko jaz vem vsaj, sam da je v 3D tehniki. Very Happy
& ja, to zadevo bi šla gledat. Klepet - Page 25 962130
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 21:27

No pol pa moja napaka Very Happy

Res je zadnji čas, da se spravim na lov za filmi in spet udarim kakšen maraton kot v starih časih :Razz Very Happy

Nič mladina grem js spat in se beremo jutri, pa da mi napolnite klepet vsaj še z eno stranjo, to je vaša norma, do jutri zjutraj Wink Very Happy

Aja pa še vprašanje, ima kdo kakšno posebno željo za prvo uro urokov? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 21:31

Sam da bo zanimiva ura, pa smo srečni. Very Happy
Ray, mislim, da te bom vsaj jaz razočarala z še eno stranjo spammanja, ker grem spat. Razz

Tak da lahko noč pa lepe sanje vsem z moje strani.
Klepet - Page 25 962130
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeTor Jul 27 2010, 11:23

Ok tole samevanje klepeta me je pa prizadelo Klepet - Page 25 Icon_biggrin

Mene zanima, če se kdo spomni kakšnega dobrega RPG pogovora iz starega Rojstva zla? Bi šel mal prebirat stare poste, sam se mi ne ljubi preveč iskati Smile

In seveda še klasično vprašanje, kaj boste počeli danes lepega? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Število prispevkov : 33
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeTor Jul 27 2010, 12:15

Ste se nekaj pogovarjali o kinu v Mariboru. Je že bil kdo na kino pod zvezdami, jaz grem zdaj ko je teden grozljiv pogledat čim več.. pomoje je super to da si dejansko zunaj na terasi ^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeTor Jul 27 2010, 12:55

Jaz v letnem kinu še nisem bla, ampak planiram da bom šla. Very Happy
Čist verjetno kako grozljivko gledat, sam če si kako družbo najdem. Razz

Drgač pa RPji od Belle so ponavadi super za branje, verjemi, preverjeno. Klepet - Page 25 720641 Pa od Avis, Luciusa... to pač.

In oh, a sem že omenla, da sem mami nekaj omenla tisti včerajšnji pogovor o službah in se pritožla, da edina nič ne zaslužim med počitnicami? Ker od zdaj naprej mam plačo. Klepet - Page 25 801468
Oh, I'm just so proud on myself. Razz

EDIT:
Oh.! Prehitela sem Trevorja!
Klepet - Page 25 721789
Ouyeah, Nicc je zdaj uradno 4. na lestvici Top posters.
Klepet - Page 25 345373
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeTor Jul 27 2010, 19:49

Jaz sem nazaj, popolnoma mrtva. Prisežem da sva prehodili vsaj polovico Maribora, se navdušeno vozili z vsemi možnimi dvigali in na koncu komaj ujeli vlak nazaj. Groza. Ampak bilo je super! Razz

In heej, jaz sem se registrirala dve, tri lete za vama? Tako da si zaslužim vso spoštovanje, ko se bom prebila na lestvico. Klepet - Page 25 796419
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeTor Jul 27 2010, 20:29

Verjamem da je blo ja. ;D Kaj sta šle zdaj konc koncev sploh gledat? Razz

In ja, splaba tri leta. Klepet - Page 25 801468
saj jaz te vzpodbujam in podpiram pri tvojih poskusih. Vem kak sem bla jaz srečna, ko sem na starem forumu pri miljavžnt spammerjih končno na lestvico prilezla. Klepet - Page 25 720641

Sicer pa, lihkar pogledla Sestrine pesmi na tv-ju in morem rečt, da mi čist nič ni jasno pri tem filmu. Ženski se kar naenkrat strga in res zgleda, da je duševno motena, čez dva dni pa že dela v knjižnici. In pol konec.... eh, k vragu s tem. Very Happy
Tu mač for maj brains. Razz
Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 19:59

Okej ljudje, meni to ni niti najmanj všeč. Suspect
DVA dni nobenega posta v klepetu!?
Ker, halo, Klepet je del, kjer se vidi, da je forum aktiven in živ, nevem kaj mate vsi proti temu.

In tudi za vse, ki niste Ray, Julia, Lacuna, Katherine in pa jaz bi blo fajn, če bi kdaj kaj napisali tu. Bi tudi s tem prispevali v razcvetu foruma, veste?
Pa še dosti bolj fajn bi se meli, ker hej, dobra debata in smeh pač nikoli ne škodita! Very Happy

Bom lepo vprašala, da lahko čisto VSAK odgovori na to:
Kako ste kaj danes in kaj ste lepega počeli?
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 20:05

Aww, danes sem super! Lol, kdo pa drug bo prvi odgovoril na to vprašanje.^^ Ne, tak krasen, depresiven dan je. Za umret. Ampak hej - saj se ne pritožujem. Noge me brutalno bolijo od jahanja in imam ogromno modrico, yay for me! Klepet - Page 25 796419

In zdaj gledam stare epizode Glee-ja. Saj ne vem če sem prav to sklanjala. xD Laughing
Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 20:36

Ko si že omenila jahanje - mi smo bli včeraj v Zwerlinu v Avstriji in si je sestra kupla sedlo za 1981 €. Skoraj se mi je zvrtelo, ko sem ceno vidla. Pa še nov sedelni pas, stremena, stremnice, pa še kaj in je blo 2300 €. Je mela pa res svoj dnar našaparan, ker drgač bi atija menda itak kap zadela na blagajni. Je pa sedlo res super in mehko in čist oh in sploh. Very Happy
Mimogrede Julia - ti čist navadno jahaš, al maš skakanje/dresuro? Razz

Jaz pa delam neko spletno stran, ker če jo naredim dobim fotoaparat. In to ne navadnega digitalca, ampak kakega profesionalnega. Klepet - Page 25 962130 In jaz si to želim že od... hja, že en čas. Klepet - Page 25 720641

anyone else who would like to share his mood with us? Razz
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 20:43

I guess that no one is brave enough to share! Well, righty right. Ampak ljudje - pisec meseca, tista tema je pa takšna luštna kjer mora vsak napisati svoje mnenje. In od tega ne odstopam! Razz

Navadno, I think. V bistvu sem pretty much začetnik - v soboto se bom začela učiti galop, če bo vse po sreči. Zdaj jaham že od aprila, ampak je krasno. Wiupiu, obožujem jahanje, konje in vse ostalo, povezano s tem. Cene so pa še kar, ja. Ena ura je deset evrov in pol mam recimo dve uri na teden in še kar pride - ampak je moj dnar. Laughing
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 20:52

Ohja, jaz lihkar razmišljam, s kom vse sem do zdaj sploh pisala. Razz
In ugotavljam, da vem za koga bom glasovala. Sam morem še malo premislit, konec koncev je to prvo glasovanje! Klepet - Page 25 7441

Jaz trenutno nisem nek zavzet jahač, sem mislila, da obvladam, pa me je ene trikrat dol zmetalo, tak da zdaj menda ene tri leta nisem bla na konju. Ampak ja, zdaj mamo konja doma, tak da se že zopet privajam. Edino galopa še neupam, bom počakala, da si bo sestrca manežo omilsila in potem v dir. Razz Cene so res največji problem pri vsem tem. Jaz komaj zdaj, ko je konj doma vidim, kaki stroški so. Vsa oprema, če hočeš met kvalitetno pa da en čas zdrži je nekje 2000 € minimalno, pol pa še pride hrana, pa šampon, pa mazilo za kopita, pa kaj proti žuželkam poleti, pa kaki vitamini za konja, če hočeš, da se mu dlaka sveti in tako naprej v nedogled. Pa da zdravniških pregledov sploh ne omenjam.

In če se hoče kdo priključit naj kar menja temo. Razz
Ne grizemo. Klepet - Page 25 801468
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 20:58

Jaz pa vem za koga bom glasovala, ampak totalno ne bom napisala prvega posta tam. Razz

Mene še nikol ni dol vrglo. - trka po mizi - V bistvu sva z eno prjatlco začeli skupaj jahat najprej, sam pol je njo kr hitro dol vrgel en konj in ni šans da jo zdaj spraviš kam v bližino. Jaham tam lepo in ne vem, je blazno kul. Stroški pa to - mhm, vem. Mislim, ne iz izkušenj al pa kaj podobnega, sam ena sošolka ima konja tam in vse, pa vedno rada deli takšne podrobnosti. Saj v bistvu lahko tam najameš konja - pač enega izmed tistih ki jih imajo, plačaš tristo evrov na mesec in je praktično tvoj, samo da pač ga še vedno uporabljajo za šolo pa to. Vi imate enega konja doma? Oh, wow.^^
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 25 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 25 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Next