Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 26 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 26 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 26 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 26 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 26 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 26 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 26 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 21:03

Ohja, mamo jo. Klepet - Page 26 962130 Hanoveranka, ampak je bla na ocenjevanju zelo dobro ocenjena (2. v sloveniji. Klepet - Page 26 7441 ), tak da je zdaj uradno slovenska toplokrvna pasma. Čeprav te je po moje en larifari. Very Happy Ime ji je pa Desiree, kar je malo čudno, ampak se navadiš. Pa take lepe lisjak barve je, z belimi nogavičkami. Razz

Grem jaz zdaj prvi post napišem, da boš lahko ti 2. Klepet - Page 26 801468
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 21:17

I am so jealous! Wii. Jaz bi imela konja, ampak no go. Škoda, sam ko bom velika, bom ga imela.^^ Razz

In napisala sem drugi post, yay. C'mon, saj ni tako težko pisati kjerkoli. Sem/tja. Sramežljivost? Itak je internet in te nihče ne vidi. Dajte no, ljudje.^^ Klepet - Page 26 920239
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 21:27

Midve s sestro sma že od malega vsekani na konje, amapk ati pod nobenim pogojem ni htel spustit, da bi ga meli doma. Pol je bla pa sestra nekaj bolana, nič hujšega, ampak niso vedli kaj je in smo kupli konja. Prvo kobilo smo meli skoraj eno leto, pol je pa dala sestra maja kri pregledat in je bla IAK pozitivna. In so ji prišli dat inekcijo. Sad Po to kobilo smo pa pol šli iz Ptuja na Bled, ampak se je splačalo. Klepet - Page 26 962130 In boš vidla, da boš ziher mela.! Very Happy

Tale drugi post, Julia, je pa meni spravil kri v lica. Embarassed
To je dejansko menda prvič, da je kdo v taki temi zame glasoval. In sem res presenečena, drugače pa hvala. Klepet - Page 26 574305

Aja, pa eš kaj? s tvojim naslednjim postom si na lestvici! Klepet - Page 26 345373

& ja, ljudje, come on!
Vgriznit vas ne moremo, ker ste predaleč, kaj drugega vam iz istega razloga ne moremo naredit, lahko pa se skupaj smejimo in pogovarjamo, ker to pa gre prek monitorja! Klepet - Page 26 920239

In, mimogrede, sem omenla, da je ta smeško najbolj carski od vseh?
afro

In to je ureadno moj najdaljši post v chatu ever. xD
Nazaj na vrh Go down
Jack Lynch
Gryfondom
Gryfondom
Jack Lynch

Število prispevkov : 11
Registration date : 22/07/2010

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 21:47

& moj prvi uradni post v chatu ever. Smile Sem zbral pogum ker sem videl, kako vse spodbujate, naj neki zinejo, sam zdej pa ne vem kaj naj napišem. 0.o A se zgovarjate še o čem drugem kot o konjih? Pri nekem x bratrancu jih imajo doma celo čredo pa smo jih mulci skoz jahal, tak da sem se jih že prov naveličal.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 21:52

Nicc najprej hvala za tvoj glas tud js sem mal zardeval za monitorjem Very Happy Klepet - Page 26 Icon_cherry

Jack lepo, da si se opogumil, ko spesniš svoj prvi post tukaj se ti ponavadi zmeraj odpre še posebej, če ima Nicc svoj dan, potem se zlahka razpišeš Razz

In ja konji, niso ravno moje najljubše živali, so lepe ampak me ne privlačijo dovolj, da bi se ravno zanimal zanje. Mogoče je to posledica tega, da ko sem bil majhen sem iz enega padel in imam od takrat majhen odpor do njih Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Število prispevkov : 33
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 21:57

sovražim konje. mmm, julia ti si sara ne. haha oprosti da te nadlegujem na vseh forumih, ampak vsaj nekoga poznam. juhu.

no ja jas se še vedno malo treznim, vglavnem nevem kaj je z mano narobe te zadnje dni. in dež me živcira in sama sebi grem na živce in zdaj grem spat. tako da lahko noč. čaw Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 22:23

Jaz zardevam tretjič. Razz
Še malo, pa ne bom več vedla, al mam na vratu glavo al paradižnik. Klepet - Page 26 801468

However, a je še kdo tak butast kot jaz na tem forumu in pogreša šolo? Razz
Meni se že prav toži po idiotih z našega razreda. Celo zgodovino se jim lahko smejiš, da maš kaj za delat. Klepet - Page 26 720641

& oh, moj 505 post. Klepet - Page 26 962130
sama sebe presenečam.
afro

EDIT: pozabla napisat... a ve kdo za kako dobro serijo, ki bi se jo splačalo dol povlečt? Jaz bi nekaj gledla, pa sem dala skozi zaenkrat GG, Glee, tVD, pa BtVS. Razz
Nazaj na vrh Go down
Jack Lynch
Gryfondom
Gryfondom
Jack Lynch

Število prispevkov : 11
Registration date : 22/07/2010

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimeČet Jul 29 2010, 23:05

Battlestar Galactica, Dexter, South Park, Hellsing, The Big Bang Theory. Pa klasike alla House MD, NCIS.

Huh, Kath, drunk much? Attagirl. ^^

Konji so u redu, samo men je blo zmeri hecno kadar so kakšni Ljubljančani pršli mimo in pol je vse cvililo in vzdihovalo in svašta kot da imajo zlato tele pred sabo.
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 10:10

Juuuuutro. Klepet - Page 26 962130

Eh Nicc, saj ne rabiš zardevat. It's all true.^^ In Kath, oui, Sara. Zdaj se bomo počasi že vsi poznali med seboj in to je precej krasno, čeprav se nekako vedno midve najdeva, ane? Klepet - Page 26 801468

Melrose place, morda? Ta novo. Jaz sem pogledala ene par epizod, ampak ne morem reči da je blazno kul ali kaj podobnega, je pa precej zanimivo. Pa mm, Pretty Little Liars perhaps? Ne vem. Jaz cele dneve bolj kot ne gledam stare epizode Buffy pa filme. Veliko filmov. Klepet - Page 26 228867
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 10:41

Ja Ljubljančani so malce čudaški na trenutke res. Pa brez zamere, če je kakšen primerek tukaj. Jaz še vedno trdim, da smo štajerci zakon ^^

Skins! glej to serijo, če še nisi. je najboljša ever.
in danes nimam mačka. jeej me^^ prav fajn se počutim brez glavobola.

mm, Sara jaz tebe edino poznam sploh še od rpg scene, že iz podzemlja pa do zdaj samo tebi še sledim, za ostale res nimam pojma kdo so ^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 11:09

Ohja, štajerci smo najboljši. Klepet - Page 26 920239
Sem včeraj lih z Elle iz Greeka vdarla eno debato na to in sma prišle do takega zaključka. Razz

Skinse sem že pogledla, Melrose place pa Pretty Little Liars pa bom menda dol potegnila danes. In oh, včeraj sem bla čist presrečna, ko sem na hrvaškem RTLu našla Bones. Klepet - Page 26 962130 I'm obsessed with it, indeed. Smile

Kje je že podzemlje... jaz se v bistvu sploh ne spomnim, ker lik sem mela na tistem foumu. Vem, da sem bla en čas Yvonne, sam prej sem bla še nekaj drugega in mi je blo bolj všeč. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 11:39

Wow, v bistvu prav pogrešam Podzemlje. Ne vem, morda zato ker sem imela priložnost biti zlobna, blond mafijka. Ahahaha.^^ Laughing

In ne bom dala nobenega komentarja na štajerce ker ne vem, nočem da bi me kdorkoli sovražil, hkrati pa ne morem ostati nepristranska. Klepet - Page 26 796419

Anyway, oh, Bones? Zakon. Razz
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 12:11

Wow Bones. Tisto igralko pa totalno obožujem ^^ great serija drugač.

mm jas sem tud na greek. super forum vbistvu. mm, kaj sem že bla jaz na podzemlju? layla še menda ne takrat.. lucy i think ^^ kje so tisti časi ja. btw. kam so zginli tipi iz rpg scene mi tudi ni jasno..
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 12:13

Jaz tudi kar pogrešam, čeprav sem se proti koncu že pošteno naveličala vsega skupaj. Začetki so bli pa epic. Klepet - Page 26 962130

Khm. Klepet - Page 26 801468

In ja, Bones. Klepet - Page 26 962130 Emily Deschanel in David Boreanz. Klepet - Page 26 962130
Pa ostali tim, seveda. Klepet - Page 26 962130 Eh, če pišem o tem ne morem drugega kot smittne uporabljat. Klepet - Page 26 796419

A kje dežuje, mimogrde? Razz
Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

Število prispevkov : 462

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 14:47

bah ja, je dezevalo. Na sreco preteklik, thank god. Mene je ze u franciji zalival in kaj se zgodi k pridm dam? Zaliva me. Great f*cking difference Rolling Eyes

Anyways, people, wott doing? Smile
Nazaj na vrh Go down
http://elementalis.darkbb.com
Nathaniel Tonkins
Gryfondom
Gryfondom
Nathaniel Tonkins

Število prispevkov : 65
Registration date : 19/08/2009

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:06

Hellow people, I'm new here. Kaj se dogaja? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:47

Aww, hey there. Krasno je videt da še nekdo poleg mene, Nicc in tistih klasičnih ljudi piše po klepetu. ^^

Torej, jaz sem super. Saj v bistvu ne dežuje več, in tole hladno vreme mi je trenutno všeč. Čeprav sem se ga že nekoliko naveličala, tudi prav. Very Happy

Drugače pa, Nathaniel, nič se ne dogaja. Oziroma marsikaj, odvisno kako gledaš na to. Razz
Nazaj na vrh Go down
Nathaniel Tonkins
Gryfondom
Gryfondom
Nathaniel Tonkins

Število prispevkov : 65
Registration date : 19/08/2009

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:49

Torej nič novega in pomembnega, kar bi blo treba vedet? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:50

Vsaj teoretično ne. Se mi zdi? Ne vem. Mislim, mene ne moreš tega vprašati, aveš. Ker se hitro zmedem. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:52

nas filozof je stopiu u akcijo xD

Bwobwobwooo, js umiram od dougcajtaaa! Pa se na komp ne morm, in to zarad mojih butastih tamalih dveh! Gaah. Joj, kok nemaram svoje sekice & bratca. Pa ne da bi kej pamtnga della, igrce igrasta! Ko jih gleda <_<
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:54

Eeej, kaj imaš proti igricam? To je takšno zanimivo zabijanje časa. Razz Kaj pa ti smatraš kot 'pametno' na računalniku?

In čaki malo, kdo je filozof? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:56

ja, ti bos ze vedla glede igrc xD

Ja ti Very Happy sj js nc ne nakladam o teoreticnem in pravzapravnem Wink
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 15:59

Ja pa no, če pa res. Čeprav me blazno živcira tista igrca ko moraš avtomobile vozit in se vedno nekako zabijem v tisto ograjo in ne morem čisto nič storiti glede tega! Bwa. -_-

In ja no, to sta moji najljubši besedi. Aveš! Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 16:10

Ne morem verjet, klepet živi Razz aveš! Very Happy

Igrce so lahko ful zanimive sam ponavadi vzamejo ful preveč časa Very Happy V zadnjem letu mislim, da nisem igral niti ene včasih pa bil kr mal obseden Very Happy Zdaj raj uživam ob filmih in serijah Razz
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitimePet Jul 30 2010, 16:12

No, zdaj sem se pa resno zamislila, glede na to da sem zadnji teden bolj kot ne počela vse - igrice, filme, serije in ob tem preživela še ogromno časa s svojo nečakinjo, kar so neke vrste igre v živo. Kar verjet ne morš, kakšno domišljijo za različne tumarije imajo taki mali ljudje. Very Happy

In ja, danes smo vsi kar precej živahni, kajne?^^ Laughing
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 26 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 26 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 26 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Next