|
| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 21:03 | |
| Ohja, mamo jo. Hanoveranka, ampak je bla na ocenjevanju zelo dobro ocenjena (2. v sloveniji. ), tak da je zdaj uradno slovenska toplokrvna pasma. Čeprav te je po moje en larifari. Ime ji je pa Desiree, kar je malo čudno, ampak se navadiš. Pa take lepe lisjak barve je, z belimi nogavičkami. Grem jaz zdaj prvi post napišem, da boš lahko ti 2. | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 21:17 | |
| I am so jealous! Wii. Jaz bi imela konja, ampak no go. Škoda, sam ko bom velika, bom ga imela.^^ In napisala sem drugi post, yay. C'mon, saj ni tako težko pisati kjerkoli. Sem/tja. Sramežljivost? Itak je internet in te nihče ne vidi. Dajte no, ljudje.^^ | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 21:27 | |
| Midve s sestro sma že od malega vsekani na konje, amapk ati pod nobenim pogojem ni htel spustit, da bi ga meli doma. Pol je bla pa sestra nekaj bolana, nič hujšega, ampak niso vedli kaj je in smo kupli konja. Prvo kobilo smo meli skoraj eno leto, pol je pa dala sestra maja kri pregledat in je bla IAK pozitivna. In so ji prišli dat inekcijo. Po to kobilo smo pa pol šli iz Ptuja na Bled, ampak se je splačalo. In boš vidla, da boš ziher mela.! Tale drugi post, Julia, je pa meni spravil kri v lica. To je dejansko menda prvič, da je kdo v taki temi zame glasoval. In sem res presenečena, drugače pa hvala. Aja, pa eš kaj? s tvojim naslednjim postom si na lestvici! & ja, ljudje, come on! Vgriznit vas ne moremo, ker ste predaleč, kaj drugega vam iz istega razloga ne moremo naredit, lahko pa se skupaj smejimo in pogovarjamo, ker to pa gre prek monitorja! In, mimogrede, sem omenla, da je ta smeško najbolj carski od vseh? In to je ureadno moj najdaljši post v chatu ever. xD | |
| | | Jack Lynch Gryfondom
Število prispevkov : 11 Registration date : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 21:47 | |
| & moj prvi uradni post v chatu ever. Sem zbral pogum ker sem videl, kako vse spodbujate, naj neki zinejo, sam zdej pa ne vem kaj naj napišem. 0.o A se zgovarjate še o čem drugem kot o konjih? Pri nekem x bratrancu jih imajo doma celo čredo pa smo jih mulci skoz jahal, tak da sem se jih že prov naveličal. | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 21:52 | |
| Nicc najprej hvala za tvoj glas tud js sem mal zardeval za monitorjem Jack lepo, da si se opogumil, ko spesniš svoj prvi post tukaj se ti ponavadi zmeraj odpre še posebej, če ima Nicc svoj dan, potem se zlahka razpišeš In ja konji, niso ravno moje najljubše živali, so lepe ampak me ne privlačijo dovolj, da bi se ravno zanimal zanje. Mogoče je to posledica tega, da ko sem bil majhen sem iz enega padel in imam od takrat majhen odpor do njih | |
| | | Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 21:57 | |
| sovražim konje. mmm, julia ti si sara ne. haha oprosti da te nadlegujem na vseh forumih, ampak vsaj nekoga poznam. juhu. no ja jas se še vedno malo treznim, vglavnem nevem kaj je z mano narobe te zadnje dni. in dež me živcira in sama sebi grem na živce in zdaj grem spat. tako da lahko noč. čaw | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 22:23 | |
| Jaz zardevam tretjič. Še malo, pa ne bom več vedla, al mam na vratu glavo al paradižnik. However, a je še kdo tak butast kot jaz na tem forumu in pogreša šolo? Meni se že prav toži po idiotih z našega razreda. Celo zgodovino se jim lahko smejiš, da maš kaj za delat. & oh, moj 505 post. sama sebe presenečam. EDIT: pozabla napisat... a ve kdo za kako dobro serijo, ki bi se jo splačalo dol povlečt? Jaz bi nekaj gledla, pa sem dala skozi zaenkrat GG, Glee, tVD, pa BtVS. | |
| | | Jack Lynch Gryfondom
Število prispevkov : 11 Registration date : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 29 2010, 23:05 | |
| Battlestar Galactica, Dexter, South Park, Hellsing, The Big Bang Theory. Pa klasike alla House MD, NCIS.
Huh, Kath, drunk much? Attagirl. ^^
Konji so u redu, samo men je blo zmeri hecno kadar so kakšni Ljubljančani pršli mimo in pol je vse cvililo in vzdihovalo in svašta kot da imajo zlato tele pred sabo. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 10:10 | |
| Juuuuutro. Eh Nicc, saj ne rabiš zardevat. It's all true.^^ In Kath, oui, Sara. Zdaj se bomo počasi že vsi poznali med seboj in to je precej krasno, čeprav se nekako vedno midve najdeva, ane? Melrose place, morda? Ta novo. Jaz sem pogledala ene par epizod, ampak ne morem reči da je blazno kul ali kaj podobnega, je pa precej zanimivo. Pa mm, Pretty Little Liars perhaps? Ne vem. Jaz cele dneve bolj kot ne gledam stare epizode Buffy pa filme. Veliko filmov. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 10:41 | |
| Ja Ljubljančani so malce čudaški na trenutke res. Pa brez zamere, če je kakšen primerek tukaj. Jaz še vedno trdim, da smo štajerci zakon ^^
Skins! glej to serijo, če še nisi. je najboljša ever. in danes nimam mačka. jeej me^^ prav fajn se počutim brez glavobola.
mm, Sara jaz tebe edino poznam sploh še od rpg scene, že iz podzemlja pa do zdaj samo tebi še sledim, za ostale res nimam pojma kdo so ^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 11:09 | |
| Ohja, štajerci smo najboljši. Sem včeraj lih z Elle iz Greeka vdarla eno debato na to in sma prišle do takega zaključka. Skinse sem že pogledla, Melrose place pa Pretty Little Liars pa bom menda dol potegnila danes. In oh, včeraj sem bla čist presrečna, ko sem na hrvaškem RTLu našla Bones. I'm obsessed with it, indeed. Kje je že podzemlje... jaz se v bistvu sploh ne spomnim, ker lik sem mela na tistem foumu. Vem, da sem bla en čas Yvonne, sam prej sem bla še nekaj drugega in mi je blo bolj všeč. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 11:39 | |
| Wow, v bistvu prav pogrešam Podzemlje. Ne vem, morda zato ker sem imela priložnost biti zlobna, blond mafijka. Ahahaha.^^ In ne bom dala nobenega komentarja na štajerce ker ne vem, nočem da bi me kdorkoli sovražil, hkrati pa ne morem ostati nepristranska. Anyway, oh, Bones? Zakon. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 12:11 | |
| Wow Bones. Tisto igralko pa totalno obožujem ^^ great serija drugač.
mm jas sem tud na greek. super forum vbistvu. mm, kaj sem že bla jaz na podzemlju? layla še menda ne takrat.. lucy i think ^^ kje so tisti časi ja. btw. kam so zginli tipi iz rpg scene mi tudi ni jasno.. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 12:13 | |
| Jaz tudi kar pogrešam, čeprav sem se proti koncu že pošteno naveličala vsega skupaj. Začetki so bli pa epic. Khm. In ja, Bones. Emily Deschanel in David Boreanz. Pa ostali tim, seveda. Eh, če pišem o tem ne morem drugega kot smittne uporabljat. A kje dežuje, mimogrde? | |
| | | Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 14:47 | |
| bah ja, je dezevalo. Na sreco preteklik, thank god. Mene je ze u franciji zalival in kaj se zgodi k pridm dam? Zaliva me. Great f*cking difference Anyways, people, wott doing? | |
| | | Nathaniel Tonkins Gryfondom
Število prispevkov : 65 Registration date : 19/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:06 | |
| Hellow people, I'm new here. Kaj se dogaja? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:47 | |
| Aww, hey there. Krasno je videt da še nekdo poleg mene, Nicc in tistih klasičnih ljudi piše po klepetu. ^^ Torej, jaz sem super. Saj v bistvu ne dežuje več, in tole hladno vreme mi je trenutno všeč. Čeprav sem se ga že nekoliko naveličala, tudi prav. Drugače pa, Nathaniel, nič se ne dogaja. Oziroma marsikaj, odvisno kako gledaš na to. | |
| | | Nathaniel Tonkins Gryfondom
Število prispevkov : 65 Registration date : 19/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:49 | |
| Torej nič novega in pomembnega, kar bi blo treba vedet? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:50 | |
| Vsaj teoretično ne. Se mi zdi? Ne vem. Mislim, mene ne moreš tega vprašati, aveš. Ker se hitro zmedem. | |
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:52 | |
| nas filozof je stopiu u akcijo xD
Bwobwobwooo, js umiram od dougcajtaaa! Pa se na komp ne morm, in to zarad mojih butastih tamalih dveh! Gaah. Joj, kok nemaram svoje sekice & bratca. Pa ne da bi kej pamtnga della, igrce igrasta! Ko jih gleda <_< | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:54 | |
| Eeej, kaj imaš proti igricam? To je takšno zanimivo zabijanje časa. Kaj pa ti smatraš kot 'pametno' na računalniku? In čaki malo, kdo je filozof? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:56 | |
| ja, ti bos ze vedla glede igrc xD Ja ti sj js nc ne nakladam o teoreticnem in pravzapravnem | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 15:59 | |
| Ja pa no, če pa res. Čeprav me blazno živcira tista igrca ko moraš avtomobile vozit in se vedno nekako zabijem v tisto ograjo in ne morem čisto nič storiti glede tega! Bwa. -_- In ja no, to sta moji najljubši besedi. Aveš! | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 16:10 | |
| Ne morem verjet, klepet živi aveš! Igrce so lahko ful zanimive sam ponavadi vzamejo ful preveč časa V zadnjem letu mislim, da nisem igral niti ene včasih pa bil kr mal obseden Zdaj raj uživam ob filmih in serijah | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 16:12 | |
| No, zdaj sem se pa resno zamislila, glede na to da sem zadnji teden bolj kot ne počela vse - igrice, filme, serije in ob tem preživela še ogromno časa s svojo nečakinjo, kar so neke vrste igre v živo. Kar verjet ne morš, kakšno domišljijo za različne tumarije imajo taki mali ljudje. In ja, danes smo vsi kar precej živahni, kajne?^^ | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |