|
| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 03:48 | |
| Včerajšnji dež vseeno ni bil tako prijeten, saj smo morali štiri ure spravljat vodo iz kleti, ampak vsaj toča ni padala, potem bi bilo res že pretirano hudo. Te slike kaj povejo o količini dežja http://www.siol.net/slovenija/novice/2010/07/murska_sobota_poplave.aspx Če ni suše, pa naenkrat poplava, res je čudno to vreme. Mi je pa trenutno pomembnejše od vremena veselje ob rezultatih mature, ki so kar lepi in si jih z olajšanjem ogledujem. | |
| | | Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 04:12 | |
| A ti tut maturo, Albus? Jst sm tut glih šla počekirat in sem čist vesela! Sm šla letos sam nemščino pisat - izbolšvat sicer, pa mi je ratal Zdej se bomo pa za štipendije grebl. & Trevor iz prejšnje strani: Evil is soooo last season. Jst sm drugač res prjazn človk. ^^ | |
| | | Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 07:12 | |
| Ojoj, Albus... tole pa res ni hec. :/ Vsaj bivalnih prostorov vam ni zalilo, čeprav verjamem, da je tudi brez tega škoda velika. Čestitam obema za lepe rezultate na maturi! | |
| | | Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 08:01 | |
| Bellla, but nobody can be evil as U xD Really, ti maš v svojem pisanju, eno oirginalno zlobo & sarkazem... Btw, you sould be prou, da si lahko v RPGju zares zlobna... I can't be... Čestitike Dobro jutro, vsem! Pplz, kako ste spali & kako ste? Jaz spal obupno. Ves čas sanjal neki o 2. svetovni vonji & Hitlerju... Vau, sj ne da sem zanjal da je bla Idrija Berlin... Pa polno vojakov LAME xD Sanje so ble verjetno posledice včerajšnega nakladnja o hitlerju & nemcih, by my tastar... | |
| | | Persephone Pale Duh
Število prispevkov : 33 Location : Your past, present and future... Registration date : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 08:17 | |
| ti pa maš bujno domišljijo, če loh temu tko rečeš "haha" ... no ja, verjetn vsaj bolš od nekaterih k večino časa nč ne sanjamo :/
ampak spanje po dolgem času kar prija... a ni hecno - greš na počince, da se mal odpočiješ, p si bolj neprespan kot si bil prej XD | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 09:25 | |
| Pri nas je blo tudi vlko neurje, sam poplav na cesti vsaj ni blo takih. Je bla pa voda ob robovih čez pločnike. Edina poplava, ki smo jo meli je bla, ker je mama pustla balkonska vrata čist odprta, in sme ene štiri vedra vode ven spravli. Hvalabogu, da so ble ploščice po tleh. Pol, čestitke za maturo, itak. Saj smo vedli, da bote super skoz dali. Glede spanja pa - jaz še ene dva tedna ne morem prav spat. Mam neke čudne sanje, ki se jih na pol spomnim, pol pa ne, pa še zbujam se nonstop sredi noči in pol se nekaj premakne v sobi pa me je čist strah. To je menda posledica Michaely Meyersa, ko smo ga okoli treh zjutraj gledli s frendi na dopustu, ko smo bli sami v eni ogromni bajti. Hja, prav znam si zakomplicirat živlenje, ni kaj. | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 09:49 | |
| Hvala z moje strani. Prav presenečen sem nad uspehom, ker mi je uspelo vse naredit s 4, pa sem bil bolj pesimističen. Jaz pa spim na srečo še kar dobro, čeprav občasno pridejo noči, ko je spanca zelo malo. Najslabše navadno spim pri potovanju, ko so začetne noči tam ponavadi precej zanič. Tudi zato obožujem dom. | |
Število prispevkov : 33 Location : Your past, present and future... Registration date : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 10:17 | |
| Če gledaš kakšn ful grozljiv film zard katerga se ti zdi, da boš imel nočne more, se najbolj splača, da preden zaspiš še prebereš ene 3 strani ene knjige... potem največkrat ne sanjaš nč strašnega. Glede začetnih noči pri potovanjih je pa pomojem vedno isto... težko spiš, ker je druga postelja in nisi je navajen In se popolnoma strinjam - doma je res najlepše v vseh pogledih. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 10:53 | |
| Jz sem imel ful mor, po gledanju filma Čarovnica iz blaira, ker je pač full zanimivo vse posnet, in mene je dost prestrašil konec filma.... Ko nekdo butne v kamero, da se zvrne, in takrat lahko zagledaš eno osebo Ma, men pa te franchize Petek 13, Halloween, Nightmare on the Elm street, sploh niso tok strašljive, ker se počasi že ponavljajo, ter točno veš kaj pričakovat, medtem ko pa so eni samostojni filmi, čist preveč scary... No, po Kriku, sem tod še nekaj časa, slabo spal. Seveda po 1. delu, ostali so bolj tko.... Zanimivo, to bom pa danes poskusil.. Najprej bom pogledal kakšno Kocko/Krog, pol še pa spat & prebral malo prekletih kraljev Se ne bi mogel bolj strinjat... Ljubo doma, kdor ga ima... | |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 11:37 | |
| Jaz grozljivk ponavadi ne gledam, ker mi vse to klanje in podobne stvari sam zbijajo razpoloženje. Ampak ko smo pa gledli Haloween, sem se pa najbol prestrašla, ko je Meyers kar z ogledala ven skoču. -.- Ampak morem rečt, da sem se jaz sam prestrašla, ostale punce so se drle kot da bi njih kdo hootel ubit. To s knjigo meni ponavadi pomaga, sam drgač mam pa vlko zalogo pliškotov na pojstli in nekak mi uspe verjet, da če bom kerga držala mi nebo nihče mogel nič nardit. So, ko me je strah spim s pliškoti. Glede potovanj sem pa spet en čudak, ker jaz vedno na drugih pojstlah super spim. Čim pa spim na eni pojstli več kot kaki teden alpa dva pa se začnem zbujat ponoči... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 12:23 | |
| Glede grozljivk najbolj ne maram ko med filmom folk s kerim gledaš začne neki luči pržigat p ugašat in pol vsi začnejo neki kričat... včasih se mi zdi že mal pretirano vse skupi... če se že prpravš, da boš gledal film, potem gledaš film ane, ne pa skačeš naokol p kričiš :S Spanje s piškoti "haha" tega p še nism probala | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 13:47 | |
| No pa smo dobili tudi prvo Pihpuffovko jeeej Js grozljivk ne maram preveč, ker obožujem komedije in stvari, ki me nasmejijo. Od grozljivk mogoče mi je zanimiva sam kakšna bolj psihološka, kjer ni tolk klanja in te bolj napsihira Drugače pa komedije so zakon | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 14:56 | |
| Pihpuffovci so zakon. Ponavadi ni skoraj nobenega, potem pa nesrečne odvečne spolzgadovce dajejo tja... hihihi. Se podpišem pod tale komedije so zakon. Ste že slišali za tole, ki prihaja v kina sredi avgusta: Vampires Suck? Videti je obetavno | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 15:20 | |
| Oja, komedije ga rulajo. Pa to sem že tudi pogledla in smo se smejale s prjatlcami ene petnajst minut po tem še. Oh, yay, Phipuffovko mamo. Hm, neverjetno, ampak kar naenkrat mam celo poplavo idej... Sicer pa, wazzup guys? Nekam tiho je v tem Klepetu danes... | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 15:36 | |
| Še vedno je brutalno vroče ; jaz krivim vreme. In seveda neko odsotnost honeypiea, ki ima takšno blazno veselje pisati po klepetu. Anyway, komedije. Ja, fun fun fun! Vsaj dobre, nekatere so pa prav patetične s tistimi zastarelimi triki pa vsem. | |
| | | Natalie Caldwell Drznvraan
Število prispevkov : 34 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 16:29 | |
| Vroče, čisto prevroče... In ves tisti ljubljanski beton. Tudi, če sediš v senci, ti nič ne pomaga. Hvala bogu, da ne živim čisto v centru, drugače bi me letos infakrt zadel. A živi kdo med samim betonom? Kaj se taki aklimatizirajo in lažje prenašajo te visoke temperature in razbeljen asfalt, kot tisti, ki so ob vodi in med zelenjem ali trpite in sedite pod klimo? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 16:34 | |
| Jaz živim ob betonu, čeprav je na drugi strani naše hiše tak luštkan potoček, zadaj je pa tak velik gozd. In je še kar hladno - vsaj glede na to da je na drugi strani ceste vedno nekaj stopinj več kot tu. | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 17:15 | |
| Jaz na srečo ne živim med samim betonom, čeprav nekoč sem. Zdaj živim na obrobju mesta, kjer me obdaja veliko zelenja, na žalost pa je moja soba obrnjena proti jugu, tako da je kar vroče. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 17:20 | |
| Jaz mam tudi tako nesrečo ja. Moja soba je na soncu čisto cel dan in vam povem, da je za znoret. Še ponoči je vroče kot v peklu. =/ Drgač pa tudi nimam izkušenj z betonom, ker sem doma daaaleč od kakega mesta. Sem pa na dva metra od hrvatov. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 17:31 | |
| Meni je pa super prijetno hladno. Pravzaprav si bom šla počasi iskat jopico, če bo šlo tako naprej... Kaj počnete? Zakaj nihče nič ne piše? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 18:10 | |
| Mm, jaz ne pišem ker imam za vratom vse majhne ljudi, ki jih imamo v družini. Oči ima rojstni dan in vsi so tu, njihova najljubša igra pa je vrži-čimveč-vodnih-balonov. In tarča sem jaz, yay. Od časa do časa se mi uspe izmuznit, ampak potem pa moram nazaj v pekel. xD | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 18:17 | |
| Waw, jaz bi te z veseljem menjala. Vodni bloni so pa zakon. Mi ko gremoz še ene par familijami vsako leto za čez vikend nekam tja blizu pece, mamo vedno vsaj 500 vodnih balonov. Pa verjemi, da jih takoj zmanjka, Drgač pa, jaz nekaj skačem po bajti ko se mama spomni na mene da bi mogla kaj nardit, pol pa nazaj sem in mi nekak ne uspeva pisat nonstop. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 18:59 | |
| Hej, ni tako zabavno če se mali ljudje zabakadirajo in ti ne dajo nobenega balona. In ni šans da grem še danes kaj pred hišo, čeprav je blazno kul ker so te male že odpeljali domov, hladno je in imajo blazno dobro limonado. No, morda bom še šla ven. xD Čeprav ne, ne bom. En film bom pogledala, pa bo. Krasen večer.^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 19:30 | |
| Shame on you... V 4 urah in več, ko me ni blo, vam ni uspel na spammat niti za eno kurčev* stran c-c-c Več pričakoval od vas Btw, Ray&Lacuna, ter Albus, ju3 dobite odpisano ker se počutim rahlo omotičeno & mislem it naravnost spat... Jz pa sme ravnokar z b-daya, in smo malce preveč popil, so not sober... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 21:30 | |
| Tehnično gledano smo napostali točno eno stran, če gledaš, da je na eni strani 15 postov. Sicer pa, saj eni bi spamali, sam je brezveze dvojne poste pisat, drugi pa se niso oglašali tu. xD A ob pol desetih si že doma z b-daya? Mislim, vi ste pa hitri. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |