| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:12 | |
| Ne, nameravala sem, ampak nekako nisem našla kakšnih primernih torrentov ali nekaj podobnega. Gledala sem Sailor moon, če se to šteje. Ampak pred časom. Torej, kje ti to gledaš? In ja, sam v bistvu dvomim da mi bo uspelo. Mam tak zoprni občutek da sem zdaj obtičala. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:31 | |
| Js gledam na eni spletni strani - Koda:
-
http://www.bleachget.com/ . Od začetka mi še ni bilo preveč všeč ker sem rabil par delov, da sem pogruntal o čem se sploh gre, ampak zdaj sem okrog 150 dela in je res zanimivo Nisi obtičala, od 300 do 600 gre kot po maslu Verjem nekomu, ki je bil tam Nič ljudje vas zapuščam počasi, jutri je treba delat že od 7h naprej tako da se beremo jutri popoldan | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:33 | |
| No, vsekakor imam dovolj časa, da bom vsekakor pogledala kakšen del. Prav, we'll see. In čaaaaafč.^^ Ostali še živi/budni/prisotni/prisebni? | |
|
| |
Nathaniel Tonkins Gryfondom
Število prispevkov : 65 Registration date : 19/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:43 | |
| I'm here. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:47 | |
| Oh, krasno. Zdaj sem ugotovila da je vsak drugi post moj in da imam danes ogromno energije. xD Kaj naj rečem? Sem pač živahna oseba. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:48 | |
| Al pa samo spammaš... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:50 | |
| Ej, jaz sem to veliko bolj elegantno povedala.^^ Prav, potem pa daj temo in bom pisala smiselne poste. Dobra ponudba?^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 20:51 | |
| Am... Okej? Knjige? Nwm? Sama si izberi temo? :d | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:25 | |
| Aaaaah.! So not fair.! Vsak vecer visim na tem forumu in cakam kak preljubi post, ki ga seveda ni, danes ko se pa nekam spravim mate pa vi tu tekmo v spammanju.! In me ne povabite zraven.! sunjari eni.! aja, pa mimogrede, sumniki ne delajo, ker sem na frendicinem kompu, ki je miloreceno cuden. MILO receno. xD Aja, pa WELCOME vsem, ki ste nazaj alpa novi. Ne da se mi ya vsakega gledat. Mimogrede, Nathaniel, a je to slucajno Alex Pettyfer na tvojem avatarju? Temo rabite? What about drinks? Jaz sem danes sprobala vse mozne kombinacije, od katerin se jih 3/4 sploh ne spomnim vec. hja, zato pa sem se umaknila na tisje. xP | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:31 | |
| lololol xD lejo...ne boš pršla na vrh, če ti pravm hahah, poznamo čudne kompe...vrjetn maš na angleški tipkovnci, glede na to, da je tvoj z ratov y | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:39 | |
| Drink? Do you meen alcohol or ordinary drinks? Ja to je Alex na avatarju. | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:41 | |
| z je ratal y ja, pa se ? je ratal _ in podobne stvari. ampak stos je, da je tipkovnica cist normalna (slovenska), pise pa ko kaka bosanska. Am, a to o vrhu je zame velalo? In kaj zdaj, pridem jay na forum pa tisina v klepetu? & drinks na splosno. Ampak jay sem govorila bolj o alkoholu. Se mi je zdelo ja. Ker on je preprosto edinstven. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:43 | |
| Edinstven? Okej? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:45 | |
| Ne poskusaj razumet, to mama s sestricno neke zadeve, ki niso ya javnost. Ampak edinstven, ja. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:48 | |
| Okej, weird. Don't wanna know. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:54 | |
| Yeah, weird. And belive me, you really dont. (ni apostrova na tipkovnici). However, a vam je ze kdo povedu, da so daljsi posti v klepetu bolj zanimivi? Ce ne vam jaz povem: daljsi posti so tu bolj zanimivi. Vec je za napisat in za debatirat in za smejat. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:56 | |
| No o čem? Trenutno imam glavobol in nwm kaj naj delam, zato ob 23:55 berem knjigo. Se opravičujem, 23:56. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:58 | |
| lol. ok, gremo popestrit zadeveee^^ kaj p berš, nat? omgg, a kdo tle pozna kšn pametn metal? k zele mau dwnam muziko pa da še zrawn kej novga dol potegnm ^^ hahah nicc, sej bo bolše...bosanska tipkovnca sej tm spodi v start vrstici mi mogla met skor skrajno desno ang alpa slo | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 21:59 | |
| jaz sem tud nazaj. premočena. zebe me kot psa. prehlajena. kašlam. zebe me. a je tak ovreme sploh normalno? pa še alkohola ni blo kaj prida. beda od partija in od vremena. ni mi pa še za spat it.. sploh nsiem utrujena.. mm, o čem teče debata.. ni se mi za prebirat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:03 | |
| Blaah, Spielverderber.! a ti si domisljijo pod pojstlo pozabo? Nekaj si izmislis, napises, se zacne debata in vsem je fajn. Intresting, isn't it? Kak dober predlog, kako prekiniti en taki ubijalski glavobol, medtem ko iy spodnjega nadstropja nabija muzika? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:05 | |
| Amon: Trenutno berem od Dana Browna: Digitalna trdnjava. Ljubim njegove knjige in njegov način pisanja. Niccolette: Lekadol? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:12 | |
| Am, nevem ce je priporocljivo jemat lekadol na toliksno kolicino zauzitega alkohola. =S Sicer pa ja, Dan Brown je kar zanimiv, ampak se ful ponavlja. meni osebno je bla Digitalna trgnjava na koncu kar nekaj. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:13 | |
| bwooo...men je digić je najslabša od njega...najbol mi je ledena prevara, pol angeli in demoni, pa da vinčijeva, pol pa digić... sicr pa tega izgubljenga simbola še nism ratu dobit "/ glavobol? humm, pejdi na*izdit osebke k nabijajo musko, pržgi svojo in glavobol pošl u en kot xP drgač pa mene vedn neha glava bolet k grem na komp...tk da. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:16 | |
| Pol pa si idi skuhat neki čaj al pa nekaj. Z medom in limono seveda Ne, Dan Brown je edinstven (kot si ti prej rekla) in se ne ponavlja. Čeprav sem komaj na 111 strani od 365, tak da nwm kakšen je konec. Hm, meni pa Ledena prevara ni nwm kaj. Ful sta mi zanimivi Angeli in demoni in pa Da vinchijeva, kr je pač neka zgodovina, ki pa je v ledeni prevari ni. No je, ampak je kr nekaj. In pol ko preberem Digitalno, upam da bom dobi Izgubljeni simbol, drugače pa si jo bom rezerviral (in molil da jo čim prej dobim). | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:20 | |
| ahhah.. ma men je pa ledena prevara najbol ušeč k nč ne otvarja zgodovinskih dejstev in ne lapa o nečem povsem neosnovanem. ma sicer zanimive knjige, ampak so v glavnem tako izi poletno branje brez prave vrednosti | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|