|
| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 21:33 | |
| No, niti ne vem, o čem bi še malo pospammala.... en "a" ti manjka v tvojem napisku, Nicc. Pred weak. Trev, upam, da ne boš jutri rekel, da boš raje odpisal v petek, ker imaš mačka... Ojej, zdaj sem ti pa dala ideje za izgovore! Pij veliko vode in kakšen aspirin tudi lahko pomaga, pa boš jutri gotovo že pripravljen na ogromno RPG aktivnosti. | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 21:46 | |
| Uf, zgleda, da sem ga spustila. Hvala za opozorilo. Sicer pa, jaz mislim, da se bom danes prvič po dolgem času sprvila spat pred polnočjo. Ni več kaj za delat, tak da vam ostalim želim lepe sanje. | |
| | | Lacuna Coil Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 14 2010, 21:57 | |
| Podpisano. Se vidimo jutri. | |
| | | Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 07:27 | |
| Jutro pplz... Hehe, celih 15 postov xD Upajmo, da bo dns bolj pestro, sam se folku zares ne da pisat v klepet.... razen redkih izjem xD & ja, Nicc, ob pol desetih že nazaj, ker je vodk zmanjka, in je bla večina že pijana In se mi preprosto ni dalo več tam vzrajat, sploh pa je že lame, da so bli nekateri pijani že ob treh popoldne -.- Hehe Lacuna, pil velik vode, ker sem tok fuckin* slabo spal, kot še nikoli... Zdj je pa čas, da se poletje mal umiri, ker jz hočem še kakšno noč spat - in to ne v vročini Kako ste drugače? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:01 | |
| Presenetljivo nenaspano, glede na to, da sem šla bolj zgodaj spat kot ponavadi. Morda se ti že ta vikend želja uresniči glede spanja v nevročini, menda bo nekaj dežja. | |
| | | Persephone Pale Duh
Število prispevkov : 33 Location : Your past, present and future... Registration date : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:10 | |
| Kakor vem bojo bolj plohe in še to se bo verjetno na koncu spremenilo v točo :/ ... Kok boste pa še kej hodil na morje? Tam se najlažje ohladiš v morju pa še velik več časa maš za brat, vsaj jaz, ker trenutno ne uspem nič prebrat od vseh tistih knjig, ki me čakajo na polici, ker se skos ukvarjam z branjem foruma | |
| | | Theodora Brontë Pihpuff
Število prispevkov : 15 Registration date : 14/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:12 | |
| Heeeeej vsi, ful mi je všeč tukaj! Išem eno best frendico, po možnosti iz petega letnika. A bi bil kdo za? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:13 | |
| Hehe, jz tud boljše spim če grem kasneje spat, kakor zgodaj... Ja, upam, ker drugače bo mene "pobralo"... Celo noč se premetaval po postelji, cel čas mrzlo vodo pil, imel odprto okno - posledica poln pikov komarjev xD & se na vsak način poskušal pohladit... vključno s tem, da sem hodu zunaj po balkonu 15 minut, ter ležal na tleh... Drugače se pa zdajle "kuham" pred compom, ker je tako vroče... Okna pa nočem odpret, ker je zdajle še bolj vroče zunaj kot noter, & pol bi blo še noter tok vroče... Sj vem, kdaj preprosto preveč zakompliciram xD Pa jz, grem proti koncu augusta na morje, da bi šel pa kj prej, pa ne... xD Haha, pol maš pa velik dela... Hej Theodora, jz sem za... Just joking, vpraš v RPG iskalniku... | |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:14 | |
| Jutro ljudje. Ja, jaz sem tudi čist nenaspana, ker sem celo noč hodla po sobi pa vrata odpirala, da bi bil večji prepih pa da bi lahko spala. Pa še take čudne sanje sem mela... da smo šli julija smučat s familijo, in smo si vzeli kape pa rokavice s sabo in sem jaz vse kape razrezala pa take čudne bedarije. Kriza, moja domišljija je zgleda na psu. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:15 | |
| Neeee, nočem toče, nimam garaže. Na morje pa ne vem... mogoče septembra, ko bodo izpiti mimo. Theodora, jaz lahko! A si za kakšen RPG? Nicc, ni tako hudo, jaz sem sanjala, da sem v ŠOLI. XD In da nimam domače naloge, pa sem celo uro trepetala, kdaj bom kregana, potem je pa profesorica čvekala o nečem čisto tretjem in sem se za brez zveze sekirala. Mislim, že zato, ker so bile sanje, ampak zadnje čase človek še v sanjah ne dobi zadoščenja. XD P.S.: Komarji SUCK.
Nazadnje urejal/a Lacuna Coil Čet Jul 15 2010, 08:17; skupaj popravljeno 1 krat | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:17 | |
| Haha... Nicc, moja tud.... Nimam pojma, kj naj opiše, tko da bom samo "nakladal"... in sploh ne vem zakaj vse stvari zdj dajem v narekovaje omg, i'm becoming a weirdo Btw, bo v petek res 36 stopinj? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:18 | |
| Saj jih je bilo že včeraj. XD Če bo še danes, bomo res bogi. Mrzel tuš FTW. Lahko pa vsi skupaj popokamo in gremo na bazen, čeprav si mi ti še en odpis dolžen, Trev. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:20 | |
| WTF? Včeraj? Vau, jz bil pa prepričan, da jih je blo manj In ja Lacuna, dobiš ko Albusu odpišem kar bo enkrat v prihodnost... daljni prihodnosti No, lhko obljubim, da bo še danes, enkrat dopoldne... | |
Število prispevkov : 33 Location : Your past, present and future... Registration date : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:23 | |
| Jah, sem glihkar prišla nazaj z enga zelo dolgega vikenda na morju in ste že kar veliko napisali... najhujše je, da grem verjetno ta vikend tudi in bom spet veliko zamudila. Mogoče lahko še ostanem... ampak vem, da me v začetku avgusta pa vsaj dober teden ne bo. A maš mogoče tok sonca v sobi, da se kar "kuhaš"? Kaj pa zavese in senca? Moja soba je prov hladna Jaz sem večno 17, tako da se težko spravim v 15 letnico ampak če nimaš nič proti prozornosti, zakaj pa ne? haha Trevor, vidm da te pa skos za tale prispevek spominja sej ne vem, zgleda, da maš kar raje tale pogovor kot RPG
Nazadnje urejal/a Persephone Pale Čet Jul 15 2010, 08:24; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Theodora Brontë Pihpuff
Število prispevkov : 15 Registration date : 14/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:24 | |
| Hahaha Trevor, a ti bi bil moja best frendica? Ne sej vem da se hecaš, ampak nč hudga, te bom pa prišla kdaj v knjižnico pogledat. Oooo super Lacuna, hvala!! Sem ful za! Pa dobro ime imaš, tko kot un band! xD Jaaa včer je blo res za umret vroče!! P.S. komarji suck BLOOD! | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:28 | |
| Theodora, a rabiš bannerček? Sem ravno ustvarjalno razpoložena! Ga bova hodili skupaj gledat v knjižnico, on je cute. Oooh, Trev, prosim, če se ti da že danes dopoldne... I'll be eternally grateful. Ful se mi da pisat. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:36 | |
| Haha... Yeah, i'm cute, and you'll love me... In ja, dobiš, kmalu... Zdj obema odgovarjam na enkrat, torej sem polno zaseden Men se pa ne Lacuna, kaj pa zame, kakšen bannič?? *angel face*? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:38 | |
| haha zdj si še bl cute s temle *angel face* Sam res... zlde bi blo prov fajn neki pisat, hmmm... no ja, neki se bom že spomnla | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:38 | |
| Sure, Deary, kaj pa hočeš na njem? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:46 | |
| Em... Veš sploh kater je tip, ki naj bi bil Trevor? No, če ugotoviš, bi rad zdaj poskusu z malo bolj žive barve bannerjem - recmo da modra/bela? Ker je pač bil v Drzyu... Slikce dobiš pa na zasebca, da tole ne bo preveč off topic Btw, folks, gleda kdo Cougar town? | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:54 | |
| Ej, a ni bil tale tipko v tistem filmu? Mouling Rouge? Ewan McGregor? In ne, ne gledam Cougar towna. In v torek sem naročena pri frizerju, oh my. In dobro jutro, ljudje.^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 08:58 | |
| Ja, v Mouling Rouge je bil. Ta film, je verjetno eden najboljše narjenih filmov, kar sem jih kdaj gledal. And that music, Diamonds are girls best friends, Show must go on Torej boš še 5 dni dolgolasa blondinka xD | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:06 | |
| Lacuna, jaz se tudi priporočam za kak banner. Drgač pa, jaz sem bla predvčerajšnjim pri frizerju in morem rečt, da sem prvič rahlo razočarana. Tip mi je frufru nekam čudno naredu in ja, ni mi všeč. Drgač pa, pri nas je že ene 29 stopinj in ravnokar ugotavlam, da bo treba obvezno zapret okna, ker jutranji hlad izginja. | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:08 | |
| Ne pa ne, kratkolasa blondinka boom. Pri nas je že trideset. Gwah, not cool. -__- | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:14 | |
| Ja, no sj.... Čaki, si pol zdaj še zmeri dolgolasa svetla rjavolaska/bjonda? Ne sledim počasi....
Saj ne, da ej blo že ob 8.ih zjutraj 25 stopinj... -.- We want rain... | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |