Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 16 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 16 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 16 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 16 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 16 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 16 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 16 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 16 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 16 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:18

ja, we want rain, sam ne takega naliva kot je bil predvčerajšnjim. Razz
Ker res nočem spet met poplave doma, nikakor ne. Very Happy

Drgač pa, kaj delate kaj trenutno? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:20

Ma meni, je čist kul, tud če so poplave... itq živim v enih gričih, tako da Wink

Odpisujem Laconi, + nabijam EA + fejsbuuk...
OSTALI?
Nazaj na vrh Go down
Lacuna Coil
Gryfondom
Gryfondom
Lacuna Coil

Število prispevkov : 154
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:21

Trenutno delam... kup bannerjev. XD In čakam na Treva.
Nazaj na vrh Go down
Theodora Brontë
Pihpuff
Pihpuff
Theodora Brontë

Število prispevkov : 15
Registration date : 14/07/2010

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:27

Uuuu ja, sem za bannerček in za RPG!! Very Happy Kje bi začeli? Wink

Trenutno pa se odpravljam sončit Wink
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:34

Haha Wink Kdo je na starem Rojstvu zla pobruhal od Filcha mačko, oziroma nekaj takega. Ker sem lih pisal post, kako so študenti zlobni do tujih živali & se spomnil... So who was it?

Theodora. Can I call you Dora? Uživej... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Persephone Pale
Duh
Duh
Persephone Pale

Število prispevkov : 33
Registration date : 08/07/2010

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:43

haha
A to se je resno zgodilo? Mene ni blo na prejšnem forumu XD
A je bla še kakšna taka hecna nezgoda? Very Happy I wan't to know it all now! Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:48

Hej, a veš, da ne vem, kaj je sploh blo... Se mi pa zdi da je bla Avis zraven?? Se motim... Je tuki kdo od starih članov da me popravi? Very Happy Vem samo, da sta bla dva, ter da sta potlej, morala nekaj čistit, drugega pa ne...
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 09:55

Nenene. Very Happy
Jaz pa Remus sma mela kazen in sma z zobnimi ščetkami pucala steno, ki je je Remus načaro in je gor pisalo Spolzgad Stinks al nekaj takega. Razz In ker je napis pospremil tudi ustrezen vonj je Remusu obrnilo želodec in je bla pač mačka v bližini. Klepet - Page 16 7441

Aja, pa Remus je sunu Filchu ščetko pa z njegovo pucu. Razz
Nazaj na vrh Go down
Persephone Pale
Duh
Duh
Persephone Pale

Število prispevkov : 33
Registration date : 08/07/2010

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:00

Česa se vi ne spomnete. Very Happy Tega Remusa še ni nazaj na forum? Me prov zanima kako se bo zapletla zgodba letos. Smile No ljudje, fajn se mejte, karkol že počnete in pište na forumu. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:09

V bistvu je Remus na tem forumu Ray. Very Happy
In ja, itak da mamo idej, tak da bo še živahno Razz

Sicer pa, a gleda kgo Glee? Klepet - Page 16 962130
Jaz sem lih zadnjo epizodo pogledla...
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:12

Glee! Wiupiu, ene par strani nazaj v klepetu je najverjetneje cela stran popisana. Od mene in Trevorja, itak. Oh, jaz komaj čakam da pride druga sezona ven. Je precej zanimivo in blazno všečno. Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:15

Agreee.... Upam, da bo nova sezona že drugo leto, čeprav blazno zavlačujejo z predvajanjem Sad Drugače je pa super serija, great music, in vse je zelo dobro sestavljeno... Mene je že prva epizoda čisto očarala, da sm bil na koncu, čist brez besed Smile
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:19

O lol, real man wear kilts? Ahahaha. xD

Drugače pa brutalno - ravnokar sem naletela na fejsbuku na strani od našega društva proti mučenju živali na sliko ene uboge mucke, ko ji je nekdo vrat prerezal. In to prav tukaj in ta mucka je že peta, ki se ji je to zgodilo. Ne razumem ljudi. Kako lahko nekdo prav išče majhne, črne mucke in počne to? Noro. Takšni ljudje so za ustrelit. -_-
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:23

Yeah <333 Itak je zdaj že drug bannič... This one's better... Very Happy

Ja, taki ljudje, sam pred zid, pa ustrelit. Sploh ne razumem, kako so lahko ljudje tok moteni, da pobijejo živali. To mora bit prav psihična bolezen. SICK bastards! Drugače sem se pa jz, ko sem še imel mačka, in bil cel *animal lover*, ful sekiral, in use...Zdj pa pač, če lahko kdaj kaj takega preprečim (bil priča, ko je sosed prijel mačka, in ga čez streho neke barake vrgel), poskusim... Ker se tega sploh ne da spremenit... Nedolžni zmeraj nastradajo Sad
Nazaj na vrh Go down
Lacuna Coil
Gryfondom
Gryfondom
Lacuna Coil

Število prispevkov : 154

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:29

Rawr, Trev. Very Happy

...ljudje morajo biti res bolani, če mučijo živali. Sad Zadnje čase kroži okoli toliko videov in slik poškodovanih ljubljenčkov in drugih živalic, ampak hudo je pa tistim, ki živalim nič slabega nočemo. Tistim, ki jih pa mučijo, pa najbrž ne pride niti približno toliko do srca.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:32

Pri nas pa takih stvari na srečo skorajda ni. Razz
Na vsakih par let se kje mogoče kaj najde, drgač pa smo vsi vlki ljubitelji živali. Klepet - Page 16 7441

& ja, Glee je čist amejzing. Jaz se kar ne morem naposlušat teh muzik, od Jesse's girl pa do Can't touch it in tako naprej. Klepet - Page 16 962130

Pa mimogrede, zanimiv banner, ni kaj. Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:44

Hehe, Glee rulz.... Meni osebo, je zlo všeč priredba Say A little Prayer (Quinn & sidekicks) & It's My Life/Confessions Klepet - Page 16 962130 & seveda Poker face (Rach&her mom)..

Btw, I need sidekicks... Se kdo javi, al vas bom moral prisilit Very Happy

EDIT: Tenkju Nicc, vem da je neki posebnega Wink navsezadnje, sj je zame Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:47

Oh ja, te so tudi zakon. Klepet - Page 16 962130 Pa nasploh so vsi komadi bolj ali manj všečni. Razz

Sicer pa, sidekicks za kaj? Klepet - Page 16 7441

EDIT: heh, saj zate skoraj nebi pričakovali česa čist običajnega. Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 11:53

Agree. No, skoraj vsi, razen tistih, kateri so že originalno bedni Very Happy

For everything Smile I want to kick some good/evil wizards asses Very Happy I want two sidekicks. Oz. jaz sm si to nekako tako predstavljal, da bi sidekicks vedno hodila za mano? & bi bla tud my servents in use... In potem ti postane žal, da si postal en samski depresivni knjižničar Wink EDIT: Medtem, ko bi lahko bil en jeba*ki spolzgadovec..

Haha Wink
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 12:01

In zato se nekateri že takoj prijavimo pod Spolzgadovce. Klepet - Page 16 7441
Ker vemo, da bomo z veselem prebuteli par Gryfondomovskih riti v prihodnosti in s tem to že zagotovimo. Razz

Sicer pa, morem povedat da cepam od smeha, ko gledam na deviant artu slike od Spolzgadovcev. Very Happy Lihkar našla eno, ko kao prikazuje različne domove v vlki dvorani pri zajtrku in temu se simpl moreš smejat. Klepet - Page 16 7441
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 12:23

Ja, no, pa bil že čist prevečkrat spolzgadovec, tk da sem se zelene barve, že prav naveličal. Sploh pa je zanimivo, da poskusiš nekaj novega, na starem forumu xD In kdo je dejal da jih ne bom tudi jaz? Pač, trenutno nevtralen, sam bo čas počakal. Hej, Nicc meybe I'll kick your ass Very Happy I would be honored Smile

Haha, ene so res smešne. Si že podeviantartala jedce smrti? Eni, jih blazno smešno vidijo, v pinky barvah Wink
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 12:30

Heh, we'll see about that. Very Happy

V bistvu jih še nisem. Razz sam morem rečt, da sem našla prav neverjetne ikonce s temi Slytherin napiski. Klepet - Page 16 7441 Sam da so svojega računalnika pridem pa si že menjam podpis. Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 12:36

Oh, no, its going to happen Wink I'm going to hex you in the face xD With the Bat-bogey hex... Very Happy its going to be nasty xD Of course, če bo do bitke sploh prišlo & ker je ljudi ki bi bli za Jedce full malo, bo verjetno 2 vs. 1, in ker sta samo 2 tipa na temni strani, bo dolgočasno, tko da se bodo nekateri takoj zagrebli, jz bom pa z kakšno "šibko" Nicc ostal... Very Happy Just teasing

Moraš videt, nujno. In slike na katerih, so Jedci hipiji Very Happy They always make me laugh.. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 12:41

Mhm, definitivno šibko ja. Razz
Oh, and just by the way; Nicc is Slytherin. And Slytherins hex you in your back, before you can hex them in the face. Klepet - Page 16 7441

Oh ja, to bo pa zanimivo. Razz
Sem šla pogledat, ampak sem se zaenkrat ustavla pri enih stripih, ko kao jedci po nesreči v tisti njihov dvorec pripeljejo eno fan girl. In pol si z Luciusom kitke pleteta. Klepet - Page 16 7441
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitimeČet Jul 15 2010, 13:09

Haha Razz Btw, a ni malce nepravično da se je odrasel moški, sprav na eno 16-letno "punčko" Very Happy Pa, jz se v dvoboje sploh ne bom umešal, razen če ne bo nujno. Rajši bi videl, da bi mela Nic&še eno dekle, chick fight Very Happy

Haha... Ja, sj o teh slikcah govorim. Čeprav so mi predstave o likih, od enih zlo všeč, pa just hate what did the madcarrott with Roddy... Napiši Rodolphus Lestrange... Hate the one with the red hair... xD I have red hair Wink
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 16 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 16 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 16 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Next