| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:18 | |
| ja, we want rain, sam ne takega naliva kot je bil predvčerajšnjim. Ker res nočem spet met poplave doma, nikakor ne. Drgač pa, kaj delate kaj trenutno? | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:20 | |
| Ma meni, je čist kul, tud če so poplave... itq živim v enih gričih, tako da Odpisujem Laconi, + nabijam EA + fejsbuuk... OSTALI? | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:21 | |
| Trenutno delam... kup bannerjev. XD In čakam na Treva. | |
|
| |
Theodora Brontë Pihpuff
Število prispevkov : 15 Registration date : 14/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:27 | |
| Uuuu ja, sem za bannerček in za RPG!! Kje bi začeli? Trenutno pa se odpravljam sončit | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:34 | |
| Haha Kdo je na starem Rojstvu zla pobruhal od Filcha mačko, oziroma nekaj takega. Ker sem lih pisal post, kako so študenti zlobni do tujih živali & se spomnil... So who was it? Theodora. Can I call you Dora? Uživej... | |
|
| |
Persephone Pale Duh
Število prispevkov : 33 Location : Your past, present and future... Registration date : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:43 | |
| haha A to se je resno zgodilo? Mene ni blo na prejšnem forumu XD A je bla še kakšna taka hecna nezgoda? I wan't to know it all now! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:48 | |
| Hej, a veš, da ne vem, kaj je sploh blo... Se mi pa zdi da je bla Avis zraven?? Se motim... Je tuki kdo od starih članov da me popravi? Vem samo, da sta bla dva, ter da sta potlej, morala nekaj čistit, drugega pa ne... | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 09:55 | |
| Nenene. Jaz pa Remus sma mela kazen in sma z zobnimi ščetkami pucala steno, ki je je Remus načaro in je gor pisalo Spolzgad Stinks al nekaj takega. In ker je napis pospremil tudi ustrezen vonj je Remusu obrnilo želodec in je bla pač mačka v bližini. Aja, pa Remus je sunu Filchu ščetko pa z njegovo pucu. | |
|
| |
Persephone Pale Duh
Število prispevkov : 33 Location : Your past, present and future... Registration date : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:00 | |
| Česa se vi ne spomnete. Tega Remusa še ni nazaj na forum? Me prov zanima kako se bo zapletla zgodba letos. No ljudje, fajn se mejte, karkol že počnete in pište na forumu. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:09 | |
| V bistvu je Remus na tem forumu Ray. In ja, itak da mamo idej, tak da bo še živahno Sicer pa, a gleda kgo Glee? Jaz sem lih zadnjo epizodo pogledla... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:12 | |
| Glee! Wiupiu, ene par strani nazaj v klepetu je najverjetneje cela stran popisana. Od mene in Trevorja, itak. Oh, jaz komaj čakam da pride druga sezona ven. Je precej zanimivo in blazno všečno. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:15 | |
| Agreee.... Upam, da bo nova sezona že drugo leto, čeprav blazno zavlačujejo z predvajanjem Drugače je pa super serija, great music, in vse je zelo dobro sestavljeno... Mene je že prva epizoda čisto očarala, da sm bil na koncu, čist brez besed | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:19 | |
| O lol, real man wear kilts? Ahahaha. xD
Drugače pa brutalno - ravnokar sem naletela na fejsbuku na strani od našega društva proti mučenju živali na sliko ene uboge mucke, ko ji je nekdo vrat prerezal. In to prav tukaj in ta mucka je že peta, ki se ji je to zgodilo. Ne razumem ljudi. Kako lahko nekdo prav išče majhne, črne mucke in počne to? Noro. Takšni ljudje so za ustrelit. -_- | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:23 | |
| Yeah <333 Itak je zdaj že drug bannič... This one's better... Ja, taki ljudje, sam pred zid, pa ustrelit. Sploh ne razumem, kako so lahko ljudje tok moteni, da pobijejo živali. To mora bit prav psihična bolezen. SICK bastards! Drugače sem se pa jz, ko sem še imel mačka, in bil cel *animal lover*, ful sekiral, in use...Zdj pa pač, če lahko kdaj kaj takega preprečim (bil priča, ko je sosed prijel mačka, in ga čez streho neke barake vrgel), poskusim... Ker se tega sploh ne da spremenit... Nedolžni zmeraj nastradajo | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:29 | |
| Rawr, Trev. ...ljudje morajo biti res bolani, če mučijo živali. Zadnje čase kroži okoli toliko videov in slik poškodovanih ljubljenčkov in drugih živalic, ampak hudo je pa tistim, ki živalim nič slabega nočemo. Tistim, ki jih pa mučijo, pa najbrž ne pride niti približno toliko do srca. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:32 | |
| Pri nas pa takih stvari na srečo skorajda ni. Na vsakih par let se kje mogoče kaj najde, drgač pa smo vsi vlki ljubitelji živali. & ja, Glee je čist amejzing. Jaz se kar ne morem naposlušat teh muzik, od Jesse's girl pa do Can't touch it in tako naprej. Pa mimogrede, zanimiv banner, ni kaj. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:44 | |
| Hehe, Glee rulz.... Meni osebo, je zlo všeč priredba Say A little Prayer (Quinn & sidekicks) & It's My Life/Confessions & seveda Poker face (Rach&her mom).. Btw, I need sidekicks... Se kdo javi, al vas bom moral prisilit EDIT: Tenkju Nicc, vem da je neki posebnega navsezadnje, sj je zame | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:47 | |
| Oh ja, te so tudi zakon. Pa nasploh so vsi komadi bolj ali manj všečni. Sicer pa, sidekicks za kaj? EDIT: heh, saj zate skoraj nebi pričakovali česa čist običajnega. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 11:53 | |
| Agree. No, skoraj vsi, razen tistih, kateri so že originalno bedni For everything I want to kick some good/evil wizards asses I want two sidekicks. Oz. jaz sm si to nekako tako predstavljal, da bi sidekicks vedno hodila za mano? & bi bla tud my servents in use... In potem ti postane žal, da si postal en samski depresivni knjižničar EDIT: Medtem, ko bi lahko bil en jeba*ki spolzgadovec.. Haha | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 12:01 | |
| In zato se nekateri že takoj prijavimo pod Spolzgadovce. Ker vemo, da bomo z veselem prebuteli par Gryfondomovskih riti v prihodnosti in s tem to že zagotovimo. Sicer pa, morem povedat da cepam od smeha, ko gledam na deviant artu slike od Spolzgadovcev. Lihkar našla eno, ko kao prikazuje različne domove v vlki dvorani pri zajtrku in temu se simpl moreš smejat. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 12:23 | |
| Ja, no, pa bil že čist prevečkrat spolzgadovec, tk da sem se zelene barve, že prav naveličal. Sploh pa je zanimivo, da poskusiš nekaj novega, na starem forumu xD In kdo je dejal da jih ne bom tudi jaz? Pač, trenutno nevtralen, sam bo čas počakal. Hej, Nicc meybe I'll kick your ass I would be honored Haha, ene so res smešne. Si že podeviantartala jedce smrti? Eni, jih blazno smešno vidijo, v pinky barvah | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 12:30 | |
| Heh, we'll see about that. V bistvu jih še nisem. sam morem rečt, da sem našla prav neverjetne ikonce s temi Slytherin napiski. Sam da so svojega računalnika pridem pa si že menjam podpis. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 12:36 | |
| Oh, no, its going to happen I'm going to hex you in the face xD With the Bat-bogey hex... its going to be nasty xD Of course, če bo do bitke sploh prišlo & ker je ljudi ki bi bli za Jedce full malo, bo verjetno 2 vs. 1, in ker sta samo 2 tipa na temni strani, bo dolgočasno, tko da se bodo nekateri takoj zagrebli, jz bom pa z kakšno "šibko" Nicc ostal... Just teasing Moraš videt, nujno. In slike na katerih, so Jedci hipiji They always make me laugh.. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 12:41 | |
| Mhm, definitivno šibko ja. Oh, and just by the way; Nicc is Slytherin. And Slytherins hex you in your back, before you can hex them in the face. Oh ja, to bo pa zanimivo. Sem šla pogledat, ampak sem se zaenkrat ustavla pri enih stripih, ko kao jedci po nesreči v tisti njihov dvorec pripeljejo eno fan girl. In pol si z Luciusom kitke pleteta. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 13:09 | |
| Haha Btw, a ni malce nepravično da se je odrasel moški, sprav na eno 16-letno "punčko" Pa, jz se v dvoboje sploh ne bom umešal, razen če ne bo nujno. Rajši bi videl, da bi mela Nic&še eno dekle, chick fight Haha... Ja, sj o teh slikcah govorim. Čeprav so mi predstave o likih, od enih zlo všeč, pa just hate what did the madcarrott with Roddy... Napiši Rodolphus Lestrange... Hate the one with the red hair... xD I have red hair | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|