| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 13:24 | |
| | |
|
| |
Theodora Brontë Pihpuff
Število prispevkov : 15 Registration date : 14/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 14:10 | |
| Hahahaha, Wormtail changed sides for a cookie!! xD Hej, drugač pa Trev, lahk me kličeš Dory. Mi je bolj všeč kot Dora. Pa Lacuna, fuuuuuuuuuuuuuul hvala za banner!!!! Veš kok mi je všeč, I love it!!!!!!!!!!! Ti ful obvladaš tole, thank you so much!!! *happyhappyhappy* | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 14:36 | |
| Ja, ni za kaj. Paše ti, res. Sem ti pa odpisala pri napojih, upam, da bo ok. In da se bo učitelj čimprej primajal - res bi bil že čas. | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 14:41 | |
| Yeah... He probably hoped, that Voldy gave him magical cookie... Meybe he did... A very special cookie Hej, tud čist vredu barva je za Lestranga... Okej, Dory Si se nasončla? & Agree with you, tale bannič je super... | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 14:44 | |
| Ofkors he did! I mean, it's a cookie! Magical cookie, wich give you superpovers or make you superhandsome! Drgač pa, Theodora, a krajšava Theo zveni dobro? It sound better than Dory to me. Če ti ni všeč bom pa Dory uporablala, Theodora je nekam dolgo za tipkat. & Banner je res awesome. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 14:55 | |
| Yeah. Wortmail hoped, he could give his cookie to Bella, and she would see him as a handsome prince, on white horse xD or in bella's reality... Voldy on the pile of dead bodies Pa Dory se sliši bolje. Mene spominja na Doro - Andromeda Black, sj jo je tako poklical Ted? & Lacuna, ti delaš really dobre bannerje | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 15:04 | |
| However, he betrayed his best friends for a cookie. I mean, he could get whatewer he wants, end he choosed cookie!?In Theo je boljše. Dosti boljše. | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 15:19 | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 15:48 | |
| Haha Kaj pa Thea?? It sounds more female... Vau, hud banner... U really make, the best ones Btw, why can't guy be bloody crumpet?? I can be a Mad muffin & Plauge Rat, but not a Crumpet xD Ko poslušal od EA intervjuje se ti popolnoma strga, ker ma ta ženska, tako dobro musko + dober stil + je zlo inteligentna, ter ve kaj govori + je že mnogo prestala v živjenju = da jo moraš preprosto začet oboževat... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 15:54 | |
| Ohh, čist gorgeus je. Pa barva je čist super, čeprav ni zelena. Sicer pa, meni osebno je všeč, če majo ženske moška imena. Jamie, Jack, Charlie.... pa take zadeve. & Thea je tudi zlo všečno. P | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 16:00 | |
| Hvala, Nicc, Trev. Zelo sta prijazna. Sicer mi je ime Theo zelo všeč - samo ker poznam nekega fanta s tem imenom, si težko zamislim prijetno blond dekletce, ki jo tako kličejo. To je tako, kot če bi bilo kakšnemu fantu ime Anamarija (ki je nikakor ne morem povezati z ničemer moškim). | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 16:30 | |
| Ni to prijaznost, ampak resnica. Ja, bi blo bolj čudno, če bi fanta klicali Anamarija. Sam enmu na naši šoli vem da je Nastja ime, pa mam jaz drgač tudi sestrično, ki jo je tko ime in mi je tudi kar čudno. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 16:34 | |
| Agree.. Kar si naredila z mojim bannerjem, just love it Saša... Čeprav je to, čist dvospolno ime Haha, kaj pa ime Bric? xD Enemu na naši šoli | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 16:58 | |
| Bric? prvič slišim.. Drgač pa, na naši šoli majo bodoči fazani vsi taka čudna imena...Astrid, pa Taneja, Pa Egshig (kar se bere Ikši. ), ... Moji sošolki eni je pa Trini ime. Freaks. Grr, jaz bom popenla, če bo še dolgo tak vroče. Ura je šest, mi mamo pa še kar 32 stopinj. Kaj bi dala, da bi mela morje kje v bližini.. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 17:07 | |
| Jup, Bric... And I just to make fun of him xD Pa je Egshig (m/f?) slovenec? Ker mi nekako tko čudno izpade. Pa Loti?? Od kje tako ime. Mene bi pobralo, če bi bil female, pa bi mi dal ime Loti... Tko je blo sestri naše psice ime Groza, kok vroče bo šele ponoč. Zdaj pa, zaloge ledu in izjemno hladne vode, da bomo preživel noč | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 18:16 | |
| v bistvu je Mongolka. Če bo tak vroče kot je zdaj mislim jaz čist res spat na balkonu. Ker to ni normalno, da sediš v hiši in je sauna efekt. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 18:21 | |
| Aja, pol pa ni čudno da ji je tko ime xD
Haha, jz tud... A je to normalno, da je pol devetih ura, pa še vedno okol 30 stopinj? XD | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 18:25 | |
| Najbolje je, če srečaš človeka, ki je piše Racman, ime mu je pa Jaka. True story. Seveda je normalno... za Afriko in Grčijo. Pa Argentino tudi. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 18:47 | |
| No, in natančno to je razlog da nisem nikoli marala Afrike, Grčije ali Argentine, woah. Vroče in popolnoma nenormalno vreme za Slovenijo. Gwah!
Meni se zdi Bea precej nenavadno ime. Tako, za kakšno ovco ali pa kaj podobnega. Mm, ja.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 19:07 | |
| Haha... Jz sem se pa odloču, da dns na balkonu spi xD Kj morem, preprosto prevroče, notr... Tko da Haha... Bea, kot ovca. Zanimivo. Meni osebno, gre pa na živce ime Theo. Just don't know why. Pomoje, da je v kakšni knjigi glavni osebi ime Teo-Theo, pa nisem knjige maral, pol pa tud imena ne xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 19:11 | |
| Teo sploh ni ime. xD Meni je tud grozno. Pa nekako ne prenašam tistih starih, klasičnih imen - Janez pa to. Drugače so mi pa kakšna imena antipatična samo zaradi oseb s tem imenom, ki jih poznam. Kaj moreš.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 19:16 | |
| A ni? No, se strinjam čisto preveč antipatično je. Men je pa všeč, ko se klasična imena pokrajšajo&se spremenijo določene črke. Marcel. Še eno ime, ki ga sovražim, zaradi debilnega, retardiranega, vasezagledanega soseda Yeah, danes postal član League of Plague Rats Btw, wish me luck, da me ne bodo preveč komarji opikal | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 15 2010, 19:52 | |
| A veš da obstaja tudi sprej proti komarjem? Sicer pa vso srečo. Jaz sem pa lihkar s pokopališča prišla in so me tudi komarji skoraj živo požrli. :@ Sam je pa amejzing videt pokopališe v poltemi, ko vidiš spomenike pa svečke šajnajo... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 06:37 | |
| Yeah I know, vendar ne morel naredit velik, razen tega da se namažem, z eno zanič kremo, proti komarjem, ki pa poleg tega, niti malo ne pomaga. Tko da, spet cel opikan. Haha, a so te kar tko med hojo oz. ko si stala na pokopališču, opikal? Drugače se pa strinjam, da tele zlo lepo zgleda, in posebej če so čisto vse lučke rdeče Jutro, folks! Kako smo danes? | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 07:20 | |
| Jutranje smo. Obeta se lušten dan, res pa bo najbrž spet vroče. Pahljače ven, lase v čop, sončna očala na nos, kokosov oreh v roko... tiki-cabana party. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|