Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 18 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 18 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 18 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 18 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 18 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 18 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 18 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 18 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 07:21

Hja, well, shit happens. Klepet - Page 18 7441

Ja, sam med hojo oz. stanjem. Razz Ker tam če dve minuti pri miru stojiš te napadejo in si lahko v petih minutah čist popikan. Suspect
Sicer pa ja, rdeče so zlo lepe, sam jaz sem bla pri grobu, ko so ble sam bele gor. In je videt še lepše.

Zaspano zeloo. Razz
Sem že kdaj omenla, da po novem sovražim svoje sošolce?
Ker ne mine teden, brez da bi me vsaj dva zjutraj ob sedmih klicala.
Suspect
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Lacuna Coil
Gryfondom
Gryfondom
Lacuna Coil

Število prispevkov : 154
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 07:35

Ob sedmih zjutraj te kličejo sredi poletja? So zmešani? O_o Najbrž hočejo vsaj kaj pomembnega?

Najbrž imam srečo, da sem na faksu, kjer skoraj vsi pridno lenarijo do človeške ure preden klicarijo naokoli...
Nazaj na vrh Go down
Alex Dibbel
Gryfondom
Gryfondom

Število prispevkov : 37
Registration date : 10/07/2010

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 08:02

Jutro sopisci.
Ob 7 zjutraj*??? jaz bi jih začel streljat, da mi to naredijo. Hehe...
Glede komarjev ne, posprejal sem celo sobo z sprejem proti komarjem in še vedno me grizejo. Prav rad bi bill harry potter in ubijal z uroki...
Drugače kako ste... kako preživljate vročino?
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 08:03

Hehe se pridružujem gospodični Coil : P faks je zakon, tam se vsi treznijo ali spijo do 12h kje se te bo kdo spomnu poklicat tok zgodi Smile

Drugač pa js sem super, sem se naspal in spočil od včerajšnega raftinga in se sedaj hladim... res sreča da imam v lj. kletno stanovanje in je prijetno hladno Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lacuna Coil
Gryfondom
Gryfondom
Lacuna Coil

Število prispevkov : 154

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 08:09

Ojej, Ray, pojma nimaš kaj si naredil. Zdajle bodo začele deževati ponudbe za cimre... Very Happy

Jaz pa zdajle pridno photoshopam, zraven pa kozarec hladnega jabolčnega soka. Mmmmm. Vročina zunaj pa že raste, tako da bo treba kmalu zagrnit zavese, da nas ne bo skuhalo.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 08:31

Lacuna, v bistvu me je danes ena iz dijaškega klicala, da je našla eno mojo karto od remija. Suspect Maščevanje bo sladko... Razz

Pri nas je pa zaenkrat še kar lepo hladno, ampak dvomim, da bo še dolgo tak. Very Happy Ampak ja, upanje umre zadnje. Klepet - Page 18 7441
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 09:06

Haha Wink Kartica od remija... WTF? Very Happy

Pri nas je pa že kar vroče. Itak zagrnil zavese & vse, tko da je po večini prostorov čista tema Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 09:14

Hja, čist kar nekaj, sam klicala pa me je ženska ob sedmih zjutraj zaradi tega. Suspect

Pri nas je tudi že vse v temi, čeprav to ponavadi bolj malo pomaga. Jaz sem včeraj tak upala, da bo kaj dežja, pa ga ni blo na žalost čist nič. Sad Razmišljam pa, če bi se šla zraven dedija pa babi kopat na Ptuj, da se malo ohladim... Klepet - Page 18 7441
Nazaj na vrh Go down
Theodora Brontë
Pihpuff
Pihpuff
Theodora Brontë

Število prispevkov : 15
Registration date : 14/07/2010

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 11:04

Pa kako da te kliče ob sedmih?! Crazy!! xD

Jaz sem ponavadi tok zabedirana, če dežuje, zdaj si pa že prav želim, da bi pršla mimo kakšna manjša nevihtica, ker res že umiram od vročine! Sad

Hihi oky, Thea me tud lahko kličeš, če ti je bolj všeč, samo Theo pa res mogoče malo preveč moško zveni.

Uuuh pa Nicc in Ray - fuuuuuuuuul lepa banerja!! Klepet - Page 18 962130Ray a je tvojga tud Lacuna naredila? Smile
Nazaj na vrh Go down
Rose Rodriguez
Gryfondom
Gryfondom
Rose Rodriguez

Število prispevkov : 32
Registration date : 10/07/2010

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 11:41

no, sem se odločila da se tudi jst malo oglasim:)

omfg ob 7. zjutraj te je klicala...pa to ne moreš noo Smile
pr nas je pa učeri ponoči tko deževalo pa pihalo pa grmelo jao:S
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 12:52

Jap tudi za moj banner se moram zahvaliti Lacun Very Happy

Živjo Rose lepo, da se nam tudi tu pridružiš, več nas je bolj je veselo Razz

Js sem se pa zdaj peljal do celja z vlakom, brez klime ... Klepet - Page 18 Icon_eek to pa je vročina vam pravim Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:18

In potem vse tiho je bilo Wink

Folk, men dogaja, Rpg way. Very Happy & to, ne pomeni, da bom zdj začel pisat, deset postov na uro. Pač mam, mnogo idej za nove like Wink Katere, ne bom uporabil zdjle Very Happy

In, kaj novega?
Drugače se pa strinjam, tvoj banner je perfect, Ray.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:27

Hejhoj. Klepet - Page 18 7441
Čakte zdaj, a jaz prav vidim? a niti ene strani niste napostali cel dan? Razz Vau, ste mogli bit pa vsi blazno zaposleni čez dan. Very Happy

Sicer pa, jaz sem kot prerojena nazaj iz kopanja. Razz
Morem rečt da je odlično zdravilo proti vročini, pa še malo barve sem bobila. Klepet - Page 18 7441

Btw, Ray, totally agree with Trevor, your banner is gorgeus. Klepet - Page 18 962130
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:34

Very Happy Don't blame me, cel dan imel obiske, tko da sem končno nekaj časa, lhko "SAM" na računalniku. I hate little kids. And so I said it. God have mercy on my soul. XD in čist, crkujem, ko tole pišem... Enkrat bomo moral nadoknadit, čeprav ne danes ponoči. En bratranec je pri nas, in me je/bo prisilil da skupaj gledamo Scary Movie...

Blagor teb. Jaz pa bil danes večino dneva zunaj. Na vročini. Na žgočem soncu. Laughing I want to go to the seaside, and listen there; By the sea Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:39

Jaz pa obožujem male otroke. Klepet - Page 18 962130 Tam do enega osmega leta, ker pol so že prepametni pa jih nemoreš več kar tak zaposlit z nečem. Razz aja, pa v malih količinah, seveda. Very Happy

Sočustvujem s tabo, če ti kaj pomaga. Razz
Sicer pa, lihkar sem se spomnila, da nimam pojma s kerega konca Slovenije je kdo tukaj. Kdo, ki ga ni strah povedat? Smile
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:43

Haha. NOT! Pa sj, so čist vredu, tam do 4 leta. Ko, so še čisto prezabiti, da bi dojel kaj se dogaja okoli njih, pol ko pa gredo v 1. razred, pa postanejo mali hudiči Smile

Hvala, tvoje sočustvovanje, mi bo pomagalo preživeti noč xD
Idrija/Žiri, en grič vmes, torej gorenjsko/primorska regija Very Happy Ostali?
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:48

Hja, nekaj podobnega ja. Very Happy Sam da so meni tam, prvi pa drugi razred še kar okej. Very Happy

Ni zakaj, pa fajn da lahko pomagam. Klepet - Page 18 7441
Klepet - Page 18 721789 Štajerska!! Klepet - Page 18 721789
Širša okolica Ptuja, če smo natančni.
Če pa smo precizni, pa štiri metre od Hrvaške meje. Razz
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:56

Koroška ftw! Živim v minimalnem mestu ki nima dobesedno ničesar, friggin yay. Ampak smo ene tri metre od Avstrijske meje. Kar ni razburljivo, zanimivo ali karkoli podobnega, ampak šoping v Celovcu je pa fajn.^^ Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 19:57

Pa v 1. razredu postanejo že zares zlobni. Enemu prijatelju, ki je bil lih takrat na obisku, je nečakinja rekla, da je debel, ker se mu je koža "luščila" - kko se to reče slovnično? In kakšno povezavo ima to sploh z debelostjo? xD

Haha Very Happy Vedno pripravljena pomagati, Nicc Wink
Aha. I hate pplz from Štajerska. Ok, I don't but, I hate everyone when I meet him/she Very Happy Tko da, no hard feelings, right? xD
Vau, torej si že skoraj hrvatica Wink

Hej, I want shopping in Celovcu too Wink
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:04

Oh, sranje, moja nečakinja gre zdaj v prvi razred. In ona je zdaj tak srček - tisto prav prikupna, prijazna pa vse. Vam rečem, šola jo bo čist pokvarla! Razz

In šoping v Celovcu je blazno kul. Mislim, imajo cel kup stvari ki jih v Sloveniji kje sploh ne vidiš. Ne morem se spomnit kakšnega primera, ampak ne vem, jaz ponavadi tam puščam velike vsote denarja. xD
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:09

Haha Laughing Šola pokvari vse, še "nas" je. Sploh pa groza, kaj vse bom moral prestati. Že polno nečakov & nečakinj, in da bom moral prenašat zlobo vsakega posebej. Sad I wanna be the evil one Wink

Pa jaz, bi šel tud kdaj v Celovec, pa kaj, ko tko daleč živim, čist bogu za hrbtom. No, je pa blizu Qulandiji v Kranju Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:14

Polno nečakov? Wiupiu, jaz imam samo dva. Mislim, Lariso pa Žana. In on je star zdaj en mesec, tako da mam še čas.

In ti misliš da živiš bogu za hrbtom? Si že slišal kdaj za Prevalje? ^.-
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:16

V bistvu sem na pol hrvatica, ampak to je tak ene sorte skrivnost, ki pa jo vseeno ve pol ljudi ki jih poznam. Pa smešno, nobenmu nisem sama povedla. Very Happy

Drgač pa, poznam precej takih malih ljudi, ki so še čisti angelčki po prvih 3 razredih. tak da nevem kolko ta teorija drži. Razz

Mi mamo pa v Varaždinu super šopinge, Saizebrg ni tak blazno daleč, Maribor ma fajn trgovine z europarkom vred, pa na Ptuju mamo tudi Qulandijo. Very Happy Tak da ja, mislim, da Štajerska še vedno zmaga. Klepet - Page 18 721789

In če smo že pri odkritih priznanjih, je moje to, da sovražim korošce. Razz Pa mislim, da mi gorenjci tudi niso več najbolj pri srcu.

btw, Trevor, in kaj s(m)o ti naredi, da nas sovražiš?

& Julia, jaz sem slišala za Prevalje. Klepet - Page 18 7441
Je kdo slišal za Zavrč, mimogrede? Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:19

Polno. No, za enkrat 5, čeprav jih bo še kakšnih 7? Very Happy Tjan, Nika, Taja, Maša & Sara. 5 little angels Very Happy In veliko jih še bo, ker sem iz like a big family xD

Haha. Sta že slišali za Vrsnik? In ne izgovarja se VrIsnIk... Torej, brez poudarka na I... Very Happy

Nicc, ker je moja familja (fotrova stran) cela z dolenjske, ter je tud moj priimek dolenjski, in ker se postavim na dolenjsko stran, ko se kregajo zaradi cvička, ki je btw, dolenjski. Če se kregajo? xD
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:24

jaz mam pa sam mlajšo sestro, tak da ni še nobenganečaka/nečakije. Razz

In ne, nismo slišali. Very Happy

Dolenci lahko kar mate cviček, vsaj kar se mene pa menda tudi ostalih štajercev tiče. Mamo mi dovolj svojega ina, ki je po mojem okuso dosti bolj pitno, kot pa cviček. Klepet - Page 18 7441
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 18 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 18 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Next