|
| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 07:21 | |
| Hja, well, shit happens. Ja, sam med hojo oz. stanjem. Ker tam če dve minuti pri miru stojiš te napadejo in si lahko v petih minutah čist popikan. Sicer pa ja, rdeče so zlo lepe, sam jaz sem bla pri grobu, ko so ble sam bele gor. In je videt še lepše. Zaspano zeloo. Sem že kdaj omenla, da po novem sovražim svoje sošolce? Ker ne mine teden, brez da bi me vsaj dva zjutraj ob sedmih klicala. | |
| | | Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 07:35 | |
| Ob sedmih zjutraj te kličejo sredi poletja? So zmešani? O_o Najbrž hočejo vsaj kaj pomembnega?
Najbrž imam srečo, da sem na faksu, kjer skoraj vsi pridno lenarijo do človeške ure preden klicarijo naokoli... | |
| | | Alex Dibbel Gryfondom
Število prispevkov : 37 Age : 30 Registration date : 10/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 08:02 | |
| Jutro sopisci. Ob 7 zjutraj*??? jaz bi jih začel streljat, da mi to naredijo. Hehe... Glede komarjev ne, posprejal sem celo sobo z sprejem proti komarjem in še vedno me grizejo. Prav rad bi bill harry potter in ubijal z uroki... Drugače kako ste... kako preživljate vročino? | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 08:03 | |
| Hehe se pridružujem gospodični Coil : P faks je zakon, tam se vsi treznijo ali spijo do 12h kje se te bo kdo spomnu poklicat tok zgodi Drugač pa js sem super, sem se naspal in spočil od včerajšnega raftinga in se sedaj hladim... res sreča da imam v lj. kletno stanovanje in je prijetno hladno | |
| | | Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 08:09 | |
| Ojej, Ray, pojma nimaš kaj si naredil. Zdajle bodo začele deževati ponudbe za cimre... Jaz pa zdajle pridno photoshopam, zraven pa kozarec hladnega jabolčnega soka. Mmmmm. Vročina zunaj pa že raste, tako da bo treba kmalu zagrnit zavese, da nas ne bo skuhalo. | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 08:31 | |
| Lacuna, v bistvu me je danes ena iz dijaškega klicala, da je našla eno mojo karto od remija. Maščevanje bo sladko... Pri nas je pa zaenkrat še kar lepo hladno, ampak dvomim, da bo še dolgo tak. Ampak ja, upanje umre zadnje. | |
| | | Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 09:06 | |
| Haha Kartica od remija... WTF? Pri nas je pa že kar vroče. Itak zagrnil zavese & vse, tko da je po večini prostorov čista tema | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 09:14 | |
| Hja, čist kar nekaj, sam klicala pa me je ženska ob sedmih zjutraj zaradi tega. Pri nas je tudi že vse v temi, čeprav to ponavadi bolj malo pomaga. Jaz sem včeraj tak upala, da bo kaj dežja, pa ga ni blo na žalost čist nič. Razmišljam pa, če bi se šla zraven dedija pa babi kopat na Ptuj, da se malo ohladim... | |
| | | Theodora Brontë Pihpuff
Število prispevkov : 15 Registration date : 14/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 11:04 | |
| Pa kako da te kliče ob sedmih?! Crazy!! xD Jaz sem ponavadi tok zabedirana, če dežuje, zdaj si pa že prav želim, da bi pršla mimo kakšna manjša nevihtica, ker res že umiram od vročine! Hihi oky, Thea me tud lahko kličeš, če ti je bolj všeč, samo Theo pa res mogoče malo preveč moško zveni. Uuuh pa Nicc in Ray - fuuuuuuuuul lepa banerja!! Ray a je tvojga tud Lacuna naredila? | |
| | | Rose Rodriguez Gryfondom
Število prispevkov : 32 Registration date : 10/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 11:41 | |
| no, sem se odločila da se tudi jst malo oglasim:) omfg ob 7. zjutraj te je klicala...pa to ne moreš noo pr nas je pa učeri ponoči tko deževalo pa pihalo pa grmelo jao:S | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 12:52 | |
| Jap tudi za moj banner se moram zahvaliti Lacun Živjo Rose lepo, da se nam tudi tu pridružiš, več nas je bolj je veselo Js sem se pa zdaj peljal do celja z vlakom, brez klime ... to pa je vročina vam pravim | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:18 | |
| In potem vse tiho je bilo Folk, men dogaja, Rpg way. & to, ne pomeni, da bom zdj začel pisat, deset postov na uro. Pač mam, mnogo idej za nove like Katere, ne bom uporabil zdjle In, kaj novega? Drugače se pa strinjam, tvoj banner je perfect, Ray. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:27 | |
| Hejhoj. Čakte zdaj, a jaz prav vidim? a niti ene strani niste napostali cel dan? Vau, ste mogli bit pa vsi blazno zaposleni čez dan. Sicer pa, jaz sem kot prerojena nazaj iz kopanja. Morem rečt da je odlično zdravilo proti vročini, pa še malo barve sem bobila. Btw, Ray, totally agree with Trevor, your banner is gorgeus. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:34 | |
| Don't blame me, cel dan imel obiske, tko da sem končno nekaj časa, lhko "SAM" na računalniku. I hate little kids. And so I said it. God have mercy on my soul. XD in čist, crkujem, ko tole pišem... Enkrat bomo moral nadoknadit, čeprav ne danes ponoči. En bratranec je pri nas, in me je/bo prisilil da skupaj gledamo Scary Movie... Blagor teb. Jaz pa bil danes večino dneva zunaj. Na vročini. Na žgočem soncu. I want to go to the seaside, and listen there; By the sea | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:39 | |
| Jaz pa obožujem male otroke. Tam do enega osmega leta, ker pol so že prepametni pa jih nemoreš več kar tak zaposlit z nečem. aja, pa v malih količinah, seveda. Sočustvujem s tabo, če ti kaj pomaga. Sicer pa, lihkar sem se spomnila, da nimam pojma s kerega konca Slovenije je kdo tukaj. Kdo, ki ga ni strah povedat? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:43 | |
| Haha. NOT! Pa sj, so čist vredu, tam do 4 leta. Ko, so še čisto prezabiti, da bi dojel kaj se dogaja okoli njih, pol ko pa gredo v 1. razred, pa postanejo mali hudiči Hvala, tvoje sočustvovanje, mi bo pomagalo preživeti noč xD Idrija/Žiri, en grič vmes, torej gorenjsko/primorska regija Ostali? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:48 | |
| Hja, nekaj podobnega ja. Sam da so meni tam, prvi pa drugi razred še kar okej. Ni zakaj, pa fajn da lahko pomagam. Štajerska!! Širša okolica Ptuja, če smo natančni. Če pa smo precizni, pa štiri metre od Hrvaške meje. | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:56 | |
| Koroška ftw! Živim v minimalnem mestu ki nima dobesedno ničesar, friggin yay. Ampak smo ene tri metre od Avstrijske meje. Kar ni razburljivo, zanimivo ali karkoli podobnega, ampak šoping v Celovcu je pa fajn.^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 19:57 | |
| Pa v 1. razredu postanejo že zares zlobni. Enemu prijatelju, ki je bil lih takrat na obisku, je nečakinja rekla, da je debel, ker se mu je koža "luščila" - kko se to reče slovnično? In kakšno povezavo ima to sploh z debelostjo? xD Haha Vedno pripravljena pomagati, Nicc Aha. I hate pplz from Štajerska. Ok, I don't but, I hate everyone when I meet him/she Tko da, no hard feelings, right? xD Vau, torej si že skoraj hrvatica Hej, I want shopping in Celovcu too | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 20:04 | |
| Oh, sranje, moja nečakinja gre zdaj v prvi razred. In ona je zdaj tak srček - tisto prav prikupna, prijazna pa vse. Vam rečem, šola jo bo čist pokvarla! In šoping v Celovcu je blazno kul. Mislim, imajo cel kup stvari ki jih v Sloveniji kje sploh ne vidiš. Ne morem se spomnit kakšnega primera, ampak ne vem, jaz ponavadi tam puščam velike vsote denarja. xD | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 20:09 | |
| Haha Šola pokvari vse, še "nas" je. Sploh pa groza, kaj vse bom moral prestati. Že polno nečakov & nečakinj, in da bom moral prenašat zlobo vsakega posebej. I wanna be the evil one Pa jaz, bi šel tud kdaj v Celovec, pa kaj, ko tko daleč živim, čist bogu za hrbtom. No, je pa blizu Qulandiji v Kranju | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 20:14 | |
| Polno nečakov? Wiupiu, jaz imam samo dva. Mislim, Lariso pa Žana. In on je star zdaj en mesec, tako da mam še čas.
In ti misliš da živiš bogu za hrbtom? Si že slišal kdaj za Prevalje? ^.- | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 20:16 | |
| V bistvu sem na pol hrvatica, ampak to je tak ene sorte skrivnost, ki pa jo vseeno ve pol ljudi ki jih poznam. Pa smešno, nobenmu nisem sama povedla. Drgač pa, poznam precej takih malih ljudi, ki so še čisti angelčki po prvih 3 razredih. tak da nevem kolko ta teorija drži. Mi mamo pa v Varaždinu super šopinge, Saizebrg ni tak blazno daleč, Maribor ma fajn trgovine z europarkom vred, pa na Ptuju mamo tudi Qulandijo. Tak da ja, mislim, da Štajerska še vedno zmaga. In če smo že pri odkritih priznanjih, je moje to, da sovražim korošce. Pa mislim, da mi gorenjci tudi niso več najbolj pri srcu. btw, Trevor, in kaj s(m)o ti naredi, da nas sovražiš? & Julia, jaz sem slišala za Prevalje. Je kdo slišal za Zavrč, mimogrede? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 20:19 | |
| Polno. No, za enkrat 5, čeprav jih bo še kakšnih 7? Tjan, Nika, Taja, Maša & Sara. 5 little angels In veliko jih še bo, ker sem iz like a big family xD Haha. Sta že slišali za Vrsnik? In ne izgovarja se VrIsnIk... Torej, brez poudarka na I... Nicc, ker je moja familja (fotrova stran) cela z dolenjske, ter je tud moj priimek dolenjski, in ker se postavim na dolenjsko stran, ko se kregajo zaradi cvička, ki je btw, dolenjski. Če se kregajo? xD | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 16 2010, 20:24 | |
| jaz mam pa sam mlajšo sestro, tak da ni še nobenganečaka/nečakije. In ne, nismo slišali. Dolenci lahko kar mate cviček, vsaj kar se mene pa menda tudi ostalih štajercev tiče. Mamo mi dovolj svojega ina, ki je po mojem okuso dosti bolj pitno, kot pa cviček. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |