| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Arisha Dunggray Spolzgad
Število prispevkov : 149 Age : 31 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 23:02 | |
| aja trj means torej i guess? jst sm prebrala tri xD
mja dej, al pa moja ex sošolka k se je mogla u drugo knižnco prjavt k je u tej naši pogledala vse filme. pa naj so bli bedni al pa dobr... čist use je pogledala :O veš kok življenja je vrgla stran xD to so prou friki ti povem xD | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 23:13 | |
| jaa, trj pomen torej xD o lol, moja supr non-rpg slovenscina. Ce js svoji mtki tak mejl napism mi sploh ne odgovori xD xD Zomgg Nemors nooo. | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 23:15 | |
| Haha, moja mtka sploh nima mejla xD še na sms mi nezna odpisat >.< | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 23:18 | |
| ojojojoj <_< js bi umru xD Mm, in kaak si kaaj? | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 23:25 | |
| Men je pa čist kul xD dj k sm jo naučila pisat smse mi je vsake pet minut pošiljala: Živjo!, Kako si? Pridi domov,.... pol pa nek mescov ni pisala pa je pozabla :3 hohoho
Ma, jst sm super,... Mau se mi že spi, ampak to bom odpisala pa da padm s stola dol xD
In kako si ti kaj? ^^ | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 23:28 | |
| ah lepoo men se sicr tud ze pancaa, ampk morm vidjet odpisk Hah, js se pa nimam kam zvrnitt, kr ze itaq lezim xD tko da sam zaprem ocke in zzzzzz* Hahz. O lol. Pr ns je pa ful obratn. In mt in fotr ful obvladata kompe in pol te ful hitr zaj* <_< | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 23:46 | |
| Woo jst morm pa še neki zmetat v kovček pa sm konc in pol si en film vržm v komp in ga pogledam in grem spat >.<
Haha, ja kok si pa ti bogi k ti obvladajo komp xD Sj, hvala bogu, da sta moja tok staromodna. Mtka ga še pržgat ne zna, fotr pa itak ga zna pržgat, kliknt ikonco za net pa iskat stvari za motorčič XD | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 08:42 | |
| hnhh. Lucky you...moj fotr je pa racunalnicar <_< Damn, eh? Bwwo. Kk ste kej, folkec? | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 09:02 | |
| Sem misli, da si že odpotoval v Francijo. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 09:37 | |
| Jutro, ljudje. Toorej, kako ste? Jaz sem super. Čeprav je vroče, groza. In z eno prjaltco sva šli pogledat drugo prjatlco ki dela v pekarni. Brutalno, much? In ja, Amon, Francija pa to? | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 10:41 | |
| ha! Kr vidm kk se me hocte znebitt Sele zwecer gremo u francijo Nikar tako optimisticno | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 10:51 | |
| Ah, cutiepie, saj veš, upanje umre zadnje. A to vi greste prav z avtodomom lepo tja pa okrog pa nazaj? | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 11:07 | |
| ja kk da ni pol mrtvo ze od mojga rojstva? da 5000 kilomterov use skp. Socustvujm s fotrom | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 16:58 | |
| O, bad... xD I hate roadtrips In, pplz, danes je now dan... Kje boste preživel počitnice - tle je mišljeno morje, in se mi zdi da takega vprašanja še ni blo, če je pa blo pa sorry... xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 17:05 | |
| Jaz totalno ne maram morja in sem se odločno uprla, da bi šla kamorkoli v bližino tistih ogromnih količin slane vode. Tako da bom kar doma. Doma je najlepše! xD Itak se gremo lepo vsak vikend skor kopat v Avstrijo v tisto jezero, za katerega sem spet pozabla kako se mu reče.^^ Ostali? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 17:09 | |
| Haha Men osebno pa je morje čist všeč, sam mi gredo na živce vsi možni turisti... xD tud mi smo turisti Drugače bi se pa 1x polet, z frendi usedel na vlak, in se odpeljal v Amsterdam | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 17:13 | |
| Pa nisem jaz kriva da ne maram morja. Morje ne mara mene. xD Ponavadi mi je še vsako leto uspelo da sem si kaj naredila. Lani sem si na neki skali popolnoma porezala celo nogo da bi mi mogli šivati neki na nogi, eww! In to na stopalu. Še zdaj mi je slabo če sam pomislim na to. Saj sem se uspešno uprla temu. Amsterdam? Wow, jz bi tud. Al pa sploh kamorkoli. Mi s frendi se med počitnicami večkrat nabašemo na vlak pa gremo v Maribor. Sam ne vem, to ni tako zanimivo. Sam z vlaki je tako kul potovat. | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 17:16 | |
| Tudi jaz pretirano ne maram morja in to predvsem zaradi gneče turistov in močnega sonca, ki te opeče, če si že malo v vodi. Najraje sem doma, a kot vsako leto bom tudi letos obiskal morje, ker gremo v Grčijo, na enega od otokov blizu Turške obale. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 19:07 | |
| Grčija je zlo lepa že ene parkrat bil tam, in sem bil čist očaran I'm lazy... xD Danes se mi sploh ne da pisat... | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 20:02 | |
| Hejla. Waah, jaz sem tretutno čist blažena, ker vidim, da je ta forum dejanjsko nazaj. Tk da prekipevam od energije pa veselja. Vidim pa da je tema počitnice. Mi s familijo še kar nimamo pojma kam se bomo spakirali, tk da enkrat bomo verjetno vse skupaj stlačli v avto in se spravli bogve kam. xD ampak bo carsko, 100%. Aja, pa mimogrede, oboževalka morja tukaj. ne morem brez tega poleti. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| |
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 12 2010, 20:28 | |
| Oja, Nicc je definitivno nazaj. Drgač pa, a sem prebrala rafting? To je pa totalno zakon zadevica, res. Mi smo šli konec osnovne in smo meli čist samovečnega ''šoferja'' v raftu. smo enga klicali Lepi, pa začne on, da pol njega lahko kar Lepši alpa Najlepši kličemo. Pa hudič nas je vsaj trikrat z raftom vred prevrno v tisto ledeno vodo. Drgač je pa zakon. Drgač pa evo ene novosti: jaz obožujem zimo. sicer poletje tudi, ampak zima je vseeno čist čarobna s snežinkami, ko jih gledaš v temi padat, pa božič, pa kepanje s prijatli.. Fantastično. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 11:08 | |
| Welcome back, Niccolette Haha... Rafting sux, slabe izkušnje, ker sovražim, da me kdo prevrne v vodo, pa sploh ene posnetke o raftingu gledal (en tip se je obrnil, in pol se je v vod, nekako "zataknil"? in pol se je utopil) preden sem šel, in pol tam cel prestrašen Men osebno je najbolj všeč jesen. Pač jesenski vetrič, vse full lepo zgleda, ko listje odpada, sonce ne žge več tok kot polet + še vedno lahko greš na morje sploh se pa šola začne EDIT: In potem, vse tiho je bilo... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 11:42 | |
| Gawd, I know, I owe you guys. Ampak tako vroče je da se sploh ne morem spravit zraven k pisanju odgovorov al pa sploh zraven česarkoli. Ventilator je protestno crknil, zunaj je trideset stopinj in to ni kul. Sploh. Trevor, šola? To tud ni kul, eww. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 11:45 | |
| Men odpisavat, se ti niti mal ne mudi. Ker bo itak še Ray enkrat odpisal, in Albus še enkrat. In pol bo spet kot včeri, vsi trije na enkrat xD Sql je čist kul, če maš prijatelje, pa če si v internatu, pa če se razumeš z prfoksi... Čist kul In kako ste ostali, vročini navkljub? Jz, danes že cel dan visim na forumu, in čakam da bo kdo kj napisal, ker se resno dolgočasim... No, se pa tud kuham, k je tok vroče | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|