| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 11:48 | |
| Ja honeypie, saj bomo vsi enkrat odpisali. In načeloma mi šola ni všeč ker me tam silijo poslušat stvari, ki me niti ne brigajo. Ampak ljudje so kul, ja. Plus, morala bi se naročiti k frizerju ampak ne morem iz hiše. Ker je vroče. xD I'm gonna be a short haired blondie, how awesome is that? In bom se spravila k odpisovanju. Ker ne morem cel dan igrati nekih avtomobilskih igric. To ni kul. xD | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 11:53 | |
| Ja, sej boste vsi enkrat odpisali. Sam vam ni treba vsem na enkrat Aha, ma men je pa šola, iskreno rečeno čist kul, sam učiteljni, so like dumb. Hate them rawr. Why do you want to be short haired blondie? xD Haha, to pa res ni kul Call me honeypie, once more, and I'll call you muffin, till the end of your life - RPG... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 11:55 | |
| Ja to povej njima, jaz že odpisujem. In tvoj stavek nima smisla - vsaj glede na to, da naj bi rawr pomenilo I love you in dinosaur. Precej nenavadno. Ahahah.^^ What, do you have something against short haired blondies? ^_- In njahnjah, honeypie je čist kul vzdevek, a se ti ne zdi? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:00 | |
| Hehe, bom I thought that rawr, can have two meanings... Well it looks like i was wrong... xD and i'm eberesed again A person can have short blonde hair, only if she has a really short hair & blue eyes... Upam da nisem izpadu kot nacist xD Ja, Muffin, odličen je | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:03 | |
| Seriously, izpadel si zelozelo nacist. Pa nimam modrih oči. Imam modrozelenosive oči. Razlagaj si kakor si hočeš. In ne maram svojih dolgih rjavih las, ker so dolgočasni. In navsezadnje - who are you, fashion police? Oh, in jaz obožujem muffine. Om nom nom! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:08 | |
| C'mon, djau samo; blonde hair&blue eyes Aha, pol spominjajo na.... Kaj je modrosivozeleno?? Morska trava? Yeah, i'm fashion police Baje da je letos karo v modi... pa črte Agree, muffini so odlični... I'm a Mad Muffin | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:15 | |
| Hej, moram te opozoriti da je nacizem na forumu prepovedan. Ne, niso tako kot morska trava, ew. Pa odvisno je od svetlobe in ja, imam zelo čudne oči. Potem recimo tole ni kul? Ker ima rjave oči, oh noes! In dejansko bi jaz zdaj jedla mafine. You're a bad, bad man. Čak, saj so ziher v kuhinji. In zakaj vedno samo midva zasedeva tole temo? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:19 | |
| Ja, no, pa to ni nacizem. Pač, moja lastna ideologija xD Color of morska trawa, je drugače čist dobra.. Taka temnejša zelena, ki že skoraj spominja na olivno Po mojem, ni kul. Bi morala imet bolj zelenkaste/"modre" oči... Jz bi jih tud, sam jih je zmanjkal... Damn Ker jo? & ker so ljudje preveč leni, cel čas gor, pa se jim ne da napisat niti enega prispevka v klepet | |
|
| |
Maxwell McGreyson Profesor
Število prispevkov : 23 Registration date : 12/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:28 | |
| Nismo leni, samo težko je najti besede za vključitev v ta... Pomenek o: kolačih/barvah/nacizmu Nadvse zanimiva mešanica, moram priznat. Drgač - lepo pozdravljeni Sej verjetno se že poznamo pod drugačnimi imeni, mogoče tudi na drugih forumih, pa bomo to že še ugotovili v nadaljevanju. To, da sm v sorodu z enim izmed vas smo pa že ugotovil ja | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:31 | |
| Oh, hello there! Okej no, potem pa pustimo te teme. Pa nimam oči v barvi morske trave, da ne bo pomote. Pa olivnih tud ne. Okej, end of discussion.
Drugi forumi? Seriously, ste še kje? Sorodniki? S kom? Na kakšen način?^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:36 | |
| Hehe, ne ne, nočem bit zdej tle kakšen partybreaker, kar nadaljujte s temi barvnimi pomenki Ne, sej trenutno na nobenem drugem forumu nisem, bolj za nazaj jaz to mislim Pa tud na izvirnem RZ sm bil nekaj časa pod drugim imenom Trenutno ne najdem v redu RPGja, tko da... You're my last hope Sorodnik s tvojim honeypie-om Kako? bratranca v drugem kolenu al kak se temu reče, ne vem lih | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:39 | |
| No, praaav. Torej ti tud misliš da ne moreš imeti kratkih blond las če nimaš modrih oči? Hej, ta forum je awesome, tako da moraš biti zdaj popolnoma zadovoljen sam s seboj in preostankom sveta. Jaz sem tudi, ampak to je bolj zaradi mafinov, ki sem jih našla v kuhinji. In oh, da ne bo nobene pomote, on ni moj honeypie. On je samo honeypie. Simple as that.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:41 | |
| Haha Itq, da mormo nadaljevat, k so pomenki o barvah in morski travi zlo pomembni in zanimivi xD Ups, pozabu.... Welcome back, Dior Čeprav men je bil izvirni RZ najboljši... Z Čarovniška vojna, smo že nekako zašli... "tamala bratranca?"... Nimam pojma... EDIT: Moj tastar, pa eden izmed njegovih staršev, sta bratranc/sestrična... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:45 | |
| Tko ja Kar se kratkih blond las in oči tiče... Svetlejš ko so oči, boljš je Pomoje. Dejstvo je da naravni svetlolasci so ponavad modrooki Čeprav mi tvoja barva oči čist paše za blond lase Bi blo dobr videt nekoga s čokoladno rjavimi očmi in blond frizuro Definitivno se mi zdi, da je odvisno tud od polti Eh, I'm no good at this | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:48 | |
| Eh, moški. Itak sem že zdavnaj obupala nad vami, tako da hvala za pomoč, ampak ne trudita se. Mm, kakorkoli že, Dior? Spet mi ni nič jasno! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:48 | |
| In na kakšno blond se misleš pobarvat? Blond kot jajce? Platinasta, temnejša blond... Tisoč različnih... Men osebno se mi zdi najboljša platinasta Čeprav nekateri, ki so blede polti, paše tud blond, čeprav imajo rjave oči... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:51 | |
| Ne čak, eno vprašanje - kakšna je blond kot jajce? Lol, to je pa najbolj zanimiva primerjava kar sem jih videla letos.^^ Itak si bom morala pobeliti lase, ker imam zdaj bolj temno rjavo barvo in tako ali tako ne bi šlo tako preprosto. Ja.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:56 | |
| Blond kot jajce, je rumena? Na en tak način... In to tista, živo rumena... Drugače je dobra še pšenična blond... Blond z pridihom oranžne Torej končna odločitev? Dior, je blo Maxwellu ime, na starem RZ... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 12:59 | |
| Oh, ew, ti delujem kot oseba ki bi si lase pobarvala dobesedno rumeno? Ah. Hvala za pojasnilo. Tvoj odgovor bo glizdaj. In hočem neko svetlo blond. Ne belo, ampak tako, precej svetlo. Zakaj se še vedno pogovarjamo o bodoči barvi mojih las? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 13:03 | |
| Ja ne wem, pač... Lahko bi bla ena izmed redkih, ki imajo radi to barvo You're welcome. Videl, in ga že berem. Zakaj pa ne pšenične? A veš kok lepo to zgleda? Ker nimamo nobene bolj pametne teme za pogovarjat xD & ker nihče ne predlaga nove teme... Kaj, pa če bi se začel pogovarjat o... (morje, knjige, filmi, tv serije, kako smo... vse že obdelano... ) | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 13:11 | |
| Jaa ne vem, ker ima pšenično blond barvo moja najboljša prjatlca in je precej luštno, ampak ne zame.^^ Sam res smo že večino stvari obdelali. Kar je precej brutalno in Trevor, mislim da spadava med največji čveki na forumu. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 13:18 | |
| Ja, poskus pa boš vidla... I'm sure, da ti bo pasala Sploh pa lahko prijateljico povabiš k seb prespat, pa ji ponoč prebarvaš lase Yes we are... Kaj pa če bi se zdj začeli pogovarjat o čim bolj resnim... Recimo; Z uvedbo smrtnih kazni, bi se znišalo število krinimala... xD to imel v šol za debato.. And I'm just kidding | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 13:23 | |
| How can you be so sure? Še nkol me nisi videl, se mi zdi. Ja, itak da me nisi. Smrtne kazni? Oh, wow. Mi smo imeli za debato nekaj o razlikah med moškimi pa ženskami - poklici pa to. In je bilo najbolj smešno ko je ena sošolka pribila da pač ni toliko žensk v politiki ker ženske nočemo lagati v javnosti. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 13:27 | |
| Ja, no... I thought that you were on that picture ?? Pa resno... Bolj bednih debat, še nikoli v živjenju. Ti povem par naslovov; Žvečilni gumu, da ali ne? Aplinist, ki pušča družino v negotovosti je egoist, Če bi zmanjšali oglaševanje cigaret bi bilo manj kadilcev... KILL ME xD Haha... Ta je pa dobra, drugače pa ženske niso v politki, ker pač niso? Btw, lihkar odpisujem, in če bo vse po sreč, bo post že čez par minut končan xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 13 2010, 13:31 | |
| Pa čaki no, zdaj mi pa ni nič jasno. Kiri sliki? Msn sliki? Tu naokrog niti ni kakšne moje slike. Zveni precej zanimivo. But I can still kill you if you want to.^^ Ja pač ženske niso v politiki no, pa saj so nekatere tud. Watch me, jaz bom predsednica Slovenije!^^ In ja, krasno, jaz odpisujem profesorju Shadowu. Ti si kar vzemi čas. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|