Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 11 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 11 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 11 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 11 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 11 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 11 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 11 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 11:48

Ja honeypie, saj bomo vsi enkrat odpisali. Laughing In načeloma mi šola ni všeč ker me tam silijo poslušat stvari, ki me niti ne brigajo. Ampak ljudje so kul, ja.

Plus, morala bi se naročiti k frizerju ampak ne morem iz hiše. Ker je vroče. xD I'm gonna be a short haired blondie, how awesome is that? Razz

In bom se spravila k odpisovanju. Ker ne morem cel dan igrati nekih avtomobilskih igric. To ni kul. xD
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 11:53

Ja, sej boste vsi enkrat odpisali. Sam vam ni treba vsem na enkrat Very Happy Aha, ma men je pa šola, iskreno rečeno čist kul, sam učiteljni, so like dumb. Hate them rawr.

Why do you want to be short haired blondie? xD

Haha, to pa res ni kul Laughing
Call me honeypie, once more, and I'll call you muffin, till the end of your life - RPG... Laughing
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 11:55

Ja to povej njima, jaz že odpisujem. In tvoj stavek nima smisla - vsaj glede na to, da naj bi rawr pomenilo I love you in dinosaur. Precej nenavadno. Ahahah.^^

What, do you have something against short haired blondies? ^_-

In njahnjah, honeypie je čist kul vzdevek, a se ti ne zdi? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:00

Hehe, bom Laughing I thought that rawr, can have two meanings... Well it looks like i was wrong... xD and i'm eberesed again Laughing

A person can have short blonde hair, only if she has a really short hair & blue eyes... Upam da nisem izpadu kot nacist xD

Ja, Muffin, odličen je Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:03

Seriously, izpadel si zelozelo nacist. Pa nimam modrih oči. Imam modrozelenosive oči. Razlagaj si kakor si hočeš. In ne maram svojih dolgih rjavih las, ker so dolgočasni. In navsezadnje - who are you, fashion police? Laughing

Oh, in jaz obožujem muffine. Om nom nom! Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:08

C'mon, djau samo; blonde hair&blue eyes Laughing Aha, pol spominjajo na.... Kaj je modrosivozeleno?? Morska trava? Very Happy Yeah, i'm fashion police Smile Baje da je letos karo v modi... pa črte Very Happy

Agree, muffini so odlični... I'm a Mad Muffin Laughing
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:15

Hej, moram te opozoriti da je nacizem na forumu prepovedan. Razz Ne, niso tako kot morska trava, ew. Pa odvisno je od svetlobe in ja, imam zelo čudne oči. Potem recimo tole ni kul? Ker ima rjave oči, oh noes! Klepet - Page 11 5983

In dejansko bi jaz zdaj jedla mafine. You're a bad, bad man. Čak, saj so ziher v kuhinji. In zakaj vedno samo midva zasedeva tole temo? Klepet - Page 11 228867
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:19

Ja, no, pa to ni nacizem. Pač, moja lastna ideologija xD Color of morska trawa, je drugače čist dobra.. Taka temnejša zelena, ki že skoraj spominja na olivno Laughing Po mojem, ni kul. Bi morala imet bolj zelenkaste/"modre" oči...

Jz bi jih tud, sam jih je zmanjkal... Damn Sad Ker jo? & ker so ljudje preveč leni, cel čas gor, pa se jim ne da napisat niti enega prispevka v klepet Smile
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Število prispevkov : 23
Registration date : 12/07/2010

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:28

Nismo leni, samo težko je najti besede za vključitev v ta... Pomenek o: kolačih/barvah/nacizmu Razz Nadvse zanimiva mešanica, moram priznat.

Drgač - lepo pozdravljeni Smile Sej verjetno se že poznamo pod drugačnimi imeni, mogoče tudi na drugih forumih, pa bomo to že še ugotovili v nadaljevanju. To, da sm v sorodu z enim izmed vas smo pa že ugotovil ja Wink
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:31

Oh, hello there! Okej no, potem pa pustimo te teme. Pa nimam oči v barvi morske trave, da ne bo pomote. Pa olivnih tud ne. Okej, end of discussion.

Drugi forumi? Seriously, ste še kje? Sorodniki? S kom? Na kakšen način?^^
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:36

Hehe, ne ne, nočem bit zdej tle kakšen partybreaker, kar nadaljujte s temi barvnimi pomenki Razz

Ne, sej trenutno na nobenem drugem forumu nisem, bolj za nazaj jaz to mislim Smile Pa tud na izvirnem RZ sm bil nekaj časa pod drugim imenom Smile Trenutno ne najdem v redu RPGja, tko da... You're my last hope Wink

Sorodnik s tvojim honeypie-om Razz Kako? bratranca v drugem kolenu al kak se temu reče, ne vem lih Razz
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:39

No, praaav. Torej ti tud misliš da ne moreš imeti kratkih blond las če nimaš modrih oči? Suspect

Hej, ta forum je awesome, tako da moraš biti zdaj popolnoma zadovoljen sam s seboj in preostankom sveta. Jaz sem tudi, ampak to je bolj zaradi mafinov, ki sem jih našla v kuhinji. Razz

In oh, da ne bo nobene pomote, on ni moj honeypie. On je samo honeypie. Simple as that.^^
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:41

Haha Wink Itq, da mormo nadaljevat, k so pomenki o barvah in morski travi zlo pomembni in zanimivi xD

Ups, pozabu.... Welcome back, Dior Very Happy Čeprav men je bil izvirni RZ najboljši... Z Čarovniška vojna, smo že nekako zašli... Laughing

"tamala bratranca?"... Nimam pojma...
EDIT: Moj tastar, pa eden izmed njegovih staršev, sta bratranc/sestrična...
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:45

Tko ja Smile

Kar se kratkih blond las in oči tiče... Svetlejš ko so oči, boljš je Smile Pomoje. Dejstvo je da naravni svetlolasci so ponavad modrooki Smile Čeprav mi tvoja barva oči čist paše za blond lase Smile Bi blo dobr videt nekoga s čokoladno rjavimi očmi in blond frizuro Razz Definitivno se mi zdi, da je odvisno tud od polti Razz Eh, I'm no good at this Razz
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:48

Eh, moški. Itak sem že zdavnaj obupala nad vami, tako da hvala za pomoč, ampak ne trudita se. Razz

Mm, kakorkoli že, Dior? Spet mi ni nič jasno! Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:48

In na kakšno blond se misleš pobarvat? Blond kot jajce? Platinasta, temnejša blond... Tisoč različnih... Men osebno se mi zdi najboljša platinasta Laughing Čeprav nekateri, ki so blede polti, paše tud blond, čeprav imajo rjave oči...
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:51

Ne čak, eno vprašanje - kakšna je blond kot jajce? Lol, to je pa najbolj zanimiva primerjava kar sem jih videla letos.^^ Itak si bom morala pobeliti lase, ker imam zdaj bolj temno rjavo barvo in tako ali tako ne bi šlo tako preprosto. Ja.^^
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:56

Blond kot jajce, je rumena? Na en tak način... In to tista, živo rumena... Drugače je dobra še pšenična blond... Blond z pridihom oranžne Very Happy Torej končna odločitev?

Dior, je blo Maxwellu ime, na starem RZ...
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 12:59

Oh, ew, ti delujem kot oseba ki bi si lase pobarvala dobesedno rumeno? Laughing

Ah. Hvala za pojasnilo. Tvoj odgovor bo glizdaj. In hočem neko svetlo blond. Ne belo, ampak tako, precej svetlo. Zakaj se še vedno pogovarjamo o bodoči barvi mojih las? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:03

Ja ne wem, pač... Lahko bi bla ena izmed redkih, ki imajo radi to barvo Laughing

You're welcome. Videl, in ga že berem. Zakaj pa ne pšenične? A veš kok lepo to zgleda? Ker nimamo nobene bolj pametne teme za pogovarjat xD & ker nihče ne predlaga nove teme...

Kaj, pa če bi se začel pogovarjat o... (morje, knjige, filmi, tv serije, kako smo... vse že obdelano... Very Happy)
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:11

Jaa ne vem, ker ima pšenično blond barvo moja najboljša prjatlca in je precej luštno, ampak ne zame.^^

Sam res smo že večino stvari obdelali. Kar je precej brutalno in Trevor, mislim da spadava med največji čveki na forumu. Klepet - Page 11 721789
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:18

Ja, poskus pa boš vidla... I'm sure, da ti bo pasala Wink Sploh pa lahko prijateljico povabiš k seb prespat, pa ji ponoč prebarvaš lase Laughing

Yes we are... Very Happy Kaj pa če bi se zdj začeli pogovarjat o čim bolj resnim... Recimo; Z uvedbo smrtnih kazni, bi se znišalo število krinimala... xD to imel v šol za debato.. And I'm just kidding Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:23

How can you be so sure? Še nkol me nisi videl, se mi zdi. Ja, itak da me nisi. Razz

Smrtne kazni? Oh, wow. Mi smo imeli za debato nekaj o razlikah med moškimi pa ženskami - poklici pa to. In je bilo najbolj smešno ko je ena sošolka pribila da pač ni toliko žensk v politiki ker ženske nočemo lagati v javnosti. Laughing
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:27

Ja, no... I thought that you were on that picture Smile??

Pa resno... Bolj bednih debat, še nikoli v živjenju. Ti povem par naslovov; Žvečilni gumu, da ali ne? Aplinist, ki pušča družino v negotovosti je egoist, Če bi zmanjšali oglaševanje cigaret bi bilo manj kadilcev... Sad KILL ME xD
Haha... Ta je pa dobra, drugače pa ženske niso v politki, ker pač niso?

Btw, lihkar odpisujem, in če bo vse po sreč, bo post že čez par minut končan xD
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:31

Pa čaki no, zdaj mi pa ni nič jasno. Kiri sliki? Msn sliki? Tu naokrog niti ni kakšne moje slike. Laughing

Zveni precej zanimivo. But I can still kill you if you want to.^^ Ja pač ženske niso v politiki no, pa saj so nekatere tud. Watch me, jaz bom predsednica Slovenije!^^

In ja, krasno, jaz odpisujem profesorju Shadowu. Laughing Ti si kar vzemi čas. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 11 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Next