Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 12 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 12 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 12 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 12 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 12 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 12 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 12 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 12 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:36

Jup, on MSN...

Haha... Kill me right now.. Stab me with a knife in my back, slit my throat, poison me... Very Happy Čist preveč domišljije...
Yeah, ti boš predsednica Slovenije, jz bom pa predsednik ZDA.... That's better Wink
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:39

Aha, okej. You're the funny, red haired guy, right? In ja, se opravičujem, včeraj sem šele malo čez polnoč videla tisto. Very Happy

No pa ti čist preveč zasedaš chat pa premalo pišeš kjerkoli drugje. In aveš kaj, jaz bom res! Very Happy Oziroma vsekakor imam veliko več šans ko pa da boš ti predsednik ZDA. Laughing
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:43

Yeah, I'm red haird guy, and what then.. I'm a coral red haired guy xD haha Wink sj naslednjič boš pa prej - upajmo Very Happy

Hej, jz čist dost pišem še drugod. In kako bi pisal drugje, če mi nobeden ne odpiše... razen tebe, of course... Haha, to bomo pa še vidl... Ker jz mam veze Wink
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:45

okej, dejanjsko mi je dovolj dolgcajt, da sem prebrala vse vajne poste. xD
Moj zaključek- blond definitivno paše na tvojo barvo oči, Julia. Aja, pa mimogrede, ko sem bla jaz mala sem mela črne oči pa naravno blond lase. Tak da, rjave še niso tak hudo. Razz

Drgač pa, glede čvek - čakta, da se Nicc zalaufa na forumu pa se vama pridružim med največjimi spammerji. xD

Am, pa še to: Trevor, kir nick si mel na taprvem Rojstvu zla? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:48

Ja nč, saj nism rekla da je kaj narobe s tem. Rdeči lasje so čisto kul, ampak jaz načeloma ne bi imela te barve. Mislim, vsaj sklepam da ti nimaš naravno rdečih las. Very Happy

Ahaha, wanna bet?^^

In hey there, Niccolette! Jaz ko sem bila majhna sem imela popolnoma modre oči in čisto blond lase. Mislim, takšno barvo kot bi jo zdaj rada nekako dobila nazaj. Čeprav je moja naravna barva neka mm, svetlo rjava? Ne vem, že zelo dolgo je nisem videla. Razz

In pravo olajšanje je videti še nekoga poleg naju s honeypiejem, ki piše v to temo.^^
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:53

Hej, jz nimam povprečnih rdečih... jz mam KORALNO rdeče, torej nekako super duper posebne, čeprav ni nobene razlike Very Happy

Hey, Nic, bil se Roddy - Rodolphus... The one, who followed Bella, and loved her... Pol bil pa še Leonis Black xD

Se strinjam Wink
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 13:58

Končno prava osvežitev Very Happy
Po dooolgem času se je spustil močan dež in takoj je prijetnejše za dihat, pa še vročina je popustila. Kako se priležejo takšne poletne osvežitve, če le ni toče. Prava popestritev tako za nas, kot za naravo. Smile
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 14:00

Mm, Trevor, se opravičujem ker nisem poudarila tvojih KORALNO rdečih las. Laughing

In ja, tudi tu gre dež. Pa grmi. Pa vse to in je krasno. Klepet - Page 12 962130
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 14:03

Trevor, pol si bil pa care - eden od tazelenih. Very Happy Ker mi smo pa itak najboljši. xD

Drgač pa ja, je olajšanje za mene da mam končno kaj za delat, pa čeprav pišem s telefona, ker še nisem doma. Smo danes s familijo malo po Mariboru lutali, pol so bli pa še neki obiski, zdaj pa proti domu. Končno. Razz

A je kdo slučajno omenil dež? Klepet - Page 12 962130 Ohh, kaj bi jaz dala da bi se pri nas vlilo. Končno malo osvežitve... xD
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 15:09

Haha Very Happy Smo bli najboljši, zdajšni spolzgadovci, pa so bolj... khm... Ni več, tiste originalne zlobe, katera je bla nekoč xD Zdj poskušajo samo še imitirat Very Happy

Btw, kje pada dež? I want it! NOW... Ker se že kuham v tej vročini xD
Nazaj na vrh Go down
Natalie Caldwell
Drznvraan
Drznvraan
Natalie Caldwell

Število prispevkov : 34
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 15:15

Solit naj se gre tale dež, ki ga ni. Včeraj sem bila pri zobozdravniku v Moravčah in je pol ure skupaj tako lilo, da sem komaj do avta prišla. Pridem domov v Ljubljano pa vse suho, niti kaplje nikjer Sad
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 15:24

Tule se je lepo izlilo in je zdaj hladno. Dobesedno hladno je in je blazno všečno zdaj početi karkoli, hell yeah!^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 16:01

pri nas pa lije, tak da če sam stopiš ven iz avta si premočen. :S
Sam, vsaj vroče ni več. Edina slaba stvar je, da še kar nisem doma, mam pa verjetno okno odprto. :S
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 16:23

Lej jih srečneže... No, že res da pri nas ne sije več sonce, bi blo pa prav prijetno, če bi malce dež padal -.-
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 17:15

Lej nas srečneže, ja. Prav kul je zdaj vse, že dolgo ni bilo tako normalnih temperatur in vsega. Toorej, kaj počnete? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 17:48

A dj no... Spet bom prvi odgovoru na tvoje vprašanje... lame Laughing in, zdj izpadem kot največji spammer... Sad Pplz klepetajte Very Happy ker drugače je bedno, če sam jz & Julia, zasedeva celo temo...

Poslušam musko, berem mal v arhivu, kok bedno&trapasto&lame sem en čas pisal, & seveda fejsbook...

OSTALI? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 18:57

Evo Nicc, da nebota tak osamljena vidva tu. Razz

Se morem pohvalit, da sem lihkar konec z mojim karnekaj opisom.
Mislim, da je to uradno najslabši opis, kar sem jih kadarkoli napisala. Se vidi, da sem iz vaje. =/

sicer pa, jaz sem včeraj brala un kotiček z literatruro iz starega foruma in sem se res nasmejala. Smo meli z Bellatrix, Luciusom pa Snapom take debate, da joj... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 19:12

Yeah... Very Happy Končno še nekdo... Prav dolgočasno postaja Wink

Tvoj opis, je dokaj vredu, v primerjavi z mojim. Že tako brez domišljije, da sem gledal 24. ur stran, in malce sestavljal skupaj & vzemal stvari iz resničnega življenja... That's lame Laughing

Ja, "včasih" ste mel, res mal posebne debate... Posebej Bella & Avis, sta kdaj meli, take čudne xD
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 19:19

Mah, sam vseeno, tisto so bli najboljši časi. Very Happy
Ko je bil forum res tisto, kar je mogu bit. Pač, ful likov, tudi original, pa vsi čist superso skup spisani.. in je blo akcije ogromno. Klepet - Page 12 962130
In jaz upam, da bo ta zaživel podobno kot tisti. Ker so res vse možnosti. Razz

Pa da se premaknemo na kaj bolj produktivnega...
A je že kdo pogledu Mrk v kinu? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 19:20

Hehe Nicc ste bili kar zanimiva druščina ja Very Happy Ne morem verjeti da to dejansko napišem ampak na trenutke prav pogrešam Snapa in seveda tudi ostale, sem se zmeraj dobro nasmejal ob vaših RPG -jih Very Happy

Drugače sem pa ravno prispel iz izpita in sem kar znal, ampak tudi prejšnič sem mel super občutek pa sem gladko zletel tako, da se pustimo presenetiti Very Happy

In da še sam dodam, ne Mrka še nisem gledal imam pa namen it pogledat v bližnji prihodnosti Smile
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 19:24

Dobri stari cajti... Takrat je blo po mojem mnenju, full bolj zanimiv... Originalni liki, Mark je bil na Bradavičarki xD In kok so eni dobr odigral originalen lik (Bella&Snappy&Remus...).... Blo je super xD

Juck... The only thing, i hate besides Justin Bieber, is Twilight Smile
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 19:36

Mene tudi en taki čudni občutek zagrabi, ko gledam stare poste.. nekaj podobnega domotožju, se mi zdi. Klepet - Page 12 7441
& ja, Bella je bla čist originalna po mojem mnenju, pa Lucius pa Remus sta bla tudi jača. Razz

Glede Twilighta ti dam pa na pol prav, Trevor.
Meni tudi ni najbolj všeč, ker sem po vseh knjigah, ki sem jih prebrala dojela, da je glavno sporočila, kak pomembno je da maš tipa. Karnekaj.
Film sem pa šla gledat zaradi mlajše sekice in morem rečt, da se mi ble scene v kerih je bil Taylor Lautner čist fajn. Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 19:41

A veš da je pri men čist enako... Very Happy Prav rad se spominjam, kko je blo z Bello pisat. Jz čist neizkušen, ona pa profi, po kateri sm se "zgledoval".. in ves tist "pijančevanje" v RPG delu Very Happy just thinking on it, brings back memories Wink Bella je od vseh, še najbolje odigrala vlogo...

Haha... Knjige so total fail... Ne bi mogle biti slabše napisane, poleg tega pa so v njih tud pravopisne napake... Filmi pa... Gledal samo prvega, in se mi je vsak trenutek zdel, kakor da ga je režisiral slovenec... Ležanje v travi, kamera pa se vrti naokrog... Taylor Lautner je zate čist luškan, but i can't say that cuz i'm a guy... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 19:53

Meni so bla pa zraven tega najboljša še tista Spolzgadovska srečanja, ko smo take plane delali, da joj. Razz

Meni je bil prvi film, ko sem ga začela gledat vlko presenečenje glede grafike, ker se mi je zdela zelo slaba. Drgač pa verjamem ja. Very Happy Sam nevem pa, zakaj punce lahko druga za drugo rečemo, da je kira luštna alpa lepa pa to, tipi pa ne morete. To mi menda nebo nikoli jasno. Klepet - Page 12 7441
Nazaj na vrh Go down

Število prispevkov : 422
Registration date : 12/08/2007

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitimeTor Jul 13 2010, 20:30

Jao folk, take nabijate po klepetu da mi bo glihkar greben zrastu. 0.o Mal gruntam da bi tut jst uletela nazaj, sam nimam nekih idej za kakšen nov lik. Pa Spolzgad je tok nabasan že da me je mal minilo. Smile Bi šla pa mogoč med rdeče letos. Razz A originalnih likov po tanovem sploh ne bo?

EDIT: Tvajlajt? srsly? reading a fat mormon housewife's sexual fantasy just isn't my thing.

Nazadnje urejal/a Bellatrix Black (nekdanja Tor Jul 13 2010, 20:43; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 12 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 12 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 12 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43  Next