Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 19 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 19 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 19 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 19 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 19 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 19 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 19 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:34

heeej, saj korošci nismo tako slabi! no okej, brutalna laž. že če se samo pri mojih sošolcih ustavimo, je živa groza. ljudje tukaj dajajo čisto preveč poudarka na čudne stvari. hočem stran! a me kdo vzame? -puppy eyes- Razz

Moj priimek je nemški. Zapisan po slovensko, torej s šumnikom. kakorkoli že. in oh, mimogrede, jaz sem tud Sara. tako kot tista nečakinja in načeloma ne maram drugih Sar. in niti svojega imena, če sem pri tem. oh, oh. Klepet - Page 19 228867
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:46

Ok, moje poznavanje korošcev se omejuje bolj na osebke ženskega spola in morem povedat, da mi konstantno uničuje živce. Ker ta osebek je ena največjih mentalnih kmetic kar sem jih kadarkoli vidla v slabšalnem smislu. Pa ne, da mam karkoli proti kmetom, ker sem s kmetije doma. ampak je prostaška totalno in čeprav spada v moj krog ožjih prijateljev si ne morem pomagat pri tem mišljenju. Suspect
Ampak to je sam ona, ostali ste lahko še kar vredu. Pa če res nimaš kam it se mi zdi da mamo eno sobo fraj. Razz

sicer pa, moj primek je na ič, po čem sklepam, da naj bi bil od nekje z juga. :p any problems with that? (boljše za vas da ne. Klepet - Page 19 7441 ) Ime pa je Tamara in mi je všeč. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:49

Well, nice to meet you.^^

Ma ja, vem. Jaz poznam cel kup takšnih. Ampak dobro, mam lepo eno družbo prijateljev ki so kolikor toliko v redu in to. En gej, dve blondinki in ena blondinka po duši pa še ene par takih zanimivih ljudi, ki so dejansko najbolj normalni od vseh. Ne vem, zdi se mi da je glavna lastnost večine mojih sošolk tisto neverjetno neumno, glasno in cvileče hihitanje. Gwad, nočem mislit na to.

Sprememba teme? Razz
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:53

Sem definitivno za spremeb ja. Ker to me sravlja v slabo voljo. Razz

Ravnokar sem opazla, da je poleg učilnic in takih nujnih prostorov nekam malo tem v šolskem poslopju, kamor bi se dalo tak pisat, da se z nekom mimogrede srečaš. Razz

Ni glih posrečena tema, ampak nekaj pa le je. Razz
*brez idej*

& nice to meet you too, btw. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 20:55

Is it just me ali je res nekam malo ljudi gor? Aja, točno, petek večer. Anyway, vem - že zadnjič sem resno premišljevala o tem da bom morala v vsakem nadstropju odpreti hodnik + dodatne teme - kakšni predlogi? Razz
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 21:08

čak čak a js slišim da se pritužujemo čez korošce slučajno? Ne vi men srat ker korošci smo zakon Very Happy

Js sem drugač iz Slovenj Gradca (okolice - Šmartno pri sg Smile ) in ponosn na to da sem korošc Very Happy

Z dodatne teme sem nekje prebral da se je spraševalo o stolpih tako da mogoče je to dobra ideja ? Smile

Aja pa čist sveža novica, pred dvema urcama sem izvedel da moram it jutri zravn frenodv na morje in zjutri ob 4h štartam, vam poskušam dans odgovorit ampak nč ne obljubim Very Happy

P.S. Pismo sem se razpisal Razz
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimePet Jul 16 2010, 21:15

Ja, se pritožujemo čez korošce in se bomo še en čas pritoževali. Razz

Se mi pa zdi, da je ena moja prjatlca iz dijaškega tudi iz Slovenj Gradca al nekje v bližini. In ona je še kar vredu punca. Klepet - Page 19 796419

in ja, stolpi definitivno manjkajo! Pa hodniki, kakih večjih idej pa sama na žalost nimam. Razz

In kam na lepše grete?
Pa take poste nekateri tudi v klepet pišemo dokaj pogosto. Klepet - Page 19 7441

em, ja, bi rabla malo pomoči če je kdo za. Razz
Roxanne, Anastasia, Jillian. Kero je najlepše?
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 09:06

Jutro. Klepet - Page 19 962130

torej moramo narediti stolpe in hodnike, prav. pozneje, zdaj v tej vročini je nemogoče jasno razmišljati.^^

drugače pa, roxanne. Klepet - Page 19 962130 jaz sem za to ime. Klepet - Page 19 7441
Nazaj na vrh Go down
Natalie Caldwell
Drznvraan
Drznvraan
Natalie Caldwell

Število prispevkov : 34
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 09:40

Vsekakor zelo podpiram dodajanje stolpov Very Happy

Dans se občasno pojavijo mali beli oblački in rahla sapica. Čista milina Smile

Glede imen pa odvisno za kaj Nicc. Kar se mene tiče je Roxanne odlično za navihano bitje, z malce preveč energije, Anastasia za nekoliko bolj hladno lepotico in Jillian za bolj umirjeno in sočutno ter prijazno osebo. Ampak to je samo moje mnenje in vprašanje koliko kaj šteje Razz
Which reminds me, got to get back to my book or someone will be pouting in a few weeks.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 10:15

Pri nas pa kaže, da bo popoldan in zvečer nevihta, kar pomeni ohladitve in dež. Klepet - Page 19 962130 Sam upam da toče ne bo, pa je vse perfect. Very Happy

Sicer pa, meni je tudi Roxanne zlo zlo všečno, sam ja, se mi zdi da eno bolj tako prijazno osebo. Razz Jaz pa nekak ne morem iz svoje kože. Klepet - Page 19 7441 Mogoče bo pa Anastasia Roxanne in še nekaj, pa bo super. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 12:41

Nicc, še en lik? Smile Drugače, pa Anastasia, je res najlepše ime. Čeprav je tud Jilian, dober ime, Roxanne, mi pa ni všeč Wink
Hej, jaz bi pa enkrat poskusu, da bi igral ženski lik. Just wanna know, če je kaj drugače? xD
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 12:43

Ja saj ti noben ne preprečuje, da bi imel ženski lik. Načeloma je na rpgjih bolje imeti moški lik, ker potem zagotovo imaš ves čas kaj za početi - been there, done that. Razz

Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 12:50

Haha. Pa ne vem, čudno bi izpadlo. Čeprav je zlo verjetno res, glede zasedenosti Wink No, mogoče bomo, pa enkrat poskusli Smile Anyway, Nicc - Anastasia Beaverhousen Very Happy Btw, kako smo danes, pplz?
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 13:20

Ja itak da je res ker vse ženske, ki predstavljalo sedem osmin populacije na rpg forumih, navalijo. Very Happy

Mimogrede, teme so odprte. Še kar tem, kakorkoli že, hočete več? Razz

In jaz sem kraaasno. Klepet - Page 19 962130 Okej, še vedno je vroče in vse, ampak potem imam jahanje in bom že preživela tole vročino. Čist fajn.^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 13:26

Jaz se bom tudi danes malo jahat spravla, sestra pravi, da se ji ne da, pa je treba našo kobilco malo razmigat. Razz

sicer pa, pri nas je vroče kot v peklu in res upam, da bo kaj od tistega deža, ki so nam ga oblubli. Razz Ker če ne se bom pritožla. Very Happy

Anywayz, ma kdo še kako dobro idejo za kak awesome playby? Ker sicer že mam nekaj nagledano, sam nisem najbolj zadovoljna. Razz
Nazaj na vrh Go down
Natalie Caldwell
Drznvraan
Drznvraan
Natalie Caldwell

Število prispevkov : 34
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 14:11

V tej vročini? Uboga živalca... Moji mački ta teden še nista pomislili na miganje Laughing

U ja, protestno pismo na Sončno upravo Wink

Playby? Do explain Smile
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 14:20

Play by? Kakšne vrsta oseba pa bo tale tvoja bejba? Potem bo nekoliko lažje.^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 14:30

V bistvu še sama nevem najbolj, kaka bo. Razz Bom zdaj začela ustvarjat. Razz Sicer pa išeč bolj kako temnolaso dečvo, pa tak, malo posebno. Za profesorco vedeževanja. Klepet - Page 19 796419
Sajvem da sem zahtevna, sam če bom naredla še en lik, bom naredla takega, da mi bo perfect in da bom z lahkoto pisala. Very Happy

Sicer pa, kaj vam dogaja kaj danes? Klepet - Page 19 7441
Nazaj na vrh Go down
Lux Blackmore
Profesorica
Profesorica
Lux Blackmore

Število prispevkov : 13
Registration date : 17/07/2010

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 15:06

Hellou o:

Mi je pa kr uzel cajt da sm spet našla tale forum morm rečt o-o;;;
Hey people, tisti k me poznate boste vrjetno vedl kdo sem, tisti ki me še ne, na starem forumu sem mislim da bla tudi Lux, samo se ne spomnim priimka tko da, same playby ;3

opisek se piše, upam da bo spacan do večera enkrat Very Happy

kar se tiče playbyjev, Nicolette si poglej tukaj ta stran mi je povečinoma zlo pomagala najdt kkšn playby ;D
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 15:22

Vau, Lux is back. Čeprav se te ne spomnem ravno dobro (vem, da si bla na čarovniški vojni, do konca xD), sem si pa takrat zapomnil tvoj playby Wink
WB...
Nazaj na vrh Go down
Lux Blackmore
Profesorica
Profesorica
Lux Blackmore

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 15:33

Hvala za wb, da, smo bli ustrajni tam gor, pretty much miss those times Sad, sicer pa, lahk vprašam tvoj nick na Čarovniški Vojni?
Se oproščam da sem pozabljiva plus vročina nč ne pomaga pr tem da bi se česa spomnla x_x;

Edinga folka k se ga spomnem s tam je Beatrix, Remus, Nicolette [ne vem če ista Razz], naš Voldy pa Albus, za druge nisem čist zihr ;s
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 15:51

Nick na Vojni, je bil Leonis, & potem kasneje Amycus xD Yeah, i'm not praud Wink

Btw, zdjle bo pa nevihta Very Happy

Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 15:56

Nicc je ista, 100% Razz And I've got to say, I'm ver proud. Klepet - Page 19 796419

Aa, srečneži, pri nas pa še kar šajna in zgleda, da sploh ne misli nehat. Suspect

but, however, še kakih par minut pa bom fertik s tem tadrugim likom in pol začnem pisat s polno paro. Very Happy

Kaj pa ostali ustvarjate? Klepet - Page 19 7441
Nazaj na vrh Go down
Lux Blackmore
Profesorica
Profesorica
Lux Blackmore

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 19:20

Trevor, mislim da poznam Leonisa, usaj po imenu al kako xD;. Ne vem pa če sva kdaj mela kšn skupn RPG.
Niccolette, pol te pa poznam ;D. Nice to see you again and you should be proud! Sama neb zdržala tok cajta z istim likom xD.

Tukej se je prijetno shladilo, tale mejhna nevihtica je kr pasala morm rečt.

Trenutn se ukvarjam z iskanjem novga laptopa, tale moj komp namreč neki napoveduje da bo umru, tko da mja ;/. Any suggestions on a laptops Very Happy?

Drgač pa, ostali?
Nazaj na vrh Go down
Alex Dibbel
Gryfondom
Gryfondom

Število prispevkov : 37
Registration date : 10/07/2010

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 20:28

Jaz sem bil na temu forumu čisto na začetku, potem so ljudje nehali pisat... Pa me je Neelstin umoril... bogi jst...
Uglaunem...Zdej se vračam, jupii...

Ime sem sicer pozabu, bom mogu pregledat arhiv...

Je kdo od vas pisal na bivšem Zlati Gozd rpgju?
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 19 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 19 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Next