Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 20 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 20 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 20 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 20 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 20 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 20 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 20 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeSob Jul 17 2010, 20:52

Verjemi Lux, jaz ponavadi tudi ne zdržim, sam Nicc je pa nekaj posebnega. Very Happy I adore her. Klepet - Page 20 962130

Jaz pa še vedno čakam tisti oblubleni dež, sam mislim, da s tega nebo čist nič. Pfej!

Sem pa lihkar končala en opisek, ki ga bom lihkar postala. How awesome is that? Klepet - Page 20 962130
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 09:05

Se te spomnim Alex, se mi zdi, da si takrat med drugim igral tudi podravnatelja, če se ne motim. Smile

Jaz sem pisal na ZGju vse od začetka pa do konca in zdaj se to zdi že davna preteklost. Bil pa sem vilin Annael.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Lux Blackmore
Profesorica
Profesorica
Lux Blackmore

Število prispevkov : 13
Registration date : 17/07/2010

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 09:33

Oh ja, kje je že Zlati gozd ):
Bila Amaranth bolj proti koncu pa Saelyn Razz. Pogrešam ta forum, isto.

Niccolette, te čist razumem, ker ko se enkrat res uživiš v lik ga je težko zapustit. Razz
Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Število prispevkov : 22

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 09:51

V bistvu se sploh nisem nekaj vživela, proti koncu starega RZ sem že kar težko pisala z Nicc, ker se nekak nisem mogla več znajt z njo. Razz Ampak sem prej vedno kako gryfonfomovko igrala in mi tudi ni nekaj uspevalo, Nicc s to njeno spolzgadovsko zlobo.... no, to zveni zelo podobno meni. Klepet - Page 20 7441 Tak da, menda je meni na njen najbolj posebno to, da sem sebe not dala. Very Happy

Oh, a veste kaj smo meli mi ponoči? DEŽ. Klepet - Page 20 962130 In je zdaj tako čudovito turobno vreme, nič vroče, pa sonca tudi skoraj ničl... love it. Klepet - Page 20 796419
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 10:05

Juutro. Klepet - Page 20 962130

Yay, tu je tud bil ponoči dež. In bliskalo je in podobne fore, ampak zdaj je krasno. Čeprav je nekako soparno, gwah. Ampak vsaj temperature so precej normalne. Klepet - Page 20 920239

Torej, kako ste kaj danes?^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 10:54

Pri nas baje tudi, ampak jaz ne vem čist nič o tem. Razz Sem spala kot top in to pri na široko odprtem oknu. Razz Vem, da ga je šla mami zapirat ponoči, druga pa se ne spomnim. Razz Pa je baje ful grmelo in bliskalo in kaj jaz vem kaj še. Klepet - Page 20 7441

Sicer pa, sem čist super, ker sem si na telefon naložla like vse muzike iz Glee Klepet - Page 20 962130, tak da mam zdaj fajn spremljavo ob pospravlanju sobe. Razz

Ostali? Klepet - Page 20 796419
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Število prispevkov : 23
Registration date : 12/07/2010

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 12:52

Oui, tudi sam sem "igral" Zlati gozd Razz Kolikor je pač bila to igra. Izjemen RPG, ki mu ni bilo enakega in glede na osip RPGjašev ga verjetno, žal tudi ne bo več.

Sej je veliko RPGjev ampak preprosto imajo vsi nek čuden koncept, ki mi nikdar ni bil všeč Razz Tale ima toliko drugih kvalitet, da tisto skorajda lahko spregledam, pri veliki večini drugih pa preprosto ne gre Smile

Drgač pa KOOOOONČNO dež! Olajšanje totalno. Blo teh nekaj zadnjih dni kar prehudo Razz
Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:26

Glede Zlatega gozda se ne morem vključit v debato, ker to mene nikol ni melo. Razz Oziroma, nikoli nisem bla prijavlena na tem. Klepet - Page 20 796419

Glede RPGjev pa sem jaz ugotovla, da mi je na forumih o vsakdanjem življenju nekaj čist brezvez pisat. To lahko živim, kakih takih forumov, kot je pa tale Klepet - Page 20 962130 , pa ne morem. Razz

A si lahko mislite, da že celi dan pospravlam sobo, pa še zdaj ni pospravljena? Very Happy sem našla stare revije prej, pa sem jih mogla malo prelistat.... Klepet - Page 20 7441
Nazaj na vrh Go down
Lacuna Coil
Gryfondom
Gryfondom
Lacuna Coil

Število prispevkov : 154

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:29

Je hudo trapasto, da se mi poje "Naj pada zdaj dež" od Foxy Teens? XD Saj jih sicer ne poslušam, ampak dež mi že dolgo časa ni tako prijal, kot v teh vročih dneh.

Very Happy A bo kdo kaj pisal za pouk? Imamo ogromno profesorjev, ampak nihče še ni začel s poučevanjem...
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:31

Naaj pada zdaaj dež... Oh, saj v bistvu tukaj dežuje. In je popolnoma krasno in hladno in vse. Klepet - Page 20 796419

In Ana, vem kako je če med pospravljanjem naletiš na revije. Jaz se ne morem spravit k pospravljanju ker je toliko zanimivega po moji sobi in vem, da bi trajalo celo stoletje. Klepet - Page 20 720641

Pa oh, pouk bi bil krasen. Klepet - Page 20 962130
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:32

Po moje ne, ker ta muzika je pa res lepa. Klepet - Page 20 962130 Pa še, če se uresniči bo superca. Klepet - Page 20 796419

Sicer pa, jaz bom proti večeru z Anastasio začela pouk pri spreminjanju oblike, tak da lahko kar pišete v učilnico, če hočete. Klepet - Page 20 228867
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:35

And that reminds me - ali je učilnica spreminjanja oblike že sploh odprta? Klepet - Page 20 228867 Mislim, na hitro sem pogledala in ni delovalo tako - jo moram jaz odpreti ali lahko ti, če še ni seveda? Klepet - Page 20 720641
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:38

No, zdaj se lahko "začnete poučevat" pri OPMSju, sem pravkar spisal en uvodni... Nagovor Wink Tko da zdaj vsi študenti tja, da bom imel a) kaj za brat b) kaj za pisat c) kaj za POČET Razz

Kar se tiče RPGjev iz vsakodnevnega življenja - mja, lotu sm se na parih a po dveh dneh me ni več pritegnilo. Preprosto... Fantazija, domišljija... To je pri meni nuja, da se sploh lotim. Wink
Nazaj na vrh Go down
Lux Blackmore
Profesorica
Profesorica
Lux Blackmore

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:42

Maxwell, a se sam meni sam zdi, al si pa ti res Arnir from ZG? Oprosti če sm se zmotla, nebi blo prvič. xD

Jaz se počasi uvajam u RPGje spet, sem jih pogrešala, morm rečt, čene se pa strinjam s tem, da vsakdanji rp forumi niso nč posebnega pa če majo še tko oh in sploh dobro grafiko [ne rečem da to ni lepo!]. Pa brez zamere. Razz

Jaz bom verjetno odprla učilnico takoj, ko odpišem Emanuelle, kar pa lahko malce traja. My apologies x;
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:47

Kako lahko VSI to ugotovijo?! Surprised Seriously... Kaj me je izdalo tokrat Razz Ja, sem Arnir ja. Smile Sem/Sem bil. Ne vem lih več točno Razz Kak si imela nick na ZGju? Se verjetno spomnem Razz

Eh, RPGji. Iščem že tok dolgo enga spodobnega, jaz nimam žal časa... Nardit mogoče, vodit pa ne. Pa tud populacije ni več dost, da bi lahko lavfal RPG kakršnega imam jaz v glavi... Definitivno ne moremo zdaj it na slabše od ZGja, če bi se že lotil kaj delat ane Wink
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:50

Oh, eno vprašanje. Zlati gozd? Nekako je bilo to pred mojim časom in glede na to, da ste vsi tako blazno navdušeni nad tem, me zanima kaj je to.^^ Klepet - Page 20 720641 Gospodar prstanov ali nekaj podobnega? I googled it. Klepet - Page 20 796419
Nazaj na vrh Go down
Lux Blackmore
Profesorica
Profesorica
Lux Blackmore

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 13:53

LOL, tvoji naddogi posti kar kričijo "Jaz sem Arnir!" mogoče? Razz. Kaj pa jaz vem xD;.
Drugače pa, Amaranth/Saelyn sta bla moja nicka. Irena here, again. :3

Julia, da xD. RP forum na temo Gospordar Prstanov. Žal umrlo pred kakšnim letom ):.

Heh, če že govorimo o davno izginulih forumih... I miss Almarien. Tist je blo tut mega zasnovan xD. Lemme guess who was admin, hmmmm? Razz
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 14:02

I know nothin'! Razz Almarien je bil fajn Smile Zaprl se je zaradi ZGja Smile Nism mogu furat dveh, res ne Smile S tem, da je bil ZG za 4 RPGje na svojem vrhuncu Razz

Razz No, saj v delu je že par let "nadaljevanje/nadgradnja" Almariena... Samo se bojim odpret. Drug let je faks, povprečja pa ne mislem odpirat Razz Sej veš, uniči reputation Wink

Seveda, se te spomnem, kakopak Smile Oh časi Wink But well, let's try to bring some RPG magic to life here Razz
Nazaj na vrh Go down
Lux Blackmore
Profesorica
Profesorica
Lux Blackmore

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 14:10

Oh, sir, I'm pretty sure you know something! Wink
In ja, vrjamem.

Sicer pa ja, uzemi si čas, pa kadarkoli se tista stvarca misli odpret, upam da link nekako pride do mene, bom vsekakor pršla mal pokukat Razz

Yeh. Bli so časi xD. In vrjetn še bojo, sam udat se ne smemo [... to se sliš mal čudn? Lol.]

Kakorkol, kako ste kej usi (:?
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 14:12

To se sliši tako kot da bo ravnokar vojna.^^

Jaz sem super, recimo. Tako krasen dan je. Dolgočasen, nekoliko me živcira tale sumljivo siva barva neba in nehalo je deževati, ampak vsaj hladno je in to po vročinskem šoku v zadnjih dneh štejem pod krasno. Klepet - Page 20 962130
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 14:55

Am, v bistvu se mi zdi da še ni učilnice odprte. Razz
Pa bom sama odprla, ko mam lih čas da se lotim tega pa svojih dolgov v RP delu. Klepet - Page 20 7441

And oh, Julia, did I metioned I adore your picture? Klepet - Page 20 962130

Meni je pa naše nebo (heh, to se čudno sliši Razz ) zelo zelo všeč. Je ena taka res svetlo modra podlaga, tak da je že skoraj bela, gor pa oblaki v različnih sivih odetnkih. Klepet - Page 20 796419

In najnovejša novica: Anastasia je lihkar postala prestavnica Phipuffa. Klepet - Page 20 228867
How awesome is that? Razz
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 15:06

No prav, ti kar. Razz

Oh, hvala. V bistvu že ene pol ure delam avatarje od Mone, pa mi noben ni preveč všeč. Ženska je blazno luštna, ampak na nekaterih slikah je prav grozna. Klepet - Page 20 7441

In čestitke.^^ Sam še Spolzgad nima predstojnika, kar je precej zanimivo. Klepet - Page 20 920239
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 15:18

Ohja, in to je samo zaradi tega, ker se majo profesorji za prepametne in preveč izkušene, da bi se prepustili zlobi. Razz Pa zato, ker še noben od profesorjev ni dovolj vlki car, da bi lahko vzdržal napore Spolzgadovskega predstojnika. Very Happy Lahko bi si vzeli vzor po Rawsu, on je bil perfect predstojnik. sam lase si pa lahko še naprej pol perete. Klepet - Page 20 7441

blah, jaz že pol ure opažam, da karnekaj bluzim. In da, sploh če združim več stavkov, vse skupaj nima nobenega pomena. Klepet - Page 20 920239
Nazaj na vrh Go down
Maxwell McGreyson
Profesor
Profesor
Maxwell McGreyson

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 15:23

@Niccolette, pogost pojav tole z večimi stavki tudi pri meni. V glav vse zveni dobr, ko napišeš se pa vprašaš: WTF je to?! Razz

Haha, jest sm pa od hrabrega doma predstojnik Razz Sm se hit zagrebu Razz
Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitimeNed Jul 18 2010, 15:51

Vi ste lahko pogumni če vam paše, sam rumeni še zmeraj zmagamo. Razz

sunny Cuz we are little suneshines on this school. sunny

& fajn, da me končno nekdo razume. Razz
Ker ponavadi (še posebno danes) se tak vživim v temo in hočem hitro povedat, da me na koncu nihče ne razume. Klepet - Page 20 801468
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 20 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 20 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 20 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Next