| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 17 2010, 20:52 | |
| Verjemi Lux, jaz ponavadi tudi ne zdržim, sam Nicc je pa nekaj posebnega. I adore her. Jaz pa še vedno čakam tisti oblubleni dež, sam mislim, da s tega nebo čist nič. Pfej! Sem pa lihkar končala en opisek, ki ga bom lihkar postala. How awesome is that? | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 09:05 | |
| Se te spomnim Alex, se mi zdi, da si takrat med drugim igral tudi podravnatelja, če se ne motim. Jaz sem pisal na ZGju vse od začetka pa do konca in zdaj se to zdi že davna preteklost. Bil pa sem vilin Annael. | |
|
| |
Lux Blackmore Profesorica
Število prispevkov : 13 Age : 32 Location : Oblivion Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 09:33 | |
| Oh ja, kje je že Zlati gozd ): Bila Amaranth bolj proti koncu pa Saelyn . Pogrešam ta forum, isto. Niccolette, te čist razumem, ker ko se enkrat res uživiš v lik ga je težko zapustit. | |
|
| |
Anastasia Yaxley Profesorica
Število prispevkov : 22 Age : 30 Location : In the middle of nowhere. Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 09:51 | |
| V bistvu se sploh nisem nekaj vživela, proti koncu starega RZ sem že kar težko pisala z Nicc, ker se nekak nisem mogla več znajt z njo. Ampak sem prej vedno kako gryfonfomovko igrala in mi tudi ni nekaj uspevalo, Nicc s to njeno spolzgadovsko zlobo.... no, to zveni zelo podobno meni. Tak da, menda je meni na njen najbolj posebno to, da sem sebe not dala. Oh, a veste kaj smo meli mi ponoči? DEŽ. In je zdaj tako čudovito turobno vreme, nič vroče, pa sonca tudi skoraj ničl... love it. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 10:05 | |
| Juutro. Yay, tu je tud bil ponoči dež. In bliskalo je in podobne fore, ampak zdaj je krasno. Čeprav je nekako soparno, gwah. Ampak vsaj temperature so precej normalne. Torej, kako ste kaj danes?^^ | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 10:54 | |
| Pri nas baje tudi, ampak jaz ne vem čist nič o tem. Sem spala kot top in to pri na široko odprtem oknu. Vem, da ga je šla mami zapirat ponoči, druga pa se ne spomnim. Pa je baje ful grmelo in bliskalo in kaj jaz vem kaj še. Sicer pa, sem čist super, ker sem si na telefon naložla like vse muzike iz Glee , tak da mam zdaj fajn spremljavo ob pospravlanju sobe. Ostali? | |
|
| |
Maxwell McGreyson Profesor
Število prispevkov : 23 Registration date : 12/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 12:52 | |
| Oui, tudi sam sem "igral" Zlati gozd Kolikor je pač bila to igra. Izjemen RPG, ki mu ni bilo enakega in glede na osip RPGjašev ga verjetno, žal tudi ne bo več. Sej je veliko RPGjev ampak preprosto imajo vsi nek čuden koncept, ki mi nikdar ni bil všeč Tale ima toliko drugih kvalitet, da tisto skorajda lahko spregledam, pri veliki večini drugih pa preprosto ne gre Drgač pa KOOOOONČNO dež! Olajšanje totalno. Blo teh nekaj zadnjih dni kar prehudo | |
|
| |
Število prispevkov : 22 Age : 30 Location : In the middle of nowhere. Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:26 | |
| Glede Zlatega gozda se ne morem vključit v debato, ker to mene nikol ni melo. Oziroma, nikoli nisem bla prijavlena na tem. Glede RPGjev pa sem jaz ugotovla, da mi je na forumih o vsakdanjem življenju nekaj čist brezvez pisat. To lahko živim, kakih takih forumov, kot je pa tale , pa ne morem. A si lahko mislite, da že celi dan pospravlam sobo, pa še zdaj ni pospravljena? sem našla stare revije prej, pa sem jih mogla malo prelistat.... | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:29 | |
| Je hudo trapasto, da se mi poje "Naj pada zdaj dež" od Foxy Teens? XD Saj jih sicer ne poslušam, ampak dež mi že dolgo časa ni tako prijal, kot v teh vročih dneh. A bo kdo kaj pisal za pouk? Imamo ogromno profesorjev, ampak nihče še ni začel s poučevanjem... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:31 | |
| Naaj pada zdaaj dež... Oh, saj v bistvu tukaj dežuje. In je popolnoma krasno in hladno in vse. In Ana, vem kako je če med pospravljanjem naletiš na revije. Jaz se ne morem spravit k pospravljanju ker je toliko zanimivega po moji sobi in vem, da bi trajalo celo stoletje. Pa oh, pouk bi bil krasen. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:32 | |
| Po moje ne, ker ta muzika je pa res lepa. Pa še, če se uresniči bo superca. Sicer pa, jaz bom proti večeru z Anastasio začela pouk pri spreminjanju oblike, tak da lahko kar pišete v učilnico, če hočete. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:35 | |
| And that reminds me - ali je učilnica spreminjanja oblike že sploh odprta? Mislim, na hitro sem pogledala in ni delovalo tako - jo moram jaz odpreti ali lahko ti, če še ni seveda? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:38 | |
| No, zdaj se lahko "začnete poučevat" pri OPMSju, sem pravkar spisal en uvodni... Nagovor Tko da zdaj vsi študenti tja, da bom imel a) kaj za brat b) kaj za pisat c) kaj za POČET Kar se tiče RPGjev iz vsakodnevnega življenja - mja, lotu sm se na parih a po dveh dneh me ni več pritegnilo. Preprosto... Fantazija, domišljija... To je pri meni nuja, da se sploh lotim. | |
|
| |
Število prispevkov : 13 Age : 32 Location : Oblivion Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:42 | |
| Maxwell, a se sam meni sam zdi, al si pa ti res Arnir from ZG? Oprosti če sm se zmotla, nebi blo prvič. xD Jaz se počasi uvajam u RPGje spet, sem jih pogrešala, morm rečt, čene se pa strinjam s tem, da vsakdanji rp forumi niso nč posebnega pa če majo še tko oh in sploh dobro grafiko [ne rečem da to ni lepo!]. Pa brez zamere. Jaz bom verjetno odprla učilnico takoj, ko odpišem Emanuelle, kar pa lahko malce traja. My apologies x; | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:47 | |
| Kako lahko VSI to ugotovijo?! Seriously... Kaj me je izdalo tokrat Ja, sem Arnir ja. Sem/Sem bil. Ne vem lih več točno Kak si imela nick na ZGju? Se verjetno spomnem Eh, RPGji. Iščem že tok dolgo enga spodobnega, jaz nimam žal časa... Nardit mogoče, vodit pa ne. Pa tud populacije ni več dost, da bi lahko lavfal RPG kakršnega imam jaz v glavi... Definitivno ne moremo zdaj it na slabše od ZGja, če bi se že lotil kaj delat ane | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:50 | |
| Oh, eno vprašanje. Zlati gozd? Nekako je bilo to pred mojim časom in glede na to, da ste vsi tako blazno navdušeni nad tem, me zanima kaj je to.^^ Gospodar prstanov ali nekaj podobnega? I googled it. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 13:53 | |
| LOL, tvoji naddogi posti kar kričijo "Jaz sem Arnir!" mogoče? . Kaj pa jaz vem xD;. Drugače pa, Amaranth/Saelyn sta bla moja nicka. Irena here, again. :3 Julia, da xD. RP forum na temo Gospordar Prstanov. Žal umrlo pred kakšnim letom ):. Heh, če že govorimo o davno izginulih forumih... I miss Almarien. Tist je blo tut mega zasnovan xD. Lemme guess who was admin, hmmmm? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 14:02 | |
| I know nothin'! Almarien je bil fajn Zaprl se je zaradi ZGja Nism mogu furat dveh, res ne S tem, da je bil ZG za 4 RPGje na svojem vrhuncu No, saj v delu je že par let "nadaljevanje/nadgradnja" Almariena... Samo se bojim odpret. Drug let je faks, povprečja pa ne mislem odpirat Sej veš, uniči reputation Seveda, se te spomnem, kakopak Oh časi But well, let's try to bring some RPG magic to life here | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 14:10 | |
| Oh, sir, I'm pretty sure you know something! In ja, vrjamem. Sicer pa ja, uzemi si čas, pa kadarkoli se tista stvarca misli odpret, upam da link nekako pride do mene, bom vsekakor pršla mal pokukat Yeh. Bli so časi xD. In vrjetn še bojo, sam udat se ne smemo [... to se sliš mal čudn? Lol.] Kakorkol, kako ste kej usi (:? | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 14:12 | |
| To se sliši tako kot da bo ravnokar vojna.^^ Jaz sem super, recimo. Tako krasen dan je. Dolgočasen, nekoliko me živcira tale sumljivo siva barva neba in nehalo je deževati, ampak vsaj hladno je in to po vročinskem šoku v zadnjih dneh štejem pod krasno. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 14:55 | |
| Am, v bistvu se mi zdi da še ni učilnice odprte. Pa bom sama odprla, ko mam lih čas da se lotim tega pa svojih dolgov v RP delu. And oh, Julia, did I metioned I adore your picture? Meni je pa naše nebo (heh, to se čudno sliši ) zelo zelo všeč. Je ena taka res svetlo modra podlaga, tak da je že skoraj bela, gor pa oblaki v različnih sivih odetnkih. In najnovejša novica: Anastasia je lihkar postala prestavnica Phipuffa. How awesome is that? | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 15:06 | |
| No prav, ti kar. Oh, hvala. V bistvu že ene pol ure delam avatarje od Mone, pa mi noben ni preveč všeč. Ženska je blazno luštna, ampak na nekaterih slikah je prav grozna. In čestitke.^^ Sam še Spolzgad nima predstojnika, kar je precej zanimivo. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 15:18 | |
| Ohja, in to je samo zaradi tega, ker se majo profesorji za prepametne in preveč izkušene, da bi se prepustili zlobi. Pa zato, ker še noben od profesorjev ni dovolj vlki car, da bi lahko vzdržal napore Spolzgadovskega predstojnika. Lahko bi si vzeli vzor po Rawsu, on je bil perfect predstojnik. sam lase si pa lahko še naprej pol perete. blah, jaz že pol ure opažam, da karnekaj bluzim. In da, sploh če združim več stavkov, vse skupaj nima nobenega pomena. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 15:23 | |
| @Niccolette, pogost pojav tole z večimi stavki tudi pri meni. V glav vse zveni dobr, ko napišeš se pa vprašaš: WTF je to?! Haha, jest sm pa od hrabrega doma predstojnik Sm se hit zagrebu | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 15:51 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|