|
| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 18:05 | |
| Pa smo dobili še predstojnico Spolzgada. Dobri stari časi... Ja, tudi meni bo ZG ostal v lepem spominu, me pa veseli vsaj to, da niso vsi njegovi člani izginili. Mene realistični forumi tudi nikoli niso pritegnili in sem dolgo iskal kakšnega domišljijskega, zdaj pa je naneslo, da sem obudil starega, še iz časov ZG-ja. | |
| | | Alex Dibbel Gryfondom
Število prispevkov : 37 Age : 30 Registration date : 10/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 19:45 | |
| Ja ZG je bil zakon RPG... Žau mi je, da je zamrl... Ta rpg, pa je tudi od sile...In me veseli, da je po tolkem času še v delovanju... | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 18 2010, 21:33 | |
| Blah, ljudje, saj je čist možno da je bil Zlati gozd oh in sploh in nevem kak fajn, sam, guess what? This is Rojstvo zla in nekateri, sploh spamenrji kot ja, se ob tej debati počutimo rahlo odrinjeno. Sicer pa, a lahko verjamete, da sem se lihkar zbudila? mislim, se šla okoli petih tak malo zadremat, da bi nebi blo treba na rojstni dan od sestrine prjatlce it, pa sem mela budilko narjeno, ampak itak, ni šans da to mene zbudi. Tak da, vi ki sem vam kaj dolžna dobite moje odgovore komaj jutri. | |
| | | Maxwell McGreyson Profesor
Število prispevkov : 23 Registration date : 12/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 08:55 | |
| Sem se naveličal konstantno refrešat ta RPG, nikjer nobenga novega posta ( ), tko de sem se odloču, da pa vsaj tuki lahk pišemo... O... Ne vem čem, spljoh Lahko začnemo z: a) vremenom - vedno priročna iztočnica b) počutjem - takisto c) eno od zgornjih dveh | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 09:05 | |
| Jutroo. Gwah, jaz sem popolnoma prehlajena. In niti ne vem, kako se mi je uspelo prehladit. Grozno je. Tako da je moje počutje trenutno tako tako, precej na tleh. In vreme je... Čudno. Dejansko izgleda tako kot da bo dež, ampak obenem je prav vroče in mi ni všeč. | |
| | | Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 16:25 | |
| Jutro, pplz. Jaz se pa prav bedno počutim. Čist utrujen, zlo zaposlen, poleg tega pa bo baje ta teden, spet vroče. Komaj čakam šolo. In vem, da se to sliši, totalno "prizadeto", sem skoraj rajši v šoli, kot doma Ostali? EDIT: Jup, zbrisal in še enkrat objavu, da bo še kdo pisal btw, zadnjič ste neki govoril o Pretty Little Liars, kdo gleda? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:06 | |
| Oui, jaz. Še kar zanimivo, recimo. In ravnokar sem se pol ure polivala z malimi ljudmi zunaj. Res, krasno. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:12 | |
| Aja? Kje pa gledaš, ker jaz nikjer ne najdem za downloadat? Ni ne na partisu, blinku, na piratebay, pa sploh nočem gledat, ker od tam ponavadi dobim, same filme, slabe kakovosti. Mene je čist očarala, tista pesem na začetku. Got A secret, can you keep it?Haha. Važno da si uživala, saj si? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:35 | |
| Tukaj; vpišeš pa na primer pretty little liars s01e01 - pa glej malo tam na tiste zelene pluse pa komentarje pri posameznih videih. In ja, ta pesem je meni tudi tako... Brutalna. Ker je v bistvu takšna čist preprosta, ampak besedilo pa to je kar strašljivo. Pa sploh ker v tistem začetnem delu vedno kaže kako tisto truplo ličijo pa vse, ew. In ja, krasno sem uživala. Saj ne da je bilo vse popolnoma nenapovedano in sem cela mokra bila. In to sploh ni kul! Samo normalno sem iz garaže stopila pa naredila nekaj korakov, pa so se pojavili od nikoder, res super. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:42 | |
| Julia, zlata si. Takoj, ko mi dol potegne, se bom lotil gledat. Torej čez ene 20 minut, tko da bom do večera spet čist zaseden & spet ne bom mogel odpisat vsem. Anyway, pa ja, men je pa prav strašljivo, ker tam na sredi pesmi zapoje nekaj v stilu; When you know a secret, you'll take to the grave, in potem se krsta zapre Čisto brez besed, sploh pa mora biti prav očarljiva serija, čeprav ima dokaj nizke ocene 16/100, damned... So to imeli kakšen b-day, or what? Ker jaz otrokom, pustim da me polivajo z vodo, samo takrat ko ima kdo rojstni dan. Če pa tko za šalo, pa itak; bewere of my wrath | |
| | | Emmanuelle Depau Šolska zdravnica
Število prispevkov : 23 Registration date : 16/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:45 | |
| Veeem, popolnoma zlata sem.^^ Pa saj je še kar nekaj takšnih grozljivih trenutkov vmes - ko nekdo vdre v bajto od ene pa take fore - you'll see. In ne, to je moja vsakdanjost. Pekel. Ahaha, saj ni tako grozno kot se sliši. Pač malo ohladitve - do zdaj sem se itak navadila brez telefona in podobnih zadevščin hoditi ven, tako da je za preživet, recimo. Mimogrede, a sem že omenila da je Elle tud moja? Zdaj veste. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:50 | |
| Vau, Elle je tvoja. Didn't know that. Čaki, zdaj imate pa vsi, neki dvojne like. I want one too. Oziroma ga bom imel, ko končam z vsemi RPG klepeti, ki jih trenutno imam (E/J, dobita danes/jutri odpisano - nekako čisto brez domišljije) in se bom lotil pisat opis, za enega nesamozavestnega, nezakonskega, pihpuffovskega geeka Upam, da serija PLL ne bo, tko kot GossipGirl, čisto zašla. Btw, kdo gleda? Obup, sedaj so še vsi v sorodu xD Hehe, jz pa mam telefon, pa ga sploh ne uporabljam/nosim/poslušam/gledam. Ker se mi zdi popolna bedarija. Don't know why, pač preveč len, da bi ga dal polnit, ko je prazna baterija, tko da sem že kakšen teden nedosegljiv xD Pa sj se vse lahko zmenimo na netu/fbju/msnju | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:53 | |
| Jz si nameravam kupiti telefon za 400€. Insane, vem, ampak prav moram ga imeti. Jezus, pa jutri imam frizerja. Aww. Pa niti nimamo vsi dvojnih likov, samo jaz pa Niccolette.^^ GG sem nehala gledati nekje na sredini druge sezone, se mi zdi. Čist ne, ni bilo več kul. Preveč vsega pa vse, eh. In oh, naredi si nek zanimiv lik da bo imela Elle kakšno zanimivo povezavo. I'm selfish, much? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 17:57 | |
| Katerga pa, če smem vprašat? xD Jz mam Corbya, in mi je čisto všeč. Čeprav sem na začetku hotel LG Prado, pa je ni blo več. Že dolgo In, kakšna bo nova frizura? No, dve osebi, s katerima sem do sedaj najbolj govoril. Torej se zdi kot da imajo že vsi Jaz pa vztrajam, da bo nekega dne boljše. Prva sezona je bila originalna, potem pa so vse tako vražje zapletli Zadnjič pogledal tretjo, in bil povsem razočaran. Lahko, torej ima Ella, kakšnega brata/sestro? Sry, I'm lazy, pa se mi ne da, v opis gledat | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:03 | |
| Sony Ericsson x2. Če je pa blazno dober telefon, kaj naj jaz. In ko vidim kaj takšnega, se ne morem upreti. To je moja slabost. Ja kratki blond lasje, kaj pa drugega. Vsaj mislim da me ne bo pri frizerju kaj primlo in bom prišla ven kot rdečelaska s srednje dolgimi lasmi. Sam to ni tako slaba ideja! Okej, ne. Ella je v bistvu Francozinja, tam je hodila v šolo in vse, čistokrvna čarovnica, potem sta jo starša hotela poročiti z nekim random tipom in je šla na potovanje po svetu in nekako zapadla tud med oboževalce temne magije. Na kratko njena življenjska zgodba. Pred tem so jo vzgajali za neko high class žensko, taka popolnoma elegantna pa vse, ampak v bistvu je še kar zlobna, zna biti temačna, arogantna, prepričana vase. Ja. Any ideas? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:13 | |
| Ne pa ni. Najboljši frend ga ima (oz. se mi samo zdi - pač ima Xperio, ki izgleda enako - je možno da je več različic. Kaj morem, ne spoznam se na telefone xD), in je preprosto čuden telefon. Totalno premajhna tipkovnica + vse je zelo majhno. Čeprav ima pa zares veliko funkcij. Hej, rdečelasi ljudje rulz Poznam ene par ljudi, ki so čisto fajn... Naprimer; jaz. xD & Bella, je bila, kot se spomnim. & Avis, tud Aha. Torej? Don't have ideas. Vsekakor mora biti nekdo s katerim boš pomožnosti v sorodu, ter te bo lahko cel čas nadlegoval Torej, kakšen bratranec, ki v tebi vidi vzor, ter te zasleduje, ter poskuša biti kot ti | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:16 | |
| Špilfrderber, če mi je pa všeč no. In prav vedela sem, da boš to rekel - saj bi bilo kul, ampak jaz bom blond. Vsaj mislim tako.^^ Ti pa tvoje sorodstvene povezave. Ne moreš imeti sorodstvenih povezav z vsemi mojimi liki, daj no mir. Počak, ti bom poslala zs. Ahaha, itak. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:27 | |
| Hehe. No, sj boš vidla, ko se boš zgubila na njem xD Am I really that predictable? Hope not. Pa kaj potem. Tvoja ideja, mi je čisto všeč, edino kar mi ni najbolj všeč, je to, da bom profy Kdo predlaga, kakšen predmet, ki bi bil zame? Zdj pa Pretty little Liars gledat | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:30 | |
| Ja saj ne rabiš bit profesor, lahko si oskrbnik. Ahaha.^^ Ampak mi deluješ tak za vedeževanje. xD Ne, šalim se. Ne deluješ mi profesor. Tvoj lik tudi ne. No pa nehaj biti pesimist. Jaz pa ta telefon bova imela popolnoma srečno življenje skupaj.^^ In mimogrede, jaz obožujem pošiljanje zasebnih sporočil. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:40 | |
| Haha, no way, da bi bil za vedeževanje Nobeno od prostih mest, mi ni všeč. Kaj pa če bi bil za čarovniško geografijo. & ja, vem da ne delujem tak. & tud ne delujem, kot neka odrasla, odgovorna oseba. Or just I think this way Haha. Pol se ti bo pa enkrat opral, bo pa konec Hehe, but I don't. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:42 | |
| A misliš? Meni deluješ kot nek zategli knjižničar. Oh, čak, saj to naj bi tud bil. In resno, a ti delujem kot oseba ki bi pustila ljubezen svojega življenja v žepu in ga dala oprati? Think again. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 18:53 | |
| Hej, stop making fun of me. In kaj je narobe, z zategnjenimi ljudmi. I can be evil anytime I want, and to anyone I want To je pa velika prednost Sploh pa, kaj bi bla Bradavičarka brez tečnega knjižničarja xD Ja. Malce zgubljena, seveda. Haha | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 19:03 | |
| Hej, nehaj mi uničevati vso veselje ki ga s tem pridobim. Ja pa no, pa no, pa no. Kdo je zgubljen? Ej, še nikoli v življenju nisem vrgla telefona na tla/ga oprala / ga kakorkoli poškodovala. Nisem takšne vrsta oseba.^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 19:17 | |
| Haha. XD It's funny to be evil. No, važno da bom z novim likom še bolj crazy/evil/sado A je kaj narobe, če si nesramen do duhov&študentov? Haha, men se je pa prejšni že večkrat opral. Kaj nj, nisem preveč pazil nanj xD No, na novega pa bolj, čeprav trenutno ne vem, kje je Pogledal prvo epizodo Pretty Little Liars... Pričakoval, da bo bolj dramatično. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 19 2010, 19:22 | |
| Meni se tvoj telefon smisli. Ubogi revček. You're a bad, bad man. Rawr! xD In prvi del niti ni preveč. Meni gre blazno na živce vso tisto ti-si-moj-profesor razmerje ki ga imata tista dva. Seriously, razmerja s profesorji so tako last season. No ja.^^ | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |