| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nathaniel Tonkins Gryfondom
Število prispevkov : 65 Registration date : 19/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:22 | |
| Kera knjiga pa ima pravo vrednost, npr? | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:37 | |
| Ohh, moja tipkovnica. So knjige, ki ti, ko jih prebereš, definitivno pustijo pečat. Kak življenjski nauk alpa kaj podobnega. Edini problem pri meni je, da ne maram takih knjig. Mam rajši fantazijske. In k vragu z čaji in temi zadevami, jaz grem spat. Mislim, da to še najbolj pomaga pri vsem skupaj. Aja, pa veste kaj sem opazla? Da mam točno 500 postov več kot Nathaniel v tem trenutku. | |
|
| |
| |
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 30 2010, 22:42 | |
| uu, kak majti dosežk xD xD mhm, nikol ni blo nč rečen o tem, da so une dobre, globoke knjige bolše od shallow fantazije men je najbolša fantazija trenutno igra prestolov <33 | |
|
| |
Sebastien Lefèvre Profesor
Število prispevkov : 38 Registration date : 20/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 06:50 | |
| Se čisto strinjam. ASOIaF je zlo dobro zasnovana zgodba, z mnogimi preobrati, k te velikokrat prav šokirajo (why the fuc* did they kill Catelyn&Robb ). Če je kdo še ni prebral, jo mora. Oz. priporočam, ker je res zelo dobro opisano, ter sestavljeno. Men osebno je zlo všeč, da pisatelj kar "pobiva" like. Honestly, i don't believe da bo kdo preživel do konca 7 knjige. ( does it sounds dumb, če je polovica stavka v angleščini, druga polovica pa v slovenščini xD) Jutro pplz... & ja. danes ustau že zlo zgodaj xD EDIT: Nicc me je prehitela, spammerka EDIT 2: Kako ste kaj ljudje? EDIT 3: Jz sem super. Pravzaprav malo utrujen.. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 09:59 | |
| I'm up! Haa, krasen dan! Lol, spet imam polno energije za čist vse in še več in Sebastieeeen, odpiši v ambulanti. Lol, zdaj bom pa sitna. Ampak dobro no.^^ In, kaj boste počeli danes? Ker je tak luštn dan. | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 10:33 | |
| Ohja, Sebastien, Nicc te je prehitela. & Igra prestolov je meni tudi lih zaradi tega všeč. Ker nikoli ne veš, kdo bo sploh preživel. Čeprav sem jo brala že kar en čas nazaj in se v bistvu skoraj ne spomnim več. Mimogrede, je kdo prebral Smrt iz črnila? Jaz že par tednov tečnarim v knjižnici, da b9i jo dobila, pa vedno za kako urco alpa dve zgrešim. Kriza. Mimogrede, glava me ne boli (več).! Yay for me. Planirali dopust. Verzija z Toskano in Rimom in Italijo na sploh je odpadla, tak na na koncu gremo v nek hotel nekam na Hrvaško. Soo not fair. ampak bomo splanirali nekaj krasnega, tako da, any ideas for some good locations? | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 10:35 | |
| Oh. Smrt iz črnila me je ene petkrat spravila v jok, ampak v bistvu niti ni tako žalostno. V bistvu sploh nisem vedla da je zunaj, potem sem pa pred enim mesecem popolnoma mimogrede naletela na njo.^^ In ne sprašuj mene. Moj dopust letos predstavljajo toplice, pa kakšen dan ob slovenski obali. Ne maram morja. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 13:31 | |
| Jaz pa poleti zahtevam morje.! Ker moja predstava poletja je pač sonce, morje in plaža. In od tega ne odstopam, tak da na morje morem enkrat nujno it, nimam pa čisto nič proti kakšnemu dnevu v toplicah. Res? Ohh, jaz umiram za tem da dobim to knjigo. Včeraj sem lih pogledala Inkheart. Spet. Zebe me. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:41 | |
| Skor bi v RPG iskalnik napisala tak dolg post, ki je bil namenjen v klepet, jao.^^ Okej, domači teren. V bistvu je prav luštno tukaj pisati - sploh zato ker vem da plezam po lestvici. In te knjige so krasne, ja. Jaz bi tudi rada znala tako pisati, god damn it! In tega filma že dolgo nisem gledala. Si ga moram dol potegnit.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:44 | |
| Ohja, jaz tudi. In hej, sam še 100 postov rabim pa prehitim Raya! No to luštno? Sooo... what are you piplz doing? Jaz ravnokar ugotavljam, da je moja angleščina na nuli, pa je moje razpoloženje sam še boljše!. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:47 | |
| To sem jaz že zadnjič pogruntala. Med poletjem moje znanje angleščine drastično pade in nimam pojma, zakaj. To je nenavadno, vam rečem.^^
In drugače nič pametnega. Brskam po starih mapah z glasbo, težim folku po msnju pa forumih in sem dobre volje.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:50 | |
| Hah, ampak je štos tudi v tem, da mam jaz prvi jezik nemščino, ne angleščino, in mam tako še 3x manj pojma kot ti. Pa da ne bi kdo pomislil, da nemščino znam. Blaah. Jaz pa fotofilter nekaj okoli obračam. Da se mi, definitivno. xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:53 | |
| No, to je že nekaj bolj uporabnega kot pa moje vandranje tu pa tam. Aja? Jaz nemščine nisem nikoli marala/razumela ali kaj podobnega. Tako grob jezik je. Ni zame. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:53 | |
| Waw, celo da se je nekdo na forum primajal... | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:54 | |
| oh god, what a spammer you are xD js bi tud smrt iz črnila | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:54 | |
| Kdo, je, spammer? | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:56 | |
| jul. in nicc tud, če smo že pr tem. sam jul usj przna da pleza po lestvici xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 20:57 | |
| Ja saj obe priznava. In to je domači teren in zdaj je ekipa nazaj, tako da, ja.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 21:00 | |
| Saj še velja tista akcija, kdor prizna se mu 50% odpusti? Ker ja, priznava. Ja, se strinjam glede nemščine. Totalno mimo. Moje ocene letos: 3, 3, 3, 2, 2 =3 | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 21:02 | |
| Jaz pa sem mel letos nemščino 4, čeprav nam je profesorica samo neke delovne liste kopirala in smo jih mogli reševat, mogoče je še kaj razložla... Proti koncu leta, pa nam je križanke kopirala in če smo hotli, smo jih lahko reševali, al pa nismo delali nič... Vem. Weird. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 21:05 | |
| 2. tuji jezik, predvidevam? In naša profesorica je čudna. In če jaz, en vlki čudak rečem da je čudna, pol je hudo. Ne bom razlagala, ker želim da imate lepo življenje. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 21:07 | |
| Ha, meni je na 5 2 2 3 zaključila 4, zlata ženska.^^ Pravimo ji mini honda. Lol. xD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 21:08 | |
| Hja, drugi tuji jezik, in je kr nekaj. :S Meni pa je angleščino tak zaključla. Ocene: 5544, pa mi je 5 zaključla. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 31 2010, 21:10 | |
| jaz sem mela angleščino 5,5,4,4,4 pa me je ženska vprašala za 5. Glupa kot noč, ampak saj ne, da se priožujem. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|