| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:25 | |
| Francoščina je luštna, v portugalščino se nisem nikoli poglabljala, španščina je pa tako... Vem, grozno nepravično od mene da mi je grozljivo antipatična, ampak res si ne morem pomagat.^^ | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:27 | |
| Francoščina je super, če te uči nekdo, ki zna govoriti francosko, ter je tudi že bil v Franciji, ter poleg tega še zna učiti xD Zakaj ni angleščina, uradni svetovni jezik?? xD Najljubši jezik | |
|
| |
Alex Dibbel Gryfondom
Število prispevkov : 37 Age : 30 Registration date : 10/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:27 | |
| No jst treniram Košarko, rokomet sm 9 let treniraw, judo, namizni tenis... dosti stvari.. Španščina mi pa je všeč jezik, dosti boljša kot nemščina naprimer... kajne? | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
Število prispevkov : 149 Age : 31 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:30 | |
| Včasih sem trenirala rokomet, zdej pa kar v prostem času,...Kolesarjenje, tek, odbojka,...
men je tut angleščina najbolši jezik :3 | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:32 | |
| Po moje je angleščina preveč razširjena kljub svoji lepoti. Britanska angleščina mi je lepša od ameriške, če pa primerjam španščino in nemščino, pa sta mi precej enakovredni. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:35 | |
| Britanska angleščina je vau... Tisočkrat boljša od ameriške, všeč so mi še tisti izrazi, ki jih ne najdeš v ameriški različici... Meni osebno pa je vsak jezik boljši kot nemščina - tako trd, težak, čuden jezik.... xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:40 | |
| Aw, britanska angleščina je popolnoma in čist do konca krasna. Nemščina je pa čist off. Živim like, deset minut od meje z Avstrijo in je grozno. xD Oh, mimogrede, Trevor, Glee? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:43 | |
| Nemščina, men že od nekdaj ni všeč, čeprav je baje uporabna... i think NOT xD Ja, Glee... Trenutno čist nor na tole serijo... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:45 | |
| Aww, Glee je zakon. Komaj čakam na drugo sezono, čeprav je pride drugo leto ven ali nekaj podobnega. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:47 | |
| A je kdo spremljal ameriško serijo One Tree Hill na Tv Pika? Mene je nenavadno pritegnila, pa nisem nikdar gledal ameriških serij. Upam, da kmalu pride druga sezona. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:48 | |
| OTH mi ni všeč... Mi je dosti bolj všeč Gossip Girl.. Sej, pomoje je izšlo že več sezon?? xD Am I wrong? Yeah... Kdo tvoj naljubši pevec&pevka?? Men osebno najbolj všeč Quinn al pa Brittany (čeprav le ta, dost malo poje xD), pevci pa itak Kurt & Mr. Cellophane v Pilotu ... Glede 2 sezone pa, upajmo da čimprej pride | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:50 | |
| mm, anglescina owna^^ Britanska pa ameriska pa sta men dost izenaceni. Mislm, za pisat vsekakor britanska, ampak iz neznanega ralzoga sm se js navadu govorit cist amerisko | |
|
| |
Adriana Rowle Spolzgad
Število prispevkov : 8 Registration date : 11/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:51 | |
| Hello guyz! Se vam pridružujem pri klepetu. (; Glee je meni osebno zakon serija. Že samo zaradi glasbe jo je vredno gledati. One Tree Hill pa sem jaz gledala preko računalnika in mi je tudi všečna zadeva, ja. ^^ Pa Gossip Girl tudi in komaj čakam na novo sezono. <3 Itak gledam ful teh serij...
Nazadnje urejal/a Adriana Rowle Ned Jul 11 2010, 17:51; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:51 | |
| Meni je všeč, ker se osredotoča na vse like, ne samo na mlade, ampak tudi na njihove domače. Ja, obstaja več sezon, ampak me prav zanima, ali jih bodo tudi odkupili. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:54 | |
| Men osebno, je tud britanska angleščina lažja za pisat, za govorit pa malce težja xD Posebej radi se norčujemo iz nje Glasba v Glee, je itq faboulus Men osebno, je bilo najbolj všeč, ko so tekmoval guys vs. girls Helo&Walking on sunshine Gossip Girl, je pa po mojem mnenju, že malce zašla... 1. sezona je bila definitno najboljša Pomoje bodo, če je serija gledana xD?? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:57 | |
| Jaz sem se vedno trudil govorit v britanski angleščini, ker mi jo je bilo v filmih vedno lepše poslušat, pa sem hotel zvenet podobno. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:59 | |
| Haha Jaz sem tud enkrat full poskušal, sam izpade čist preveč trapasto... Poskuste tale stavek v britanski angleščini; The Weather in Winter is very cold xD zmeraj se začnem smejat... Pa Reba mi je tudi všeč.... kdo gleda? xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 17:59 | |
| Mah, jaz sem že zdavnaj obupala nad slovensko televizijo. Drugače pa Quinn, ja. V bistvu je precej nepravično da imata Rachel in Finn ves čas neke pesmi. Pa Puck je precej... Zanimiv pevec. Pa Santana ima takšen nenavaden, sam všečen glas pa Mercedez tud. No, še kr vsi.^^ Meni so te zadnje epizode veliko boljše od prejšnjih. Pa Jesse je bil dober. Najbolj zabavn je bil uni del: "They did the funk number. We've never been able to pull off a funk number. I'm so depressed." In britanska angleščina je res zakon. Only fools and horses je precej zanimiva serija. Pa Skins, čeprav sem nekje na polovici prve sezone. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 18:00 | |
| hah, to je res, sam britanska ang je dost smotana za govort. Pa britanci te se ful tko 'yeah, you failed' gledajo, ce se truds | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 18:02 | |
| Haha... Od slovenske televizije, itq ne moreš preveč pričakovat... Vau, si se pa razpisala... Men pa Marcedez full ni všeč - sploh ne vem zakaj, pač antipatična je... Super lik, v Glee je tud Sue... xD She always makes me laugh Skins je tud super serija, prvi 2. sezoni sta kul, pol je pa Effy glavna, pa tko bedno postane | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 18:04 | |
| Ahaha, ja, une fore z Willovo frizuro so vedno awesome. Al pa uno, manwhore! Ah, ja, lol. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 18:06 | |
| Haha... You think that's hard xD
Men je pa všeč Quin&sidekicks - Say a Little Prayer (groza kakšni glasi xD... love them) btw, to je že mal zgrešeno... Bi moral imet temo Glee xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 18:09 | |
| Pa Quinn ima popolnoma adorable glas, ampak ful premalo pesmi pa tega. Pa sploh mi ni bila všeč tam pri pesmi It's a Man's Man's Man's World. Ne vem, tiste nosečnice so bile nekoliko grozljive. Ampak v bistvu naj bi Rachel imela sam zarad tega ker ima pač Lea bolj treniran glas in vse. V resnici sta z Dianno sostanovalki pa to, sam da pač ona ni nikoli profesionalno vadila petja tako kot Lea in potem ji ne dajo toliko pesmi; bwah. Pa v bistvu ima Emma tudi dober glas, sam da nikol v seriji niso tega pokazali, razn pri Like a virgin. Ja, zakaj se mi zdi da sva celotno temo zasedla? xD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 18:12 | |
| Haha.... Quinn, bi zares morala imet več pesmi. Pa men je tud Brittany všeč, čeprav res nima nobene vloge, sam mi je pač njen glas všeč xD Aja... Bad no, nj si še Dianne najame učitelja petja, ker je po mojem mnenju, dosti boljša kot Lea... A ni Emma, še nekje pela. Se mi zdi, da sem jo še pri eni pesmi videl, pa se sploh ne spomnem... lame... Ker sva jo? haha xD | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 11 2010, 18:15 | |
| A ni Brittany neka plesalka al nek podobnega? Pač tud drugače. Pa ja, se mi zdi da, mm, a ni nek v enem avtomobilu sedela ko je deževalo pa nekaj pela? Lol, ne vem več. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|