Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 8 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 8 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 8 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 8 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 8 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 8 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 8 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:25

Francoščina je luštna, v portugalščino se nisem nikoli poglabljala, španščina je pa tako... Vem, grozno nepravično od mene da mi je grozljivo antipatična, ampak res si ne morem pomagat.^^
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:27

Francoščina je super, če te uči nekdo, ki zna govoriti francosko, ter je tudi že bil v Franciji, ter poleg tega še zna učiti xD

Zakaj ni angleščina, uradni svetovni jezik?? xD Najljubši jezik Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Alex Dibbel
Gryfondom
Gryfondom

Število prispevkov : 37
Registration date : 10/07/2010

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:27

No jst treniram Košarko, rokomet sm 9 let treniraw, judo, namizni tenis... dosti stvari..
Španščina mi pa je všeč jezik, dosti boljša kot nemščina naprimer... kajne?
Nazaj na vrh Go down
Arisha Dunggray
Spolzgad
Spolzgad
Arisha Dunggray

Število prispevkov : 149
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:30

Včasih sem trenirala rokomet, zdej pa kar v prostem času,...Kolesarjenje, tek, odbojka,...

men je tut angleščina najbolši jezik :3
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:32

Po moje je angleščina preveč razširjena kljub svoji lepoti. Britanska angleščina mi je lepša od ameriške, če pa primerjam španščino in nemščino, pa sta mi precej enakovredni.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:35

Britanska angleščina je vau... Tisočkrat boljša od ameriške, všeč so mi še tisti izrazi, ki jih ne najdeš v ameriški različici... Meni osebno pa je vsak jezik boljši kot nemščina - tako trd, težak, čuden jezik.... xD
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:40

Aw, britanska angleščina je popolnoma in čist do konca krasna. Klepet - Page 8 962130

Nemščina je pa čist off. Živim like, deset minut od meje z Avstrijo in je grozno. xD

Oh, mimogrede, Trevor, Glee? Razz
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:43

Nemščina, men že od nekdaj ni všeč, čeprav je baje uporabna... i think NOT xD

Ja, Glee... Trenutno čist nor na tole serijo... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:45

Aww, Glee je zakon. Komaj čakam na drugo sezono, čeprav je pride drugo leto ven ali nekaj podobnega. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:47

A je kdo spremljal ameriško serijo One Tree Hill na Tv Pika? Mene je nenavadno pritegnila, pa nisem nikdar gledal ameriških serij. Upam, da kmalu pride druga sezona.
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:48

OTH mi ni všeč... Mi je dosti bolj všeč Gossip Girl.. Very Happy Sej, pomoje je izšlo že več sezon?? xD Am I wrong?

Yeah... Kdo tvoj naljubši pevec&pevka?? Men osebno najbolj všeč Quinn al pa Brittany (čeprav le ta, dost malo poje xD), pevci pa itak Kurt & Mr. Cellophane v Pilotu ... Glede 2 sezone pa, upajmo da čimprej pride Wink

Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

Število prispevkov : 462

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:50

mm, anglescina owna^^
Britanska pa ameriska pa sta men dost izenaceni. Mislm, za pisat vsekakor britanska, ampak iz neznanega ralzoga sm se js navadu govorit cist amerisko Razz
Nazaj na vrh Go down
http://elementalis.darkbb.com
Adriana Rowle
Spolzgad
Spolzgad
Adriana Rowle

Število prispevkov : 8
Registration date : 11/07/2010

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:51

Hello guyz! Se vam pridružujem pri klepetu. (;
Glee je meni osebno zakon serija. Že samo zaradi glasbe jo je vredno gledati. Klepet - Page 8 962130
One Tree Hill pa sem jaz gledala preko računalnika in mi je tudi všečna zadeva, ja. ^^
Pa Gossip Girl tudi in komaj čakam na novo sezono. <3 Itak gledam ful teh serij... Very Happy

Nazadnje urejal/a Adriana Rowle Ned Jul 11 2010, 17:51; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:51

Meni je všeč, ker se osredotoča na vse like, ne samo na mlade, ampak tudi na njihove domače. Ja, obstaja več sezon, ampak me prav zanima, ali jih bodo tudi odkupili.
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:54

Men osebno, je tud britanska angleščina lažja za pisat, za govorit pa malce težja xD Posebej radi se norčujemo iz nje Wink

Glasba v Glee, je itq faboulus Very Happy Men osebno, je bilo najbolj všeč, ko so tekmoval guys vs. girls Wink Helo&Walking on sunshine Very Happy
Gossip Girl, je pa po mojem mnenju, že malce zašla... 1. sezona je bila definitno najboljša Wink
Pomoje bodo, če je serija gledana xD??
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:57

Jaz sem se vedno trudil govorit v britanski angleščini, ker mi jo je bilo v filmih vedno lepše poslušat, pa sem hotel zvenet podobno. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:59

Haha Very Happy Jaz sem tud enkrat full poskušal, sam izpade čist preveč trapasto... Poskuste tale stavek v britanski angleščini; The Weather in Winter is very cold xD zmeraj se začnem smejat...

Pa Reba mi je tudi všeč.... kdo gleda? xD
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 17:59

Mah, jaz sem že zdavnaj obupala nad slovensko televizijo.

Drugače pa Quinn, ja. V bistvu je precej nepravično da imata Rachel in Finn ves čas neke pesmi. Pa Puck je precej... Zanimiv pevec. Pa Santana ima takšen nenavaden, sam všečen glas pa Mercedez tud. No, še kr vsi.^^ Meni so te zadnje epizode veliko boljše od prejšnjih. Pa Jesse je bil dober. Najbolj zabavn je bil uni del: "They did the funk number. We've never been able to pull off a funk number. I'm so depressed." Klepet - Page 8 962130

In britanska angleščina je res zakon. Only fools and horses je precej zanimiva serija. Pa Skins, čeprav sem nekje na polovici prve sezone. Razz
Nazaj na vrh Go down
Amon Amarth
Spolzgad
Spolzgad
Amon Amarth

Število prispevkov : 462

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 18:00

hah, to je res, sam britanska ang je dost smotana za govort. Pa britanci te se ful tko 'yeah, you failed' gledajo, ce se truds Razz
Nazaj na vrh Go down
http://elementalis.darkbb.com
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 18:02

Haha... Od slovenske televizije, itq ne moreš preveč pričakovat... Very Happy

Vau, si se pa razpisala... Men pa Marcedez full ni všeč - sploh ne vem zakaj, pač antipatična je... Super lik, v Glee je tud Sue... xD She always makes me laugh Very Happy

Skins je tud super serija, prvi 2. sezoni sta kul, pol je pa Effy glavna, pa tko bedno postane Wink
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 18:04

Ahaha, ja, une fore z Willovo frizuro so vedno awesome. Al pa uno, manwhore! Ah, ja, lol. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 18:06

Haha... You think that's hard xD

Men je pa všeč Quin&sidekicks - Say a Little Prayer (groza kakšni glasi xD... love them)
btw, to je že mal zgrešeno... Bi moral imet temo Glee xD
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 18:09

Pa Quinn ima popolnoma adorable glas, ampak ful premalo pesmi pa tega. Pa sploh mi ni bila všeč tam pri pesmi It's a Man's Man's Man's World. Ne vem, tiste nosečnice so bile nekoliko grozljive. Ampak v bistvu naj bi Rachel imela sam zarad tega ker ima pač Lea bolj treniran glas in vse. V resnici sta z Dianno sostanovalki pa to, sam da pač ona ni nikoli profesionalno vadila petja tako kot Lea in potem ji ne dajo toliko pesmi; bwah. Pa v bistvu ima Emma tudi dober glas, sam da nikol v seriji niso tega pokazali, razn pri Like a virgin. Ja, zakaj se mi zdi da sva celotno temo zasedla? xD
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 18:12

Haha.... Quinn, bi zares morala imet več pesmi. Pa men je tud Brittany všeč, čeprav res nima nobene vloge, sam mi je pač njen glas všeč xD Aja... Bad no, nj si še Dianne najame učitelja petja, ker je po mojem mnenju, dosti boljša kot Lea... Very Happy A ni Emma, še nekje pela. Se mi zdi, da sem jo še pri eni pesmi videl, pa se sploh ne spomnem... lame... Ker sva jo? haha xD
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitimeNed Jul 11 2010, 18:15

A ni Brittany neka plesalka al nek podobnega? Pač tud drugače. Pa ja, se mi zdi da, mm, a ni nek v enem avtomobilu sedela ko je deževalo pa nekaj pela? Lol, ne vem več. xD
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 8 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 8 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Next