| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 20:55 | |
| Mene pa ni do zdaj res še nikoli opeklo in sem čist presenečena, pa jezna nad tisto hudičevo kremo. Če se pa nebi mazala me pa ziher nebi opeklo. Nevem zakaj mam jaz občutek, da boma sam midve spet tu not pisale. In ja, klepet je ena taka čist luštna temica za sproščanje pa nabijanje postov, če že nimate druge motivacije. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 20:57 | |
| Ej, a misliš da ima krema kakšen vpliv na to? Ker potem se jutr vsekakor ne bom mazala, sam itak je vseeno kaj naredim, ker se mi uspe v vsakem primeru nekako poškodovat ali kaj podobnega. Pa ja, klepet je blazno kul. Jaz zdaj skušam spraviti Julio na tisto luštno lestvico tam na desni strani. Pa piše se mi, ampak nekako ni videti, da bi kdorkoli imel namen kjerkoli karkoli odpisati, tako da, mm. | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 21:12 | |
| Nevem, po mojem ma. Če se pa že mažeš pa faktor 30 maksimalno. Verjemi, preverjena teorija. :S Heh, tista luštna lestvica ob strani je meni zelo všeč. Saj tebi manjka še sam 24 postov! Jaz bi pa rada Trevorja prehitela, ampak mam to nesrečo da prav tak kot jaz zelo rad piše v klepet in vse ostalo, tak da mislim, da bo bolj težka. | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 21:15 | |
| Ne se hecat brez kreme za sončenje punce, sonce je itak ful nevarno. Je pa res da faktor 15 pa več ni več take strašne razlike.. tko mi je vsaj dermatologinja rekla. Če pa vaju opeče pa priporočam kr navaden jogurt fajn ohlajen da si namažeta | |
|
| |
Anastasia Yaxley Profesorica
Število prispevkov : 22 Age : 30 Location : In the middle of nowhere. Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 21:25 | |
| Jogurt pomaga? Ker trenutno sem si pripravljena res vse namazat na opekline, sam da nebi več tak bolelo. ''/ Btw, Katherine, did I already mentioned I love your signature? | |
|
| |
Lyra Speshiloff
Število prispevkov : 7 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 00:31 | |
| Uf... Jst sm zdej pršla z dela. Joj, groza sovražim delat poleti in mam najslabšo možno študetsko službo, ampak kaj ko v našem minaturnem mestecu ni nč druzga za delat. Če kdo še vedno ne ve, delam kot kelnarca. Živa groza, ampak velika motivacija, da končam faks in mi tega ne bo potrebno početi celo življenje In še kobilco mam u sobi. Ne vem če bom dns spala kr se tku bojim teh žuželk. | |
|
| |
Sebastien Lefèvre Profesor
Število prispevkov : 38 Registration date : 20/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 09:42 | |
| Hello folks Groza, sm jaz neham pisat, pa je že čist prazno vse C'mon dajte pisat & Julia, dobiš zdejle odpisan Drugače pa, kako ste? xD Jz sem super. Sam doma + gledam Tudorje najboljša serija ever | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 12:14 | |
| Ohja, Tudorji so zakon. Midve s seko sma tudi same doma, pa gledama Princ iz Bel Aira. Will Smith je car, pa naj bo kakorkoli. Drgač pa nisi sam ti kriv, zgleda da majo tile tanovi vsi fobijo pred Klepetom. In ker so dvojni posti prepovedani ta bjutiful tema sameva. | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 13:16 | |
| - Anastasia Yaxley je napisal/a:
- Jogurt pomaga? Ker trenutno sem si pripravljena res vse namazat na opekline, sam da nebi več tak bolelo. ''/
Btw, Katherine, did I already mentioned I love your signature?
Meni ja. Vsaj hladil ti bo če ne kaj drugega in hvala btw. od kod ste kaj ljudje? jaz iščem kakšnega prijatelja ali prijateljico s primorske da se ji malo ošunjam na obisk, tu na štajerskem je totalno prevroče | |
|
| |
Sebastien Lefèvre Profesor
Število prispevkov : 38 Registration date : 20/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 17:29 | |
| Pa res vse umre brez mene? xD Drugače pa jz sem s primorske, čeprav je kraj bolj notranjsko/gorenjski/primorski Ostali? *čeprav večinoma vem* Pri nas, je pa prav hladno | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 17:37 | |
| ah jaz bi enga čisto z obale.. pomožnosti, da se z balkona vidi morje tako da anyone? sicer pa svoje štajerske ne bi zamenjala za nič drugega razen za morje v teh vročih dne, to pa ja je še kdo iz maribora ali okolice? in ja očitno se res nikomur ni za pisat v to temo ^^ | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 18:24 | |
| Iz mojega balkona lahko vidiš hrib. Iz drugega balkona lahko vidiš eno goro. Torej ne, jaz nisem potencialen kandidat. Home, sweet home. Sem že omenila da ne maram toplic? Opeklo me je, po nosu. Vsake pol ure sem se mazala s tisto kremo, ampak ni kaj veliko pomagalo. In desna noga me peče. Kar je precej neprijetno, god damn it! | |
|
| |
Anastasia Yaxley Profesorica
Število prispevkov : 22 Age : 30 Location : In the middle of nowhere. Registration date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jul 23 2010, 20:24 | |
| Jaz mam tudi nos čist rdeč, tak da se rajši izogibam vsem odsevnim površinam. Ker če se vidim se počutim kot Rudolf. Drgač pa, jaz sem širša okolica Ptuja, med šolskim letom pa tista bajta nasproti 3. gimnazije in Serša v Mariboru. Dijaški pač. Z mojga balkona pa vidiš ogromno hribov. In mi je všeč in ne menjam štajerske za nobeno primorsko. Sicer sem pa s haloz in tu se, če nam je vroče, skrijemo v klet. In kako se kaj ostali počutite po tem prečudovitem dnevu? | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 24 2010, 09:11 | |
| Dežek pa shladilo se je. juhuhu v dijaških pri fontani si Anastasia? Kam paa drugače v šolo hodiš če smem vprašat? mi pa nimamo balkona, smo slabi očitno. haha | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 24 2010, 10:26 | |
| Nenene. Mi smo v dijaškem na izredni lokaciji, Strossmayerjeva. Pri Lastovki, če veš kje je. Drgač pa Škofijska. Eh, mi mamo balkon sam zato, da lahko grem jaz vsak dan gor rože zalivat. Pa za čist nič druga. Aja, poleti je koš na balkonu, da mravle ne okupirajo dnevne sobe. & ja, današnje vreme je super. Tak, malo deža, malo pa ne, da lahko malo z hiše pogledaš. Pa temperature so še kar znosne, čeprav meni je še vedno vroče. | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 24 2010, 10:44 | |
| Aja? Sploh nisem vedla da je tam dijaški. Pol pa sma itak sosedi Ker letnik pa si? Pri nas pa je že prav hladno 18 stopinj, ful je fajn | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 24 2010, 10:48 | |
| v bistvu ni lih dijaški, sam našega bi naj prenavljali, tak da smo na izredni lokaciji. fertik q. letnik, tak da sem od septembra naprej 2. Ti? Jaz pojma nimam kolko stopinj mamo, ampak hodim okoli z majco na naramnice in mi je prav fajn. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 25 2010, 21:41 | |
| Kaj pa je to cel dan nobenga sporočila v klepetu? Sreča da sem se vrnil iz morja Pozdravljeni vsi, kako smo kaj ? Jaz še rahlo utrujen od morja ampak blo je fino tako, da se ne pritožujem Aja pa tisitim, katerim moram še kaj odgovorit prosim sporočite na ZS;) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 25 2010, 21:51 | |
| Ohja, končno.! Ker zdaj bo (upam) nekdo vsaj v klepetu pisal, da mam jaz kaj za odpisat pol. Dvojnih postov pa mi ni za pisat. Blah, jaz sem lih z ene celodnevne žurke in ja, počutim se rahlo omotično. Mislim, da se bom počaaasi odpravla spat, sam kaj, če se mi pa totalno ne da... Jutri grem pa za cel dan na lepše, končno. Happy, happy, happy, happy. Čeprav verjamem, da mi bo zjutraj glava hotla eksplodirat, ampak pozabimo zdaj to. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 25 2010, 21:55 | |
| Omotičnost je fina zadeva, sam muca (beri tiger ) ko ti zjutr po glavi hodi, tist pa ni naj bol fini Js sem bil cel teden skup mal omotičn, sam tigr je na srečo ostal v kletki, sej veš klin se z klinom zbija, jutr zjutri nadaljuj pa ti bo ok In kam na lepše pa greš? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 25 2010, 21:58 | |
| Jaz mam eno tako srečo, da mi, ne glede na to kak fejst sem omotična zjutraj sam malo po glavi razbija. In to pol hitro mine in sem kot nova (bolj ali manj) Sam ta ideja pa res ni slaba. Všeč mi je, bomo vidli če bo delovalo. Drgač pa pojma nimam. Nekam se bomo odpelali s familijo. Misli smo sicer it na Bled za 2 dni, ampak mamo nekaj gostilni podobnega doma in majo eni pri nas v torek sedmino, tak da nebo nič s tega. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 25 2010, 22:04 | |
| No tud jaz mam to srečo, da glavoboli niso preveč navezani na alkohol in me po pitju spremljajo le občasni nepijetni občutki v trebuhu, drugače pa mi je pitje očitno v krvi Poslušaj ti nas izkušene pivce, 100% uspeh ( v primeru nezaželjenih težav se zglasite pri zdravniku ali farmacevtu ) uuuuu Road trip to je zmeri zakon Mah včasih je še boljše tako če pride kaj vmes in je pol vse spontano in še tok bolj zanimivo Drugač pa šibam js počasi spavat, ker jutr delam tako da ... se beremo spet jutri ufff kir dolg post, kod bo to bral | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 25 2010, 22:09 | |
| Post sploh ni dolg, in mimogrede, jaz sem ga prebrala. Ohja, ziher bomo se kaj zanimivega spomnli in bo najjače. Kot ponavadi, mam hvalabogu eno tako specialno familijo. Drgač grem pa jaz tudi spat, tipke so mi začele malo plesat pred očmi. Uživajte in se vidimo nekje okoli jutri zvečer. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 11:50 | |
| No ljudje kako smo kaj? Kje se skrivate? Jaz se odpravljam počasi delat in se mi res ne da ... te popoldanske službe me ubijajo, ker se mi zdi da nimam nič od dneva:) Kaj boste pa ostali delali celo popoldne? | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jul 26 2010, 11:54 | |
| Huh jaz pa mam danes razgovor za en super job in sem čisto živčna.. ga mam pa ob 7 zvečer, kar mi je res čudno, ampak ok plačo obljubljajo bajno, tako da se nimam kaj za pritoževat ^^
Kje pa delaš Ray? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|