Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Klepet - Page 24 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Klepet - Page 24 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Klepet - Page 24 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Klepet - Page 24 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Klepet - Page 24 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Klepet - Page 24 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Klepet

Go down 
+33
Alex H. Cullen
Zara McGrady
Emilie Mathers
Jasper E. Smith
Nick Miller
Caitlin Bown
Nathaniel Tonkins
Jack Lynch
Aimi Aya Izumi
Sebastien Lefèvre
Emmanuelle Depau
Anastasia Yaxley
Lux Blackmore
Rose Rodriguez
Theodora Brontë
Persephone Pale
Lacuna Coil
Bellatrix Black (nekdanja
Maxwell McGreyson
Niccolette Parkinson
Adriana Rowle
Lana James
Alex Dibbel
Trevor Dearborn
Katherine Black
Lyra Speshiloff
Arisha Dunggray
Amon Amarth
Natalie Caldwell
Alexis Green
Ray Shadow
Albus Dumbledore
Julia Waldor
37 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Next
AvtorSporočilo
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeČet Jul 22 2010, 20:55

Mene pa ni do zdaj res še nikoli opeklo in sem čist presenečena, pa jezna nad tisto hudičevo kremo. Če se pa nebi mazala me pa ziher nebi opeklo. Razz

Nevem zakaj mam jaz občutek, da boma sam midve spet tu not pisale. Klepet - Page 24 801468
In ja, klepet je ena taka čist luštna temica za sproščanje pa nabijanje postov, če že nimate druge motivacije. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeČet Jul 22 2010, 20:57

Ej, a misliš da ima krema kakšen vpliv na to? Ker potem se jutr vsekakor ne bom mazala, sam itak je vseeno kaj naredim, ker se mi uspe v vsakem primeru nekako poškodovat ali kaj podobnega. Klepet - Page 24 920239

Pa ja, klepet je blazno kul. Jaz zdaj skušam spraviti Julio na tisto luštno lestvico tam na desni strani. Razz Pa piše se mi, ampak nekako ni videti, da bi kdorkoli imel namen kjerkoli karkoli odpisati, tako da, mm. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeČet Jul 22 2010, 21:12

Nevem, po mojem ma. Very Happy Če se pa že mažeš pa faktor 30 maksimalno. Verjemi, preverjena teorija. :S

Heh, tista luštna lestvica ob strani je meni zelo všeč. Very Happy
Saj tebi manjka še sam 24 postov! Jaz bi pa rada Trevorja prehitela, ampak mam to nesrečo da prav tak kot jaz zelo rad piše v klepet in vse ostalo, tak da mislim, da bo bolj težka. Klepet - Page 24 228867
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Število prispevkov : 33
Registration date : 09/07/2010

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeČet Jul 22 2010, 21:15

Ne se hecat brez kreme za sončenje punce, sonce je itak ful nevarno. Je pa res da faktor 15 pa več ni več take strašne razlike.. tko mi je vsaj dermatologinja rekla. Smile Če pa vaju opeče pa priporočam kr navaden jogurt fajn ohlajen da si namažeta Wink
Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Število prispevkov : 22
Registration date : 17/07/2010

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeČet Jul 22 2010, 21:25

Jogurt pomaga? Ker trenutno sem si pripravljena res vse namazat na opekline, sam da nebi več tak bolelo. ''/

Btw, Katherine, did I already mentioned I love your signature?
Klepet - Page 24 962130
Nazaj na vrh Go down
Lyra Speshiloff

Lyra Speshiloff

Število prispevkov : 7

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 00:31

Uf... Jst sm zdej pršla z dela. Joj, groza sovražim delat poleti in mam najslabšo možno študetsko službo, ampak kaj ko v našem minaturnem mestecu ni nč druzga za delat. Če kdo še vedno ne ve, delam kot kelnarca. Živa groza, ampak velika motivacija, da končam faks in mi tega ne bo potrebno početi celo življenje Very Happy
In še kobilco mam u sobi. Sad Ne vem če bom dns spala kr se tku bojim teh žuželk. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sebastien Lefèvre
Profesor
Profesor
Sebastien Lefèvre

Število prispevkov : 38
Registration date : 20/07/2010

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 09:42

Hello folks Very Happy
Groza, sm jaz neham pisat, pa je že čist prazno vse Very Happy C'mon dajte pisat Smile & Julia, dobiš zdejle odpisan Wink
Drugače pa, kako ste? xD
Jz sem super. Sam doma + gledam Tudorje Klepet - Page 24 962130 najboljša serija ever Very Happy

Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 12:14

Ohja, Tudorji so zakon. Klepet - Page 24 962130

Midve s seko sma tudi same doma, pa gledama Princ iz Bel Aira. Klepet - Page 24 801468 Will Smith je car, pa naj bo kakorkoli. Razz

Drgač pa nisi sam ti kriv, zgleda da majo tile tanovi vsi fobijo pred Klepetom. Sad In ker so dvojni posti prepovedani ta bjutiful tema sameva. Razz
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 13:16

Anastasia Yaxley je napisal/a:
Jogurt pomaga? Ker trenutno sem si pripravljena res vse namazat na opekline, sam da nebi več tak bolelo. ''/

Btw, Katherine, did I already mentioned I love your signature?
Klepet - Page 24 962130

Meni ja. Vsaj hladil ti bo če ne kaj drugega Very Happy
in hvala Klepet - Page 24 962130

btw. od kod ste kaj ljudje? jaz iščem kakšnega prijatelja ali prijateljico s primorske da se ji malo ošunjam na obisk, tu na štajerskem je totalno prevroče Razz
Nazaj na vrh Go down
Sebastien Lefèvre
Profesor
Profesor
Sebastien Lefèvre

Število prispevkov : 38
Registration date : 20/07/2010

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 17:29

Pa res vse umre brez mene? xD

Drugače pa jz sem s primorske, čeprav je kraj bolj notranjsko/gorenjski/primorski Very Happy Ostali? *čeprav večinoma vem*
Pri nas, je pa prav hladno Smile
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 17:37

ah jaz bi enga čisto z obale.. pomožnosti, da se z balkona vidi morje Razz tako da anyone?
sicer pa svoje štajerske ne bi zamenjala za nič drugega razen za morje v teh vročih dne, to pa ja Very Happy je še kdo iz maribora ali okolice?

in ja očitno se res nikomur ni za pisat v to temo ^^
Nazaj na vrh Go down
Julia Waldor
Gryfondom
Gryfondom
Julia Waldor

Število prispevkov : 334
Registration date : 07/07/2010

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 18:24

Iz mojega balkona lahko vidiš hrib. Iz drugega balkona lahko vidiš eno goro. Torej ne, jaz nisem potencialen kandidat. Very Happy

Home, sweet home. Sem že omenila da ne maram toplic? Opeklo me je, po nosu. Vsake pol ure sem se mazala s tisto kremo, ampak ni kaj veliko pomagalo. In desna noga me peče. Kar je precej neprijetno, god damn it! Klepet - Page 24 796419

Nazaj na vrh Go down
Anastasia Yaxley
Profesorica
Profesorica
Anastasia Yaxley

Število prispevkov : 22
Registration date : 17/07/2010

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePet Jul 23 2010, 20:24

Jaz mam tudi nos čist rdeč, tak da se rajši izogibam vsem odsevnim površinam. Ker če se vidim se počutim kot Rudolf. rendeer

Drgač pa, jaz sem širša okolica Ptuja, med šolskim letom pa tista bajta nasproti 3. gimnazije in Serša v Mariboru. Razz Dijaški pač. Klepet - Page 24 899738

Z mojga balkona pa vidiš ogromno hribov. In mi je všeč in ne menjam štajerske za nobeno primorsko. Razz Sicer sem pa s haloz in tu se, če nam je vroče, skrijemo v klet. Razz

In kako se kaj ostali počutite po tem prečudovitem dnevu? Klepet - Page 24 962130
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeSob Jul 24 2010, 09:11

Dežek pa shladilo se je. juhuhu Very Happy
v dijaških pri fontani si Anastasia? Kam paa drugače v šolo hodiš če smem vprašat? Very Happy

mi pa nimamo balkona, smo slabi očitno. haha Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeSob Jul 24 2010, 10:26

Nenene. Razz
Mi smo v dijaškem na izredni lokaciji, Strossmayerjeva. Pri Lastovki, če veš kje je. Very Happy
Drgač pa Škofijska. Klepet - Page 24 721789

Eh, mi mamo balkon sam zato, da lahko grem jaz vsak dan gor rože zalivat. Pa za čist nič druga. Aja, poleti je koš na balkonu, da mravle ne okupirajo dnevne sobe. Klepet - Page 24 801468

& ja, današnje vreme je super. Klepet - Page 24 962130
Tak, malo deža, malo pa ne, da lahko malo z hiše pogledaš.
Pa temperature so še kar znosne, čeprav meni je še vedno vroče. Razz
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeSob Jul 24 2010, 10:44

Aja? Sploh nisem vedla da je tam dijaški. Pol pa sma itak sosedi Very Happy
Ker letnik pa si? Razz

Pri nas pa je že prav hladno 18 stopinj, ful je fajn Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeSob Jul 24 2010, 10:48

v bistvu ni lih dijaški, sam našega bi naj prenavljali, tak da smo na izredni lokaciji. Razz
fertik q. letnik, tak da sem od septembra naprej 2. Very Happy
Ti?

Jaz pojma nimam kolko stopinj mamo, ampak hodim okoli z majco na naramnice in mi je prav fajn. Klepet - Page 24 796419
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Jul 25 2010, 21:41

Kaj pa je to cel dan nobenga sporočila v klepetu? Sreča da sem se vrnil iz morja Very Happy

Pozdravljeni vsi, kako smo kaj ? Jaz še rahlo utrujen od morja ampak blo je fino tako, da se ne pritožujem Razz

Aja pa tisitim, katerim moram še kaj odgovorit prosim sporočite na ZS;)
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Jul 25 2010, 21:51

Ohja, končno.! Ker zdaj bo (upam) nekdo vsaj v klepetu pisal, da mam jaz kaj za odpisat pol. Razz
Dvojnih postov pa mi ni za pisat. Klepet - Page 24 801468

Blah, jaz sem lih z ene celodnevne žurke in ja, počutim se rahlo omotično. Mislim, da se bom počaaasi odpravla spat, sam kaj, če se mi pa totalno ne da... Klepet - Page 24 796419

Jutri grem pa za cel dan na lepše, končno. Very Happy
Happy, happy, happy, happy.
Čeprav verjamem, da mi bo zjutraj glava hotla eksplodirat, ampak pozabimo zdaj to. Klepet - Page 24 720641
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Jul 25 2010, 21:55

Omotičnost je fina zadeva, sam muca (beri tiger Razz ) ko ti zjutr po glavi hodi, tist pa ni naj bol fini Very Happy

Js sem bil cel teden skup mal omotičn, sam tigr je na srečo ostal v kletki, sej veš klin se z klinom zbija, jutr zjutri nadaljuj pa ti bo ok Razz

In kam na lepše pa greš?
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Jul 25 2010, 21:58

Jaz mam eno tako srečo, da mi, ne glede na to kak fejst sem omotična zjutraj sam malo po glavi razbija. Razz In to pol hitro mine in sem kot nova (bolj ali manj) Klepet - Page 24 801468

Sam ta ideja pa res ni slaba. Very Happy Všeč mi je, bomo vidli če bo delovalo. Klepet - Page 24 720641

Drgač pa pojma nimam.
Nekam se bomo odpelali s familijo.
Misli smo sicer it na Bled za 2 dni, ampak mamo nekaj gostilni podobnega doma in majo eni pri nas v torek sedmino, tak da nebo nič s tega. Sad
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Jul 25 2010, 22:04

No tud jaz mam to srečo, da glavoboli niso preveč navezani na alkohol in me po pitju spremljajo le občasni nepijetni občutki v trebuhu, drugače pa mi je pitje očitno v krvi Razz

Poslušaj ti nas izkušene pivce, 100% uspeh Very Happy (v primeru nezaželjenih težav se zglasite pri zdravniku ali farmacevtu Razz)

uuuuu Road trip to je zmeri zakon Smile Mah včasih je še boljše tako če pride kaj vmes in je pol vse spontano in še tok bolj zanimivo Wink

Drugač pa šibam js počasi spavat, ker jutr delam tako da ... se beremo spet jutri Wink ufff kir dolg post, kod bo to bral Klepet - Page 24 Icon_question Klepet - Page 24 Icon_surprised Klepet - Page 24 Icon_lol
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimeNed Jul 25 2010, 22:09

Post sploh ni dolg, in mimogrede, jaz sem ga prebrala. Razz

Ohja, ziher bomo se kaj zanimivega spomnli in bo najjače. Very Happy
Kot ponavadi, mam hvalabogu eno tako specialno familijo. Klepet - Page 24 720641

Drgač grem pa jaz tudi spat, tipke so mi začele malo plesat pred očmi. Very Happy
Uživajte in se vidimo nekje okoli jutri zvečer.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 11:50

No ljudje kako smo kaj? Kje se skrivate? Very Happy

Jaz se odpravljam počasi delat in se mi res ne da ... te popoldanske službe me ubijajo, ker se mi zdi da nimam nič od dneva:)

Kaj boste pa ostali delali celo popoldne?
Nazaj na vrh Go down
Katherine Black
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Black

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitimePon Jul 26 2010, 11:54

Huh jaz pa mam danes razgovor za en super job in sem čisto živčna.. ga mam pa ob 7 zvečer, kar mi je res čudno, ampak ok plačo obljubljajo bajno, tako da se nimam kaj za pritoževat ^^

Kje pa delaš Ray?
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 24 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 24 od 43Pojdi na stran : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Next