| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sebastien Lefèvre Profesor
Število prispevkov : 38 Registration date : 20/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 20 2010, 19:28 | |
| So sad, but so true Pplz pridružte se debati Haha. Še vedno čist samozavestna/obsedena z svojo frizuro | |
|
| |
Emmanuelle Depau Šolska zdravnica
Število prispevkov : 23 Registration date : 16/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 20 2010, 19:34 | |
| Ja pa ne no, ti ne razumeš. Moja frizura je res krasna.^^ Jasno, torej ljudje, kaj počnete? | |
|
| |
Alex Dibbel Gryfondom
Število prispevkov : 37 Age : 30 Registration date : 10/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 20 2010, 20:39 | |
| Ma lih pršu iz kina... sm gledal Street Dance 3D... legendarno... Ostali? | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jul 20 2010, 22:10 | |
| s sestrično sma ravnokar zaključle štiriurno debato o tipih. Je čudno, če se počutim, kot da bi me lihkar povozu vlak? Ampak ja, zdaj sem vsaj zopet na tekočem kar se tiče njenega ljubezenskega živlenja. Pa saj ne, da je tak zanimivo in se ji dogaja, da sem tak dolgo poslušala. Punca pač rada govori, kaj moreš. Se pa ravno odpravljam spat ker me jutri čakajo utrujajoči šopingi. but hey, worl looks much better when you have your credit card in your bag. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 17:46 | |
| A je tuki še kdo živ? Čeprav je že res, da me dns ni blo čist nič gor, but what can i do, if my silly folks decided i should get a job. Lame! Kko ste? | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 17:57 | |
| Precej brez življenja. Ampak še vedno imam najboljšo frizuro na svetu, zato je to okej.^^ Dejansko smo že nekje na sredini počitnic, ane? Sam da jaz nočem mislit na to, ker je to precej depresivna misel. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:02 | |
| Agree. Tud jaz, trenutno čist zdolgočasen&depresiven. Haha, we know that, but no way, that you have better hair, than me xD Ma, men se zdi pa super, da bo konec počitnic. Komaj čakam septemtember, da bom spet med ljudmi, ne bo več tako vroče, ter bo nasplošno super | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:03 | |
| Jaaa pa saj vem da bo blazno kul, ampak meni spanje in prosti čas in nobene nuje po učenju pomeni preprosto preveč, da bi lahko kar tako komaj čakala friggin september. In oh, vsekakor imam boljšo frizuro kot ti. Danes imam irokezo! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:07 | |
| No, tebi že, ker ne živiš bogu za hrbtom, tvoji sosedi pa niso samo eni neumni sadistični retardiranci. xD Sometimes, I just want to kill them. They are like so dumb, mislem kdo misle, da je frajer, če se vozi s kolesom, in dela; Brumm (ne vem, kako se napiše) XD Haha. Really. Zanimivo, jz bi jo tud, sam mi ne paše | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:10 | |
| Ne, resno, ne veš kako se napiše bruuuum? Lol, zdaj pa se prav smejim na ves glas. Moji sosedi niso kje v bližini - eni so čez cesto, drugi pa čez vodo. In sem še kar bogu za hrbtom, dejansko, ampak dobro. A vidiš? Meni pa paše vse. Moja čupa je bolš, no doubt. | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:21 | |
| Joj, klepetulje Zakaj kdo kakšnega RPGja ne zaštarta? Tako vam je pa vsem dolgčas in vsi samo komaj čakate, da bo spet šola. Jaz ne čakam, da bo spet šola. XD Ko bi bilo vsaj še nekaj mesecev do septembra, bi bilo zakon. Saj se da z ljudmi dobiti tudi izven šole. Vročino pa se tudi da premagati d^_^b | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:38 | |
| Bruuum? xD How the fuc* didn't i know that Sj jz&Elle, sva enega, in sedaj čaka da odpišem. Sam se danes, čisto preveč brez energije, utrujen, ter brez domišljije, da ne spravim skupaj čisto nič pametnega. In katere šole, obiskujete vsi, ki jih ne marate? | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:42 | |
| Ja, nekateri čakamo na odgovore. In bi z veseljem pisali, ampak nekateri ljudje brez energije nimajo usmiljenja do tistih, ki imajo ogromno energije. Daaaj no, Bastiii, odpiši danes.^^ In gimnazija, menda. In ni nujno bruuum. Odvisno. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:46 | |
| I'll try. Vendar opažam, da so moji posti zadnje čase vse slabši. Kaj morem, starejši postajam Gimnazija? Hate it. Drugače pa farmacevtska | |
|
| |
Aimi Aya Izumi
Število prispevkov : 7 Registration date : 21/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:47 | |
| Ooo... Nekdo spremenil sliko... XD Lepo lepo... | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:48 | |
| Farmacevtska? Wow, dejansko ne poznam nikogar, ki bi hodil tja. Ampak deluje precej kemijsko. Ja pa daj no, saj so čist kul. Meni se zdi da so vedno boljši.^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:49 | |
| Kdo? xD Sry, i was blond Ja, deluje kemijsko, fizijsko & biologično. Gosh, kok dumb se to sliši | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:53 | |
| Ja kdo kaj, ha? Jaz sem blond in še jaz vem, kdo je spremenil sliko. | |
|
| |
Aimi Aya Izumi
Število prispevkov : 7 Registration date : 21/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 18:54 | |
| Julia lol? ._. Dobro jutro ^^'' Sm že misla da me ignorirata ~.~! | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jul 21 2010, 21:53 | |
| dooh, vidva s temi vajnimi kregi o frizurah. evo, Julia je kul, ker je blond, Sebastien je car ker je rdeč, jaz sem pa awesome ker sem rdeča in blond. konec debate. In ok, jaz sem dojela za sliko pa me cel dan ni blo gor. sam vam gre pa nekam slabo to spammanje zadnje čase. zgleda, da rabite okrepitve. Btw, gimnazija rulz. Sploh Mariborske so tabolše, razen 3. A so temperature pri vas še kar normalne al že žge? | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 08:12 | |
| - Niccolette Parkinson je napisal/a:
Btw, gimnazija rulz. Sploh Mariborske so tabolše, razen 3.
aam dekle si vredu ti drugač? prosim zadržite se z žaljenjem moje gimnazije, ker ob tem pa totalno znorim tretja je itak malo jača nismo neki celi zategnjeni in samovšečni na njej to pa je res ja in drugače kako kaj? sem ravno iz počitnic in bi šla še kr nazaj ker je bla družba tabolša. ampak ja zdaj bo treba malo še doma trpet da se kolegi vrnejo s počitnic ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 08:51 | |
| v bistvu mam pol zgleda tako nesrečo, da poznam sam take ljudi iz tretje, ki bi jih z veseljem zbrisala s spomina. Na žalost, ampak če ti praviš da je ok, pol bo že držalo. Jaz pa sploh nevem, če bom letos prišla do morja. In to mi ni niti najmanj všeč. Ker sje mami nekaj obljublala Italijo, zdaj pa menda še kampirat nebomo šli. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 20:36 | |
| Ej, že cel dan ni nihče pisal sem. Skoraj - ampak to je že neke vrste rekord.^^ Torej ljudje, kako ste kaj? Jaz letos vsekakor ne grem na morje. Še sreča. Ampak me zato jutri spet vlečejo v toplice, friggin yay. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 20:46 | |
| Jaz sem pa lihkar s toplic, opečena kot nevem kaj. mislim, kje je tu logika? Botra nas je vsake pol ure silila, da smo se mazali s kremo za sončenje faktor 50, jaz sem pa rdeča kot lubenica. Not fair.! Drugače pa, jaz sem spet doma in mi je prav všeč. Če odštejem, da sma se s sestro po 5 minutah spet skregale. ''/ ampak ja, life is a bitch. Kaj pa ostali? | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jul 22 2010, 20:52 | |
| Ne vem zakaj imam občutek da bom spet edina odgovorila. C'mon people, saj chat ni tako slaba tema. Oh, groza. Sam da mam jaz letos očitno srečo - ni me še opeklo. Lani me je tako močno da se mi je nos še cele počitnice luščil, groza. Pa še komarji me letos pustijo na miru. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|