| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 03 2008, 13:20 | |
| kje nej bi pa Snape leteu brez metle? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 03 2008, 14:29 | |
| glede tega smo mel govora nasploh maga smo se eni pritožval, da je lahko kr usak bedak mag že sam s tem d si v podpis napiše JAZ BITI MAG VSEMOGOČNI BOJTE SE ME
pol smo neki hotl uvest...oziroma če se ne motim smo v pravila napisal, da se je za maga le treba potrudt, neki spisat, opisat kako si staknu to sposobnost...glede teh, k majo pa to že v knjigi... to je pa druga štorija
mislm, da majo oni kr pravico, da pol to tud kle uporbajo, bi blo pa fajn, če ne druzga si saj zmislt, kako je tist lik iz knige do tega pršu sam itk te glavni liki ne pišejo več tko da...
če se odločiš za ''letečega brez metle'' bo mogu definitivno sak napisat kako mu je za vraga to uspel |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 03 2008, 20:34 | |
| "odšla sem, in skočila iz astronomskega stolpa. Letela sem brez metle dokler nisem padla na tla. " evo:D pa lahk letim | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 04 2008, 19:31 | |
| hehe Avisl Lol Pač to za letenje koker sem js prebral Svetine smrti (samo v angleščini sicer) sem zasledil da Snape in Voldemort (Mrlaknstain) lahko letata brez metle le s pomočjo črne magije, kao na nekem oblaku al neki podobnega. Mislim da je bilo jasno napisano ( Ko Snape zbeži iz grada in Machudrova pove Harryju) da je za letenje potrebno znanje črne magije in to zmorejo samo zelo sposobni čarobniki, tako da tole letenje ni najbolj primerno za čarovnike na bradavičarki ki še nikakor niso sposobni upravlajti tako veliki čarovnij. Pač samo moje mnenje mogoč pa nisem dost dobro prebral Morem še prevod tut poskusit :p | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 04 2008, 23:27 | |
| aja... točno tip skoči skozi okn.
dejansko je bil tale snjep eden tabolih čarovnikov. in pol ga rowlingova fenta...
me zanima kakšn je prevod. čeprov se mi zdi mal škoda dnarja za knigo... sm pač gorenc po duši in krvi. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Mar 05 2008, 16:34 | |
| ej Avisna na kerm faksu si že ti? pa a poznaš koga k bi na FDV študiru Kulturologijo? pač čist tko prašam |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Mar 05 2008, 19:13 | |
| ne, ne poznam nobenga s FDV... drgač pa pravjo o FDV: da tm lahk padš sam po štengah pa da je najtežji predmet kateder | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Mar 05 2008, 20:14 | |
| No nebi žalila FDV-ja ko tja verjetno grem js ko drugam nebom sprejet Res pa je da bom verjetno ga dav na 3 mesto | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Mar 05 2008, 22:20 | |
| tko pravjo je pa faks ful uštiman... napram kaki filozofski k je prov ena lukna. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Mar 07 2008, 11:26 | |
| Lupin kere so pa tvoje druge željene šole oz. faksi? pa kero smer bi zbrou če bi šu na FDV? |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Mar 07 2008, 20:21 | |
| hm prva želja je Varstvoslovje - Fakulteta za varnostne vede (Lj) druga Socialno delo (tut Lj) sam še nisem čist prepričan mam do juter do polnoči čas da spremenim. Tretja pa FDV_ Obramboslovje (bol zato ker je malo majnša omejitev in bom mogoč lažje prišel zraven, samo razmišljam da bi zamenjal z ekonomijo ) | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Mar 08 2008, 09:29 | |
| Ej pa kaj je zdej s tem forumom? Sm mislna da je šu v 3PM ampak dons pa glih neki kliknem pa vidn da se spet piše.... A bo zdej al ne bo? Jst tut grem na filofaks. Medjezikovno posredovanje; angleščina-nemščina-slovenščina. In sm zdej začela kao mal se ukvarjat s svojo porazno nemščino. Sm si v knjižnci sposodla Disneyeve pravljice. Diesen Abend konnte Wendy nicht einschlafen, ja. A gre kdo v Planico drug vikend? | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Mar 08 2008, 10:07 | |
| Admini se zdaj pogovarjamo o usodi tega foruma in zmenili smo se, da se bomo to leto, ki traja mirno pripeljali do konca. Kakšnih večjih dogodkov v tem času ne bo, bo pa bolj običajno šolsko življenje. Junija nekje bi se naj ta zgodba končala in potem se bomo lotili izdelave nove zgodbe, o kateri je bilo podanih že kar nekaj dobrih predlogov v Admin kotičku in zamisli bomo razvijali do poletja dalje, tedaj pa se bo torej začela ta prenova, ker bo največ časa in med počitnicami se bo že lahko začela že tudi nova zgodba. Jaz pa še ne vem, kam bom šel, mogoče na geografijo, čeprav me nekatere druge stvari še tudi mikajo. Kaj pa pomeni FDV? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Mar 08 2008, 16:17 | |
| Fkulteta za družbene vede. Bella is back! yea! čedali več nas je. Ja, Admini smo pridni pa delamo ko črne žvine ... no, to lih ne, pridni smo pa res. FF je kr uredu Sam faks je ena lukna. ZAčetk akademskega leta je vedno kasnje kt drgje. mi smo začel predavanja s 14 dni zamude, k so še klimo na faksu rihtal... k pa še zdej učasih ne dela | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Mar 08 2008, 19:22 | |
| lol jz sm pa vsa vesela da saj okvirno oz. skor zazih vem kaj it študirat pa mam in back up plane itd. tko da ja jeeej bo gdo gledu Gejšo k bo na Popu zdjzdj |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Mar 08 2008, 20:07 | |
| jest jo bom! Drgač grem pa jest na pravno al pa na ekonomsko! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Mar 08 2008, 22:50 | |
| no ja sicer eni k mamo še čs se itk lohk še nevem kok spremeni v tem času jz sm že od mejhnga pravla d bi bla odvetnca pa če bi mogla zdj zbirat bi čist neki druzga zbrala heh |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Mar 09 2008, 10:06 | |
| jest sm tud pomislu na vse mogočne poklice: zdravnik, psiholog, učitelj.. Sam zaenkrat mi je še najboli odvetnik al pa kakšn ekonomist, bi pr fotru delal, ka ma svojo firmo. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Mar 09 2008, 12:22 | |
| Jst bi pa rada na kaki gimnazijislovenščino učila... čeprov me vsake tolk cajta prime, dabi šla v Rim v en atelje delat. zdej sm skor sigurna da bom šla... mogoče sam za par mescov... če me bo uzeu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Mar 09 2008, 13:33 | |
| Dandanes lohk že usak bizgec firmo odpre... je pa pol odvisn od njega kaj bo naredu iz nje... pa sori nism s tem misnla tvojga fotra Rodolphus... sicr pa ja kako firmo pa ma tvoj fotr ekonomist? |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 13:24 | |
| Ma podjetje - za gradbena dela(neki tazga), drgač pa, mu morem že zdej račune uštimavat(je full čudn človk), pa vplačujem,..... Na računalniku mamo bančni račun, prej je moja starejša sestra to delala, zdej pa jest. | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 14:08 | |
| Bella is back Je tako. Sj nikol ni zares šla, samo mal je blo abstiniranja. In Bella bi pisaaaaaaalaaaaaa, sam kaj ko nj bi se zdej neki zaklepal pa svašta, sj ne vem točno sam uni vaši strogozaupni adminski pogovori bi bli lahko mal bl javni, da tut tisti na nižjem položaju vemo, kaj se sploh dogaja. IIIII kok mi je pritisk dviglno, ena bejba je na enem forumu RPG PREKOPIRALA IN S TEM OSEBNO ZLORABILA MOJ OPIS OD BELLE IN GA SAM MAL PRIREDILA ZA SVOJ LIK!!!!! da človk prov popi*di ko to vidi ej.... Svašta. Kok je še do počitnc??? 7 tednov??? fffffaaaak. Jst bom pa po poklicu visoko kvalificirana prevajalka. In bom žvela nekje v Ameriki v eni zjebani kočici na peščeni plaži s svojim sanjskim izbrancem in prevajala knjige iz angleščine/nemščine v slovenščino in se bom mela super fajn. (optimistka) A gre kdo v Planico? | |
|
| |
| |
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 15:50 | |
| Pa saj vidite dovolj in obveščeni ste tudi o dovolj zadevah. Ne vem, kaj ni jasno zdaj? V obvestilih piše pač, da bomo to šolsko leto, (zdaj je v RPGju februar) mirno zvozili do konca, se pravi do junija, (takrat bo tudi v realnem našem življenju junij). V tem času bo življenje na šoli potekalo bolj mirno, brez večjih dogodkov, lahko sicer potekajo še krožki in zabave, a kaj večjega ne bo več in vi lahko pišete kjerkoli v šoli. Poleti bomo začeli administratorji in moderatorji z prenovo ter do avgusta verjetno že vse naredili, ter ponovno odprli RPG, kjer se bo zgodba začenjala z novim šolskim letom na Bradavičarki. Takrat bo marsikaj drugače in novi čarovniški kraji bodo odprti, a zdaj niso potrebni, saj se drugje nič ne dogaja, zato so zaklenjeni. O vsem važnem boste obveščeni in vaši predlogi za novo obliko foruma so zaželjeni, a dokler ni vse porečeno med admini, je karkoli brezveze objavljati. Lahko pa povem edino to, da kaže, da bo veliko bolj pestro, kot je bilo do zdaj. Kopirati pa je itak najlažje, tako da tudi mene razjezi, če kje vidim kaj takega. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 18:21 | |
| kaj.... nene... jz sem razumela, da bomo mi vse do poletnih počitnic meli že zrihtalo, da bo folk med počitncami, kadar je največji naval, saj ni obveznosti pa šole, lepo pisal in se imel fajn
zakaj neki bi mi do avgusta to nardil, k bo pa po njem 0,00005% človečkov na forumu enkrat na dva mesca napisal 4 stavke pa drgač sem jz predlagala, da bi se vsii člani pogovarjali o prenovi foruma in bi nam tud navadni igralci povedal svoje mnenje in ideje, tko bomo vsaj vedeli kaj jim bo v veselje pisati sam ste pol v admin kotičku začel pisat, nvm no men itk dol visi sam lepo bi pa blo, pa po tem k sm vam še enkrt rekla, da pa bi raj vsi obiskovalci tega foruma prispevali svoje ideje ste me pa ignoriral... ccccc |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
|
| |
| Čvekulja | |
|