| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 14:37 | |
| sam ko svetle strani sploh ni mamo rach pa katharine pa strahija (no, tega tut ce nebi blo ) Hm, sem še koga pozabla? mislm da ne. ker tut profesorji so večinoma "slabi" - recmo do Malfoya Victoria,... jst predlagam, da se dobi še kak član, pol pa dobri skup stopte(ustanovite kakšno društvo) pol se pa lahk tepemo. tko da, če ma kdo kkšnga frenda la pa znanca, k bi tole pisu bi blo fajn. | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 15:08 | |
| Vsi ostali domovi eno društvo, spolzgadovci pa prov posebnega! Pa bi se pol kregal, pa mogoče bojeval.
Moj prijatelj bo mogoče prišel gor!! | |
|
| |
Diggle Dedalus
Število prispevkov : 79 Age : 45 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 15:21 | |
| Pozabla si name!! Zdej se bo Diggle bolj pogosto pojavlal!! Rodolphus pa manj! Pa če pride še Dumbeldor!! Mogoče bo pa svetla stran močnejša. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 15:26 | |
| Bom za Diggla več pisal!! Sam je problem tud v tem da je večina modetorjev odstotna! Ja treh modetorjev že dolgo ni, administratorki pa sta daj edino vidve Avis in Rachel!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 17:42 | |
| Albus dvomim da bo še kej pisal pa mislm da bi mogl prej rzmišlat v smeri da sploh ohranmo forum pol pa o morebitnih bojih med svetlo in temno stranjo - Niccolette Parkinson je napisal/a:
- (Am... an ni point plesa, da se med seboj ne prepoznamo vsi (like Gryfondomovec, drznvraanovec....)??)
sem že rzmišlala o tem, ubistvu je blo za maske namenjen ples v maskah, tale žurka k se pa zdej odvija pa ni nujno da smo v maskah, naprimer Rachel ni, se pa Avis opravičujem, sem čist pozabla, da je najprej napisala, da je v maskah, Rach jo je pa kr tkoj prepoznala, se mi ne da posta prenavlat |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 17:49 | |
| Jest sm zdej v Treh metlah brez maske!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 18:16 | |
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 18:35 | |
| in kak se zdej odvija boj (joke ) Se bosta Katrhrine in Rachel spopadle z nami? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 18:37 | |
| ja seveda, še prej si bova pa obuli baletne copatke pa roza krilce in ti zaplesali v naročju kaj pravš aja pa še glasbeno željo ja to sm pozabla |
|
| |
| |
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 22:31 | |
| stvari postajajo vroče. rach, a ti si bla tista k si se oblekla v zobno vilo! (mislm zarad baletnega krilca pa copatkov... ) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 05 2007, 13:13 | |
| Aja, Kdo piše za NPCja??
Danes je Miklavž! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 05 2007, 15:01 | |
| odvisn za ker npc neki piše Snapy neki pa Vic jp jz sm tista z baletnimi čevlčki pa roza kiklco zdej pa tko froc če boste pridni dobite mandarine če ne pa nč |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 05 2007, 15:05 | |
| haha!!
Aja Rachel, sej si ti napisala za predloge?
Aja, jest menim da bi mogl forum prenovit, ne čist (prispevke zbrisat), ampak da bi tiste uporabnike ki jih že več kot 2 meseca ni gor izbrisal, prej poslal sporočilo. Pol bi pa mal predstavnike mejna (aktivne), pa ekipe!
Sam moj predlog! | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 05 2007, 21:16 | |
| ne ne bomo prispevkov zbrisal. ker jih je večina ful dobro napisanih. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 06 2007, 05:15 | |
| Ja se ne prispevkov, ampak bi moral mal posodobit!! Predstojniki, kukr jest vem niso kej prevč gor!! PA ekipe domov? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 06 2007, 19:25 | |
| a jih rabiš?
sej sploh iz enih domov ni nobenga. kdo nej bo tm predstojnik? | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 06 2007, 19:53 | |
| ja glede victorie dragi moj.. I'm here.. sam da pišem za Luca.. pč nobedn ne pogreša Vic. k jo pa bo, bom pa pisala..
ja cajta je pa mal.. pride post u parku jutr Cissa.. or mjbi nat..
veseuga miklavža!
byebye | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 07 2007, 19:56 | |
| luc! dej grava misva une rože krast. kr začni kr v kabinet od napojev pisat, pa prilezem za tabo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 09 2007, 14:51 | |
| Oi!! Men se zdi da je ta forum že začel propadat!! Jest bom zdej bolj pisal in upam da boste tud ostali! | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 09 2007, 18:17 | |
| Problem tega foruma je, da že dolgo časa počasi umira, čeprav se aktivnost vrača v valovih nazaj. Večji naval bo sigurno spet ob izidu slovenskega prevoda zadnje knjige. Najtežje si je izmisliti ideje, ki so že veliko iztrošene, čeprav se zna še zgoditi kaj stvari. | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 10 2007, 00:57 | |
| Ojoj, kaj se dogaja tuki? Jst sm spet mal nazaj, ker sm nepričakovano zbolela in bom ene 2 dni še doma ostala tko da mam cajt.... Pa tut v šoli se nam je zdej mal umiril tempo, zadnje 3 tedne je blo pa res preklensko, kr verjemte mi. Khem, khem, da si kdo slučajn ne drzne zbrisat mojih prispevkov, ker so bli napisani z mojimi prsti, krvjo in žulji in pretegnjenimi mišicami, kadilskimi pljuči, večina sredi noči ob spremljavi pomanjkanja domišljije tako da respect lepo prosim. xD Za RPG forume so pa obdobja aktivnosti in neaktivnosti itak značilna. iPoda mam. Louis Giuseppe Salvatore. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 11 2007, 12:57 | |
| Admini se bomo posvetovali kako bi forum obnovili. Da bo spet neka zgodba pa to. pa probal bomo dobre pisce nazaj priklicat (sej dost vs je še zmeri tle, sam eni so pa pobegnl) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 14:17 | |
| Mene pa zanima na katerih forumih ste??
Jest delam zdej nov RPG, na temo Harry Potter, sam bo čisto drugačen, kot je ta. Bo pihodnost! | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 17:08 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
|