| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Nov 27 2007, 11:00 | |
| sm vidla ja se mi tnova mal smil |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Nov 27 2007, 11:02 | |
| po praici povedano, men tut. sej jo lahk ti braniš prov režala bi se, če bi avis dobla kej v glavo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Nov 27 2007, 11:04 | |
| lol ti bi mogla s svojim likom držat mdonca no ja če bo prevč tečna pa bo preveč pozornosti zbujala jo bo že kej doletel do tkrt pa izvoli zabavej se |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Nov 27 2007, 11:09 | |
| he he he... done sje en poseben dan ko sme boljpridna kot moj lik k ga igram. dons s prov v formi za strahija pisat. sam k ga nimam kje | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Nov 27 2007, 12:00 | |
| ta nova?
hja, js pa bl mal pišem zadne cajte.. vi mate mal preveč časa, mam občutk.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Nov 27 2007, 17:51 | |
| lol s tem hoče povedat da kok je ona ql ker nima časa, pa kok nas je zabila zdej ne srčece moje, nimamo preveč časa, ga mamo lih tok kt ti sam pač si ga znamo uzet tud za nepomembne stvari in to, draga moja, da si uzemaš čs za nepotrene stvari in se ubadaš s čim kar ni nujno je pa čar mladosti aja da si nav kdo zdej razlagu, da sm hotla napisat, da pa je čar mladosti visenje na netu pojasnla sm na primeru, za katerega to dejstvo ne drži kok je fajn kr neki nakladat omg kera filozofska Avis preveč uplivaš name |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Nov 28 2007, 11:57 | |
| sj nism dojela, razn tist, da ne smeš viset na netu.. bom bla probala.. ja uzet si cajt.. to ni problem, sam pol k ta cajt k ga mam, mi ga kkuj spelejo.. recimo men se zdi blazno nepomembna stvar da pospravm po 1mu letu mojo mizo.. zelo nepomembna stvar, pa me napadajo.. al pa brisat prah s polic.. blazno nepomembno.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Nov 28 2007, 15:27 | |
| |
|
| |
Katharine Watson
Število prispevkov : 32 Registration date : 19/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Nov 28 2007, 16:32 | |
| | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 01 2007, 10:25 | |
| kaj se usi furajo na watsone? use kr je dobr na tej familiji je od emme brt, pa še ta je emo.. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 01 2007, 14:23 | |
| oooooj! kko ste kej? jst sm back. ta tedn je biu prov pasji. sploh do kompa nism pršla, če sm pa pršla, sem mogal pa kako bedno poročilo pisat pa la kako vajo in to sranje. no, zdej si pa lahk še mal cajta uzamm za brezveznosti | |
|
| |
Katharine Watson
Število prispevkov : 32 Registration date : 19/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 01 2007, 19:20 | |
| - Lucius Malfoy je napisal/a:
- kaj se usi furajo na watsone? use kr je dobr na tej familiji je od emme brt, pa še ta je emo..
To je bil pač prvi priimek k mi je padu na pamet | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 01 2007, 20:02 | |
| aa.. no ok no.. pa sj nimam nč proti, sam k kamrkol pogledam je emma.. al pa kšn watson, pa če je u sorodu z njo, al pa pač ne.. a je kdo kle na MySpaceu? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 01 2007, 20:23 | |
| nep, jst nisem. hej, luc, dej midva morva jit une sestavine krast. kr začni njkje (kje?) pisat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 02 2007, 13:13 | |
| hehe Avis pa Katharine sam ne se mi pobit drgač je pa smešn |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 14:08 | |
| zakaj ne? pa PROSM KKGA SPOLZGADOVCA DA PRIDE V GOSTIŠČE, DA BO AVIS NAZAJ VLEKU ČE BO PRIŠLO DO ČESA HUJŠGA no, rach, v skrajnem primeru ( če izvedem akak crucio) se pa lahk ti žrtvuješ in se postaviš pred ubogo revco teb blo mn škoda | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 14:33 | |
| | |
|
| |
Narcissa Black (nekdanja)
Število prispevkov : 164 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 15:02 | |
| pa kam ste usi zginl. luci ti men morš še napisat v parku. in zakaj mam filing da forum propada weee | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 15:38 | |
| Ja, men se zdi tud tko!! Full mal jih je gor!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 16:06 | |
| pa kaj se grete vi ceu živalski vrt tm dej umirte se mal, da ne bo kak kelnar kerga zabrisu vn, z veseljem bi npisala tak post aja drgač Avis, nevem kako so lahko pajkci prlazl do Rach če je pa čist na drugmu koncu sobe kt Katharina pa sploh, mislm da je bil namen tega plesa, da se ga žura, torej lahko kake neumnosti počnete, pa ne prevelke seveda, lahko se ga napijete, ne pa obmetavate z ubogimi živalicami halo a če ga grete vn žurirat brez staršev in brez foksov se boste skušal čim bol zabavat al se pobit skor tm mal se skušite uživet v neki če že |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 16:07 | |
| A pol lahk tam obležim do jutra?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 16:31 | |
| ja ej če se teb zdi to zabavn pa zanimiv komot lohk to napišeš čeprou nej bi pisal take poste za katere mislmo da so kokr tok zanimive tud za druge bralce pa pazte da bo čim bol relno to kar pišete čeprou govorimo o čarovniškem svetu |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 03 2007, 16:33 | |
| Zdej ne vem kaj naj napišem!! Se bom napil do onemoglosti!!
A bi kdo mojga brata igral? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 09:11 | |
| okej... boa vis začela utapljat svojo jezo oblubm da se bo lepo obnašala in če kdo ve kkao pridobit nove zveste člane (to so taki k ne ostanejo sam par dni gor) se priporočam | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 04 2007, 12:03 | |
| Ja, jest bi predlagal da bi se zdej full, zgodba po temno odvijala. Pa Nelstin, bi postal zloben, pol bi bla pa bitka za Bradavičarko, svetla stran bi zmagala!
Sam moj predlog! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
|
| |
| Čvekulja | |
|