|
| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 18:28 | |
| |
| | | Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 19:10 | |
| Full mi je hecno, da tko če odpreš kr en RPG se totalno nč ne znajdeš! In ti je tok use zmešan, pojma nimaš kaj se kje dogaja NČ! In pol se prjavš in si ves presratn, še vedno nimaš pojma kako to deluje. Pol se ga pa navadiš in ti je vse tok logično da ni za verjet. Glihkar sm zvedla, da sm mato pisala 5. Mwahahahaha! Prekleta prfoksa, kk me je pomilvala k sm prvi test pisala komi 2! Ene par linkov. Mene spravjo do napadov huronskega smeha. Mogoče bojo tudi vas. Upam. https://www.youtube.com/watch?v=h2IIf9V0XNo&feature=relatedTEQUILA! Razloži vse pozitivne in stranske učinke, kdaj jo uporabljati, kdaj ne etc.Tole je pa verjetno trenutno najboljši Stand-up. Eddie Izzard. Check it out. Obvezno znanje angleščine, vsaj eno stopnjo višje od osnovnega in osnovno poznavanje angleškega humorja. Kakorkol, ta tip je edini poleg Monty Pythonov, ki me je sposobn vedno znova nasmejat, tut če gledam epizodo že tridesetič. https://www.youtube.com/watch?v=_XJfRzNOJNEEaster and Christmas[Christmastime, you know, Jesus born to a big jolly guy in a red jacket. "Ho, ho, ho! Ho, ho, ho, baby Jesus! And what would you like for Christmas?" "Peace on Earth and goodwill towards men." "Well, what about a clockwork train?" "Oh, yes, much better. Forget peace on earth, I don't care.”] https://www.youtube.com/watch?v=DiFq_nk8pE0Stonehenge[And they built Stonehenge, one of the biggest henges in the world. No one's built a henge like that ever since. No one knows what the fuck a henge is! Before Stonehenge, there was Woodhenge and Strawhenge, but a big bad wolf came and blew them down, and three little piggies were relocated to the projects.] https://www.youtube.com/watch?v=TjC3R6jOtUo&NR=1Brit vs. U.S. Movies[But we've got known in Britain for making the smaller films, you know. Recently, we've been pulling out of that into the more “Trainspotting” area, but the smaller films, they're kind of “a room with a view with a staircase and a pond”-type movies. Films with very fine acting, but the drama is rather sort of subsued and - subsumed or - a word like that. Sub- something or another. You know, just folded in and everything's people opening doors. "Oh, I'm - oh, what? Well, I’ve - oh." "What is it, Sebastian? I'm arranging matches." "Well, I - I thought you - ... I'd better go." "Yes, I think you'd better had." And you can't eat popcorn to that! ] https://www.youtube.com/watch?v=9IzDbNFDdP4Being bilingual[They do say Britain and America are two countries separated by the Atlantic Ocean, and it’s true. No, they say, “two countries separated by a common language,” that’s the line; it’s an Oscar Wilde line, I think. And we do pronounce things in a different way, like you say “caterpillar” and we say “caterpillar,” and… You say “aluminum” and we say “aluminium.” You say, “centrifugal” and we say “centrifugal.” You say, “leisure” and we say “lizuray.” You say “baysil” and we say “bahsil.” You say “’erbs” and we say “herbs,” because there’s a fucking “H” in it… But you spell through THRU, and I’m with you on that, ‘cause we spell it “THRUFF,” and that’s trying to cheat at Scrabble.] | |
| | | Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 19:27 | |
| joj, na tem računalniku mi youtube ne dela. bo mogl do vikenda počakat škooda a je še kdo zmatran? | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 19:43 | |
| kok je meu lansklet FiloFaks smer Psiha pik za vpis me ful firbc matra... |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 20:36 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 20:47 | |
| ja...sj sm že brskala po googlu in 509834 drugih straneh pa ne najdm ubistvu vse kar najdm na njihovi strani ff-ja o psihi je program pa kaj in o čem se učiš....itd. nč o pikah pizde ene sej to zto d folk misl da ne zahtevajo preveč a ubistvu hočjo več pik kot medicina sam k nikjer ne piše kook je to
najbolši stand up comedian je Russell Peters vrjam ti ne bo ti žou če si ga mal na youtubu ogledaš jz sm ga že miljonkrat gledala pa se ga še kr ne naveličam |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 21:10 | |
| Am.... Filofaks več pik kot medicina? Sj to je blo mišljeno sarkastično? Upam.... Glihkar ga gledam. Tega Russla Model ma hude fore (una od azijcov mi je všeč), mal me na Pabla Francisca spominja. Men je Eddie Izzard še zmeri najbolši (tretji na The Top 100 stand up comedians on Channel 4).... Sm bla vzgojena v duhu Monty Pythona in britanskega humorja (ki se večini zdi totalno bedast in tut je ) https://www.youtube.com/watch?v=MJyS6ov3j0gAnd you look cool when you snowboard, you just look cool, you know? You cannot but look cool ‘cause you're nailed to a fucking plank of wood. As long as you're vertical, you're going, "Hey, yes!" And there's only two positions in snowboarding: One is looking cool; the second is DEAD! (ne vem zakva se to men zdi tok smešn. guess I'll have to get my head checked) | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 21:27 | |
| verjetn nisi prou prebrala smer psihologija če greš psihologijo študirat k mislm da je v ljubljani edino na filofaksu možn je več upisnih kt na medicini ja pa eddija poznam un transvestit an? ful prehitr govori pa z unim naglaskom sam simpatičn skp izpade mi je pa še useen russell bol smešn pa tale pr bordanju sm tud že gledala men je un smešn k kao kako bi zgledu policist na bordu pa kako bi priskakljal do bordarja k bi ga ustavu itd. |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 12 2007, 21:37 | |
| Ne sm prov prebrala, samo nism mislna d je FF res tok zahtevn.... Pravjo da gor je težko pridt, k si enkrat gor pa lohk padeš samo po štengah. Haha, so NOT true. Pa pejt na medicino pa specializacija psihiatrije.... Sam.... khem.... mah.... dolgo traja, thats the problem Eddie je *action transvestite*. Male lesbian. V resnici ni transvestit samo na šovih se ko oblač. Ja govori hitr, samo če gledaš (tko kt jst k sm odvisnež) vse po petdesetkrat.... Pa anglež je pa ma naglas, sam se človk hitro navad. Jap una od polcaja je huda. My favourite je pa Stonehenge. (Before Stonehenge, there was Woodhenge and Strawhenge, but a big bad wolf came and blew them down.... ) Ma s temi stand-upi se mi zdi da se morš navadt na vsazga posebi.... Pogledat ene par šovov, zakapirat, pol si pa odvisn. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 13 2007, 15:59 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 13 2007, 17:50 | |
| o res ful hvala pizda zkaj je skor vedno več upam da bo leta 2009 kej mn aja a je skrivnost če te prašam kok si ti mela upisnih? ti filozofijo študiraš an? na filofaksu? |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 14 2007, 14:14 | |
| ne, slovenščino. letos je blo tok mal prjavlenih, da ni blo umejitve | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 16 2007, 15:14 | |
| Kaj delate ljudje? | |
| | | Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 16 2007, 16:18 | |
| nič!!
Forum je skor že čist propadu! | |
| | | Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 16 2007, 17:02 | |
| to ti pravš.. doklr sm js kle, zihr ni.. k js nam zadna k se bo pobrala dol.. you cant bet on me.. ejte ljudje, pa zkaj mate bi tako srečo, da mate tak lajf, k mate dejansko cajt in dovoljenje gleat use to.. moji me doma štihnejo, ker je moji mtki tko ne smešn itak use, fotr pa brez podnapisou nč ne gleda.. in pol zgubim bitko.. js se bom zagrebla za svoj TV.. majkemi da se bom.. drgač mi pa ta s Stonehengem tud zmaga.. ja umrla sm.. in lah uganete kva je moja mt na to rekla.. | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 16 2007, 18:24 | |
| hoj, luc naju bojo prov dol metat s foruma mogl Pa dej začni že une sestavine kRAST | |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 16 2007, 20:48 | |
| u sj res.. sestavine.. čak da najdem kabinet.. sj veš.. blond.. lah luca peleš do tja, pa ne bo dojeu ke je =).. sam ne mu tega povedat :D | |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 17 2007, 14:28 | |
| Dejmo!! Potrudte se, tisti ka ste še gor ostal da obudimo forum! | |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 17 2007, 14:30 | |
| Skor bol blond k moja sošolka. Mela je lih point za štirico, pa je šla nesla prfoksi, da ma točko preveč. Itak da je dobla 3. | |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 17 2007, 14:36 | |
| Jest mam tud eno sošolko, ka je čisto f******! DO sedaj ma tri pozitivne ocene, deset pa kolov!! Pa smo jo vprašal zakej se ne uči pa je rekla:"" NE VEM??"" Čisto je p**********! | |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Dec 17 2007, 20:58 | |
| taki so..
js mam sošolca k skor usak test za fizo pa kemo odda prazn.. blank.. tacga k ga je dobiu (mogoče mal bl zmečkanga), pol pa dobi bat nazaj (prva reč k je napisana gor) pa se pizdi na šico. | |
| | | Avis F. Quaglio
| | | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 19 2007, 15:00 | |
| omg roflmao kok sm se pa jz nasmejala k sm to pesmco vidla no človečki od danes naprej je Tjaska in 1239084384 ostalih njenih nickov uradno izbrisana in blokirana s tega foruma za v slovo nam je pa v praih temah postala to prelepo pesmico aja brez skrbi ostale pesmce sm že zbrisala res nevem ampak zanimivo kako ma naša tjaška tok vliva nad folkom pri najdi.si
Od Tjaske : BUDALE, KRETENI VSI STE VI, ŠE NAJBOLJ PA ADMINI, KR STE SLEPI.
TA PESEM, VAM V ČAST, NAJ GRE OKOLI SVETA, VSAJ VSI VIDEL BODO, KAKŠN STE VI IN VAŠ POFUKAN FORUM ....
VAŠ FORUM ZBRISAN BO, V MINUTKI IN POL, SAJ JAZ ADMIN NAJDI.SI SEM, LAHKO VAS BLOKAM, PA ŠE NE BOSTE TIH, ZATO RAJE GREM IN NAPIŠEM NA NAJDI.SI: NE HODTE NA POFUKAN FORUM, VSI UBOGAJO ME, IN NE HODJO ... NA VAŠ POFUKAN FORUM, HE, HE...
UBOGAJTE ME, VI BUTASTI ADMINI (IN RAVNATELJI...), IN NAREDTE NOV FORUM, BREZ BUTASTIH ADMINOV, KI SI NASLOVA SPLOH NE ZASLUŽIJO ...
NAJ NAŠTEJEM NEKAJ BREZUPNEŽEV? QUAQLIO, WHITWELL, IN ŠE PAR BUDAL.... |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 19 2007, 16:40 | |
| Ta ženska ...... še ni slišala za rime. Admin najdi.si? Kot, če bla moja sestra božiček. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Dec 19 2007, 17:07 | |
| ne dejansko je Avis našla neko tjaskino stran kjer ma celo nš forum v reklami pa da ma še nek svoj forum kjer je adminka pa piše na kero šolo hod pa take če se ne morm celo svoje ime nespametno dejanje če mene prašaš pač dečva ne ve kaj je internet |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
| | | | Čvekulja | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |