| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 20 2007, 14:14 | |
| f****** je!! Prav res!! In pa če je res admin na Najdi.si, pa nej napiše tisto za oglas na ta forum!! Kakor jast vem, do sedaj ni še nobenih sprememb! | |
|
| |
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 20 2007, 21:47 | |
| @Rodolphus:Loh bi quotu vsako bedarijo, ki si jo napisal, da to bi vzelo preveč časa, zatorej bom na krajši način povedal.
DEBIL SI! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 14:17 | |
| muahaha aja pa še neki POOOoooOOOOoOOČččččČČČČČČČČččIiiiIIIIiiiiiiTTtTTTTTttttNNNNnnnnnnIIIiiiiiiiCcCcCCcCCCCeeEEEEEEEEEEE |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 14:28 | |
| Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr, končno so prišle. Tudi banner sem malo spremenil, da je forum malo bolj praznično obarvan. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 15:22 | |
| sm opazla ja ful je fletno pa dobrodošel nazaj |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 15:25 | |
| še mojga priimka ne zna napisat tale tjaška. Ne, drugač je ona v resnici šefica od Billagatesain na m bo prepovedala vindowse uporabljat pa šeračunalnike nam bo zasegla sam je ena taka skromna oseba pa se noče s tem hvalt. ja in najdla sem njeno spletno stran o, Snape,t ebe pa že nismo vidl pol stoletja | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 20:42 | |
| stara moja a si se ti to men upisala na ursvet k vidm d najnovejša članica je Avis ej če si res to ti si v mojih očeh pravkr zrasla za vsaj pou metra |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 21:04 | |
| kr zmanjši me. nekdo kopira moje prelepo ime. ne, res nisem jst. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 22:05 | |
| eh škoda |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 21 2007, 23:19 | |
| sej sem že mal gledala pa razmišljala, če bi se prjavla. sam kaj kolž morš not padt. pa še nisem.
Sem gledala mal podobnne forume kot je ta in ugotovila, da so tle posti velik bolj kvalitetni | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 22 2007, 09:00 | |
| aja obstajajo celo še bol obupni posti kokr so nekateri na tem forumu ne me basat |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 22 2007, 12:17 | |
| govorinm za večji del postov ne za vse sej je gor kr dost uredu piscev sam problem je ker eni ne pišejo ;D | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 22 2007, 12:50 | |
| no ja to je tud res kar da prednos neki golazni d se rzprši po forumu pa piše neki po svoje cccc |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 22 2007, 19:33 | |
| ja, ccccc
rach,a ti boš šla psihologijo študirat? ker si sprašvala prej... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Dec 22 2007, 21:33 | |
| zadne cajte me je ful zagrabla želja da bi psiho študirala ja če ne to po pa management ekonomska pa to bomo vidl |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 23 2007, 08:36 | |
| Dobrih piscev je pri nas res veliko, saj na to kažejo tudi kvalitetni posti v RPG delu foruma. Mene pa vleče na študij farmacije ali medicine. Saj čas imam še, tako da bom videl. | |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 23 2007, 10:13 | |
| Js bi bla pa psihiater Sam do takrt k se bom mogla za res odločt kaj bom si bom še sotkrat premisnla. | |
|
| |
Katharine Watson
Število prispevkov : 32 Registration date : 19/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 23 2007, 10:48 | |
| Js bi bla pa grafična oblikovalka al pa kej tazga Sam k pa ne vem če sm sploh nadarjena. Upam da bom nardila likovni preskus za likovno gim. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 23 2007, 14:44 | |
| ah sj tist ga ni težko narest. Sam po mojem mnenju so vse likovne stvari v sloveniji tko... en drek. Že likovna gimnazija je ena lukna, pol pa pogledaš akademijo za likovno umetnost... take stvari se ti splača v tujino študirat. enako ej s kakim igralstvom, režijo ,,, na AGRFT v tujini je bolš | |
|
| |
Katharine Watson
Število prispevkov : 32 Registration date : 19/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 23 2007, 15:17 | |
| aha. Si bom zapomnla in se pridno učila angleščino | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Dec 23 2007, 18:58 | |
| stari ejte.. js sm se pa dokončnočnočno odločla, da grem na sredno glasbeno.. če ne bom za brezvete plačala šico 20 € k bi jih lah za kj drucga porabla.. pa še tok sm domače naloge zj delala pomojem prvič u živlenju, da bi bla res kreten če ne bi šla..
uglavnem.. kuko ste kj folk? u tork je božič.. no za ene mal kasnej.. kokr se js spoznam na ta drek.. sam se ne.. | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 25 2007, 12:25 | |
| jest grem pa sigurno na pravno al pa na fermacevsko! | |
|
| |
Maria
Število prispevkov : 7 Registration date : 19/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Dec 25 2007, 19:51 | |
| Js bi bla pa učitlca gluhih in naglušnih...moj sanjski poklic. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Dec 27 2007, 14:18 | |
| zanimivo. jst znam sam povedat akako mi je ime in kolk sem stara. pa vprašat kako je nekomu druzgmu ime. pa abecedo znam. - za gluhe mislm.
Ja luc, pravoslavni božič praznujejo kasnej. | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pet Dec 28 2007, 00:09 | |
| Hh, dragi moji, mal vas zanemarjam. Ker delam skrajno resno delo za šolo, beeee tipkam po cele noči, vsej 40 strani mi mora znest pol je treba še vse uredit pa slike notr fuknt.... Šit. Zakaj nism med poletnimi počitncami tega nardila? Dans bo zgleda spet nočna.... Mam tuki poun čajnik črnega čaja. English breakfast. (ironija) Za smeh: http://www.angryalien.com/Izberte si film ki ga poznate in si oglejte njegovo različico, performed by bunnies in 30 seconds. Priporočam Titanik, Pulp fiction, Brokeback Mountain in Pirates of the Caribbean..... Pa James Bonda absolutno Pa novo slikco mam. S prijaznim nasmehom. Prazniki so, pa so vsi dobre volje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
|
| |
| Čvekulja | |
|