Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Čvekulja

Go down 
+30
Andromeda Black (nekdanja
Minerva McGonagall
Dianae M. O'Sullivan
Fenrir Greyback
Regulus A. Black
Caley Sanders
Victoria Frances
Ian McFertos
Lillith Moore
Mark Neelstin (nekdanji)
Shannon Asali
Stelmarilia Sandley
Ray Shadow
Maria
Niccolette Parkinson
Albus Dumbledore
Katharine Watson
Trevor Dearborn
Diggle Dedalus
Jones Hestia
Bellatrix Black (nekdanja
Strahomir Hrabri
Hannah Brown
Tara Shade
Josh Vincerns
Narcissa Black (nekdanja)
Lucius Malfoy (nekdanji)
Avis F. Quaglio
Karon
Severus Snape
34 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Next
AvtorSporočilo
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Število prispevkov : 439
Registration date : 28/08/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePet Dec 28 2007, 12:36

nice.. ženska me spominja na amy lee.. sj moćno da je.. ja je ja.. ma nwem.. trga..

uglavnem.. js uživam še zadne trenutke k sm sama doma.. pol pa do četrtka pomojem da so skoz doma moji.. grr.. nj si najdejo frende pa grejo na žurko no.. Rolling Eyes

anyway.. grem zj gledat filme..
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePon Dec 31 2007, 16:25

Torej, vsem forumcem želim uspešno, polno ljubezni in zdravja novo leto 2008 in naj se vam izpolnijo vse skrite želje. Very Happy

Še nekaj ur in resnično bomo zakorakali v novo leto.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 02 2008, 22:35

se pridružujem albusovemu voščilu
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeČet Jan 03 2008, 18:47

heh.. huala huala.. Very Happy dans mi je use smešn.. p nwem zkaj.. uglavnm..

ja enako tudi v mojem imenu an. in ja - nč več petard dragi moji.. dans je 3. 1. dan ko ni dovoljen metat petard.. no dans še, sam jutr se ne sme. kr neki.. itak usi še do februarja mečejo.. đabe pa zakoni..

pa djte no ljudje.. js vem, da nism pridna uzvezi s pisanjem, sam vidm, da so eni še slabš.. a bi cissy PROBALA kj napisat u parku.. in djte mal bl živo na poskok.. k ta forum mi je biu najbl izvirn do zj in se mi res ne da gledat, kuko propada..

DEJMO DEJMO... DEVAT JE TREBA!!
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeČet Jan 03 2008, 22:12

luc...a si že napisala v kabinet, kjer kradeva sestavine?
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Jan 06 2008, 19:34

neki sm že.. sam nwem če si kj odpisala.. grem gledat..

https://www.youtube.com/watch?v=AbASOcqc1Ss
oglejte si to.. genialno, i say..
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Jan 06 2008, 19:54

no zj pa sm odgovorila..

a mi zna kdo u izi razložit, kuko veš pr kemiji, kdaj morš dt h elementu tamale dvojkice pa trojkice pa to. pa kuko veš a mora bit dvojkica trojkica štirkica.. Very Happy dans sm u pomanševalnicah..
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 09 2008, 19:00

uf, že 2 leti nism mela kemije. sploh pa tut tkrat k sm jo mela je bla to zame bol ena devta stvar. tm nekje spodi na spisku, k si jo znal za kontrolko ap za sprašvanje (napovedan) use ostale ure pa si imel zimsko spanje.
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePet Jan 11 2008, 18:36

hja.. pol sm jo pa 5 pisala.. heh
aplauuuuuzzzzzzz

ejte no folk
za zjokat
forum gre u smeti
smrk smrk
sj ne da sm se zadne čase prou matrala, da bi kj dogajal sam useen.. forum na katerm sm najdl pisala, pa čeprou sam u klepetu
smrk še enkrat..
hja kaj nj zj.. spammal bomo še zmer lah an?

no fajn se mejte folk.. je mozn da me ceu vikend nau.. jutr b-day od frendice, pojutrsnem pa klavir, klavir, klavir, klavir, pa koncert.. nice urnik ni kj..
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimePet Jan 11 2008, 23:30

seveda. pa tut odpisala ti bom mogoče še. sam ne dons. verjetno enkrat ta teden.
Nazaj na vrh Go down

Število prispevkov : 422
Registration date : 12/08/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSob Jan 12 2008, 08:40

Čakite mal. Kaj je zdej to? A bo kr propadu al kaj? A pol se mi sploh ne splača odpisvat? Rolling Eyes Ma deeeejteee noooo..... A pol bo zdej konc vsega al se bo na novo začel? Pa sej..... Pač obdobje nepisanja, na drugmu forumu k sm tut je tut suša zdele ampak vztrajamo (ker vztrajamo že ene 5 let) Razz

Rečte d sm boga. Še kr pridno pišem projekt, natipkanih mam tko ene 20 strani na računalnik, še ene dva vikenda pa bomo dokončal, pol je pa treba dat vezat, napisat zahvale, uvod, zakluček, kazalo, uporabljeno literaturo, pol je treba še za javno predstavitev pred polno dvorano neki skp sklampat pol smo pa FREJ!!!! affraid
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSob Jan 12 2008, 15:54

nene
verjetno ni blo najbol razjasnen v obvestilu
zaprl bomo rpg del k itak tm nben ne piše ampak ga bomo zaprl zlo hmal k pač dokončamo še ene par zgodbic (Avis se bom ta vikend lotila pisanja)

pač v prihodnjih dneh enkrat, ubistvu sm tud jz težila da vs obvestimo o tem že prej ne pa krnaenkrta zaklučmo use
na to smo nekak pršli k smo si misll da je trenutno za neaktivnost krivo to da smo brez idej ( no saj jz sm )

pa smo se spomnl da bi blo fajn za neki cajta narest pavzo v tej pavzi bi bil odprt samo predel za pogovore kjer bi se usi mi k smo gor admini, modi, navadni igralci pogovarjal kako in kaj za naprej
eni majo idejo da bi popolnoma nov rpg odpr, eni hočjo isto temo sam drugačn čs dogajanja, eni pa hočjo samo nadaljevanje tega na podlagi česa smo že zdej pisal

v primeru nadaljevanja že obstoječega foruma( jz sm za to) bi se torej zmenil za ideje za naprej, ene par jih je že zlo fletnih npr. kokr sta se Luc pa Avis spomnla, al pa tisto društvo proti spolzgadcem

uzemte to kot nekakšne počitnice na katerih se bomo zmenil vse za naprej, da bomo po počitnicah čili in spočiti ter pripravljeni na nove dogodivščine, ki nam jih bo ponujal ta prekrasni forum
torej ja Bella splača se ti odpisvt sam ne še predolg
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Jan 13 2008, 22:00

bela, tikr piš. Strahi ti bo ponudu še okoladne napolitanke in pol boš v 7ih nebesih Very Happy
Nazaj na vrh Go down

Število prispevkov : 422
Registration date : 12/08/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Jan 20 2008, 00:47

Lol, že laufam. Sobota oziroma nedelja ob 2h ponoči. Groza. Se mi bo zmešal, že od 10ih prevajam neko sranje iz angleščine. Komi komi čakam da bo to vseskup mimo. V šoli taka napetost glede teh projektov da smo že vsi mutavi. Pa še zaključek morm spisat pa natančen opis praktičnega dela oooojooooj.....

OK dost smiljenja sami sebi. Bella laufa odpisat.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 23 2008, 09:48

Very Happy

lepo. sm vidla, da bo mel strahi še enmal dela.
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSre Feb 06 2008, 12:00

joy.. sploh nism vlik zamudla..

ampak sam neki morm povedat: MEN GRE NA JETRA, K MI TA TIME REQUEST JEBE MOŽGANE!!! 2 TEDNA AL ŠE VEČ SE NISM MOGLA UPISAT! AAAAGRRRRHHHH!!!! ZNORELA! IN POL IZPADEM SVINA, K ME NČ NI GO (no svina sm tud, če sm gor!=D )
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeČet Feb 07 2008, 01:41

ja boga luc Very Happy a bova kradle une začimbe... mislm sestavine za napoj Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSob Feb 09 2008, 20:58

sj ne da nočm, sam.. a se splača? pomojem snape ne bo odpisou.. če mi kdo zagotovi da bo, pol ni blema.. kuj pišem!
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeSob Feb 16 2008, 20:34

mah, bova že kej spacale.

če maš cajt kr piš.
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Število prispevkov : 496
Registration date : 17/11/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeČet Feb 28 2008, 10:49

Jest sm back!!

Drgač pa, kk ste?
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Mar 02 2008, 11:34

Ok js sn se po res fuuuuuuuuul dovgem cajtu vrno. ne vem kk je uspelo sam pomoje je urok popusto in se mi je stran čudežno odprla. Torej če je še kdo za to da se ta forum spet oživi? naj NAPIŠE v to temo. Počakal bom nekaj dni. Če se bomo našli vsaj trije ali 4 je ki bi mi bili pripravljeni pomagat zbobnat skupaj vse stare člane in najdit nove se bomo lotili temeljite prenove foruma. Sam bom do tedaj tudi malo poskušal urediti teme in vse ostalo. Pač napisati kakšno zanimivost pa vse to. Pač vesel sem da forum še ni čisto umrl saj vidim da 2 ali trije še napišejo občasno kak post. no to je zaeenkrat vse pa napišite tisti, ki bi še želeli pisati tu.
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Mar 02 2008, 11:45

Ja, jest bom, stoodstotno tle še pisal, vrnil se bo še Dedalus, pa Hestia(se bo mrbet)
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Mar 02 2008, 13:32

Aja, mene neki zanima glede posebnih sposobnosti. Obstajal nej bi magi, metamorferji(karkoli), tisti ki so jasnovidni, pa še tisti ki lahko letijo. Tak se mi zdi čudno da je full velk naval magov, letečih ljudi(tisti ki lahk letijo, brez česar koli) ni pa nobenga, men se zdi pa moč letenja full boljši od spreminjanja v žival.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Mar 02 2008, 13:43

Ne vem nebi ti znal odgvorit na to vprašanje. Ko sem bil še jaz rednu tu je bilo veliko magov ostalo pa sploh ni obstajalo. Potem pa mislimd a so umejili sposobnosti in so jih le nekateri lahko dobili. Sedaj pa ne vem kako je s tem. Mislim da je vsaka sposobnost izvrstna pa ima svoje prednosti in slabosti. Najbolš da na odgovor počakaš kakšnega,ki je več časa tu pa ti bo lahko bolš odogovoro. Drugač pa men je sposobnost maga pa metamorforjev (ne vem kks e napiše:P) najbolša pa najbol korisna. Ampak vsak ma svoj ukus.
Nazaj na vrh Go down
Trevor Dearborn
Knjižničar
Trevor Dearborn

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitimeNed Mar 02 2008, 14:17

Res bi bl dobr met eno tako posebno lasnost. Metamorfer(kukrkoli) mi je še kr všeč, mag, pa ne zarad tega, ka jih je tukaj full velik!! Drgač pa imajo nekateri liki lasnost letenja že iz knjig, pa se ne vidi da bi jo uporabljal. Tak da, nej bil Lily Evans, Raws, Voldemort... lahk letel prosto brez metle.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Čvekulja - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Čvekulja   Čvekulja - Page 10 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Čvekulja
Nazaj na vrh 
Stran 10 od 35Pojdi na stran : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Next