| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 18:23 | |
| aja še neki Alby moj predragi soadminček a nisi reku, da si zaklenu temo z vpisom novih učencev ( sicer ja nism preverjala) sam zakaj se pol novi še kr upisujejo? |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 18:27 | |
| Draga adminčika Rachel, danes sem objavil v oglasni deski, da sem prijave novih članov odklenil, ker je brezveze, da so zaklenjene. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 18:30 | |
| jaja sm lihkr prebrala sam mudel ej zakaj neki? mislm ker itak kam majo pa za pisat, mi nej bi zaključeval zgodbo? ne pa jo še bol razvijal kokr je bla že prej nvm no neki smo se zmenl pouk itak več ne poteka kle, dogodki nej bi se jih sam še ene par dogajal kokr so bli že od prej...
aja vsi fantki na forumu Srečn dan Mučenikov vm želim pa ne ga preveč žurat ni fajn za zdravje |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 18:39 | |
| Ooo gosh js sm pomagala postavit un forum k je kao Vrnitev zla - 40 al kolk let po vsem tem skupi, sam nism vedla da je ena prekopirala tvoj opis. Sej sm zdej ji že napisala če ga je kr brez dovoljenja kopirala pa bomo vidl kaj je napisala. Ouu nism vedla da se bo dvignl tolk prahu. Ampak ni blo mišljeno nič slabega, pa tut se mi zdi da ni nč prekopirano od tega forumčiča, vsaj kar sm js pisala ne. Tko da men je prou zlo zlo žou, samo ni bil nš namen da bi karkoli od tega kopiral in ravno zarad tega smo tut tolk v prihodnost šle, da ne bi bil podoben. Sam un forum je itak propadu še preden se je dejansko odpru tko da.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 18:52 | |
| No tko prijatlčki moji jz bi vam sam napisala, da vas zapuščam in se poslavljam želim pa vam vso srečo pri postavitvi oz. obnovi tega foruma zapuščam vas, ker nekateri od višjih sil tega foruma, pač ne dojemejo kaj pomeni biti enakopraven med soadmini oz. nekatere vs je blo zlo lepo spoznt in se poglobit v vaše zgodbe, nekatere pa sploh ne svoje vse prispevke bom pustila pri miru in jih ne bom brisala, tako da lahko komot kdo nadaljuje moje delo, čeprou vem, da jih bo mal tok dobrih kt jz samoušečnost pa to no uživite pa bodte pridni, da boste lohk preživel v tem norm svetu lep pozdrav vsem vaša Rachel Whitwell |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Mar 10 2008, 19:53 | |
| o, Karon! welcome back! ?kaj je zdej to, rach? Bella: ja, pa en kup mačk boš mela. pa v prostem času boš sadila rože(beri: marihuano). pa pisala boš knjige in ena bo tolk uspešna, da ti do konc lajfa nov treba niti z mezinčkom mignt k boš mela tolk keša. jst bom pa tvoja prav tako bogata soseda. pa skupi bova čajčkale pa kadile vodno pipo medtem ko bosta moža pa froc ribe lovil... | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 11:48 | |
| Happy Life.... Drgač pa, zakej je Rachel zapustila forum? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 11:52 | |
| Hm, tut jst nebi vedla čist zlo natančno. bo treba verjetno albusa počakat, d razloži.
drgač, sm odpisala v dnevni. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 12:01 | |
| Ja, jest sm tud že odpisal.... Kwa je Rachel mislna s tem: zapuščam vas, ker nekateri od višjih sil tega foruma, pač ne dojemejo kaj pomeni biti enakopraven med soadmini oz. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 12:44 | |
| pojma nimam. ne vem, če je s tem mislla mene al ne.
lih dežvat je začel... mah, jst morm pa na predavanja. sicer šele čez uro pa pou, ampak... mokre ceste=mokri čevli+mokre hlače=sranje. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 13:15 | |
| Upam da se bo zdej čimveč ljudi gor na forum prjavl!!! Ka 3-4 včeri, tu je rekord - za trenutno aktivnost. | |
|
| |
Tara Shade
Število prispevkov : 226 Location : Povsod in nikjer Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 13:56 | |
| živjo ljudje, I'm back...evo, sm pršla mal pogledat če je tole še dejavno pa prsilt svojo leno pisateljsko rit da kšn stavk napiše kako ste kej v glavnm? vidm, da vas je abnormalno velik klele... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 14:55 | |
| Wauuu! Zdej je full velik novih članov, zgleda da bo RPG spet lahk zaživu! | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 15:02 | |
| No js sam pišem da me veseli da nas je spet mal več. Bom juter al pa dans zvečer kaj še napiso nimam cajta trenutno se mi mudi lepo bodite | |
|
| |
Stelmarilia Sandley
Število prispevkov : 17 Age : 30 Registration date : 10/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 15:05 | |
| Rodolphus - sorry niseem vidla da maš tut ti oriona, nisem gledala drugih prijav. Ma če ti je vredu zdej | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 15:06 | |
| Ne, ne... Sej sm že spremenu... Ti kr mej ime Orion... | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 16:11 | |
| Tudi mene veseli, da nas je spet toliko gor. Upajmo samo, da bo ta naval malo več časa trajal. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 16:14 | |
| Ja, tud jest upam. Zdej je po vseh treh domovih še vsaj 1-3 aktivnih članov, dobr bi pa bl tud da bi kkšn pihpuffovc pršu gor. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 16:17 | |
| Sej bojo prišli če bomo pisali redno ne pa samo en dan. pa sej je dovolj že 2 ali trije posti na dan samo da se vidi da se nekaj dogaja. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 16:23 | |
| Srčn napad. Po pol leta, je prvič da jih je 6 skupaj gor.... HAPPY! | |
|
| |
Shannon Asali Profesorica
Število prispevkov : 24 Registration date : 11/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 16:25 | |
| hellou. kako kaj.? sem našla ene takšne lepe fotke od ziyi da sem se mogla nekam prijavit. je kar trajalo, da sem našla kakšen spodoben forum. :mrgren: | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 16:29 | |
| Vsej en aktivn profesor. Drgač pa, kk ste=*? | |
|
| |
Shannon Asali Profesorica
Število prispevkov : 24 Registration date : 11/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 16:46 | |
| zaspano, vse me boli. >.< pa ostali. | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 17:16 | |
| Ouwwiii Mi ni prov nič žau da sm se po neki dnevih zopet odločla pogledat sm gor. Končn agen mal lajfa.... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Mar 11 2008, 17:18 | |
| mah, bo... zaspana sm
lih en me je zdej klicu, če mamo odpirač za konzerve. no, nimave ga (jst pa moja cimra)... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
|
| |
| Čvekulja | |
|