| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 04 2010, 10:24 | |
| Amon, v mojem času so trije sošolci ponavljali razred v osnovni, eden celo tolikokrat, da so ga na koncu prepisali na drugo osnovno šolo, kjer pa je zdelal razred. Res pa učitelji zadnje čase ne želijo, da se otroci počutijo nesamozavestne glede sebe in zato prehitro popuščajo. Ko rečem, da je treba nagraditi trud, mislim pravi trud, ne pa da na koncu leta nekomu zaključiš pozitivno, čeprav je celo leto samo gledal v zrak in si pošiljal listke z vsakim voljnim sosedom. Jazz, ko nekdo dobi nov ZS, ga njegov browser opozori. Ne bo ga spregledal, tako da ga ni treba v klepetu posebej opozarjati. Če se pa slučajno zgodi, da ga spregleda, mu pa lahko pošlješ še kakšen ZS. Ko smo že pri šolstvu, mogoče se vam bo tole zdelo zanimivo: (prevod: Kakšne ocene so to?) | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 04 2010, 12:26 | |
| theh, poznam fotko ja jst mam nekje celo anglesko verzijo, smz... Mah, tko to je. "/ | |
|
| |
Caitlin Bown Pihpuff
Število prispevkov : 37 Registration date : 27/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 04 2010, 13:17 | |
| Jaz jih nisem cenila doker nisem delala mature. Sedaj se mi zdi boljše, če bi imela bolj stroge profesorje. Se pa strinjam s tabo glede lenobe. In glede slike | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 18 2010, 16:29 | |
| Hej guys. Končno mam en fraj vikend in čas da pridem malo sem pogledat. Ker v dijaškem je norišnica, doma pa me skoraj noben vikend ni blo do zdaj. :/ kakorkoli, kako smo kaj? Vidim da se nekam malo oglašate zadnje čase... ampak tako pa ja nebo šlo, hm? Se bo treba spet spravit akcijo, z mano vred. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 18 2010, 21:25 | |
| ja lejo noo si dobrodošla da se kam napopaš | |
|
| |
Emilie Mathers
Število prispevkov : 5 Age : 27 Location : Slovenija Registration date : 05/11/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Nov 05 2010, 13:00 | |
| Živjo. Nova sem tu, pa res ne vem dosti o tem, kako se ta stran ''uporablja''. A je kdo na volji, da bi mi malo razložil? Hvala. | |
|
| |
Emilie Mathers
Število prispevkov : 5 Age : 27 Location : Slovenija Registration date : 05/11/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Nov 05 2010, 13:02 | |
| PS : zanima me, kako bi lahko prišla v dom? [Gryfondom, Pihpuff, Spolzgad ali Dryznavan] | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
Število prispevkov : 42 Registration date : 25/08/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Nov 05 2010, 19:17 | |
| Forum je sicer že skoraj na dnu. Tako, da ne vem. Pogelj v domove te dodelijo admini, ko te potrdijo. Potem si pa najdeš nekoga s katerim boš pisala in pač pišeš v pretekliku. Samo tako je no tale forum je čisto fuč in nihče ne hodi gor, tako da se raje prijavi drugam. | |
|
| |
Emilie Mathers
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Nov 05 2010, 20:17 | |
| Hvala . Ja glede tega da je forum ''fuč''. Vedno izvlečem samo takšne ven in se zato ne presenečam ja, sicer za dom sem že dobila vse, samo še potrdilo čakam. raje pa bom ostala na tem forumu, vidim, da se dogaja veliko zanimivega. Še posebej pri zgodbah, kar me navdušuje! Vsi tu imajo takšen talent za pisanje...in jaz tudi....kar sem že ugotovila, saj se mi domišljija podi po vseh koncih in krajih, tako da jo morem dohajat Bom raje ostala zvesta temu forumu. Vidim, da (naj Vas tikam ali Vikam?) ste profesor. Kaj pa poučujete? | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Nov 11 2010, 15:08 | |
| Ne, ni me treba vikati. Po zasebnem sporočilu sem ti poslal forume, ki so aktivni. In ja vidim, da imaš domišljijo. Samo problem je, da je tukaj ne boš kaj dosti razvijala, če ni nikogar gor. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Nov 11 2010, 20:01 | |
| kheh. xD in jst sm mislu da je tole že mrtvo... ma sej če se vam da kr polimejte oglase po teh forumih ki pravš da so aktivni. ;P ne bi škodlo.^^ nja, emilie, jasper ma kar dosti prow... tole je laufal med počitncam ko smo mel usi cajt, zdej je pa šola pa nima več noben. "/ če se pa potrudta pa spet obudita vaju pa z veseljemodobrim mogočeee celo mal poNPCjam če bosta rabla. | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Nov 12 2010, 20:24 | |
| Jest sem drugače za, samo je dolgčas, ker sva samo dva... | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Nov 12 2010, 22:12 | |
| ja sej pravim da če bi tolko rad, pol zorganizirej da bo spet živo, kr jst na žalost nimam več bogve kolko cajta. "/ | |
|
| |
Emilie Mathers
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Nov 13 2010, 14:58 | |
| Hja okej Ja bi blo treba tko nrdit d to zalaufa . K to je res kul mislim . Tuki se zbiramo enako če štekate . Ubistvu tisti k vrjamemo v magic , tisti k vrjamemo da vse to res nekje obstaja... Mislim, končno dobim forume take, pa sem si želela 6 let, da bi dobila ljudi, takšne kot sem jz. Pa zdej so tevi forumi tko k nobedn več ne vrjame. Pa itak, samo d bi nas blo 3 al 4 bi blo finito . :3 tko da, koga k veste d je gor malo spodbudimo pa remo pisat . Amon a bi blo fajn ja | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Nov 14 2010, 10:07 | |
| Waaaaaaaaaaaaaaaaa ;/ toj pa odziv, ko pride Trewor po 2 mescih, spet na forum ... XD Anyway, it's been a long time, since I came around... & vidim da je tle čist zamorjeno.. Pa sj ne, da tega ne bi pričakovau, sam je bil še usen šok ;/ | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Nov 14 2010, 20:27 | |
| Ja, ok a pol ste za pisanje? | |
|
| |
Sebastien Lefèvre Profesor
Število prispevkov : 38 Registration date : 20/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Nov 14 2010, 20:50 | |
| & kaj se da naredit, če smo? o.O forum razpada, tko kot je že ene parkrat & ja spet bi se ga dalo obnovit (ter izkoristit to, da pride HP ta tedn wn), ampak bi pol po kksnih 3 tednih aktiwnega pisanja, enostavno... propadu... | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Dec 30 2010, 13:15 | |
| Okej, saj ne da sem dejansko šokirana, ko vidim, da ste se dejansko pogovarjali tu gor še kaki mesec nazaj. Kakorkoli, glede na to, da bi vsi meli forum nazaj, a ma kdo kake nove predloge kaj izboljšat pri vsem tem? | |
|
| |
Nathaniel Tonkins Gryfondom
Število prispevkov : 65 Registration date : 19/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Dec 31 2010, 12:15 | |
| | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Dec 31 2010, 13:45 | |
| neee. x) bneverjetno, kdo use prkaplja. sej zarad mene lahko provamo zalaufat forum, sam pol rabim aktivne admine, ki vejo kako se dela forume. tko da prostovoljci kr na ZS pa se bomo dalje menli. | |
|
| |
| |
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 01 2011, 20:18 | |
| Zaspani, ker smo ful premalo spali ceu teden.xD fešte, kaj čmo. pa ostali? xD | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 01 2011, 21:17 | |
| Samo nekaj. Jaz sem se odločila, da bi si lik profesorja izbrisala in ustvarila neko učenko. Ja, forum je treba uživet. Ideje, malo drugačno ozadje. Bolj sveže, kot naprimer pri Buterbeer and Charms. Samo primer, da ne bo pomote. Pa recimo, ja aktivne admine, malo bolj na moderno. Naprimer recimo, podpisi naj bodo ikonce in ne bannerji. Ne vem, tako bolj moderno. Kje pa so kaj admini? Imam en forum, ki bi rabila, da bi zalavfov. Kakšna pomoč? Forum: Klik | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 01 2011, 21:20 | |
| | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 01 2011, 21:22 | |
| Doma.. Trapasto, ampak sem se precej dolgočasila. Pa ti? Vodovodne sevi so za j****e. Torej kako bomo pripravili admine, do tega, da bodo dejavni? Sicer pa kako bo sedaj s to prenovo? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|