| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 02 2011, 12:45 | |
| hm, stvar je taka....od adminov sm aktivn samo še js. Albus je zaseden s faksom, lacuna je po domače rečeno spizdila, edino julio bi mi mogoče ratlo spravit nazaj. Prenova pa ja...glede ikonc...pomoje da lepo pustimo članom da si sami izberejo, kaj bodo mel, ker se mi zdi nesramno, da nekoga, ki, recimo, ne mara ikonc, prsilmo v to, da si jih nastavi. Glede grafik se mi zdi najbolj fer da imajo člani prosto izbiro in si nastavijo tisto kar jim je najbolj všeč.;D Drugače pa ja, prosim kake zalaufalne predloge na moj ZS. Glede Butterbeer & Charms pa vem da lepo laufa, samo poznam tak tip forumov. Kar lepo laufa je čvekec. Sicer ne rečem, rpg tudi lepo leti, ampak poznam tip članov ki so gor, in razen ene 3, 4, bodo počasi vsi odpičili ko bo spet šola.;P | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 02 2011, 13:37 | |
| Glede tega tazadnjega... itak se mi ne sanja zakaj se gre, tak da ni mojega mnenja. Sicer pa, glede grafike je brezveze da so neka pravila, sploh glede podpisov. Ker podpis itak ni neki znak moderniziranosti foruma, ker ma vsak drugačnega. Tak da to ni glih neka rešitev, vsaj po mojem ne. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 02 2011, 14:38 | |
| jap...sej forum je dobro zasnovan, sam prenovit bi ga blo treba, mogoče modernizirat kaka pravila && take stvari. pač oglaševanje in to. | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 02 2011, 14:47 | |
| mhm... nekaj takega. Modernizacija Bradavičarke, to bo to kar rabimo. Saj vete.. dvigala pa tv-ji pa take zadeve. xD Aja, pa sam hec, da nebo kdo čudno gledal. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 02 2011, 14:59 | |
| pozabla si na wireless internet in robotskega hišnika in kuharje. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 02 2011, 15:43 | |
| Wireless ja, sam Filch pa vilinci so pa zakon in jih nočem menjat. Tak da najdi kako boljšo idejo. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 02 2011, 16:50 | |
| tut prau. vodne poslje! Hej, en predlog, nicc. šefi moramo bit za uzor, tko de...rpg? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jan 07 2011, 17:41 | |
| Jaja, itak da. Pa masažne stole v predavalnicah. & yes, I'm in. Pod pogojem da ti začneš. Sicer se pa opravičujem za odsotnost, v šoli je bla totalna norišnica ta teden... -.- | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jan 07 2011, 21:50 | |
| ohoho, to pa sploh.^^ in avtomatične pahljače! very well...dobiš ju3 začetek kje. ne mi o šooliii.x(( | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jan 07 2011, 21:56 | |
| šola je pa res neverjetno kul zadeva, itak. -_-
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 08 2011, 05:52 | |
| Ohja, boljšega se niso mogli spomnit. -.- Če mi mela šansko potovat v čas bi avtomatso ubila Marijo Terezijo. Definitivno. Mimogrede, wb Jules. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 08 2011, 14:06 | |
| heh, pokliči me ko izumiš časovni stroj, da ti pridem pomagat.xP
Ohja, nicc, maš začetk tm na stopnicah. ;D | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 08 2011, 19:30 | |
| Okej, ti pošljem po zasebcu. In ja, sem vidla in grem zdaj prebrat, odpišem ti pa jutri, ker smo šli danes na smučanje in sem čist sesuta. Tak da sem zmožna it sam še pod tuš pa spat. Oh, God, thank you for my bed! Anjvejz, kaj dogaja ljudje? | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 08 2011, 21:18 | |
| ma niič, lih z muwija zele. dekle ki se je igralo z ognjem...ful zanimivo.^^ sam prvi del je bolši. komi čakam tretiga! drgači se pa zdj lotevamooo dela za šolooo, dada. xP oki, ti kar odpiši, sam da bo čimprej. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jan 10 2011, 11:20 | |
| Njah njah, ravnokar sem dobla en ultra dolgi kabel za internet in zdaj lahko Ž(končno) tipkam v miru. Đeez, pojma nimate, kakšen užitek je to. Sicer pa, evo, že tipkam post. In a mate ostali tudi tako usrano vreme kot mi? Smučanje pa tako - že od sobote samo dežuje. Kriza. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jan 10 2011, 19:06 | |
| hej, dež je kul, pusti ga pri miru.^^ važn da ne zebe. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jan 10 2011, 20:53 | |
| Neh, ni kul, sploh če hočeš smučat pa s tebe teče kot z kake stare napol razpadajoče strehe. ampak zebe pa res ne, no. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jan 11 2011, 22:43 | |
| ma mraz ni nikol kul. jst sam čakam poletjeee.<33 zima je lejm. to je neoporečno dejstvo. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jan 14 2011, 12:23 | |
| Jaz mam pa rada zimo, sam more bit res zima, ne pa e kup plundre pa blata. -.- Sam lep, bel sneg pa znosne temperatue. Ahh, ja, daje me malodušje zadnjega dne na smučanju. In potem spet mesto in šola in ja, ne da se mi. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Jan 14 2011, 22:43 | |
| ehh saj bo. Važn da je vikend in mir in tišina.<33 | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 15 2011, 19:32 | |
| Ohja, mir in tišina in moja pojstla. Obožujem jo, do neba pa nazaj. ;P Sicer pa, a se samo meni zdi ali res samo še midva strašima tu? Spet? | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 15 2011, 22:58 | |
| ja pa no, če rabimo obnovit pa meni se ne da rukat julie, ki je itak ob urah ko sm jst gor ni več in pol ni drugiga folka, kr pač nismo še dal reklame okol, aveš. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jan 15 2011, 23:15 | |
| Pa saj to je treba globalno renosvirat, če hočemo da zalaufa. Mislim, rahlo sprementi zasnovo, popucat teme, jaz pišem cannone... sam ja, je treba ljudi prepričat, da je nekaj novega in posebnega. Vsaj jaz sem razmišljala v tej smeri. | |
|
| |
Zara McGrady Pihpuff
Število prispevkov : 8 Registration date : 02/01/2011
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 16 2011, 09:01 | |
| Ja, neki posebnega mora biti. Mogoče bolj moderen, pa recimo malo bi mogli spremenit dogajanje. Ne recimo Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti. , k to je bvz, ampak ne vem da se dogajajo razni umori... Neki malo tako, da bi ljudje imeli željo po pisanju. Pa recimo kakšen drug skin, pa da te grafika privabi... (sory ker vm tuki solim pamet ) | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jan 16 2011, 20:40 | |
| hej, ni blema. usak prelog je dobrodošeu. Enivej, nevem, bomo predelali enkrat krepkoo. Ma msn bi pršeu praktičen ki se da bol hitro zmeenit. Ne vem.x( | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|