| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:20 | |
| Ta film sem jaz začela gledat, ampak ga potem nekako nisem do konca pogledala nikol. Sem pa brala knjigo in je bila precej dobra - se mi zdi. To je bilo že pred časom. Drugače pa mi je bil v zadnjem času najbolj dober film Angeli in demoni. Na koncu sem bila popolnoma zgrožena. Najprej ker sem mislila da bo umrl, potem je bilo tisto wow, zdaj bo pa on papež, potem je pa bil on zloben in na koncu se je še zažgal. Twisted.^^ | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:22 | |
| mm.. Baje je ful doro...ma js nism gledu.
Hah, trevor, js znam theme song od pulp fictiona, sam filma pa nism gledu xD
Drgac mm, dobra drama mi je recimo the island. Pa decek v crtasti pizami...pa schindlerjev seznam, pianist, drustvo mrtvih pesnikov... | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:23 | |
| Deček v črtasti tu sem se šele cmerla ful dober film tudi. The island pa tako ali tako legenda.. zdaj enkrat je po tv se mi zdi ^^ | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:24 | |
| Pri Dečku v črtasti pižami smo se pa tako jokali zraven. xD Jaz, moja najboljša prjatlca pa en prjatl. Pianista smo enkrat v šoli gledali, precej brutalen. Društvo mrtvih pesnikov je precej zanimiv, pa v bistvu mi je tud Nasmešek Mona Lise bil... Sprejemljiv. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:42 | |
| mm, jokice Js pa vem da sm sam pr gladiatorju joku xD laugh all you like xD | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 14:17 | |
| Glej no glej, zdaj ste se pa pošteno razpisali. Očitno se je spam šele razživel. Če smo že pri joku, jaz se spomnim, da sem jokal pri Lotru in v sicer prvem delu, ko je Gandalf padel v brezno. | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 14:23 | |
| Mhm jas se skoraj pri vsem cmerim ampak doma bolj kot v kinu ta mse trudim da ne poplavim cele dvorane | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 14:26 | |
| Haha Titanik je tud sad... Čeprav čist preveč osladen... Skrivno življenje čebel, se mi pa iskren rečeno ni zdelo bedno... Ni nobeden gledau Dvoma? Nasmešek Mone Lise, z Julio roberts je pa aaaaa | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 14:30 | |
| Mah titanik je kul sam ko ga že stotič pogledaš ti ni več žalosten.. razen prizora ko pač on tam pod vodo gre... ne vem zakaj ni mogla ona umret ne | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 14:56 | |
| haha, to je pa res... Posebej tista scena ko se ladja "zlomi", pa ljudje začnejo dol drset, pol pa moj tamau; Jz bi se tud tako drsal A je sploh kdo tukaj, ki je bil na starem forumu?? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 15:08 | |
| Nekaj jih je, čeprav zaenkrat še bolj malo. Poslal sem jim mass maile ampak je vprašanje, če še vedno uporabljajo iste emaile.
| |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 15:10 | |
| mhm, to je tud res...pa velikrat si folk sam za registracijo nardi mejl, pol pa ga ne pogleda vec...tko da uprasanje "/ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 15:12 | |
| Mogoče, ga ma pa kdo še vedno upajmo Ja, jz osebno poznam Diorya... Al kako mu je blo že ime "profesor urokov??" Pa mu rečem, ko se kj srečamo... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 15:18 | |
| Ja, to bi bilo dobro, čeprav se mi zdi, da on ne obiskuje več veliko forumov. Še Samotno goro je zapustil, pa mu Srednji svet pomeni več od HP-ja. Saj ni problema, tudi če bodo sami novi pisci bo zabavno. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 15:22 | |
| Vau, pol je pa resno, čist obupal na RPGji.... Škoda... Ja, sam sm upal, da bo prišla nazaj kakšna Bella, Avis ali pa Nicollette, ki so bile vedno za šale | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 15:24 | |
| agreed. Pac tolko starih k bo prslo, jih bo prslo, zdej pa novim tud dejte prloznost | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 15:30 | |
| Ja dajte nam novim priložnost Men sicer taki forumi niso bli nikoli kaj preveč všeč bolj kaki everyday life rpg ampak ker je pač HP sem se registrirala in mi ni nič žal | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 16:02 | |
| haha a je, kdo djau d a ne damo novim priložnosti?? (ok, prvemu ki se oglasi v knjižnici dam priložnost xD) | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 16:09 | |
| | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
Število prispevkov : 149 Age : 31 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 16:40 | |
| Jaz sem se pa jokala u harry potter 4ki k je cerdic umru xD še zdej mi ni jasnu zakaj :O pa u risanki Levji kralj k je mustafa poginu :/ *totaln dež* pa una risanka Up k se je dedek skos svojo na svojo ženo spominju pa k so kazali kok sta živela skp >.<
Jokam ubistvu sam k umre kakšn starček pa ostane un drug brez njega pa če živel pogine >.<
Drgač pa hud film je Crash... če ni clo drama xD nevem. sam je hud. Tut nek rasizem v ameriki. Pa un American history X :3 wohoho... Pa zgodovinski filmi so epic. Poslednja legija, pa zlata doba al neki ^^ | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 16:52 | |
| mm. Odvisno kok dobr so narjeni... Recimo troja je sranje od zgodovinskega muwija | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 16:54 | |
| Pa sj Troya je čist kul.. No, lhko bi blo boljše, sam je dost dobr narjena... Pa vsi mate/majo neki proti Alexandru The Great - Collin Farrell, ker je pač jokav film... men pa ta film totaly rulz... | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 17:00 | |
| mah, alexander the great je bolsi od troje, usaj z vidika tega, da se bol al manj drzi zgodovinskih zejstev Mm, troja je uredu narjena, use ostalo je pa bogo. Mislm, men se zelodc obraca k gledam uno fensi bockanje med hectorjem pa ahilom. Fak, k da bi se spikala sz zobotrebci xD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 17:27 | |
| Meni je pa Troja všečen film, sem si ga že večkrat ogledal. Deluje mi naravno in zelo realistično, brez množičnih računalniških dodatkov kot v teh modernih filmih. Predvsem učence pozivam, da se še malo razpišite v Veliki dvorani, saj bo po ravnateljevem nagovoru večerje že konec. | |
|
| |
Natalie Caldwell Drznvraan
Število prispevkov : 34 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 17:27 | |
| Troja kaže takratno dogajanje z drugačnega vidika kot ostali zgodovinski filmi, lahko da ti zato ni všeč Pri Alexandru je pa najbolj hecno - vsaj meni se je zdelo - da je osvajal svet in se podil na nova ozemlja, ker ni hotel domov k mamici in je rinil naprej, čim bolj stran. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|