| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Katherine Black Spolzgad
Število prispevkov : 33 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 09:22 | |
| Psihologijo, pa v MB je blo letos ful preveč jih vpisanih, si pa neznam predstavlat kaj naj drugega počnem Vse najboljše tud z moje strani | |
|
| |
Natalie Caldwell Drznvraan
Število prispevkov : 34 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 09:42 | |
| Tudi v Ljubljani je bilo na psihologijo vpisanih še enkrat več kot je prostih mest. Saj ti ni treba početi kaj drugega. Poskrbi za dobre ocene pa boš na psihologijo prišla. | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 09:44 | |
| Mhm saj ta del z dobrimi ocenami me skrbi ja Upam da če bom 3. in 4. letnik pravdobra pa če maturo čim boljše nardim da mi uspe | |
|
| |
Alexis Green Spolzgad
Število prispevkov : 58 Age : 32 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 10:06 | |
| jaz se tudi razmišljala, da bi šla na psihologijo in res sm bla 100% prepričana, da je samo to zame. Pol sem pa ubistvu nekak predvidevala, da bojo velike omejitve in sem bla skor zihr da s dobrim uspehom v 3 && 4 ne bom mogla upisat. Pa sem šla na informativne dneve (to pejte res se splača ) in sm za foro šla na Fdve, analitska sociologija... in sm se zalubla u fax res. čist sm naudušena in ne bi zbrala kej drugega kar se tiče gimnazija/osnovna šola.. hm... v gimnaziji mi je blo ful bolš, ubistvu itak je gimnazija bolš ko začneš bol vn hodit pa to, starejši si.. in edino kar bom pogrešala je folk. samo gimnazijo pa nikol in se tud ne bi vranala nazaj pa šla še enkrat čez ta 4 leta drugače jaz- totalno poletni človek! | |
|
| |
Lyra Speshiloff
Število prispevkov : 7 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 10:29 | |
| Ja, sej informativni so super in use, sam ne prikažejo dejanske slike, kr so use celi sladki in ne vem kaj še. Pa to vem, ker govorim iz lastnih izkušenj. Sem šla na informativni za slovenistiko, sm bla totalno navdušena, res. Tako navdušenje, da si ga komej predstavljate. Sm kumej čakala na fax. Isti dan je biu informativni tudi za romanske jezike in so bli usi neki zamorjeni in čudni, ampak sem se useno vpisala na španščino, ker obožujem za jezik. Pridem na faks, pa je u bistvu stvar čisto obratna. Na slovenistiki niti približno ni tako kot pravijo na informativnih, na španščini pa je stokrat boljše. Ampak mi je slovenščina preveč všeč in se mi zdi brezveze prepisat zaradi blesavih profesorjev. | |
|
| |
Alexis Green Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 10:42 | |
| ja, to maš pa prav. da včasih res mal oveličujejo stvari na informativnih. :/ ampak ok.. sj bomo vidli za enkrat mi je še kar ušeč && sm še kar naudušena torej, zdaj študiraš slovenistiko in španščino? to je ful fajn. z jeziki maš vedn kej pol za delat. poznam kr nekaj ljudi, ki so absolvensti na jezikih pa usi že delajo, dajejo inštrukcije etc. | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 10:46 | |
| Dragi moji, saj je res super. Tud jaz bi šla na psihologijo/pravo, čeprav bom potem zagotovo pristala na nečem čisto tretjem. Ampak celoten pogovor o tem me nekoliko spravlja v slabo voljo. Saj veste, počitnice pa to? Torej, kakšni so vaši načrti za danes? Oh, mimogrede, ima kdo kakšen pameten filmski predlog? Drugače se bom spravila gledat vse dele Harryja.^^ | |
|
| |
Alexis Green Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 10:50 | |
| ma jaa. zej so še počitnice tut mene je spravlo nekoliko v slabo voljo, glede na to da dobimo v sredo rezultate iz mature. tako da ja.. druga tema za danes hm.. jz grem v šoping se mi ga je kr zluštal. Julia, ne vem kakšne filme kej gledaš drugač ampak jz sm predkratkim gledla awsome drama/thriller - Chloe. in je ful fajni. ostali, ka bote kej počeli danes? | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 11:01 | |
| mm. Skuhal kosilo, i guess. Pa pol sladico nardili. Pa splanirali pot po franciji yeah, that's summer for me | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 11:05 | |
| Don't you mm us, little man. Jaz bom gledala Harryja, prvi del. Tud Chloe izgleda precej zanimivo, hvala za predlog, Alexis. Mimogrede, a gledaš Pretty little liars? Čeprav tega ne morem sklepat po tem, da imaš za play-by eno izmed glavnih igralk. Potem mam pa itak jahanje in bo dneva hitro konec. Grozno je, da gredo počitnice tako blazno hitro mimo. -_- | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 11:07 | |
| ne mi govortt. Sniff. Pocitnce grejo mim hitrej kokr sql year. Oh dooh.* | |
|
| |
Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 11:09 | |
| Po eni strani je to itak logično. Ampak je tako.. Gwah, škoda. Sam zdaj drug tedn se bo folk končno primajal iz morja in pol pa gremo, počitnice zares. Pikniki, taborjenja, park. Aww. :3 | |
|
| |
Alexis Green Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:10 | |
| Amon; Francija?? nice sem bla v Parizu lani pa še nek na obali med križarjenjem in je blo noroo. tk da ne dvomim da se bote fajn mel Julia; np in ja.. gledal Pretty little liars čeprav sem Ashley Benson že prej zasledila v parih filmih in mi je njen izgled nekak pasal z opisom za lik ti tud gledaš pll? jahanjee. to je ful fajn sama sicer ne jaham ampak kolegica ma konja in sem šla parkrat z njo, ker obožujem živali nasplošno, konji so pa res lepi in use. in ja.. počitnice grejo prehit mimo ne morem verjet da bo zj že julij mim.. vreme pa zanič :/ lani je blo več fajnih dni zapored zj pa kr nek dež pa oblačno pa nvm ka -.- ampak ok.. upajmo na august drugače pa grem sicr drug teden v Španijo, tk da sem na forumu bolj kot ne do srede še, in pa potem konc julija ampak upam da se bo folk res začel kmal vračat z morja, da forumček mal zaživi čeprav mi je kr ušeč odziv v veliki dvorani, glede na to, da je sam začetek | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:24 | |
| o da francija bo rulala...sej enkrt sm tud js ze biu...provansa in to, zdej gremo pa bol jugo zahod/zahod oddelat Mm, ful upam da bo augusta bolse vreme && vec folkeca. Start je sicr dobr, ampk more se zares zalaufat^^ | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
Število prispevkov : 149 Age : 31 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:27 | |
| Pa sej je lepo vreme Skos sončk pa vročina >.< Sej ta forum je prou hud in itak sam da usi pridejo bo zalaufu ^^ drgač pa pozna kdo kakšne pametne komedije pa grozljivke? Me need some movies | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:31 | |
| Agree, itq da bo zalaufou.. i was so happy, k sm slišal da je na novo odprt, ker tole je like The best Slo HP RPG... Drugač pa; Friday 13th , Freddy Krueger, Halloween franchize (or whatever) | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:31 | |
| mm, komedije? Grozlivke? Hm...za grozlivke priporocam recimo the shining od kubricka. Mislm, muwi je res grozlivka, ni nek mass blood & entrails leak xD Drgac komedij ne gledam tolko, ampk recimo pravzaprav ljubezen...pa 4 poroke in pogreb | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:34 | |
| 4 poroke & pogreb rulz... tale film, je res dobr Mr. Bean kod župnik Pa Julie & julia je dobra "komedija..." Hills run red, al neki takega, je tud dobr... Btw, zakaj nobedn ne gleda dram?? | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:41 | |
| Trevor prva dva sm gledala, tretjega si bom pa dol povlekla Amon ja talele the shining sm neki gledala se mi zdi ^^ O čem pa gre ta Hils run red? Verjetn kakšni mutanti? K un the hills have eyes :O Sam te grozlivke k se nek koljejo skos so tok BEDNE <.< k kr neki no... rajš gledam une k mi psiho načnejo in pol ne morm en tedn spat xD Dram pa ne vem zakaj ne gledam, sam nekak so mi vse neprivlačne xD | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:44 | |
| lol. Js ne rabm grozlivk gledatt da ne spim xD js mam tako grozljivo pomankanje spanja da ze komi cakam francijo k se bom pomoje prvic po pou leta zares naspou x) dons sm sou spatt ob pol 6, pol me pa vrzejo pokonc ob 7. A si misls no <_< | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 12:49 | |
| haha how can you don't like dramas? Grey Gardens, Pulp Fiction, Godfather, Doubt... (kdo že gledal kj od tega?) | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:01 | |
| Godfather sm gledala se mi zdi Mislm, sej ne da jih ne maram ampak so mi nekak nezanimive... Ma ne vem xD | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:08 | |
| Jaz pa mam res rada drame. Trenutno najljubši film mi je pa Skrivno življenje čebel, cmerla sem se sicer skor skoz ko sem ga gledala ampak ok verjetno niste vsi tako občutljivi. Pa Remember me mi je tud fajn. Od komedij pa poleg teh ki ste jih že omenli mogoče ena malo manj poznala Smrt na pogrebu, angleški humor, res smešno ^^ Jaz si še zdaj pakiram malo, malo na netu še visim ob 8 pa pičim na morje.. can't wait | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:13 | |
| Ta skrivnostno življenje čebel... a to je k igra Dakota faning? k je bela punca s 3 črnimi ženskami pa se zalubi v enga črnega fanta. pa ena izmed sestr umre. pa ženske majo po mesecih imena pa med delajo? XD k to smo se mi zdi v šoli gledali ^^ | |
|
| |
Katherine Black Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jul 10 2010, 13:15 | |
| Ja to je ta ja. Men je čist pretreslo vse skupaj, ta rasizem in to :S | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|