Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Pihpuffovsko omizje Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Pihpuffovsko omizje

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Pihpuffovsko omizje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pihpuffovsko omizje   Pihpuffovsko omizje Icon_minitimeČet Avg 16 2007, 09:51

Dolgo Piphuffovsko omizje na levi strani glavnega prehoda v in iz dvorane ter razprostira vse od vrat dvorane pa vse do profesorskega omizja in zapolnjujejo ga učenci vseh letnikov tega doma.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Jack Abott

Jack Abott

Število prispevkov : 78
Registration date : 12/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pihpuffovsko omizje   Pihpuffovsko omizje Icon_minitimePet Avg 17 2007, 09:24

Jack je zaspano stopal v namizju. Usedel se je na običajno mesto in z veseljem pojedel zajtrk. Zaradi zaspanosti se je uročil z urok za zbujenost. Čudno je pokimal in se nato odpravil k pouku. Na poti sta mu stala dva dranzavranca ki ju je sovražil. Nista se mu hotela odmakniti, čeprav je zamujal. Hotel se je preriniti med njima, vendar sta ga pahnila na tla. Že zelo je zamujal, zato se je poskušal spet preriniti med njima. Nista se mu odmaknila, zato je enega uročil s kletvijo mozoljev. Drugi se je odmaknil, in odšel je k pouku.
Nazaj na vrh Go down
Juan Raul

Juan Raul

Število prispevkov : 50
Registration date : 28/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pihpuffovsko omizje   Pihpuffovsko omizje Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 15:06

Utrujeni Juan prikoraka v ogromno dvorano, v katero so vstopali in izstopali učenci raznih domov. Veliko ga je pozdravilo, mu namenilo samo delni pozdrav, nečimerni Spolzgadovci pa so ga le ošinili s pogledom in odkorakali naprej.
" Barabe, sinovi brezkrvnežev! Blatite svoje domove!" je jezno a tiho dejal, ni želel povzročati nereda. Postavil se je ob dolgo, prazno klop in osamljeno sedel. Palico je dal na mizo, roke ob njo.
" Osamljen sem, ne najdem pravega prijatelja! Vsi me sovražijo, čeprav to na ven ne pokažejo! Iskati si moram prijatelja drugje, tu ne bo nič!" je tiho rekel in dlani premaknil na obraz. Iskal je nekoga, s katerim se lahko pomeni in mu zaupa vse skrite želje, da mu skratka zaupa vse v njegovem življenju.
" Vsi me imajo za nekaj kar nisem! Nisem taka svinja kot me imajo, sem človek, kot vsak od tle! Le mag sem!" je jezno dejal in dlani umaknil izpred obraza.
" Grem, uteho bom iskal v temi!" je tiho dejal in vzel palico ter stekel proti stopnišču.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pihpuffovsko omizje   Pihpuffovsko omizje Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pihpuffovsko omizje
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Drznvraanovsko omizje
» Profesorsko omizje
» Gryfondomovsko omizje
» Spolzgadovsko omizje