| Vprašanja | |
|
+18Trevor Dearborn Jones Hestia Narcissa Black (nekdanja) Niccolette Parkinson Hannah Brown Severus Snape Victoria McGinnley Alexandra Leroy Nicholas McBride Karon Sean McLeany Sindaroth Anthirien Jack Abott Jane Smart Ray Shadow Dior Andy Davidson Bellatrix Black (nekdanja Albus Dumbledore 22 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Sep 15 2007, 20:59 | |
| to lohk vsak Gryfondomovec dela v Gryfondomu, vsak Spolzgadovec v temah spolzgada itd.... vsak prpadnik doma lohk ureja teme v svojem domu...(vsaj kok js vem, mi je pa dumbo razložu... ) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Sep 15 2007, 21:07 | |
| ne, sam modi lohk brišejo poste pa vidjo IP ostalih igralcev doma usak dom ma svojga.... sam to bi se vi lahko mal bolj zorganiziral, pa povedal kdo je kej mislm če Hannah sploh ni vedla, da je mod ker se mi zdi vseskp zlo na blef narjeno in pol pričakujete, da bo to kvaliteten forum.... |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Sep 15 2007, 21:19 | |
| mislm, moja frendica, k igra Lucianne tut lohk ureja v Gryfondomu... kuga je zdej pr tem res? Dumbo...?? | |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Sep 15 2007, 21:45 | |
| Mm ne. To Rach sploh ni res, če se ne motim. Če Nicc pravi, dal ahko v Spolzgadu ureja, pa jaz tudi lahko v Spolzgadu urejam.. Se pravi da to ne mora biti res.. To je zato tako, ker je vsak igralec v eni skupini [jaz sem v Spolzgadu, Rach Gryfondom, Hanči tut.. ipd.. ] in ta celotna skupina je moderator doma. To je zato ker so admini to naštimali tako, čeprav se meni to zdi do konca neumno.. pa brez zamere.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Sep 15 2007, 21:54 | |
| ne, jz nism, jz lahko urejam svoja sporočila, vidt pa ne morm kak IP ma Hannah in ne morm njenih postov rihtat |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Sep 15 2007, 22:01 | |
| Mmm to je pa čudno. o.O To majo admini neki zmešan use. Čeprov je to neumn.. Milsm eni majo to možnost eni ne.. Milsm ne bi rekla, če bi bili mi modiji al pa kej.. Men nč jasn.. o.O | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Sep 15 2007, 22:14 | |
| Mislm, da majo vse pomešan, kako se je lahko tjaški tokrat že uspel odblokerat morjo si uzet mal čs pa pošlihtat vse gor pa povedat kdo je mod za kaj, tko da bodo vsi vedl za vsako obširnejšo temo bi bil mod, za katerega bi vsi vedeli in bi bil napisan Nevem no, lahko bi tok tega popravl in tok izboljšal vso zadevo sam k sploh niso tok prisotni nit admini mislm nej bo admin un k je fulkrat gor, pa tud če bosta to samo dva |
|
| |
Jane Smart
Število prispevkov : 108 Age : 31 Location : My world Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Sep 16 2007, 09:06 | |
| Sam mal...glihkar sm šla u našo dnevno in opazla, da lahko tut jst vidm ip - je, editiram pa brišm... a to pol pomen da sm za svoj dom moderator al kaj? | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Sep 16 2007, 09:33 | |
| Do zdaj si lahko, odzdaj naprej pa ne boš več mogla. Kajti do zdaj ste res bili vsi moderatorji svojih domov, kajti v admin kotičku je bilo tako naštimano, ampak to res ni najbolj pametno, zato sem spremenil in od tega trenutka dalje niste več moderatorji svojih domov, še vedno pa jih lahko obiskujete in vanje pišete kot ste to počenjali do zdaj, | |
|
| |
Karon
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Sep 16 2007, 12:00 | |
| Mmm meni pa ni jasno kje so vse teme, ki so bile v domovih narejene? o.O Spolzgad nima nobene.. smz | |
|
| |
Narcissa Black (nekdanja)
Število prispevkov : 164 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Sep 16 2007, 12:03 | |
| mja, jes tut nič ne vidim da bi blo kej v spolzgadu *cries* | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Sep 16 2007, 12:08 | |
| Upam, da zdaj lahko spet vidite teme v svojih domovih, ker sem nekaj popravil, če pa ne, pa tukaj povejte. | |
|
| |
Jones Hestia
Število prispevkov : 32 Registration date : 10/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor Nov 13 2007, 16:43 | |
| Zasledila sm dvobojevalni krožek, bo še kdaj potekal, ter ali nista dva predstavnika doma? | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Mar 22 2008, 17:53 | |
| Mene pa zanima glede seznama posebnih prijav, se bo dopolnjeval, al bomo počakal da se vsa mesta zapolnjejo? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Mar 22 2008, 18:05 | |
| Glede seznama je tako, da se bo počakalo, da se vsa mesta zapolnijo in šele nato se bo dopolnjeval. Dvomim sicer, da bo to tega kdaj prišlo, ampak če že bo, bodo prišla spet druga imena zraven. | |
|
| |
Stelmarilia Sandley
Število prispevkov : 17 Age : 30 Registration date : 10/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Mar 22 2008, 21:27 | |
| Jaz mam eno vprašanje. Meni noče bannerja prikazat, kljub temu da sem napisala kodo pa pošli, bla, bla. A ve kdo kaj naj nardim? :/ Pa tudi pri predogledu mi ga pokaže pol pa noče tuki v podpisu... | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Mar 22 2008, 21:45 | |
| Možn da tam v nastavitvah nimaš obkulan.... Pejd pod profil, nastavitve pa VEDNO DODAJ MOJ PODPIS- DAČe ni to, pol pa ne vem kaj je | |
|
| |
Stelmarilia Sandley
Število prispevkov : 17 Age : 30 Registration date : 10/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Mar 23 2008, 09:57 | |
| To je bilo ja. Hvala | |
|
| |
Saphira Diamond
Število prispevkov : 4 Registration date : 23/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Mar 23 2008, 18:21 | |
| Jst pa ne morem videti svojega profila. Vsakič ko kliknem 'Profile' mi napiše, da naj napišem svoje uporabniško ime in geslo. Ga napišem (pravilno!) in me vrže na prvo stran foruma. Spet poskusim in se spet to zgodim.
A kdo ve kaj je to? | |
|
| |
Daniel Black Profesor
Število prispevkov : 23 Location : auroritat Registration date : 27/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Jun 28 2008, 10:54 | |
| jaz bi rad nekaj vprašal. na tej internetni strani se lahko sam odločiš v kateri dom spadaš. zakaj nimate nekakšnega kviza namesto klobuka izbiruha, kateri bi povedal v kateri dom spadaš | |
|
| |
Daniel Black Profesor
Število prispevkov : 23 Location : auroritat Registration date : 27/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pon Jun 30 2008, 12:53 | |
| kako imaš pouk v svoji učilnici | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor Jul 01 2008, 08:12 | |
| Narediš si učilnico in kabinet in možnost prijave k tvojemu predmetu. Potem počakaš, da se ostali prijavijo in ko jim odobriš prijavi lahko začnejo prihajati k tvoji uri. Tam potem sam vodiš svoje ure, pač odvisno kar želiš poučevati pri svojem predmetu. Pobrskaj malo po temi Učilnice in boš videl kako celotna stvar poteka. | |
|
| |
ziga
Število prispevkov : 3 Registration date : 30/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor Jul 01 2008, 11:28 | |
| Kako naj začnem igrati igro in vstaviti avatarja v profil? | |
|
| |
ziga
Število prispevkov : 3 Registration date : 30/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor Jul 01 2008, 11:41 | |
| Hvala,Za avatarja sem že poskrbel,še vedno pa nevem kako začeti? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor Jul 01 2008, 14:46 | |
| Drugič prosim ne objavljal dveh postov zapored, saj to ni zaželjeno. Prejšnjega bi popravil namesto pisal novega, saj to samo še kvari izgled foruma. Igre zaenkrat ne začni nikjer, saj vidiš, da ta forum zamira in s tem šolskim letom ne bo več ničesar. Treba bo počakati, da se admini domenimo kako dalje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja | |
| |
|
| |
| Vprašanja | |
|