| Vprašanja | |
|
+18Trevor Dearborn Jones Hestia Narcissa Black (nekdanja) Niccolette Parkinson Hannah Brown Severus Snape Victoria McGinnley Alexandra Leroy Nicholas McBride Karon Sean McLeany Sindaroth Anthirien Jack Abott Jane Smart Ray Shadow Dior Andy Davidson Bellatrix Black (nekdanja Albus Dumbledore 22 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Vprašanja Sob Avg 04 2007, 13:50 | |
| Če vam kaj ne bo jasno, kar tukaj vprašajte. | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor Avg 14 2007, 19:53 | |
| Vprašanje glede same zgodbe.... Se bo skozi čas nadgrajevala in dopolnjevala oz. bo 'naš' Mark Neelstin (I prefer Tom Marvolo Riddle though) počasi postajal vedno zlobnejši in si ustvaril krog zvestih privržencev, ali se dogajanje načeloma ne bo premikalo? | |
|
| |
Dior Andy Davidson Profesor
Število prispevkov : 161 Registration date : 08/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sre Avg 15 2007, 08:20 | |
| Dogajanje se bo vsekakor premikalo, postajal bo vedno zlobnejši itd. Ne pozabite, da ima ta RPG zgodbo in ni samo še en Bradavičarka RPG v vrsti podobnih. Čeprav sedaj še tako deluje, a morate vedeti, da sedaj RPG šteje celo manj kot 14 dni... | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Avg 16 2007, 10:48 | |
| Mene zanima a učiteljev bo sam tok al se še lahko prijavijo?
Aha sem šov pogledat pod prijave za profesorej. še vedno se lahko prijavijo sam ni jih ravno preveč zainteriseranih.
Se opravičujem za bedno vprašanje. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Avg 16 2007, 11:38 | |
| Učitelji se seveda lahko še prijavljajo, saj jih zaenkrat imamo samo tri aktivne, pa še Mike je zdaj odšel, a upam, da se bodo še kaj prijavljali.
Praktično omejitve pri prijavah profesorjev ni,kajti predmeti so res raznovrstni, edino če bi jih bilo že preveč, bi omejili prijave. | |
|
| |
Jane Smart
Število prispevkov : 108 Age : 31 Location : My world Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Avg 16 2007, 15:37 | |
| Torej js mam eno zlo tehtno vprašanje in nanj še nism našla odgovora. Kdaj se začne šolsko leto? Se je že začelo? Se začne, ko ti odobrijo prijavo? In pa še eno vprašanje : kako se prijaviš k predmetu? Aja pa na koliko predmetov lahko hodiš? Ahm mojim vprašanjem ni videt konca . Kako opravljaš lekcije? Kaj to ubistvu je? Zmedena totalno | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Avg 16 2007, 16:57 | |
| Vprašanj si zastavila res veliko, a za vsako vprašanje obstaja odgovor, zato ti jih bo pojasnil. 1. Šolsko leto se je že začelo z otvoritvijo tega foruma kot pojedina v veliki dvorani, tako da zdaj je minil že skoraj september 2. Ko ti odobrijo prijavo se šolsko leto zate začenja. Ali si bila odsotna in si zamudila začetek leta, ter šele zdaj prispeš na Bradavičarko, ali pa enostavno pišeš, kot da si že od samega 1. septembra na šoli. 3. K predmetom se prijaviš tam, kjer je ustrezna tema v učilnicah, kot so se prijavili vsi drugi učenci. 4.Število predmetov, ki jih obiskuješ je neomejeno. 5.Lekcije opravljaš tako, da obiskuješ učne ure, kadar jih profesorji imajo in potem narediš domačo nalogo ter se učiš za teste. Lekcije pa so isto kot v šolah pri nas, le da so poglavja čarovniška. Upam, da sem ti vse razložil, kar te je zanimalo. | |
|
| |
Jack Abott
Število prispevkov : 78 Age : 29 Location : Graščina družine Abott Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Avg 17 2007, 11:11 | |
| Zanima me, 1.če lahko v Pihpuffu odprem temo fantovska spalnica 3. letnik? 2. če lahko odprem kakšno temo v knjižnici, oziroma kdaj bo kakšna tema? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Avg 17 2007, 11:19 | |
| 1. Seveda, to temo lahko odpreš brez pomislekov 2.V knjižnici zaenkrat še ne odpiraj tem, ampak piši pod temo knjižnica v podforumu prostori, kjer se ta nahaja. Dolgo knjižnica ne bo več brez tem, saj jih bomo administratorji nekaj odprli. | |
|
| |
Sindaroth Anthirien
Število prispevkov : 91 Location : ....land of the roaming souls.. Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Avg 17 2007, 11:51 | |
| Jaz bi pa vprašal če bomo imeli nekakšen trišolski urnir oz. štiridomski turnir ali kaj podobnega.. prav tako bi vprašal če bomo izdelovali kakšne izpite (mala matura, sove, močeradi..) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Avg 17 2007, 12:01 | |
| Verjetno bomo res imeli trišolski turnir, a nikakor še ne letos, kajti forum se je zdaj šele odprl in letos imamo v načrtu druge stvari, kot so izleti v Meryascovenno (eden bo kmalu ) , dvobojevalne krožke in druge zadeve. Tako da bo verjetno turnir drugo šolsko leto. Mature pa boste imeli vsi, ko končate 7 letnike, male pa ko končate 5 letnik. Glede matur tudi še ni vse dorečeno in bomo še videli, kako z njimi. | |
|
| |
Sindaroth Anthirien
Število prispevkov : 91 Location : ....land of the roaming souls.. Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Avg 17 2007, 12:03 | |
| Letos? koliko časa pa bo trajalo eno šolsko leto? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Avg 17 2007, 12:08 | |
| Eno šolsko leto bo v povprešju trajalo okoli 5 mesecev po našem štetju, se pravi da bi se naj to šolsko leto zaključilo januarja ali februarja. | |
|
| |
Sean McLeany
Število prispevkov : 93 Age : 31 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Avg 18 2007, 08:06 | |
| Zakaj imata Alexis in Victoria McGinnley enak IP.
In Pia ter Keisha. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Avg 18 2007, 08:50 | |
| Ja zato verjetno, ker igra 2 lika ampak to ni prepovedano, saj v pravilih piše, da lahko ena oseba igra več kot 1 lik, le da lika ne smeta biti preveč povezana. Mogoče pa je tudi, da igrata lika dve osebi iz istega računalnika, a to jaz ne vem in taka vprašanja se niti tukaj ne postavljajo. Če te to zanima, njiju vprašaj preko zasebnih sporočil, kajti tukaj se sprašuje le v zvezi z delovanjem foruma in RPGja. | |
|
| |
Jane Smart
Število prispevkov : 108 Age : 31 Location : My world Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Avg 18 2007, 14:54 | |
| Mene zanima...prebrala sem neki u zvezi z izletom...prijavnica? Kje dobimo? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob Avg 18 2007, 14:58 | |
| Prijavnice že imate vsi, ampak to moramo samo simbolično napisati, ker je tako bilo tudi v knjigi. Edino učenci 1. in 2. letnikov ne smejo v Meryascoveeno, drugače vsi lahko mirno greste. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Avg 19 2007, 15:51 | |
| mene pa zanima,k sm se lih prijavlja v drznaavran,pa me zanima kdaj približno me vpišete? |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Avg 19 2007, 15:56 | |
| Ne razumem te. Prijavila si se za Gryfondom med prijavami učencev, a ker prijav za ta dom ne sprejemamo več, ti je Dior to lepo povedal. Moraš gledati malo druge poste in videti, katere prijave še sprejemamo in katere ne. Če se torej hočeš prijaviti za Drznvraan, enostavno popravi svoj post in nam ga prenovljenega pošlji, tvoji opisi pa so lahko tudi daljši, saj si mi ne moremo predstavljati drugače, kako izgleda tvoja zunanjost in tvoj značaj, ter kakšna je tvoja preteklost. Če so vsi razumeli, boš verjetno tudi ti. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Avg 19 2007, 16:13 | |
| To objavi v ustrezno temo - PRIJAVE UČENCEV in nato te bom vpisal, prej pa ne. Vsi imajo podpise namreč objavljene tam, kot morda vidiš. | |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Avg 19 2007, 21:02 | |
| Joj mala, ti pa znaš bit nadležna A Meryascoveeno je dovoljeno obiskati samo med organiziranimi izleti, a si lahko recimo višji letniki tudi kar tako za dobro voljo privoščimo obisk? (v knjigah je procedura potekala po tem principu. Se mi zdi) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pon Avg 20 2007, 08:13 | |
| V Meryascoveeno boste lahko šli kadar boste želeli vsi višji letniki, kot si povedala Bellatrix. Bodo pa obstajali tudi skupni šolski izleti za skoraj vse učence in profesorje in prvi je že tukaj. | |
|
| |
Jack Abott
Število prispevkov : 78 Age : 29 Location : Graščina družine Abott Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pon Avg 20 2007, 15:51 | |
| Koliko izletov pa bo na leto? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pon Avg 20 2007, 16:38 | |
| Verjetno bodo trije izleti, morda pa dva. Odvisno predvsem od drugih dogodkov, ki bodo na to vplivali, ampak vi lahko obiščete Meryascoveeno tudi izven šolskih izletov, tako da tukaj ni problema. | |
|
| |
Jane Smart
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor Avg 21 2007, 10:30 | |
| Mene pa še nekaj zanima. Naloge, ki nam jih dajejo učitelji... lahko rešimo kot želimo...Mislim, če gre za nakaj kar se mi zdi, da v knjigi ni bilo posebej omenjeno. Lahko potem nalogo rešimo kot se nam zdi ali kako? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja | |
| |
|
| |
| Vprašanja | |
|