| Klepet | |
|
+33Alex H. Cullen Zara McGrady Emilie Mathers Jasper E. Smith Nick Miller Caitlin Bown Nathaniel Tonkins Jack Lynch Aimi Aya Izumi Sebastien Lefèvre Emmanuelle Depau Anastasia Yaxley Lux Blackmore Rose Rodriguez Theodora Brontë Persephone Pale Lacuna Coil Bellatrix Black (nekdanja Maxwell McGreyson Niccolette Parkinson Adriana Rowle Lana James Alex Dibbel Trevor Dearborn Katherine Black Lyra Speshiloff Arisha Dunggray Amon Amarth Natalie Caldwell Alexis Green Ray Shadow Albus Dumbledore Julia Waldor 37 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Avg 22 2010, 10:33 | |
| da, milostno bomo ustregli tvoji prosnji Ma ne, valjda da bo ples u maskah^^ k bo fulla hudo | |
|
| |
Persephone Pale Duh
Število prispevkov : 33 Location : Your past, present and future... Registration date : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Avg 22 2010, 11:29 | |
| Ful dobra ideja se ga že zelo veselim | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
Število prispevkov : 149 Age : 31 Registration date : 09/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Avg 23 2010, 20:46 | |
| In ljudje kok ste kaj danes? Jst krepko depresiram, keeer je šla moja klapa na maturanca in bom ceu tedn umirala -.-'' | |
|
| |
Nathaniel Tonkins Gryfondom
Število prispevkov : 65 Registration date : 19/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Avg 23 2010, 21:13 | |
| | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Avg 24 2010, 17:52 | |
| Kr usi nekaj tekmujete v nagradnih igrah xD what is the prize? XD | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 11:34 | |
| Hello folk, da vas še pozdravim v klepetu moj prvi post (v klepetu) iz Litve Kaj delate lepega? Jaz že tri dni, vse od takrat ko sem prispel žuram in uživam tako da do sedaj je ta izmenjava res nora izkušnja | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
Število prispevkov : 462 Age : 29 Location : Turn around.* Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 12:21 | |
| oh, finceno smo usaj jst.^^ O da, izmenjave ftw jst k sm sou na finsko je blo tud ful dobr.^^ mwahahh, najbol pa namakanje u ledenem finskem jezeru xD Oh ja ray, le zakaj tako zlohotno sumnicis amona? on je vendarle s amo nedolzna spolzgadovska dusica... | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
Število prispevkov : 154 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 15:27 | |
| Um, Amon je samo največji ženskar na šoli. Poleg tega ga Ray uči že kakšnih 6 let, bo pa že vedel, komu se po glavi pletejo najhujše barabije. (OK, hec, hec) A ne vidiš, da je to pravzaprav kompliment? Čim se dogaja nekaj res hudo slabega, ti takoj pripišejo zasluge. Ray, a si šel ti na party izmenjavo ali na študentsko izmenjavo? lol, zdaj me pa mika Litva... | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 16:16 | |
| Hehe Amon - nedolzen to pa ne gre v isti stavek nekaj je na njem kar Ray ne mara in iz tega izhaja njegov sum pač nisi mu všeč sprijazni se Trenutno je to bolj party izmenjava upam da se nadaljuje v tej smeri drugače pa litva je res zelo lepa, kolikor sem je uspel videt do sedaj, edino njihov jezik je eden izmed njabolj čudnih Toda za sedaj mi ni žal, da sem izbral ravno Litvo | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
Število prispevkov : 42 Registration date : 25/08/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 18:37 | |
| Se opravičujem, ker kar vderem v vaš ljubi pogovor. Ampak tuki sem se prijavil, in sploh ne morem si dat za avičas slikce. Mislm, nevem drugi forumu, ki jih mam majo vsi Tvoj profil in lahko si daš slikco, tuki pa jaz tega sploh nimam!!!??? Še enkrat se opravičujem, ker sem kr uletu v pogovor... | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 18:50 | |
| Dobrodošel na forumu, Jasper! Pojdi pod Profil (zgoraj je, v rdeči gotski pisavi) in tam izberi opcijo Moja Podoba, pa boš videl, kje si lahko nastaviš avatar. In nič hudega, klepet je za to, da uletiš v pogovor! Lahko še kaj lepega poveš o sebi. Jaz si ne morem predstavljati, da bi živela v eni tujegovoreči deželi... sicer zna biti, da se selim naslednje leto v Francijo za kakšno leto, ampak francoščina mi ni tako tuja, pa tudi v enem letu se je morda še uspem kaj naučiti. Litvanščina pa.... ne vem, no, ne znam reči niti živjo v njej | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 18:54 | |
| Lacuna, ravno problem, je v temu, da meni v gostki pisavi piše samo: Domov, Galerija,Portal, PPV,Išči,Seznam Uporabnikov, Skupine,Sporočila, Odjava
Za Profil pa ni nič...!!??? | |
|
| |
Lacuna Coil Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 19:00 | |
| Resno? Kako čudno.... bom pogledala, v čem bi znala biti težava. Poskusi klikniti na Portal in poglej, če se ti potem pojavi na seznamu, ker ne vem, zakaj sicer ne bi bila vidna opcija. Za do takrat pa je tukajle povezavica do tvojega profila: http://hogwarts.goodbb.net/profile.forum?mode=editprofile | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Avg 25 2010, 19:16 | |
| hm, strange indeed... ene parkrat vem da se tud že meni to zgodlo.. ohwell. meheh. SAMO no prov, pa grem jemat kot kompliment jah če ne znaš litvansko pa greš pač po angleško xD sej kolko mislš da sm jst govoru finsko? zero out of zero | |
|
| |
Nathaniel Tonkins Gryfondom
Število prispevkov : 65 Registration date : 19/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 11:24 | |
| Sorry da tudi jaz vdrem v pogovor, ampak za koga je namenjena tista naloga v Svetu (prašna cesta - al nekaj teakega)? | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 11:27 | |
| Za profesorja Raya. Pa mislim, da vam je ravnateljev kabinet dostopen, tako da si lahko tam vse preberete, če vas kaj o njegovi nalogi zanima. | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 11:35 | |
| jajaja. Sj to mij jasno^^ bom mogoce zwecer, sam je tko da tesko najdm cajt k mam itak ceu kup stvari za delt.. | |
|
| |
Jasper E. Smith Profesor
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 19:06 | |
| Hei, admini mi lahko samo edn da kot učitelja, in mi potrdi mojo prijavo? | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 19:19 | |
| ja, itak | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 21:55 | |
| Hej guys. Whoa, mene je skoraj malo sram prit po vsem tolkem času sem gor. Mjah, kaj hočem, je bla gužva v realnem življenju in ni blo ne volje ne časa za skočit kaj sem. Ampak ja, kakorkoli že, let's forget it and talk. Kako ste kaj mimogrde? Da as malo vprašam, ker ne sledim ravno prejšnjim debatam... | |
|
| |
Amon Amarth Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 22:39 | |
| ooh, we're perfectly fine.^^
At least, I am.^^ rpg, rpg, role playing game, You will never be the same, And you'll never have a better name, Oh you role playing game. ^^ | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 22:59 | |
| ok, dajmo se pretvarjat, da mi je popolnoma jasno zakaj je tale pesmica nalepljena tam zgora in se pogovarjat naprej. Kakorkoli, jaz sem totalno happy ker sma s sestro same doma do nedelje. How awesome is that, a? | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 23:16 | |
| That is very awesome Party at Nicc house ^^ xD Gre kdo na umeka jutri? ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 23:25 | |
| ohja, jutri. tak da ne, jaz ne grem na umeka. Pa niti ne poslušam tega, tak da se mi v nobenem primeru nebi splačalo dat dnarja za karto. | |
|
| |
Arisha Dunggray Spolzgad
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Avg 26 2010, 23:55 | |
| Pridemo, hvala za povabilo Haha xD Sej je brezplačno xD no ubistvu en euro. žur z razlogom jst ga tut lih ne poslušam ampak party ane ^^ pa gremo, čeprou zdej so plani propadli in ne vem kje bomo spali >.< nikjer ne mormo in če ne bomo našli bomo lih mogli na meti spat + dž bo ju3 >.< | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|