| Odsotnosti | |
|
+26Jenny Alstor Nerga Laríssa Eve Carlson James Newstin Caley Sanders Argus Filch Avis F. Quaglio Juan Raul Niccolette Parkinson Lucius Malfoy (nekdanji) Nisrine Palot Bellatrix Black (nekdanja Sindaroth Anthirien Hannah Brown Karon Jane Smart Lucianne Finnigan Victoria McGinnley Alice Littlemore Sean McLeany Keisha Ray Shadow Tara Shade Mark Neelstin (nekdanji) Lily Evans (nekdanja) Albus Dumbledore 30 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Pet Avg 31 2007, 12:14 | |
| Evoo.. js se vm samo na hitrco oglašam. Mene zdej čez vikend ne bo (petek, sobota, nedelja), ker gremo na morje. Tako, da uživiteee.. | |
|
| |
Hannah Brown
Število prispevkov : 281 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sob Sep 01 2007, 17:02 | |
| ooo...ewo me back aya karon...tebe bomo pa pogrešal...sm že skor znurrela k te na telefon nism dobla ... | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Ned Sep 02 2007, 19:23 | |
| js se opravičujem pod luciusovim nickom in pod victoriinim, k nism napisala da me ne bo.. uglavnm upam, da niste zrd mene kj zgrešil al pa da ni kj propadl.. | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Tor Sep 04 2007, 17:48 | |
| No, jaz povem, da sm Lucianne prepustla frendici, ki bo neki cajta odsotna, k jim je doma modem crknu... Toraj, kkšn tedn nanjo ne računite. | |
|
| |
Sindaroth Anthirien
Število prispevkov : 91 Location : ....land of the roaming souls.. Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Tor Sep 04 2007, 18:20 | |
| No... What comes around, comes around.. Js zapuščam tale forumčič za nedoločen čas.. Razlogi? Nekaj jih je osebnih oz... lahko navedem dva..
1. Primanjkuje mi časa
2. Vidim da tale forum zamira, kar mi je težko gledati.. začeli ste(smo) v redu, nato pa je vse šlo po hribu navzdol.. Nimate idej ali kako?
Sicer mogoče se še vrnem.. Ampak potrebno bi bilo nekaj narediti med admini.... Izgleda, da nove ideje na pridejo na dan, kot ste opazili se piše samo še pri urah in v spamm kotičku.. Malo preuredite vrste, naredite dneve oz. ure ko se bo res zbrala vsa adminka ekipa in vse skupaj razčistila, vse žgoče teme.. itd..
No lepo se mejte.. Sayonara... | |
|
| |
Alice Littlemore Profesorica
Število prispevkov : 35 Location : Idrija Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sre Sep 05 2007, 15:25 | |
| Tonks in Alice sedaj do nedelje ne bo | |
|
| |
Juan Raul
Število prispevkov : 50 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sre Sep 12 2007, 15:07 | |
| Im back! Bil sem odsoten zaradi osebnih stvari.. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Pet Sep 14 2007, 14:04 | |
| No jaz bi že dans rad povedal da me juter ne bo cel dan ker grem na poroko tako da.... V nedeljo grem pa na tekmo v Kungoto pri Mariboru (sej ne vem če je sploh to kraj pač ekipa je Kungota pa je nekje pri mariboru ) tako da me popoldan tut ne bo samo bom pa zvečer poizkušal kaj napisat. | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sob Sep 15 2007, 09:49 | |
| js se opravičavam ker me učeri ni blo. skoz mi je pisal neki o time requestu.. uglavnem tud zjle sm komi gor pršla.. ampak sm! to je važn!
pa kuj prašam, a bi se dal u administratorskem kotičku izklopt to časovno zaporo or whaterever! ker se mi je to že zgodil ene parkrat in je zeloooo sitno.. | |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sre Sep 19 2007, 18:04 | |
| Hanči sporoča, da je enkaj dni ne bo, ker se jim je pokvarila omrežna kartica. | |
|
| |
Lily Evans (nekdanja)
Število prispevkov : 126 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Čet Sep 20 2007, 18:38 | |
| Tudi jaz bom na forumu manj časa, ker me na forum ne veže več administratorsko mesto. | |
|
| |
Nisrine Palot Profesorica
Število prispevkov : 125 Age : 33 Registration date : 18/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Pet Sep 21 2007, 14:42 | |
| mene včeraj ni blo, ker nisem mela časa niti na WC it kaj šele da bi po kompu rila jutri me pa cel dan ne bo ker mam turnir. drugač pa samo povem da bom velik odsotna med tednom, ker mam izredno mal časa, bom pršla pokukat vsak dan če se bo dalo pa čimvečkrat kej napisat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sob Sep 22 2007, 15:01 | |
| Torej meni ne gre dobro, komaj pišem poste za RPG srednjisvet, kaj pa še potem za ta lep forum, zato mesto siriusa blacka prepuščam komu drugemu, ki ga hoče imeti Sam ne zmorem vsega tega in še šola je načela vse tako, da fajn se imejte in lepo pišite, kdor želi biti sirius black pa naj mi pove po ZS-ju. |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sob Sep 22 2007, 23:07 | |
| Celo šolsko leto bom kronično odsotna med tednom. Nekateri smo strpani po internatih. Se tipkamo ob vikendih. Au revoir. Bella. | |
|
| |
Mark Neelstin (nekdanji) Profesor
Število prispevkov : 178 Registration date : 04/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Čet Sep 27 2007, 13:23 | |
| Pričakujte lepo prosim da me enkrat v prihodnjih dneh ali tednih kakšen teden ne bo na forumu saj bo oče odnesel na popravilo internet ker imamo težave z brezžičnim omrežjem. Hvala za razumevanje!
Mark Neelstin | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Čet Sep 27 2007, 15:30 | |
| Odločili smo se, da bomo sproti brisali uporabnike foruma, ki do sedaj niso objavili niti enega posta. Večina jih je bila že zbrisanih, ostali ste napisani na tem seznamu:
-James Potter -Sirious Black -Swelly Whittle -Katya Potter
Prosimo, da v prihodnjem tednu sporočite administratorjem,zakaj niste bili oziroma zakaj niste dejavni, v nasprotnem vas bomo izbrisali. |
|
| |
Tara Shade
Število prispevkov : 226 Location : Povsod in nikjer Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Pet Sep 28 2007, 17:42 | |
| No, ta vikend pa za spremembo mene ne bo in sicer zato k mam dvodnevno tekmo v Varaždinu, pa tud v pondelk vrjetn nam mogla nč napisat, k me vrjetn nau nč doma, če pa že bom bom pa vrjetn za knjigami ne pa na kompu, edin mogoče pozn zvežer... tok da...uživejte | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Pet Sep 28 2007, 19:36 | |
| jutri me pa ni pridem pozno pozno zvečer. kaj bob pa zdej brez potterja ? pa ne še en človk mn k ga lahk sovražm | |
|
| |
Argus Filch Hišnik
Število prispevkov : 33 Registration date : 30/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Ned Sep 30 2007, 21:29 | |
| Kot sem že nekje rekla, me naslednjih par dni verjetno nov kej prov preveč gor, jutri pa sploh ne. pridem gor takoj ko bo možno. Aja, pa jst sem Avis | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Pon Okt 01 2007, 20:33 | |
| no, mene dons ni blo gor.. kr sm bla po šopingih. | |
|
| |
Caley Sanders
Število prispevkov : 254 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Tor Okt 02 2007, 12:24 | |
| mja men se je pa zdej faks začel in ker mam večino predmetov v 1. semestru, sem skoraj cele dneve, vsekakor pa večino popoldnevov na faksu. te teden bo še šlo, potem bom pa malo manj gor, kot sem bila do sedaj. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sre Okt 10 2007, 15:14 | |
| js se morem upravičit ker me včera ni blo na netu samo za to krivte prizadeti siol, ki je imel neko napako na liniji in cel dan nisem mogo prit na net :S | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Čet Okt 11 2007, 13:19 | |
| jas bom v oktobru zdej kr nekaj manjkala, zaradi tekmovanj, tstov, pa še en kup praznovanj pa žurk za b-daye in podobno bo... tak, da, ne se jezit | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Ned Okt 14 2007, 13:54 | |
| Jaz bom tudi zdaj manj prisoten na forumu, predvsem pa to zaradi šole in drugih obveznosti ki jih imam, tako da me vsak dan verjetno ne boste videvali tukaj. | |
|
| |
James Newstin
Število prispevkov : 54 Registration date : 15/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Tor Okt 16 2007, 16:04 | |
| Jaz bom pa verjetno manj prisoten, saj se je začela šola pa to ... Tako, da me vsak dan ne boste videli | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Odsotnosti | |
| |
|
| |
| Odsotnosti | |
|