Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Liki in NPCji Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Liki in NPCji Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Liki in NPCji Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Liki in NPCji Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Liki in NPCji Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Liki in NPCji Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Liki in NPCji Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Liki in NPCji Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Liki in NPCji Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Liki in NPCji

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeNed Avg 05 2007, 11:51

Administratorji tega foruma (zamislil sem se, da bi bili štirje, saj je to kar veliko ampak bomo tako lažje nadzorovali forum) bomo vodili pomembne osebe iz Harry Potterja. To so:

-Albus Dumbledore (jaz)
-Mark Neelstin (Anbor)
-Lily Evans (Nessa)

Obstaja pa še en administrator, ki ne vodi osebe iz Harry Potterja in sicer:

Dior Andy Davidson

Obstajale bodo tudi stranske osebe, ki bodo vpadle v zgodbo odvisno od tega, ali se bodo igralci prijavili zanje in ali bodo sploh potrebne pri samem dogajanju.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimePet Avg 17 2007, 12:05

Ustanovil sem lika NPC, za katerega bomo pisali administratorji in bo imel različne vloge in naloge.

Uporabniško ime: NPC
Geslo: vOdEnJeADMINOV
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 07:47

Torej, Diorju sem poslal ZS, pa nevem, če ga je dobil, zato bom kaj tukaj objavil sledeče delo NPCjev.

Dior, tebe bi prosil, če bi lahko kot NPC nadzoroval mojo in Remusovo pot v Prepovedanem gozdu, dodajal pripetljaje in si po svoje izmišljeval, kaj bodo gozdne živali govorile. (Saj veš, delo NPCjev.)

Jaz pa bom nadzoroval tvojo nalogo z mladim Sindarothom in bom tudi ko NPC pisal, ter vama popestril nalogo.

Zaenkrat zate Lilith še nimamo dela. Wink
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Število prispevkov : 126
Registration date : 05/08/2007

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 09:16

Uf ja, hvala. Najprej si moram še malo oddahniti od vsega. Ta teden, ko sem bila odsotna, ste kar lepa pisali in tudi spammali, zato se trenutno poglabljam v teme in brišem ven poste, ki jih ne potrebujemo (recimo tiste zadeve od tjašekirn ipd.)
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 09:26

Prav. Ta in tista druga Potterjeva mi gresta že res pošteno na živce in še malo, pa ju bom bannal. Naj si lepo prebereta pravila in poste drugih izkušenih igralcev ter pišeta kot se spodobi.
Je pa res, da nam forum na srečo kar dobro uspeva in je napisanih že kar nekaj postov.
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 10:05

Ravno to sem hotela napisati. Kmalu bom znorela. Potem se pa še pritožujeta nad Karon.. Sitni sta kot podgane, ki jih na srečo nimam v kleti. Lahko bi jo bannali za kak dan, dva.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 14:09

Raje počakajmo še nekaj časa, morda pa se bosta vseeno popravili. Moramo vedeti, da sta obe verjetno novi na forumih in malo jima še dajmo možnosti pisanja. Če pa ne bo šlo, pa ju bomo bannali.

Ker Dior ne odpiše v prepovedanem gozdu kot NPC, bi tebe prosil Lily, če bi odpisala kot NPC in meni ter Remusu malo popestrila dogajanje.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Število prispevkov : 161
Registration date : 08/08/2007

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 15:03

Se oproščam, bom napisal nekaj kratkega. Ti mi samo povej še pred tem, kako dolga naj bo ta vajina naloga...?
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 16:35

Pa, prekratka nočem da je, ker bi potem bilo premalo zanimivo. Kakšna stran, največ dve.
Odvisno predvsem od tega, kako se bodo dogodki odvijali in kako nama bo kazalo.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 17:21

Super. Em, je pa glavni namen, da odkrijeta:
-truplo samoroga
-ostale samoroge da kaj izvedo
-sledi pa vama temni coprnik?
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 17:24

Natanko tako. Very Happy
Morda se lahko za kratek čas srečava tudi s kentavri, ampak če bo s tem preveč dela zate za pisanje, ni potrebno.
Vidim pa, da vse razumeš. Wink
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeSre Avg 22 2007, 20:28

Albus, rahlo me že dolgočasi, če moram igrati učenko. Bi se lahko prosim več ukvarjala s forumom (spamm ipd., ker nihče pred mano tudi ni pobrisal tjasinih postov, dvojnih ...) ?? Če bi bilo potrebno (recimo, ko bi prišel James), bi spet prišla v igro. V bistvu bi bila še vedno noter, le ne bi hodila po učilnicah, kar naj bi delali drugi študentje.
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeSre Avg 22 2007, 21:13

Ampak to nam podre vrsto stvari... Npr. že sam Gryfondomovsko moštvo... Število prijav smo razširili na 8 zato da je vsaj 1 rezerva za Quidditch... Sedaj pa v Gryfondomu že itak ene dva nista aktivna... :? Ampak, seveda te nihče ne more prisiliti v nič ane... In glavna je zabava vseh. Tudi tvoja. Zatorej, naredi po svoji volji (sklepam), a počakaj še na mnenje Albusa.
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeSre Avg 22 2007, 21:27

Quidditch vseeno lahko igram. Res se mi pa neljubi pisati domačih nalog Liki in NPCji 7441 Že nasplošno v OŠ ne Liki in NPCji 7441
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 07:34

Jaz sem pobrisal kar veliko Tjasinih postov, da samo omenim, a pustimo zdaj to.
Torej vloge učenke ne bi več igrala? S tem se ravno ne strinjam, ampak če želiš, ti dam možnost, da še naprej igraš kot učenka, a ti ni treba obiskovati pouka v učilnicah. Namesto tega pač hodiš po šoli, se udeležuješ raznih krožkov, ko bodo in podobno.
Res namreč ne bi želel, da bi samo pisala izven RPGja, ker potem praktično tvoja vloga začasno propade in nekako se mi zdi, da administratorji morajo tudi igrati v RPGju.
Bil pa bi tudi vesel, če bi malo uredila spamm temo, kjer je odprtih že ogromno tem in bi katere nepomembne zaklenila, ter pazila, da se ne bi vsepovsod spammalo.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Število prispevkov : 178
Registration date : 04/08/2007

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 07:41

Jaz mam en predlog da naredimo več NPC-jev ne da je samo ta recimo predlog

Mrlakienstain
Samorogi
Kentavri
James Potter (ki ga učitno ne bo)...

je še kdo za ker če nekdo piše pod imenom npc- ni prav kaj preveč realno
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 08:48

Eh, samoroge in kentavre bo že vodil NPC. James je pa kriza, se popolnoma strinjam. Baraba me ne mara Liki in NPCji 7441 Just jokin'. Če ne najdemo drugega Jamesa, je Mary (aka Karon) rekla, da bi ga lahko igrala.

Točno tako Albus, tako sem si jaz vse zamislila. Brez RPG-ja pa tako ali tako ne bi hotela ostati, sicer res ne bi imela nič za delati. Potem pa ok. Bom iz učilnic odšla z razlogom, da me boli glava Liki in NPCji 7441 Bom malo pogledala po Gostišču.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 08:55

To me veseli, da je vse urejeno Lily. Wink

Glede NPCjev pa je tako. Sam sem najprej tudi mislil odpreti več NPCjev za posamezne osebe, toda Dior mi je povedal, da bi jih bilo preveč in se strinjam s tem.
Mrlakensteina bomo seveda lahko imeli kot posebej NPCja in morda še kakšnega pomebnega karakterja.
Glede kentavrov in samorogov pa ni potrebe, da bi delali posebne NPCje.
Če želiš Mark, lahko ti že narediš NPCja kot Lord Mrlanekstein in nam poveš geslo, a nujno.
Glede Jamesa, pa bomo še videli kako in kaj.

Drugače pa glede odvijanja v Prepovedanem gozdu mi lahko tudi ti Lily ali Mark pišeta kot NPCja, da se bo zgodba najprej premikala.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 09:50

Še ena stvar. Lahko bi nardili še Rawsa ker piše v knjigi da se nekaj zapleta med Lily in Rawsom upam da nisem komu pokvaril užitek do 7 knjige.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 14:34

Rawsa bomo naredili, če bo potrebno. Zaenkrat še ni tako nujen za našo zgodbo. Mrlakenstein se najprej mora razodeti kot novi temni coprnik in najbolje bo, če se bo ob koncu tega šolskega leta. Do takrat pa se bodo dogajali le pobegi iz Azkabana, umori in ugibanja.
Vsaj tako sem jaz mislil, da bo najbolje.
Nazaj na vrh Go down
Mark Neelstin (nekdanji)
Profesor
Profesor
Mark Neelstin (nekdanji)

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 17:44

Am, za Lorda Mrlakensteina

ussername: Lord Mrlakenstein
password: lordnpc
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 18:46

Samo kot opomnik: James je že registriran Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Liki in NPCji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Liki in NPCji   Liki in NPCji Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Liki in NPCji
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1